|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky, dělám si pořádek doma a vyhazuju nepotřebné věci. Mám tu plný pytel plyšových hraček a je mi líto ty medvědy a spol. vyhodit, protože jsou pěkné, čisté a zachovalé. Ráda bych je proto darovala, ale nevím kam. V dětských domovech většinou použité hračky odmítají, že jich mají dost nových od sponzorů. Tak fakt nevím... Poradíte? Byla bych moc vděčná. Děkuju!
Není tady

Pokud opravdu chcete, aby se dostaly k dětem a ne k vandalům co je akorát rozpářou, doneste je někam do mateřského centra. A nebo je darujte na mimibazaru, nebo je vyměňte za něco jiného. Já bych je asi dala jen za poštovné nějaké početné rodině
No a nebo se někdo přihlásí tady!
Není tady
Děkuju ta odpověd, bohužel už jsem zpátky v Japonsku, tak zase příští rok.
Nakonec jsem s nima nic neudělala, tak tam ještě čekají na svoje příští majitele.
Není tady
Nejlepší volbou je přímo přinesení do dětského domova nebo nějakého nadačního obchodu.
Není tady
Některé charitativní organizace je posílají do Afriky a dalších potřebných zemí. Pro mne ideální cíl....
Není tady
Ideálně buď kontejner na textil (časově neomezeno) - seznam by měl být na stránkách místního úřadu, nebo
Diakonie Broumov, která má svoje stránky s informacema o kontejnerech, sběrnách atd.
Není tady
do kojeneckého ústavu, do dětského domova, k postiženým dětem.... je tolik míst, kde jsou děti a jsou vděčné i za úsměv.
Není tady
Do dětského domova. Sama do jednoho našeho blízkého nosím věci, co už neužijeme a vždy mě tam moc rádi vidí :-)
Není tady
Do dětského domova.
"Dětské domovy nejsou smetiště"
http://www.obchod-detem.cz/clanky/detsk … tiste.html
"Řada lidí si přitom myslí, že domovy nepohrdnou ničím, a tak do nich vozí i velmi staré, rozbité hračky. Jak ale potvrzují mnozí ředitelé dětských domovů, o staré vypelichané plyšáky či polámané figurky většinou nestojí."
http://www.invarena.cz/?p=14351
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Do školek postižených povodněmi.
Taky krásná varianta :-)
Není tady

helena napsal(a):
Ideálně buď kontejner na textil (časově neomezeno) - seznam by měl být na stránkách místního úřadu, nebo
Diakonie Broumov, která má svoje stránky s informacema o kontejnerech, sběrnách atd.
aaaa nebo charita... a Broumov, ten docela maká, se mi zdá
Není tady