29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám kocoura (asi 1 rok) a ten už nějakou dobu značkuje.. myslíte, že by pomohla kastrace, není to zbytečně moc invazivní zákrok? A odstraňuje se přitom celý pytlík nebo jenom část? Děkuji.
Není tady
Taky to řeším, kocourek sice ještě nemá ani rok tak počkám, ale asi ho to čeká. Jestli jsem pochopila veterináře správně jen přeruší nějaký ty cestičky, pytlík zůstane. Ubezpečoval mě, že to je jen drobný zákrok. Tak uvidíme, jak moc se bude toulat, značkovat atd
Není tady
po kastraci se zmirnuje az ztraci sexualni pud - coz je znackovani i toulani se.
je to mirnejsi zakrok nez u samic, jen se preriznou / prerusi chamovody. je to rychla a jednoducha operace.
my dokud meli doma dva kocoury ji nikdy nedelali, neb tam si neznackovali sve teritorium , ale u jednoho ano.
Není tady
U „chlapů“ je kastrace celkem jednoduchý zákrok – ráno ho po 12hodinovém nepřijímání potravy donesete k vetovi, a za pár hodin si ho vyzvednete. Mám kocourka starýho dva roky a příští týden ho také budu dávat na kastraci.
Není tady
Určitě by vám kastrace pomohla. Taky jsme našeho kocoura nechávali vykastrovat. Na doporučení jsme navštívili kliniku http://www.metropolevet.cz/kastrace-kocoura-praha/ a vše proběhlo bez problému. Kocour se celkově zklidnil a je i přítulnější.
Není tady
Ahoj, náš kocourek půjde taky na kastraci, protože to jeho značkování se nadá vydržet. Jen jsem se zapomněla zeptat jestli mám nějak měnit krmivo?
Není tady
Zdravím, krmivo po kastraci měním, aby mi kočky nepřibraly. Ale asi záleží na tobě...
Není tady
Kika9 můžu se zeptat, jaké krmivo používáte pro kastráty?
Není tady
Naše kočky si oblíbily tyhle filetky z lososa https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/kock … lised-cats Občas dávám i granule, ale to už musí být hlad... čekají si na kapsičky...
Není tady