27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Zdravím ,
dolehly,u na Vás nějak státní reformy, vyhlaovaná finanční krize,zdraování? A,u se to teda týká financí nebo změn v práci či v rodině? Museli jste změnit něco na co jste byli zvyklí,změnit Vá ivotní standard,odepřít si něco,co jste měli v plánu nebo snad,jak o tom veobecně někde čtu, panuje kvůli tomu nervozita i v partnerských nebo rodinných vztazích?
Peníze nejsou vechno,to já moc dobře vím,ale co si budem povídat,pokud je jich nedostatek na základní věci,tak to také není to pravé ořechové..
Tak u nás musím říct,e manelovi a vem kolegům v jeho práci upravili pracovní dobu a plat se mu sníil o 5 tisíc a navíc já jsem opět přila o práci,majitelka uzavřela ná obchůdek.
Jsme čtyři,syn po prázdninách nastupuje na S..to budou výdaje zase větí. Take na nás to celkem dolehá..,ijeme z jednoho manelova,nyní podprůměrného platu. Mně,u také podpora skončila. Natěstí nijak zvlá to neovlivňuje ná partnerský vztah,jen to věčné počítání...
A co u Vás?
Jo, zrovna dneska. Měla jsem psát sem, ne na pavlač,ale a teď jsem to od tebe nala.
Není tady
No dolehlo to na mně hned po novým roce, kdy jsem vlezla do krámu ...a přela jsem k jinýmu dodavateli plynu.
No take dolehlo, ale ne nějak dramaticky - zatím. ukuk. Ale já jsem zvyklá na výkyvy a umím se s nima celkem vypořádat v klidu. Nějak bylo, nějak bude, holt se omezí věci zbytné a musí se líp plánovat.....
Není tady
Ouzko mi bylo jen jednu chvíli, kdy jsem měla zaplatit veterináře a vypadalo to, e se budem do konce měsíce pást - to mi tehdy nabídlo příbuzenstvo, a se laskavě neinýruju a řeknu si...
Není tady
dolehlo a tak, e mi banka nechtěla půjčit peníze tak jsem musela jít do nebankovky.
Není tady
No my si nakonec museli půjčit a udělali jsme to přes nebankovní instituci Acema. Jsme zatím moc spokojeni a při domluvě byli moc vstřícní. Určitě doporučuji
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ouzko mi bylo jen jednu chvíli, kdy jsem měla zaplatit veterináře a vypadalo to, e se budem do konce měsíce pást - to mi tehdy nabídlo příbuzenstvo, a se laskavě neinýruju a řeknu si...
Ja se pasu celozivotne ... nic jineho nez financni krizi neznam ... takze jsem v pohode
Není tady
Ja se pasu celozivotne ... nic jineho nez financni krizi neznam
Chce tím říct, e neexistuje monost, jak se přestat pást nebo si aspoň najít lepí trávu?
Není tady
helena napsal(a):
Ja se pasu celozivotne ... nic jineho nez financni krizi neznam
Chce tím říct, e neexistuje monost, jak se přestat pást nebo si aspoň najít lepí trávu?
leda, ze by se mi v hlave zrodil nejaky projekt ....ale napad nejak neprichazi ... ve sportce asi taky nevyhraju ... tak zatim to nevypada
Není tady
leda, ze by se mi v hlave zrodil nejaky projekt... ve sportce asi taky nevyhraju
Co takhle práce?
Není tady
helena napsal(a):
leda, ze by se mi v hlave zrodil nejaky projekt... ve sportce asi taky nevyhraju
Co takhle práce?
to jak je známo je a ten posl.nejzoufalejí pokus o to,jak se dostat alespon k nějakým financím
Není tady
Jsem dnes četla statistiku o cenách potravin a vychází to zase pro nás hodně patně - ve srovnání s rakouskem,německem a i výcarskem jsou pro nás potraviny vzhledem k příjmům mnohem draí.
Ti obchodníci u nás,co dělají ceny potravin,jsou u fakt nechutní"!
Není tady
to jak je známo je a ten posl.nejzoufalejí pokus o to,jak se dostat alespon k nějakým financím
Taky jsem to původně chtěla napsat...
Ale přece jen asi lepí ne se pást. Nato celej ivot...
Upravil(a) helena (25. 7. 2013 13:51)
Není tady
Jaku napsal(a):
helena napsal(a):
Co takhle práce?
pracuju ... dve prace klasicke nestiham ... a neco domu jsem shanela leta , kdyz jsem byla v mnohem vetsich problemech .. to je bez sance .Ale byla jsem na tom uz hur , takze to se zvladne .
Není tady
Jsem alergická, kdy si na nedostatek financí stýskají kuřáci. Kdyby aspoň byli zticha, kdy u si ničí zdraví sami a dobrovolně a jetě za to platí těké peníze.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jsem alergická, kdy si na nedostatek financí stýskají kuřáci. Kdyby aspoň byli zticha, kdy u si ničí zdraví sami a dobrovolně a jetě za to platí těké peníze.
Tak nejakou tu radost si snad muzes ponechat
Není tady
Rozhodně jsem si vimla, e skoro ve zdrailo. Mám spoustu kamarádů, co nemohou delí dobu sehnat práci. Slyím od lidí, jak se u nich v práci krtá kde to jde.
Není tady
Grainne napsal(a):
Nu, pokud má na nějakou a obzvlátě tuhle "radost", tak nemá nedostatek financí.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ja souhlasim s Majkou.Radost si muzes ponechat,ale ne tak financne nakladnou.Urcite prokouris vic jak 2 tisice mesicne.
Není tady
Slyím od lidí, jak se u nich v práci krtá kde to jde.
Dalí důvod pro to, mít "něco" dalího... kdyby to měl bejt vedleják na půl úvazku nebo i mení.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Nu, pokud má na nějakou a obzvlátě tuhle "radost", tak nemá nedostatek financí.
To je vec nazoru .... za jednu ponechanou radost se musim vzdat jinych pripadnych radosti . Byl to jen koment , nic k reseni .
Není tady
eremuruss napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ja souhlasim s Majkou.Radost si muzes ponechat,ale ne tak financne nakladnou.Urcite prokouris vic jak 2 tisice mesicne.
Asi i vice.... vzhledem k memu nevyrovnanemu psych.stavu a zrovna mi zase zdrazily cigarety o 4 kacky
Není tady
helena napsal(a):
Slyím od lidí, jak se u nich v práci krtá kde to jde.
Dalí důvod pro to, mít "něco" dalího... kdyby to měl bejt vedleják na půl úvazku nebo i mení.
Jen ho nekde sehnat,hned bych ho brala.
Není tady
Stránky: 1