Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 8. 2012 16:07

Eva26
♥------

Re: Nemám chu na sex

Holky tak já jsem ten ArginMax zkusila a vřele ho všem doporučuji. Moje nechutenství mě připravilo o dlouholetý vztah, tak jsem si to s novým partnerem nechtěla pokazit. S ArginMaxem si teď připadám jako nymfomanka…smile , ale příteli to rozhodně nevadí.

Není tady

#27 22. 8. 2012 17:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hm a nebude to prostě jen tím novým partnerem ? ono to neokoukaný je samo o sobě přitažlivější víc, než to, co znám roky vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 22. 8. 2012 17:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

trapná reklama

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#29 29. 11. 2012 13:18

zuzanka12
♥------

bledule napsal(a):

Tenzan napsal(a):

bledule napsal(a):

Ahojky. Taky všechny zdravím. Tato diskuze mě zaujala natolik, že jsem se i přihlášila:-) Michellinin problém jako by tomu mému  z oka vypadl:-) Je pravda, že u některých žen to může způsobovat právě antikoncepce. Ale bohužel to neplatí pro všechny. Moje vlastní zkušenost! Vysadila jsem anti a nic, všichni říkala, že musím počkat, ale jak dlouho? Po dvou měsících se u mě vůbec nic nezměnilo. Vyřešila jsem po svém, a můžu vřele doporučit, arginmax pro ženy. Nejen nám, které nemám chu, ale i ženám, které si to chtějí více a intenzivněji prožít!

A myslíte, že to pomáhá i starším ženám, které sem většinou chodí? Netrefí je z toho infarkt? Přece dle mého mnoho z nich zde má už více jak 40 ba i 50, a tím pádem i vyšší riziko.

Když ten přípravek je určený hlavně pro starší ženy... Takže bych se vůbec nebála. Všechny informace, než jsem si ho koupila, jsem si našla tady: http://www.arginmax.cz/poradna/bezpecnost-arginmaxu

Taky užívám již zmiňovaný arginmax a jsem s ním moc spokojená. Nejen že se zvýšila moje chu na milování ale celkově se cítím mnohem lépe než tomu bylo v poslední době.

Není tady

#30 5. 1. 2013 17:32

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Taky nemam moc chut na sex ,vetsinou se do toho nutim a orgasmy predstiram .Radeji bych s tim sexovanim prestala nez porad hrat divadlo .Unavuje mne to...

Není tady

#31 5. 1. 2013 17:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a proč se nutíš a hraješ divadlo ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#32 5. 1. 2013 17:46

mikuelini
♥♥♥♥♥--

PPavloo,no on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele .Ja se samozrejme i casto vymlouvam ,ale to nejde stale.Dobre si rozumime a tak to delam pro neho,on to ale nevi,ze ja se do toho nutim...

Není tady

#33 5. 1. 2013 17:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele
Taky se může stát, že čím víc se budeš nutit a přemáhat, tím míň se ti bude chtít... a projeví se to jinde.
Ale když píšeš, že mᚠv dubnu rodit, ani se nedivím, že tě to unavuje - nemohla bys pro přítele dělat něco jinýho? big_smile

Upravil(a) helena (5. 1. 2013 17:50)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 5. 1. 2013 17:52

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Nevim cim to je.Ja jsem clovek ,ktery se dost stresuje a na to abych byla uvolnena ,potrebuji hodne casu.To by asi nebyl sex nikdy.Treba to bude po porodu lepsi

Není tady

#35 5. 1. 2013 19:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mikuelini napsal(a):

PPavloo,no on ten sex do vztahu patri a delam to pro pritele .Ja se samozrejme i casto vymlouvam ,ale to nejde stale.Dobre si rozumime a tak to delam pro neho,on to ale nevi,ze ja se do toho nutim...

když si dobře rozumíte, tak čeho se bojíš ? proč mu neřekneš, jak to je ? když to takhle pojedeš dál, tak se ti ten sex zhnusí úplně.

Není tady

#36 7. 1. 2013 14:34

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Sakr je zajímavé, že ten arginmax  užívají pouze uživatelky s jedním max dvěma příspěvkama. To je, ale náhodička. :-D

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#37 26. 3. 2013 23:09

prcccek
♥------

Jsem s přítelem 7 let, a už delší dobu máme problémy se sexem. Od doby co mi byla diagnostikována Crohnova choroba, tak jakoby se veškerá chu vytratila sad nechci o partnera přijít, probíráme to a nevím co a jak změnit aby se to zlepšilo. Nedokážu se uvolnit ani se k tomu donutit. Jsem hodně emotivní. Ráda bych to řešila, můžete mi někdo poradit jak nebo kam zajít Ostrava a okolí? Já už nevím co dělat, nevím zda je to mnou a nebo jim.

