6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky tak já jsem ten ArginMax zkusila a vřele ho vem doporučuji. Moje nechutenství mě připravilo o dlouholetý vztah, tak jsem si to s novým partnerem nechtěla pokazit. S ArginMaxem si teď připadám jako nymfomanka , ale příteli to rozhodně nevadí.
Není tady
hm a nebude to prostě jen tím novým partnerem ? ono to neokoukaný je samo o sobě přitalivějí víc, ne to, co znám roky
Není tady
trapná reklama
Není tady
bledule napsal(a):
Tenzan napsal(a):
bledule napsal(a):
Ahojky. Taky vechny zdravím. Tato diskuze mě zaujala natolik, e jsem se i přihláila:-) Michellinin problém jako by tomu mému z oka vypadl:-) Je pravda, e u některých en to můe způsobovat právě antikoncepce. Ale bohuel to neplatí pro vechny. Moje vlastní zkuenost! Vysadila jsem anti a nic, vichni říkala, e musím počkat, ale jak dlouho? Po dvou měsících se u mě vůbec nic nezměnilo. Vyřeila jsem po svém, a můu vřele doporučit, arginmax pro eny. Nejen nám, které nemám chu, ale i enám, které si to chtějí více a intenzivněji proít!
A myslíte, e to pomáhá i starím enám, které sem větinou chodí? Netrefí je z toho infarkt? Přece dle mého mnoho z nich zde má u více jak 40 ba i 50, a tím pádem i vyí riziko.
Kdy ten přípravek je určený hlavně pro starí eny... Take bych se vůbec nebála. Vechny informace, ne jsem si ho koupila, jsem si nala tady: http://www.arginmax.cz/poradna/bezpecnost-arginmaxu
Taky uívám ji zmiňovaný arginmax a jsem s ním moc spokojená. Nejen e se zvýila moje chu na milování ale celkově se cítím mnohem lépe ne tomu bylo v poslední době.
Není tady
Taky nemam moc chut na sex ,vetsinou se do toho nutim a orgasmy predstiram .Radeji bych s tim sexovanim prestala nez porad hrat divadlo .Unavuje mne to...
Není tady
a proč se nutí a hraje divadlo ?
Není tady
PPavloo,no on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele .Ja se samozrejme i casto vymlouvam ,ale to nejde stale.Dobre si rozumime a tak to delam pro neho,on to ale nevi,ze ja se do toho nutim...
Není tady
on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele
Taky se můe stát, e čím víc se bude nutit a přemáhat, tím míň se ti bude chtít... a projeví se to jinde.
Ale kdy píe, e má v dubnu rodit, ani se nedivím, e tě to unavuje - nemohla bys pro přítele dělat něco jinýho?
Upravil(a) helena (5. 1. 2013 17:50)
Není tady
Nevim cim to je.Ja jsem clovek ,ktery se dost stresuje a na to abych byla uvolnena ,potrebuji hodne casu.To by asi nebyl sex nikdy.Treba to bude po porodu lepsi
Není tady
mikuelini napsal(a):
PPavloo,no on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele .Ja se samozrejme i casto vymlouvam ,ale to nejde stale.Dobre si rozumime a tak to delam pro neho,on to ale nevi,ze ja se do toho nutim...
kdy si dobře rozumíte, tak čeho se bojí ? proč mu neřekne, jak to je ? kdy to takhle pojede dál, tak se ti ten sex zhnusí úplně.
Není tady
Sakr je zajímavé, e ten arginmax uívají pouze uivatelky s jedním max dvěma příspěvkama. To je, ale náhodička. :-D
Není tady
Jsem s přítelem 7 let, a u delí dobu máme problémy se sexem. Od doby co mi byla diagnostikována Crohnova choroba, tak jakoby se vekerá chu vytratila nechci o partnera přijít, probíráme to a nevím co a jak změnit aby se to zlepilo. Nedokáu se uvolnit ani se k tomu donutit. Jsem hodně emotivní. Ráda bych to řeila, můete mi někdo poradit jak nebo kam zajít Ostrava a okolí? Já u nevím co dělat, nevím zda je to mnou a nebo jim.
