Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 5. 2012 13:18

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Citát autora XXX ? :)

lupina montana napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Tak Angina se už neozvala, přestože jí to tak zajímalo Nemá nakonec Hir anginu, tak sem hodila trochu zrna, abychom se měly čím zabývat?

To na ni nepasuje, Vějíovko - a už vůbec by si nezvolila myslím takovej nick lol

Vždy jsem už řekla, že jsem se pokusila o vtip - moc se to nepovedlo albert
Je mně ale fakt divný, že je Angina v trapu, místo aby s námi komunikovala.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#27 6. 5. 2012 13:32

majkafa
Host

aiga napsal(a):

Citát vnímám stejně jako Míša Kulička.

Hir - pravidelně jsem Tě četla. Někdy lehce, s porozuměním, jindy se mi Tvoje odpovědi ztrácely v otázkách. Znala jsem jednu ženu, která měla podobný projev jako Ty. Přestože z ní vyzařoval klid a mluvila klidně, vždycky svými otázkami vyvolala zvláštní atmosféru, zneklidňovala. Člověk si uvědomil, kolik "okecávacích" slov použije, než řekne podstatu sdělení. Ona to dokázala pár slovy. Učila hru na klavír, před 14 lety odešla na jih Indie do nějakého ášramu - a už se neozvala. Kdykoli jsem Tě četla, připomínalas mi ji.

Jestli jsi tím myslela, že i hirondel to dokázala pár slovy, tož to mě upřímně rozesmálo. lollollol Protože ta okecává daleko víc než běžný člověk a nikdy neodpovídá na otázky. Evidentně to neumí. Mně je hrozně nepříjemná a jsem ráda, že už ji nemusím číst. I když jsem ji měla v ignoru, bohužel tady nefunguje totální ignor, že by ani její nick nebyl vidět. Upřímně. Přišla mi trapná.  stolt Ona není normální člověk, který s lidmi normálně komunikuje.
Myslím si, že má nějakou psychiatrickou diagnózu a to ji omlouvá.

Upravil(a) majkafa (6. 5. 2012 13:34)

#28 6. 5. 2012 13:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

aiga napsal(a):

Citát vnímám stejně jako Míša Kulička.

Hir - pravidelně jsem Tě četla. Někdy lehce, s porozuměním, jindy se mi Tvoje odpovědi ztrácely v otázkách. Znala jsem jednu ženu, která měla podobný projev jako Ty. Přestože z ní vyzařoval klid a mluvila klidně, vždycky svými otázkami vyvolala zvláštní atmosféru, zneklidňovala. Člověk si uvědomil, kolik "okecávacích" slov použije, než řekne podstatu sdělení. Ona to dokázala pár slovy. Učila hru na klavír, před 14 lety odešla na jih Indie do nějakého ášramu - a už se neozvala. Kdykoli jsem Tě četla, připomínalas mi ji.

Jestli jsi tím myslela, že i hirondel to dokázala pár slovy, tož to mě upřímně rozesmálo. lollollol Protože ta okecává daleko víc než běžný člověk a nikdy neodpovídá na otázky. Evidentně to neumí. Mně je hrozně nepříjemná a jsem ráda, že už ji nemusím číst. I když jsem ji měla v ignoru, bohužel tady nefunguje totální ignor, že by ani její nick nebyl vidět. Upřímně. Přišla mi trapná.  stolt Ona není normální člověk, který s lidmi normálně komunikuje.

to je z agentury jedna paní povídala, nebo jsi stejná "psycholožka" jako tvoje kámoška róza ? že byste měly společnýho víc než se zdálo ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 6. 5. 2012 14:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Vějířovka napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Tak Angina se už neozvala, přestože jí to tak zajímalo Nemá nakonec Hir anginu, tak sem hodila trochu zrna, abychom se měly čím zabývat?

To na ni nepasuje, Vějíovko - a už vůbec by si nezvolila myslím takovej nick lol

Vždy jsem už řekla, že jsem se pokusila o vtip - moc se to nepovedlo albert
Je mně ale fakt divný, že je Angina v trapu, místo aby s námi komunikovala.

Třeba je někde na vejletě? Když je tak hezky smile
Majko, Aiga má pravdu. Vlašovka notabene umí člověka přimět k přemýšlení z úplně jínýho úhle - ovšem, chápu, že to může bolet cool
Na otázky odpovídá - jenom po svém wink

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#30 6. 5. 2012 14:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Hrome, toho jsem si nevšimla....ne, na diagnózu opravdu, ale opravdu nevypadá lol

Není tady

#31 6. 5. 2012 15:41

majkafa
Host

Majko, Aiga má pravdu. Vlašovka notabene umí člověka přimět k přemýšlení z úplně jínýho úhle - ovšem, chápu, že to může bolet cool

Ale houby. Mě k ničemu nepřiměje. Mě rozčiluje, jak je bezcitná. Uff, teď jsem kápla na to správné vyjádření toho, co mě na ní tak iritivalo. Ona je jenom tvrdý studený kámen bez citu. Aspoň přes písemný projev určitě. Citově plochá. Bez emocí. Stroj. Takový otázkový automat bez vlastního názoru.  Jo. To je ono.
Jak jsi psala, lupi, ono se jí to kecá, okecává, když nemá na starosti 2 děti, dům, zahradu a zvířata. big_smile

Upravil(a) majkafa (6. 5. 2012 15:42)

#32 6. 5. 2012 15:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ale houby. Mě k ničemu nepřiměje. Mě rozčiluje, jak je bezcitná. Uff, teď jsem kápla na to správné vyjádření toho, co mě na ní tak iritivalo. Ona je jenom tvrdý studený kámen bez citu. Aspoň přes písemný projev určitě. Citově plochá. Bez emocí. Stroj. Takový otázkový automat bez vlastního názoru.  Jo. To je ono.
Jak jsi psala, lupi, ono se jí to kecá, okecává, když nemá na starosti 2 děti, dům, zahradu a zvířata. big_smile

já měla chvíle, kdy jsem hirondel taky nebyla schopná schroupnout. ale rozhodně ji nevidím jako tvrdý, studený kámen bez citu, jako citově plochou. za to majkafu ano.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 6. 5. 2012 17:36

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Teda, víc seknout už ses nemohla, Majko lol

Není tady

#34 6. 5. 2012 18:01

aiga
♥♥♥----

majkafo, ta stručnost ve vyjadřování se týkala klavíristky. V osobním kontaktu vyzněly její různé otázky jinak, ovšem když se četly z mejlu, tam to bylo podobné, jako psávala hir. Chyběla jim intonace, gesta a atmosféra. Hir byla sice nevšední osoba, ale já jsem ji nevímala tak, jako Ty.

A tam, kde nejsou lidé, snaž se být člověkem.

Není tady

#35 6. 5. 2012 18:28

majkafa
Host

Teda, víc seknout už ses nemohla, Majko lol

No lupi, čas ukáže. Pár setkání nic neznamená. smile
A jestli jsem se sekla, to neva. Já jsem spokojená, že už vím, co mi na jejím vyjádřování tak vadí. Dlouho jsem na to nemohla přijít. Nemám ráda lidi, se kterými nehne nic. Nebo se tak aspoň tváří. Nemám ráda nekomunikativní lidi, se kterými nelze vést dialog, protože oni, a se děje, co se děje, vedou pořád jenom ten svůj monolog. Prostě naprogramované stroje. A hirondel to tak na babi dělá. PS. zapomněla jsi na Arcanum. big_smile

Upravil(a) majkafa (6. 5. 2012 18:29)

#36 6. 5. 2012 18:30

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To je hezký a chvályhodný, že víš, co ti tak vadí, jen ti říkám, že to nemá s Vlašovkou společnýho nic. Až na jednu věc ses naprosto sekla ve všem smile

Není tady

#37 6. 5. 2012 18:35

majkafa
Host

To je hezký a chvályhodný, že víš, co ti tak vadí, jen ti říkám, že to nemá s Vlašovkou společnýho nic. Až na jednu věc ses naprosto sekla ve všem smile

lupi, jo, slovy se dá nakecat cokoliv. big_smile

#38 6. 5. 2012 19:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Inu, co na tohle říct, děvče? Asi nic, žeano.
Mᚠsvým způsobem  pravdu, jak tě tak čtu......

Není tady

#39 6. 5. 2012 21:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

S tim je spojena vira v sebe sama, coz je zaklad pro jakoukoliv viru

Kuliš, problém je, že řada lidí se ohání vírou v SEBE, ale přitom vlastně netuší, KDO vlastně jsou....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#40 6. 5. 2012 21:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Ale houby. Mě k ničemu nepřiměje. Mě rozčiluje, jak je bezcitná.

A pak, že tě k ničemu nepřiměje......

Není tady

#41 6. 5. 2012 21:51

Ziki
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Kuliš, problém je, že řada lidí se ohání vírou v SEBE, ale přitom vlastně netuší, KDO vlastně jsou....

A zajímavý je,že některým to ani nevadí vissla

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#42 6. 5. 2012 22:03

majkafa
Host

Ziki napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

hm big_smile A co tobě? big_smile

#43 6. 5. 2012 22:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ziki napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Já bych spíš řekla, že si to neuvědomují....nevnímají sami sebe.

Není tady

#44 6. 5. 2012 22:07

majkafa
Host

Pandorraa napsal(a):

Ziki napsal(a):

Já bych spíš řekla, že si to neuvědomují....nevnímají sami sebe.

No právě. Ten výrok ziki - zajímavý, že některým to ani nevadí, mi přijde jaksi - zcestný. Takový nějaký mentorský, povýšený, nebo jak to říct.

#45 6. 5. 2012 22:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

No právě. Ten výrok ziki - zajímavý, že některým to ani nevadí, mi přijde jaksi - zcestný. Takový nějaký mentorský, povýšený, nebo jak to říct.

va ?
Mně přišel jako normální poznámka va

Není tady

#46 6. 5. 2012 22:12

majkafa
Host

majkafa napsal(a):

va ?
Mně přišel jako normální poznámka va

Nu, kdyby tam nebyl ten pískáčkový smajl, tak bych ti i dala za pravdu. visslasmile

#47 6. 5. 2012 22:20

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

No ti na to jdou prostě od lesa ... jak se tak snaží věřit té představě, kterou si sami o sobě vytváří, začnou se blížit tomu, kým v ní jsou ... a když se do toho pořádně opřou, může jejich představa o sobě samých splynout s tím, kdo skutečně jsou - jak v pozitivním tak v negativním smyslu.
Svým způsobem jsme si sami sobě stvořitelem - na základě svých myšlenek, které vytváříme, ze kterých si vybíráme, a které realizujeme.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#48 6. 5. 2012 22:23

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ziki napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Proč by mělo? Když jim to tak vyhovuje ... smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#49 6. 5. 2012 22:45

majkafa
Host

Míša Kulička napsal(a):

Ziki napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

teda, já nemůžu najít ta správná slova a Míša přijde, napíše to a je to. big_smile

#50 6. 5. 2012 23:13

Ziki
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Ziki napsal(a):

teda, já nemůžu najít ta správná slova a Míša přijde, napíše to a je to. big_smile

Vždy jo,když jim to vyhovuje. Reagovala jsem na to slovo problém. Pro koho? Pro ně,nebo pro ostatní? Pro některé z nich asi ne,a proto jim to nevadí.

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí