Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 3. 2006 14:03

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Co rikate na graffity???

Co rikate na graffity?Myslim takove ty opravdove...ne čmáranice a tagy(podpisy na budovach)...podporily byste aby mesto venovalo vice legalnich ploch pro lidi kteri se tomuto umeni venuji?Povazujete to vubec za umeni?Nemyslim Tim samozdrejme graffity ktere nekdo udela na historickou budovu nebo na nove natreny barak!!!Co vy na to?kapitulation

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#2 3. 3. 2006 14:35

jelitko
♥♥-----
Místo: Hradec Králové

Re: Co rikate na graffity???

Pokud je to vyvedené a navíc někde na periferii města, v panelákové šedi, kam to podle mě patří, tak to nemá chybu. Umění to je a legální plochy si zaslouží

pokud mě někdo donutil k pláči, nestojí mi za to, abych pro něho ronila slzy (K. Dunst)

Není tady

#3 3. 3. 2006 15:27

Diego
♥♥-----

Ted vysla snad kvalitni knizka o graffity... A primo cituje graffitaky, jeste jsem ji nemel v ruce, jen o ni nekde cetl a videl par obrazku... Ja bych legalni plochy urcite podporil. Kdyz je to hezke a profesionalni, tak to stoji za to a krasli prostredi... Jednoho dne bude graffiti v Narodnim museu vedle klasickych maleb, tomu verim...  V New Yorku to uz tak je. Stejne jak byl ve sve dobe nepochopen napr. impresionismus se vyklube i tohle podobne, nebo to, co bude nasledovat po nem...

Není tady

#4 3. 3. 2006 16:21

koudyova
♥♥-----
Místo: Milovice

jsem pro plochy,barevné stěny vypadají lépe než betonová šeď,a dotyční můžou ukázat co umí.Také jsem viděla barevné protihlukové bariéry a bylo to super.

Není tady

#5 3. 3. 2006 19:55

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Wow jsem rada ze nejsem sama koumu se graffity libi:)

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#6 5. 3. 2006 16:28

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Ošklivých ploch je víc než dost tak proč je nevyužít.Nedávno u nás přišla s nápadem přímo škola.Továrna uvolnila zeď obepínající celý závoda dala jí k dispozici za účelem pomalování.Bylo to sice řízené,některá dílka žáků bych neměla odvahu vystavit,ale zeď je veselejší.

Není tady

#7 6. 3. 2006 13:38

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

souhlasím, že legálních ploch je opravdu málo a někteří grafiáci jsou fakt machři . jednu menší plochu mám kousek od bydliště a většina těch dílek jsou fakt nádherné, ale naprosto nepodporuju sprejery, kteří jen tak počmárají nějaké budovy, vlaky a tak.... ale pravdou je, že kdyby dostaly určitou plochu i na vlacích, nemuselo by to vypadat špatně - ale žádné nechutnosti.... a uritě by nebylo od věci postavit nějaké stěny kolem skate-hřiští (u nás ve městě jsou asi 3, ale nikde není zeď), protože se to k sobě podle mě hodí...
taky souhlasím s tím, že je to umění - když se za umění uznávají některá nicneříkající sochařská díla, tak proč ne něco takového....

Není tady

#8 30. 3. 2006 20:54

Ultra
♥♥-----
Místo: CZ
Web

Je to hnus...

"Kdo ví, proč je na světě, snese každý způsob života."
(Friedrich Nietzsche)

Není tady

#9 31. 3. 2006 9:28

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Ultra :A to ti mam nejaky kreslit kdyz u pises tohle ty ostudo?

Není tady

#10 10. 4. 2006 12:07

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Graffitti..s i na konci, to jen tak na okraj. Celkem se mi líbí, ale hodně záleží na tom, kde je.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí