18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co rikate na graffity?Myslim takove ty opravdove...ne čmáranice a tagy(podpisy na budovach)...podporily byste aby mesto venovalo vice legalnich ploch pro lidi kteri se tomuto umeni venuji?Povazujete to vubec za umeni?Nemyslim Tim samozdrejme graffity ktere nekdo udela na historickou budovu nebo na nove natreny barak!!!Co vy na to?
Není tady
Pokud je to vyvedené a navíc někde na periferii města, v panelákové edi, kam to podle mě patří, tak to nemá chybu. Umění to je a legální plochy si zaslouí
Není tady
Ted vysla snad kvalitni knizka o graffity... A primo cituje graffitaky, jeste jsem ji nemel v ruce, jen o ni nekde cetl a videl par obrazku... Ja bych legalni plochy urcite podporil. Kdyz je to hezke a profesionalni, tak to stoji za to a krasli prostredi... Jednoho dne bude graffiti v Narodnim museu vedle klasickych maleb, tomu verim... V New Yorku to uz tak je. Stejne jak byl ve sve dobe nepochopen napr. impresionismus se vyklube i tohle podobne, nebo to, co bude nasledovat po nem...
Není tady
jsem pro plochy,barevné stěny vypadají lépe ne betonová eď,a dotyční můou ukázat co umí.Také jsem viděla barevné protihlukové bariéry a bylo to super.
Není tady
Wow jsem rada ze nejsem sama koumu se graffity libi:)
Není tady
Oklivých ploch je víc ne dost tak proč je nevyuít.Nedávno u nás přila s nápadem přímo kola.Továrna uvolnila zeď obepínající celý závoda dala jí k dispozici za účelem pomalování.Bylo to sice řízené,některá dílka áků bych neměla odvahu vystavit,ale zeď je veselejí.
Není tady
souhlasím, e legálních ploch je opravdu málo a někteří grafiáci jsou fakt machři . jednu mení plochu mám kousek od bydlitě a větina těch dílek jsou fakt nádherné, ale naprosto nepodporuju sprejery, kteří jen tak počmárají nějaké budovy, vlaky a tak.... ale pravdou je, e kdyby dostaly určitou plochu i na vlacích, nemuselo by to vypadat patně - ale ádné nechutnosti.... a uritě by nebylo od věci postavit nějaké stěny kolem skate-hřití (u nás ve městě jsou asi 3, ale nikde není zeď), protoe se to k sobě podle mě hodí...
taky souhlasím s tím, e je to umění - kdy se za umění uznávají některá nicneříkající sochařská díla, tak proč ne něco takového....
Není tady
Ultra :A to ti mam nejaky kreslit kdyz u pises tohle ty ostudo?
Není tady