18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny, můj problém se táhne ji několik let. Prostě nemám chu na sex, vůbec ádnou, aní známka!!! kdy jsem měla přítele tak mě to bavilo, uívala jsem si to,ale ádné extra vzruení ani orgasmu jsem nedosáhla.
7-mým rokem beru hormonální antikoncepci, a zjiuji,e čím déle ji beru, tím asi mení chu na sex mám. teda aspon si myslím, e je to tím. Se sexem jsem začínala "a"v 19ti letech bez pouívání horm.antikoncepce bylo ve tak jak má, měla jsem sex ráda, "nemohla jsem bez něj být", jene pak kdy jsem ji začala brát, tak se to hodně zhorilo. stálého dlouhodobého přítele nemám,a začínám se i bát, e mi to tak vlastně víc vyhovuje, absolutně nemám chu na sex, a to nikdy. jsem jak kdyby mi část mě chyběla. nemáte s tím někdo zkuenosti? nevíte zda můe nějaká hormonální hladina toto způsobovat? jednu dobu jsem práky přestala brát a div jsem nelezla po zdi jen abych měla sex:dumbom: ale nevím samozřejmě zda to bylo způsobeno zrovna tímto.
Ovem nerada bych experimentovala a hned práky vysazovala, s gynekolokou jsem se o tom zatím nebavila, říkala jsem si,e zkusím nejdřív rady vás zde,tak snad se někdo najde
Není tady
Michelle1 napsal(a):
Zdravím vechny, můj problém se táhne ji několik let. Prostě nemám chu na sex, vůbec ádnou, aní známka!!! kdy jsem měla přítele tak mě to bavilo, uívala jsem si to,ale ádné extra vzruení ani orgasmu jsem nedosáhla.
7-mým rokem beru hormonální antikoncepci, a zjiuji,e čím déle ji beru, tím asi mení chu na sex mám. teda aspon si myslím, e je to tím. Se sexem jsem začínala "a"v 19ti letech bez pouívání horm.antikoncepce bylo ve tak jak má, měla jsem sex ráda, "nemohla jsem bez něj být", jene pak kdy jsem ji začala brát, tak se to hodně zhorilo. stálého dlouhodobého přítele nemám,a začínám se i bát, e mi to tak vlastně víc vyhovuje, absolutně nemám chu na sex, a to nikdy. jsem jak kdyby mi část mě chyběla. nemáte s tím někdo zkuenosti? nevíte zda můe nějaká hormonální hladina toto způsobovat? jednu dobu jsem práky přestala brát a div jsem nelezla po zdi jen abych měla sex:dumbom: ale nevím samozřejmě zda to bylo způsobeno zrovna tímto.
Ovem nerada bych experimentovala a hned práky vysazovala, s gynekolokou jsem se o tom zatím nebavila, říkala jsem si,e zkusím nejdřív rady vás zde,tak snad se někdo najde
Michelle, vdy si odpovídá sama. Zkus vyměnit antikoncepci nebo ji úplně vysadit.
Není tady
michelle, já bych na tvém místě antiko vysadila. sama říká, e nemá stálého dlouhodobého přítele, tak na co to do sebe rve ? pokud má sex občas, pak je lepí kondom, ne ? před otěhotněním tě ochrání a navíc dneska nikdy neví, co kde můe chytit a antiko tě od toho neochrání, ta je fakt lepí v době, kdy někoho má na stálo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
michelle, já bych na tvém místě antiko vysadila. sama říká, e nemá stálého dlouhodobého přítele, tak na co to do sebe rve ? pokud má sex občas, pak je lepí kondom, ne ? před otěhotněním tě ochrání a navíc dneska nikdy neví, co kde můe chytit a antiko tě od toho neochrání, ta je fakt lepí v době, kdy někoho má na stálo.
udělala bych to stejné. nevidím důvod proč si zbytečně "zasírat" organismus.
Není tady
U někoho takový účinek můe být, vdy jsou to hormonální přípravky.Pokud chce dál uívat HA, nezbyde ti ne si promluvit s doktorem o změně preparátu.
Není tady
Já měl v ivotě dvě dlouhodobé partnerky.
Ta první brala tabletky a sexu se spíe vyhýbala.
Ta druhá má hormonální tělísko a sex miluje.
Těko mohu tvrdit, e příčinou je typ HA ... ... Moné to vak je.
Není tady
vachu, tyhle věci jako chlap nemá anci posoudit.
Není tady
Je to vyloeně záleitost hormonů - vyhasnutí eny díky antikoncepci ! Nerovnováha hormonů. Vysadit, udělat testy, doplnit a zajistit jinou antikoncepci! Jiná monost není!
Myslím, e gynekologovi je to fuk, můe to řeit i endokrinolog.