Není tady

#38 9. 12. 2013 20:26

Niord
♥------

Já myslím, že řešením je milenec. Zrovna teď jezdím za vdanou ženou z východních čech, která asi má problémy s manželem jako vy. Scházíme se když mám služební cestu a stačí ji to i v autě. A přesto tvrdí, že je to mnohem lepší než doma s manželem. Teď se zase chystám desátýho. Pro muže je to lepší než platit za profesionálku, takové nešastné paničky.  :-) Stačí zavolat ....

Není tady

#39 5. 9. 2014 9:21

Lenush
♥------

Já jsem vyměnila antikoncepci, koupila si ARginmax pro ženy a začli jsme s přítelem trávit víc času a chu na sex se vrátila smile

Není tady

#40 30. 10. 2016 0:44

jaja_K
♥------

ahojky, poslední dobou mam podobný problém..nemam na sex ani chut ani energii a začínám z toho být (i manžel) celkem nestastna..mate to nekdo podobne? jak jste to řešili?

Není tady

#41 30. 10. 2016 7:40

Damila
♥♥♥♥♥♥-

jaja_K napsal(a):

ahojky, poslední dobou mam podobný problém..nemam na sex ani chut ani energii a začínám z toho být (i manžel) celkem nestastna..mate to nekdo podobne? jak jste to řešili?

U mě to bylo dáno léky (přesněji antidepresivy), po vysazení se chu vrátila, ale celkově jsem měla vždy asi nižší potřebu (nebo spíše sílu po celodenním boji s prací, dětmi, domácností) na sex.
Teď se to spíše vyrovnalo, a mám to ráda. wink

Hledej příčiny, dobu změny, co se stalo, že se to změnilo, a co se s tím dá dělat.

Není tady

#42 30. 10. 2016 10:05

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Damilo, nevěř všemu. Nenech se zmást.
Tento nick hned na jiném vlákně píše, že jeho přítel chce na tantrickou masáž.
Nebo že by to mělo přítele i manžela současně? Tak potom pardon. big_smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#43 30. 10. 2016 11:16

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Damilo, nevěř všemu. Nenech se zmást.
Tento nick hned na jiném vlákně píše, že jeho přítel chce na tantrickou masáž.
Nebo že by to mělo přítele i manžela současně? Tak potom pardon. big_smile

To už tak na fórech chodí, že tam lidé nepíšou vždy jen  pravdu.

Není tady

#44 30. 10. 2016 11:22

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Damilo, aha.
Jen jsem nepochopila tvou reakci a snahu o radu, když jde evidentně o nick, co sem dává reklamy a povídá si sám se svými dalšími nicky...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#45 30. 10. 2016 15:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nebo že by to mělo přítele i manžela současně?
Co je by na tom bylo divnýho?
Stává se - i v opačným gardu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#46 30. 10. 2016 17:12

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

No Hel, bez toho "... je by... " - bych ti mozna aj tvoji uprimnost a NEZISTNOST verila... wink
Ale vzhledem k tomu, ze te znam, tak ses kapatko sekla, co?

PS: To me zminene divne jest take kouzlem nechteneho, vid? B-)B-)B-)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#47 30. 10. 2016 18:06

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Damilo, aha.
Jen jsem nepochopila tvou reakci a snahu o radu, když jde evidentně o nick, co sem dává reklamy a povídá si sám se svými dalšími nicky...

ale jo pochopilas to správně, negtušila jsem, co to je za nick, nezkoumala jsem to.
Prostě jsem předpokládala, že to myslí upřímně.
Ale že je to fake mě zas tak moc nešokovalo, no, prostě vím, že to tak na diskuzích chodí.

Není tady

#48 31. 10. 2016 13:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

bez toho "... je by... " - bych ti mozna aj tvoji uprimnost a NEZISTNOST verila...
Co má "uprimnost a NEZISTNOST" společnýho s omylem vynechaným lomítkem, to si ani při svý fantazii představit nedokážu va
Ale myslím, že i bez vysvětlení budu umět žít... smile

Upravil(a) helena (31. 10. 2016 13:27)

Není tady

#49 31. 10. 2016 21:48

marinka455
♥♥-----

ahoj, to se prostě nekdy tak stane..muže to byt psychicky, hormony, unava, vek nebo milion dalších nevysvetlitelných duvodu hmm

Není tady

#50 31. 10. 2016 21:52

lucis
♥♥-----

jj se vším co bylo řečené souhlasím..u me ale bohužel tyhle problémy dost dlouho přetrvávali..a nakonec mi pomohli na http://www.aphrodisie.cz/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí