Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 5. 2012 20:30

Michelle1
♥------

Nemám chu na sex

Zdravím všechny, můj problém se táhne již několik let. Prostě nemám chu na sex, vůbec žádnou, aní známka!!! když jsem měla přítele tak mě to bavilo, užívala jsem si to,ale žádné extra vzrušení ani orgasmu jsem nedosáhla.
7-mým rokem beru hormonální antikoncepci, a zjišuji,že čím déle ji beru, tím asi menší chu na sex mám. teda aspon si myslím, že je to tím. Se sexem jsem začínala "až"v 19ti letech bez používání horm.antikoncepce bylo vše tak jak má, měla jsem sex ráda, "nemohla jsem bez něj být", jenže pak když jsem ji začala brát, tak se to hodně zhoršilo. stálého dlouhodobého přítele nemám,a začínám se i bát, že mi to tak vlastně víc vyhovuje, absolutně nemám chu na sex, a to nikdy. jsem jak kdyby mi část mě chyběla. nemáte s tím někdo zkušenosti? nevíte zda může nějaká hormonální hladina toto způsobovat? jednu dobu jsem prášky přestala brát a div jsem nelezla po zdi jen abych měla sex:dumbom:  ale nevím samozřejmě zda to bylo způsobeno zrovna tímto.
Ovšem nerada bych experimentovala a hned prášky vysazovala, s gynekoložkou jsem se o tom zatím nebavila, říkala jsem si,že zkusím nejdřív rady vás zde,tak snad se někdo najde smile

Není tady

#2 7. 5. 2012 20:51

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nemám chu na sex

Michelle1 napsal(a):

Zdravím všechny, můj problém se táhne již několik let. Prostě nemám chu na sex, vůbec žádnou, aní známka!!! když jsem měla přítele tak mě to bavilo, užívala jsem si to,ale žádné extra vzrušení ani orgasmu jsem nedosáhla.
7-mým rokem beru hormonální antikoncepci, a zjišuji,že čím déle ji beru, tím asi menší chu na sex mám. teda aspon si myslím, že je to tím. Se sexem jsem začínala "až"v 19ti letech bez používání horm.antikoncepce bylo vše tak jak má, měla jsem sex ráda, "nemohla jsem bez něj být", jenže pak když jsem ji začala brát, tak se to hodně zhoršilo. stálého dlouhodobého přítele nemám,a začínám se i bát, že mi to tak vlastně víc vyhovuje, absolutně nemám chu na sex, a to nikdy. jsem jak kdyby mi část mě chyběla. nemáte s tím někdo zkušenosti? nevíte zda může nějaká hormonální hladina toto způsobovat? jednu dobu jsem prášky přestala brát a div jsem nelezla po zdi jen abych měla sex:dumbom:  ale nevím samozřejmě zda to bylo způsobeno zrovna tímto.
Ovšem nerada bych experimentovala a hned prášky vysazovala, s gynekoložkou jsem se o tom zatím nebavila, říkala jsem si,že zkusím nejdřív rady vás zde,tak snad se někdo najde smile

Michelle, vždy si odpovídᚠsama. Zkus vyměnit antikoncepci nebo ji úplně vysadit.

Není tady

#3 8. 5. 2012 9:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

michelle, já bych na tvém místě antiko vysadila. sama říkáš, že nemᚠstálého dlouhodobého přítele, tak na co to do sebe rveš ? pokud mᚠsex občas, pak je lepší kondom, ne ? před otěhotněním tě ochrání a navíc dneska nikdy nevíš, co kde můžeš chytit a antiko tě od toho neochrání, ta je fakt lepší v době, kdy někoho mᚠna stálo.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#4 8. 5. 2012 11:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

michelle, já bych na tvém místě antiko vysadila. sama říkáš, že nemᚠstálého dlouhodobého přítele, tak na co to do sebe rveš ? pokud mᚠsex občas, pak je lepší kondom, ne ? před otěhotněním tě ochrání a navíc dneska nikdy nevíš, co kde můžeš chytit a antiko tě od toho neochrání, ta je fakt lepší v době, kdy někoho mᚠna stálo.

udělala bych to stejné. nevidím důvod proč si zbytečně "zasírat" organismus.

Není tady

#5 9. 5. 2012 19:02

Ziki
♥♥♥♥♥--

U někoho takový účinek může být, vždy jsou to hormonální přípravky.Pokud chceš dál užívat HA, nezbyde ti než si promluvit s doktorem o změně preparátu.

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#6 9. 5. 2012 20:34

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Já měl v životě dvě dlouhodobé partnerky.
Ta první brala tabletky a sexu se spíše vyhýbala.
Ta druhá má hormonální tělísko a sex miluje.
Těžko mohu tvrdit, že příčinou je typ HA ...  dumbom  ... Možné to však je.

Není tady

#7 12. 5. 2012 13:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vachu, tyhle věci jako chlap nemᚠšanci posoudit.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#8 12. 5. 2012 20:38

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Je to vyloženě záležitost hormonů - vyhasnutí ženy díky antikoncepci !  Nerovnováha hormonů. Vysadit, udělat testy, doplnit a zajistit jinou antikoncepci! Jiná možnost není!
Myslím, že gynekologovi je to fuk, může to řešit i endokrinolog.

Upravil(a) Aneri (12. 5. 2012 20:39)

Není tady

#9 12. 5. 2012 21:47

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, antikoncepce má na toto zřejmě u někoho velký vliv. Akorát si nejsem jistá, jestli pomůže pouhá výměna.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#10 14. 5. 2012 9:09

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Osobně myslím, že HA ovlivňuje hodně chutě na sex, ale stejně je to všechno v hlavě a a už někdo HA bere nebo ne, myslím, že se tyhle problémy řeší odjakživa. Nebo myslíte, že je to PŘEVÁŽNĚ ha?

Není tady

#11 14. 5. 2012 18:33

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, co jsem se bavila s kámoškama, tak ač dříve bez problémů, většina z nich při užívání ant. chu´t ztratila nebo byla hodně potlačena.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#12 17. 5. 2012 14:49

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem

Tak to já bych chu měla jen se nenašel ten správný muž..butter

Není tady

#13 20. 5. 2012 22:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dzifdayly napsal(a):

Neklesej na mysli, na ten sex se určitě někdo najde big_smile a na všechno ostatní je tu Eurocard - Mastercard big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#14 21. 5. 2012 12:42

Tenzan
Host

Mikeš napsal(a):

dzifdayly napsal(a):

Neklesej na mysli, na ten sex se určitě někdo najde big_smile a na všechno ostatní je tu Eurocard - Mastercard big_smile big_smile big_smile

Já teda nevím, ale třeba ona*ie s časopisem mě příjde jako kvalitnější relaxace než se deset dvacet minut válet někde na ženské. I když každý to má jinak.

#15 22. 5. 2012 12:12

bledule
♥------

Ahojky. Taky všechny zdravím. Tato diskuze mě zaujala natolik, že jsem se i přihlášila:-) Michellinin problém jako by tomu mému  z oka vypadl:-) Je pravda, že u některých žen to může způsobovat právě antikoncepce. Ale bohužel to neplatí pro všechny. Moje vlastní zkušenost! Vysadila jsem anti a nic, všichni říkala, že musím počkat, ale jak dlouho? Po dvou měsících se u mě vůbec nic nezměnilo. Vyřešila jsem po svém, a můžu vřele doporučit, arginmax pro ženy. Nejen nám, které nemám chu, ale i ženám, které si to chtějí více a intenzivněji prožít!

Není tady

#16 22. 5. 2012 14:13

Tenzan
Host

bledule napsal(a):

Ahojky. Taky všechny zdravím. Tato diskuze mě zaujala natolik, že jsem se i přihlášila:-) Michellinin problém jako by tomu mému  z oka vypadl:-) Je pravda, že u některých žen to může způsobovat právě antikoncepce. Ale bohužel to neplatí pro všechny. Moje vlastní zkušenost! Vysadila jsem anti a nic, všichni říkala, že musím počkat, ale jak dlouho? Po dvou měsících se u mě vůbec nic nezměnilo. Vyřešila jsem po svém, a můžu vřele doporučit, arginmax pro ženy. Nejen nám, které nemám chu, ale i ženám, které si to chtějí více a intenzivněji prožít!

A myslíte, že to pomáhá i starším ženám, které sem většinou chodí? Netrefí je z toho infarkt? Přece dle mého mnoho z nich zde má už více jak 40 ba i 50, a tím pádem i vyšší riziko.

#17 22. 5. 2012 15:18

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Mikeš napsal(a):

dzifdayly napsal(a):

lol lol lol tak to jsem pěkně v pr....    ani jednoho z těch tří pánů neznám lol lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#18 22. 5. 2012 15:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ani jednoho z těch tří pánů neznám
Tak zkus jiný pány - třeba ty Müller a Thurgau http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#19 22. 5. 2012 16:31

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Tenzan napsal(a):

Mikeš napsal(a):

dzifdayly napsal(a):

Já teda nevím, ale třeba ona*ie s časopisem mě příjde jako kvalitnější relaxace než se deset dvacet minut válet někde na ženské. I když každý to má jinak.

10-20 min je na nic , to je fakt .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#20 22. 5. 2012 23:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Michelle1 napsal(a):

Myslím, že to môže by hormónmi, skús zmeni HA...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#21 23. 5. 2012 13:40

bledule
♥------

Tenzan napsal(a):

bledule napsal(a):

A myslíte, že to pomáhá i starším ženám, které sem většinou chodí? Netrefí je z toho infarkt? Přece dle mého mnoho z nich zde má už více jak 40 ba i 50, a tím pádem i vyšší riziko.

Když ten přípravek je určený hlavně pro starší ženy... Takže bych se vůbec nebála. Všechny informace, než jsem si ho koupila, jsem si našla tady: http://www.arginmax.cz/poradna/bezpecnost-arginmaxu

Není tady

#22 23. 5. 2012 22:35

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

lol vissla

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#23 11. 6. 2012 15:45

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

A co vysadit HA? Možná je to jen o špatné atmosféře nebo o špatných klucích, kteří tě nepřitahují??

Není tady

#24 25. 6. 2012 6:06

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Myslím,že Mikeš to napsal výstižně!!!!  :-)

Není tady

#25 9. 7. 2012 10:53

lejla74
♥------

Tenzan napsal(a):

bledule napsal(a):

Tak já mám stejný problém a antikoncepci nemám žádnou. Nechu k sexu mám přesně od doby kdy jsem porodila, myslela jsem, že to časem přejde, ale je to druhý rok a stále nic. Koukám na ten Arginmax...tak přemýšlím, že vyzkoušímsmiletummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí