6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Tak Angina se u neozvala, přestoe jí to tak zajímalo Nemá nakonec Hir anginu, tak sem hodila trochu zrna, abychom se měly čím zabývat?
To na ni nepasuje, Vějíovko - a u vůbec by si nezvolila myslím takovej nick
Vdy jsem u řekla, e jsem se pokusila o vtip - moc se to nepovedlo
Je mně ale fakt divný, e je Angina v trapu, místo aby s námi komunikovala.
Není tady
aiga napsal(a):
Citát vnímám stejně jako Mía Kulička.
Hir - pravidelně jsem Tě četla. Někdy lehce, s porozuměním, jindy se mi Tvoje odpovědi ztrácely v otázkách. Znala jsem jednu enu, která měla podobný projev jako Ty. Přestoe z ní vyzařoval klid a mluvila klidně, vdycky svými otázkami vyvolala zvlátní atmosféru, zneklidňovala. Člověk si uvědomil, kolik "okecávacích" slov pouije, ne řekne podstatu sdělení. Ona to dokázala pár slovy. Učila hru na klavír, před 14 lety odela na jih Indie do nějakého áramu - a u se neozvala. Kdykoli jsem Tě četla, připomínalas mi ji.
Jestli jsi tím myslela, e i hirondel to dokázala pár slovy, to to mě upřímně rozesmálo. Protoe ta okecává daleko víc ne běný člověk a nikdy neodpovídá na otázky. Evidentně to neumí. Mně je hrozně nepříjemná a jsem ráda, e u ji nemusím číst. I kdy jsem ji měla v ignoru, bohuel tady nefunguje totální ignor, e by ani její nick nebyl vidět. Upřímně. Přila mi trapná. Ona není normální člověk, který s lidmi normálně komunikuje.
Myslím si, e má nějakou psychiatrickou diagnózu a to ji omlouvá.
Upravil(a) majkafa (6. 5. 2012 13:34)
majkafa napsal(a):
aiga napsal(a):
Citát vnímám stejně jako Mía Kulička.
Hir - pravidelně jsem Tě četla. Někdy lehce, s porozuměním, jindy se mi Tvoje odpovědi ztrácely v otázkách. Znala jsem jednu enu, která měla podobný projev jako Ty. Přestoe z ní vyzařoval klid a mluvila klidně, vdycky svými otázkami vyvolala zvlátní atmosféru, zneklidňovala. Člověk si uvědomil, kolik "okecávacích" slov pouije, ne řekne podstatu sdělení. Ona to dokázala pár slovy. Učila hru na klavír, před 14 lety odela na jih Indie do nějakého áramu - a u se neozvala. Kdykoli jsem Tě četla, připomínalas mi ji.Jestli jsi tím myslela, e i hirondel to dokázala pár slovy, to to mě upřímně rozesmálo. Protoe ta okecává daleko víc ne běný člověk a nikdy neodpovídá na otázky. Evidentně to neumí. Mně je hrozně nepříjemná a jsem ráda, e u ji nemusím číst. I kdy jsem ji měla v ignoru, bohuel tady nefunguje totální ignor, e by ani její nick nebyl vidět. Upřímně. Přila mi trapná. Ona není normální člověk, který s lidmi normálně komunikuje.
to je z agentury jedna paní povídala, nebo jsi stejná "psycholoka" jako tvoje kámoka róza ? e byste měly společnýho víc ne se zdálo ?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Tak Angina se u neozvala, přestoe jí to tak zajímalo Nemá nakonec Hir anginu, tak sem hodila trochu zrna, abychom se měly čím zabývat?
To na ni nepasuje, Vějíovko - a u vůbec by si nezvolila myslím takovej nick
Vdy jsem u řekla, e jsem se pokusila o vtip - moc se to nepovedlo
Je mně ale fakt divný, e je Angina v trapu, místo aby s námi komunikovala.
Třeba je někde na vejletě? Kdy je tak hezky
Majko, Aiga má pravdu. Vlaovka notabene umí člověka přimět k přemýlení z úplně jínýho úhle - ovem, chápu, e to můe bolet
Na otázky odpovídá - jenom po svém
Není tady
majkafa napsal(a):
Hrome, toho jsem si nevimla....ne, na diagnózu opravdu, ale opravdu nevypadá
Není tady
Majko, Aiga má pravdu. Vlaovka notabene umí člověka přimět k přemýlení z úplně jínýho úhle - ovem, chápu, e to můe bolet
Na otázky odpovídá - jenom po svém
Ale houby. Mě k ničemu nepřiměje. Mě rozčiluje, jak je bezcitná. Uff, teď jsem kápla na to správné vyjádření toho, co mě na ní tak iritivalo. Ona je jenom tvrdý studený kámen bez citu. Aspoň přes písemný projev určitě. Citově plochá. Bez emocí. Stroj. Takový otázkový automat bez vlastního názoru. Jo. To je ono.
Jak jsi psala, lupi, ono se jí to kecá, okecává, kdy nemá na starosti 2 děti, dům, zahradu a zvířata.
Upravil(a) majkafa (6. 5. 2012 15:42)
majkafa napsal(a):
Na otázky odpovídá - jenom po svémAle houby. Mě k ničemu nepřiměje. Mě rozčiluje, jak je bezcitná. Uff, teď jsem kápla na to správné vyjádření toho, co mě na ní tak iritivalo. Ona je jenom tvrdý studený kámen bez citu. Aspoň přes písemný projev určitě. Citově plochá. Bez emocí. Stroj. Takový otázkový automat bez vlastního názoru. Jo. To je ono.
Jak jsi psala, lupi, ono se jí to kecá, okecává, kdy nemá na starosti 2 děti, dům, zahradu a zvířata.
já měla chvíle, kdy jsem hirondel taky nebyla schopná schroupnout. ale rozhodně ji nevidím jako tvrdý, studený kámen bez citu, jako citově plochou. za to majkafu ano.
Není tady
majkafa napsal(a):
Ale houby. Mě k ničemu nepřiměje. Mě rozčiluje, jak je bezcitná. Uff, teď jsem kápla na to správné vyjádření toho, co mě na ní tak iritivalo. Ona je jenom tvrdý studený kámen bez citu. Aspoň přes písemný projev určitě. Citově plochá. Bez emocí. Stroj. Takový otázkový automat bez vlastního názoru. Jo. To je ono.
Teda, víc seknout u ses nemohla, Majko
Není tady
majkafo, ta stručnost ve vyjadřování se týkala klavíristky. V osobním kontaktu vyzněly její různé otázky jinak, ovem kdy se četly z mejlu, tam to bylo podobné, jako psávala hir. Chyběla jim intonace, gesta a atmosféra. Hir byla sice nevední osoba, ale já jsem ji nevímala tak, jako Ty.
Není tady
Teda, víc seknout u ses nemohla, Majko
No lupi, čas ukáe. Pár setkání nic neznamená.
A jestli jsem se sekla, to neva. Já jsem spokojená, e u vím, co mi na jejím vyjádřování tak vadí. Dlouho jsem na to nemohla přijít. Nemám ráda lidi, se kterými nehne nic. Nebo se tak aspoň tváří. Nemám ráda nekomunikativní lidi, se kterými nelze vést dialog, protoe oni, a se děje, co se děje, vedou pořád jenom ten svůj monolog. Prostě naprogramované stroje. A hirondel to tak na babi dělá. PS. zapomněla jsi na Arcanum.
Upravil(a) majkafa (6. 5. 2012 18:29)
To je hezký a chvályhodný, e ví, co ti tak vadí, jen ti říkám, e to nemá s Vlaovkou společnýho nic. A na jednu věc ses naprosto sekla ve vem
Není tady
To je hezký a chvályhodný, e ví, co ti tak vadí, jen ti říkám, e to nemá s Vlaovkou společnýho nic. A na jednu věc ses naprosto sekla ve vem
lupi, jo, slovy se dá nakecat cokoliv.
Inu, co na tohle říct, děvče? Asi nic, eano.
Má svým způsobem pravdu, jak tě tak čtu......
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
S tim je spojena vira v sebe sama, coz je zaklad pro jakoukoliv viru
Kuli, problém je, e řada lidí se ohání vírou v SEBE, ale přitom vlastně netuí, KDO vlastně jsou....
Není tady
majkafa napsal(a):
Ale houby. Mě k ničemu nepřiměje. Mě rozčiluje, jak je bezcitná.
A pak, e tě k ničemu nepřiměje......
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Kuli, problém je, e řada lidí se ohání vírou v SEBE, ale přitom vlastně netuí, KDO vlastně jsou....
A zajímavý je,e některým to ani nevadí
Není tady
Ziki napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
hm A co tobě?
Ziki napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Já bych spí řekla, e si to neuvědomují....nevnímají sami sebe.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ziki napsal(a):
Já bych spí řekla, e si to neuvědomují....nevnímají sami sebe.
No právě. Ten výrok ziki - zajímavý, e některým to ani nevadí, mi přijde jaksi - zcestný. Takový nějaký mentorský, povýený, nebo jak to říct.
majkafa napsal(a):
No právě. Ten výrok ziki - zajímavý, e některým to ani nevadí, mi přijde jaksi - zcestný. Takový nějaký mentorský, povýený, nebo jak to říct.
?
Mně přiel jako normální poznámka
Není tady
majkafa napsal(a):
?
Mně přiel jako normální poznámka
Nu, kdyby tam nebyl ten pískáčkový smajl, tak bych ti i dala za pravdu.
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
No ti na to jdou prostě od lesa ... jak se tak snaí věřit té představě, kterou si sami o sobě vytváří, začnou se blíit tomu, kým v ní jsou ... a kdy se do toho pořádně opřou, můe jejich představa o sobě samých splynout s tím, kdo skutečně jsou - jak v pozitivním tak v negativním smyslu.
Svým způsobem jsme si sami sobě stvořitelem - na základě svých mylenek, které vytváříme, ze kterých si vybíráme, a které realizujeme.
Není tady
Ziki napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Proč by mělo? Kdy jim to tak vyhovuje ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Ziki napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Kuli, problém je, e řada lidí se ohání vírou v SEBE, ale přitom vlastně netuí, KDO vlastně jsou....A zajímavý je,e některým to ani nevadí
Proč by mělo? Kdy jim to tak vyhovuje ...
teda, já nemůu najít ta správná slova a Mía přijde, napíe to a je to.
majkafa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Ziki napsal(a):
A zajímavý je,e některým to ani nevadíProč by mělo? Kdy jim to tak vyhovuje ...
teda, já nemůu najít ta správná slova a Mía přijde, napíe to a je to.
Vdy jo,kdy jim to vyhovuje. Reagovala jsem na to slovo problém. Pro koho? Pro ně,nebo pro ostatní? Pro některé z nich asi ne,a proto jim to nevadí.
Není tady