29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky tak já jsem ten ArginMax zkusila a vřele ho všem doporučuji. Moje nechutenství mě připravilo o dlouholetý vztah, tak jsem si to s novým partnerem nechtěla pokazit. S ArginMaxem si teď připadám jako nymfomanka… , ale příteli to rozhodně nevadí.
Není tady
hm a nebude to prostě jen tím novým partnerem ? ono to neokoukaný je samo o sobě přitažlivější víc, než to, co znám roky
Není tady
trapná reklama
Není tady
bledule napsal(a):
Tenzan napsal(a):
bledule napsal(a):
Ahojky. Taky všechny zdravím. Tato diskuze mě zaujala natolik, že jsem se i přihlášila:-) Michellinin problém jako by tomu mému z oka vypadl:-) Je pravda, že u některých žen to může způsobovat právě antikoncepce. Ale bohužel to neplatí pro všechny. Moje vlastní zkušenost! Vysadila jsem anti a nic, všichni říkala, že musím počkat, ale jak dlouho? Po dvou měsících se u mě vůbec nic nezměnilo. Vyřešila jsem po svém, a můžu vřele doporučit, arginmax pro ženy. Nejen nám, které nemám chuť, ale i ženám, které si to chtějí více a intenzivněji prožít!
A myslíte, že to pomáhá i starším ženám, které sem většinou chodí? Netrefí je z toho infarkt? Přece dle mého mnoho z nich zde má už více jak 40 ba i 50, a tím pádem i vyšší riziko.
Když ten přípravek je určený hlavně pro starší ženy... Takže bych se vůbec nebála. Všechny informace, než jsem si ho koupila, jsem si našla tady: http://www.arginmax.cz/poradna/bezpecnost-arginmaxu
Taky užívám již zmiňovaný arginmax a jsem s ním moc spokojená. Nejen že se zvýšila moje chuť na milování ale celkově se cítím mnohem lépe než tomu bylo v poslední době.
Není tady
Taky nemam moc chut na sex ,vetsinou se do toho nutim a orgasmy predstiram .Radeji bych s tim sexovanim prestala nez porad hrat divadlo .Unavuje mne to...
Není tady
a proč se nutíš a hraješ divadlo ?
Není tady
PPavloo,no on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele .Ja se samozrejme i casto vymlouvam ,ale to nejde stale.Dobre si rozumime a tak to delam pro neho,on to ale nevi,ze ja se do toho nutim...
Není tady
on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele
Taky se může stát, že čím víc se budeš nutit a přemáhat, tím míň se ti bude chtít... a projeví se to jinde.
Ale když píšeš, že máš v dubnu rodit, ani se nedivím, že tě to unavuje - nemohla bys pro přítele dělat něco jinýho?
Upravil(a) helena (5. 1. 2013 17:50)
Není tady
Nevim cim to je.Ja jsem clovek ,ktery se dost stresuje a na to abych byla uvolnena ,potrebuji hodne casu.To by asi nebyl sex nikdy.Treba to bude po porodu lepsi
Není tady
mikuelini napsal(a):
PPavloo,no on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele .Ja se samozrejme i casto vymlouvam ,ale to nejde stale.Dobre si rozumime a tak to delam pro neho,on to ale nevi,ze ja se do toho nutim...
když si dobře rozumíte, tak čeho se bojíš ? proč mu neřekneš, jak to je ? když to takhle pojedeš dál, tak se ti ten sex zhnusí úplně.
Není tady
Sakr je zajímavé, že ten arginmax užívají pouze uživatelky s jedním max dvěma příspěvkama. To je, ale náhodička. :-D
Není tady
Jsem s přítelem 7 let, a už delší dobu máme problémy se sexem. Od doby co mi byla diagnostikována Crohnova choroba, tak jakoby se veškerá chuť vytratila nechci o partnera přijít, probíráme to a nevím co a jak změnit aby se to zlepšilo. Nedokážu se uvolnit ani se k tomu donutit. Jsem hodně emotivní. Ráda bych to řešila, můžete mi někdo poradit jak nebo kam zajít Ostrava a okolí? Já už nevím co dělat, nevím zda je to mnou a nebo jim.