Upravil(a) Aneri (12. 5. 2012 20:39)
Není tady
Ano, antikoncepce má na toto zřejmě u někoho velký vliv. Akorát si nejsem jistá, jestli pomůe pouhá výměna.
Není tady
Osobně myslím, e HA ovlivňuje hodně chutě na sex, ale stejně je to vechno v hlavě a a u někdo HA bere nebo ne, myslím, e se tyhle problémy řeí odjakiva. Nebo myslíte, e je to PŘEVÁNĚ ha?
Není tady
Ano, co jsem se bavila s kámokama, tak ač dříve bez problémů, větina z nich při uívání ant. chu´t ztratila nebo byla hodně potlačena.
Není tady
Tak to já bych chu měla jen se nenael ten správný mu..
Není tady
dzifdayly napsal(a):
Neklesej na mysli, na ten sex se určitě někdo najde a na vechno ostatní je tu Eurocard - Mastercard
Není tady
Mike napsal(a):
dzifdayly napsal(a):
Neklesej na mysli, na ten sex se určitě někdo najde a na vechno ostatní je tu Eurocard - Mastercard
Já teda nevím, ale třeba ona*ie s časopisem mě příjde jako kvalitnějí relaxace ne se deset dvacet minut válet někde na enské. I kdy kadý to má jinak.
Ahojky. Taky vechny zdravím. Tato diskuze mě zaujala natolik, e jsem se i přihláila:-) Michellinin problém jako by tomu mému z oka vypadl:-) Je pravda, e u některých en to můe způsobovat právě antikoncepce. Ale bohuel to neplatí pro vechny. Moje vlastní zkuenost! Vysadila jsem anti a nic, vichni říkala, e musím počkat, ale jak dlouho? Po dvou měsících se u mě vůbec nic nezměnilo. Vyřeila jsem po svém, a můu vřele doporučit, arginmax pro eny. Nejen nám, které nemám chu, ale i enám, které si to chtějí více a intenzivněji proít!
Není tady
bledule napsal(a):
Ahojky. Taky vechny zdravím. Tato diskuze mě zaujala natolik, e jsem se i přihláila:-) Michellinin problém jako by tomu mému z oka vypadl:-) Je pravda, e u některých en to můe způsobovat právě antikoncepce. Ale bohuel to neplatí pro vechny. Moje vlastní zkuenost! Vysadila jsem anti a nic, vichni říkala, e musím počkat, ale jak dlouho? Po dvou měsících se u mě vůbec nic nezměnilo. Vyřeila jsem po svém, a můu vřele doporučit, arginmax pro eny. Nejen nám, které nemám chu, ale i enám, které si to chtějí více a intenzivněji proít!
A myslíte, e to pomáhá i starím enám, které sem větinou chodí? Netrefí je z toho infarkt? Přece dle mého mnoho z nich zde má u více jak 40 ba i 50, a tím pádem i vyí riziko.
Mike napsal(a):
dzifdayly napsal(a):
tak to jsem pěkně v pr.... ani jednoho z těch tří pánů neznám
Není tady
ani jednoho z těch tří pánů neznám
Tak zkus jiný pány - třeba ty Müller a Thurgau
Není tady
Tenzan napsal(a):
Mike napsal(a):
dzifdayly napsal(a):
Já teda nevím, ale třeba ona*ie s časopisem mě příjde jako kvalitnějí relaxace ne se deset dvacet minut válet někde na enské. I kdy kadý to má jinak.
10-20 min je na nic , to je fakt .
Není tady
Michelle1 napsal(a):
Myslím, e to môe by hormónmi, skús zmeni HA...
Není tady
Tenzan napsal(a):
bledule napsal(a):
A myslíte, e to pomáhá i starím enám, které sem větinou chodí? Netrefí je z toho infarkt? Přece dle mého mnoho z nich zde má u více jak 40 ba i 50, a tím pádem i vyí riziko.
Kdy ten přípravek je určený hlavně pro starí eny... Take bych se vůbec nebála. Vechny informace, ne jsem si ho koupila, jsem si nala tady: http://www.arginmax.cz/poradna/bezpecnost-arginmaxu
Není tady
Není tady
A co vysadit HA? Moná je to jen o patné atmosféře nebo o patných klucích, kteří tě nepřitahují??
Není tady
Myslím,e Mike to napsal výstině!!!! :-)
Není tady
Tenzan napsal(a):
bledule napsal(a):
Tak já mám stejný problém a antikoncepci nemám ádnou. Nechu k sexu mám přesně od doby kdy jsem porodila, myslela jsem, e to časem přejde, ale je to druhý rok a stále nic. Koukám na ten Arginmax...tak přemýlím, e vyzkouím
Není tady