Není tady
Já myslím, e řeením je milenec. Zrovna teď jezdím za vdanou enou z východních čech, která asi má problémy s manelem jako vy. Scházíme se kdy mám sluební cestu a stačí ji to i v autě. A přesto tvrdí, e je to mnohem lepí ne doma s manelem. Teď se zase chystám desátýho. Pro mue je to lepí ne platit za profesionálku, takové neastné paničky. :-) Stačí zavolat ....
Není tady
Já jsem vyměnila antikoncepci, koupila si ARginmax pro eny a začli jsme s přítelem trávit víc času a chu na sex se vrátila
Není tady
ahojky, poslední dobou mam podobný problém..nemam na sex ani chut ani energii a začínám z toho být (i manel) celkem nestastna..mate to nekdo podobne? jak jste to řeili?
Není tady
jaja_K napsal(a):
ahojky, poslední dobou mam podobný problém..nemam na sex ani chut ani energii a začínám z toho být (i manel) celkem nestastna..mate to nekdo podobne? jak jste to řeili?
U mě to bylo dáno léky (přesněji antidepresivy), po vysazení se chu vrátila, ale celkově jsem měla vdy asi nií potřebu (nebo spíe sílu po celodenním boji s prací, dětmi, domácností) na sex.
Teď se to spíe vyrovnalo, a mám to ráda.
Hledej příčiny, dobu změny, co se stalo, e se to změnilo, a co se s tím dá dělat.
Není tady
Damilo, nevěř vemu. Nenech se zmást.
Tento nick hned na jiném vlákně píe, e jeho přítel chce na tantrickou masá.
Nebo e by to mělo přítele i manela současně? Tak potom pardon.
Není tady
Eva. napsal(a):
Damilo, nevěř vemu. Nenech se zmást.
Tento nick hned na jiném vlákně píe, e jeho přítel chce na tantrickou masá.
Nebo e by to mělo přítele i manela současně? Tak potom pardon.
To u tak na fórech chodí, e tam lidé nepíou vdy jen pravdu.
Není tady
Damilo, aha.
Jen jsem nepochopila tvou reakci a snahu o radu, kdy jde evidentně o nick, co sem dává reklamy a povídá si sám se svými dalími nicky...
Není tady
Nebo e by to mělo přítele i manela současně?
Co je by na tom bylo divnýho?
Stává se - i v opačným gardu...
Není tady
No Hel, bez toho "... je by... " - bych ti mozna aj tvoji uprimnost a NEZISTNOST verila...
Ale vzhledem k tomu, ze te znam, tak ses kapatko sekla, co?
PS: To me zminene divne jest take kouzlem nechteneho, vid? B-)B-)B-)
Není tady
Eva. napsal(a):
Damilo, aha.
Jen jsem nepochopila tvou reakci a snahu o radu, kdy jde evidentně o nick, co sem dává reklamy a povídá si sám se svými dalími nicky...
ale jo pochopilas to správně, negtuila jsem, co to je za nick, nezkoumala jsem to.
Prostě jsem předpokládala, e to myslí upřímně.
Ale e je to fake mě zas tak moc neokovalo, no, prostě vím, e to tak na diskuzích chodí.
Není tady
bez toho "... je by... " - bych ti mozna aj tvoji uprimnost a NEZISTNOST verila...
Co má "uprimnost a NEZISTNOST" společnýho s omylem vynechaným lomítkem, to si ani při svý fantazii představit nedokáu
Ale myslím, e i bez vysvětlení budu umět ít...
Upravil(a) helena (31. 10. 2016 13:27)
Není tady
ahoj, to se prostě nekdy tak stane..mue to byt psychicky, hormony, unava, vek nebo milion dalích nevysvetlitelných duvodu
Není tady
jj se vím co bylo řečené souhlasím..u me ale bohuel tyhle problémy dost dlouho přetrvávali..a nakonec mi pomohli na http://www.aphrodisie.cz/
Není tady