Není tady
Já myslím, že řešením je milenec. Zrovna teď jezdím za vdanou ženou z východních čech, která asi má problémy s manželem jako vy. Scházíme se když mám služební cestu a stačí ji to i v autě. A přesto tvrdí, že je to mnohem lepší než doma s manželem. Teď se zase chystám desátýho. Pro muže je to lepší než platit za profesionálku, takové nešťastné paničky. :-) Stačí zavolat ....
Není tady
Já jsem vyměnila antikoncepci, koupila si ARginmax pro ženy a začli jsme s přítelem trávit víc času a chuť na sex se vrátila
Není tady
ahojky, poslední dobou mam podobný problém..nemam na sex ani chut ani energii a začínám z toho být (i manžel) celkem nestastna..mate to nekdo podobne? jak jste to řešili?
Není tady
jaja_K napsal(a):
ahojky, poslední dobou mam podobný problém..nemam na sex ani chut ani energii a začínám z toho být (i manžel) celkem nestastna..mate to nekdo podobne? jak jste to řešili?
U mě to bylo dáno léky (přesněji antidepresivy), po vysazení se chuť vrátila, ale celkově jsem měla vždy asi nižší potřebu (nebo spíše sílu po celodenním boji s prací, dětmi, domácností) na sex.
Teď se to spíše vyrovnalo, a mám to ráda.
Hledej příčiny, dobu změny, co se stalo, že se to změnilo, a co se s tím dá dělat.
Není tady
Damilo, nevěř všemu. Nenech se zmást.
Tento nick hned na jiném vlákně píše, že jeho přítel chce na tantrickou masáž.
Nebo že by to mělo přítele i manžela současně? Tak potom pardon.
Není tady
Eva. napsal(a):
Damilo, nevěř všemu. Nenech se zmást.
Tento nick hned na jiném vlákně píše, že jeho přítel chce na tantrickou masáž.
Nebo že by to mělo přítele i manžela současně? Tak potom pardon.
To už tak na fórech chodí, že tam lidé nepíšou vždy jen pravdu.
Není tady
Damilo, aha.
Jen jsem nepochopila tvou reakci a snahu o radu, když jde evidentně o nick, co sem dává reklamy a povídá si sám se svými dalšími nicky...
Není tady
Nebo že by to mělo přítele i manžela současně?
Co je by na tom bylo divnýho?
Stává se - i v opačným gardu...
Není tady
No Hel, bez toho "... je by... " - bych ti mozna aj tvoji uprimnost a NEZISTNOST verila...
Ale vzhledem k tomu, ze te znam, tak ses kapatko sekla, co?
PS: To me zminene divne jest take kouzlem nechteneho, vid? B-)B-)B-)
Není tady
Eva. napsal(a):
Damilo, aha.
Jen jsem nepochopila tvou reakci a snahu o radu, když jde evidentně o nick, co sem dává reklamy a povídá si sám se svými dalšími nicky...
ale jo pochopilas to správně, negtušila jsem, co to je za nick, nezkoumala jsem to.
Prostě jsem předpokládala, že to myslí upřímně.
Ale že je to fake mě zas tak moc nešokovalo, no, prostě vím, že to tak na diskuzích chodí.
Není tady
bez toho "... je by... " - bych ti mozna aj tvoji uprimnost a NEZISTNOST verila...
Co má "uprimnost a NEZISTNOST" společnýho s omylem vynechaným lomítkem, to si ani při svý fantazii představit nedokážu
Ale myslím, že i bez vysvětlení budu umět žít...
Upravil(a) helena (31. 10. 2016 13:27)
Není tady
ahoj, to se prostě nekdy tak stane..muže to byt psychicky, hormony, unava, vek nebo milion dalších nevysvetlitelných duvodu
Není tady
jj se vším co bylo řečené souhlasím..u me ale bohužel tyhle problémy dost dlouho přetrvávali..a nakonec mi pomohli na http://www.aphrodisie.cz/
Není tady