18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, dělám si pořádek doma a vyhazuju nepotřebné věci. Mám tu plný pytel plyových hraček a je mi líto ty medvědy a spol. vyhodit, protoe jsou pěkné, čisté a zachovalé. Ráda bych je proto darovala, ale nevím kam. V dětských domovech větinou pouité hračky odmítají, e jich mají dost nových od sponzorů. Tak fakt nevím... Poradíte? Byla bych moc vděčná. Děkuju!
Není tady
Pokud opravdu chcete, aby se dostaly k dětem a ne k vandalům co je akorát rozpářou, doneste je někam do mateřského centra. A nebo je darujte na mimibazaru, nebo je vyměňte za něco jiného. Já bych je asi dala jen za potovné nějaké početné rodině No a nebo se někdo přihlásí tady!
Není tady
Děkuju ta odpověd, bohuel u jsem zpátky v Japonsku, tak zase přítí rok. Nakonec jsem s nima nic neudělala, tak tam jetě čekají na svoje přítí majitele.
Není tady
Nejlepí volbou je přímo přinesení do dětského domova nebo nějakého nadačního obchodu.
Není tady
Některé charitativní organizace je posílají do Afriky a dalích potřebných zemí. Pro mne ideální cíl....
Není tady
Ideálně buď kontejner na textil (časově neomezeno) - seznam by měl být na stránkách místního úřadu, nebo
Diakonie Broumov, která má svoje stránky s informacema o kontejnerech, sběrnách atd.
Není tady
do kojeneckého ústavu, do dětského domova, k postieným dětem.... je tolik míst, kde jsou děti a jsou vděčné i za úsměv.
Není tady
Do dětského domova. Sama do jednoho naeho blízkého nosím věci, co u neuijeme a vdy mě tam moc rádi vidí :-)
Není tady
Do dětského domova.
"Dětské domovy nejsou smetitě"
http://www.obchod-detem.cz/clanky/detsk … tiste.html
"Řada lidí si přitom myslí, e domovy nepohrdnou ničím, a tak do nich vozí i velmi staré, rozbité hračky. Jak ale potvrzují mnozí ředitelé dětských domovů, o staré vypelichané plyáky či polámané figurky větinou nestojí."
http://www.invarena.cz/?p=14351
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Do kolek postiených povodněmi.
Taky krásná varianta :-)
Není tady
helena napsal(a):
Ideálně buď kontejner na textil (časově neomezeno) - seznam by měl být na stránkách místního úřadu, nebo
Diakonie Broumov, která má svoje stránky s informacema o kontejnerech, sběrnách atd.
aaaa nebo charita... a Broumov, ten docela maká, se mi zdá
Není tady