Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 26. 4. 2012 13:26

Pegi
♥------
Místo: Praha

U koho vzít nebankovní hypotéku?

Ahoj všem,
potřebovala bych poradit, u koho vzít nebankovní hypotéku? Nejlépe od někoho, kdo má osobní zkušenost. Uvědomuji si veškerá rizika s tím spojená, proto bych dala raději na reference... Do bankovního sektoru jít nyní nemohu, díky nepříjemným okolnostem musím zvolit tuto formu - to jen pro vysvětlení pro případné rýpaly, že to bude drahé apod... Budu ráda za každou radu "k věci". Pište klidně i SZ.

Děkuji :-)

Pegi

Není tady

#2 30. 4. 2013 11:23

jahoda123
♥------

Re: U koho vzít nebankovní hypotéku?

Ahoj, nevím jestli ještě sháníte půjčku z nebankovního sektoru ale je dost náročné najít něco opravdu dobré. Já jsem toho vygooglila už opravdu dost a mohu říci, že home credit je docela výhodný.

Není tady

#3 7. 7. 2013 9:46

Dara01
♥------

Hypotéku bez registru jsem našla na půjčky bez registru

Není tady

#4 23. 9. 2013 21:14

pidimartis
♥♥♥----
Místo: Rumburk

Dara01 napsal(a):

Hypotéku bez registru jsem našla na půjčky bez registru

a máte s tim někdo zkušenosti? Mám stejný problém jako Pegi :-D kapitulation kapitulation

Není tady

#5 10. 12. 2015 15:14

RadkaHamšová
♥------

nebankovní radši u nikoho, to radši u banky vyšší urok s registrem, informujte se, kde je to možné. Vím že například KB už odhlédne od menšíhop dluhu i se záznamem v reg.

Není tady

#6 14. 12. 2015 12:04

Lucka222
♥------

S nebankovní hypotékou si to moc dobře promysli. Získat hypotéku můžeš, i když mᚠzáznam v registru. Ta nebankovní by nemusela dopadnout dobře. Tady jsou případy, kdy lidé dostali hypotéku od banky i se záznamem v registru. Zkus tam napsat a uvidíš, třeba ti dobře poradí: http://www.hypotecnikalkulacka.cz/aktua … poteku-70/ a http://www.hypotecnikalkulacka.cz/aktua … -domu-100/

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí