27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Maminky, konečně jsem narazila na něco, z čeho jsem doslova nadená. V podstatě jde pouze o denní vkládání inzerce pro firmu zřizující aukce (práce na pár minut). Registrace je zdarma a prvních 60 dní je pro zaběhnutí se v systému a zjitění, zda je to práce právě pro Vás. Po té zaplatíte členský poplatek 180Kč (těch 60 dní u ale vyděláváte, take v podstatě o nic nepřijdete!). Díky podpůrným stránkám a týmu lidí, ochotných kdykoliv pomoci to zvládne kadý.
Tak co Vám brání to taky zkusit?! Nebudete litovat!
Není tady
A kolik si tim vkládáním inzerátů vydělá za těch pár minut denně? To bude asi pěkné "letadlo".
Není tady
Kdyby nahodou nekdo chtel vyhodit 180 Kc, tak prosim o SZ poskynu cislo sveho BU
Není tady
Také jsem byla nedůvěřivá, zvlátě po několika zklámáních s "přivýdělky" z domova. Vydělá si 0,5 - 5 USD denně ( měsíčně to můe být 60 - 80 USD) bez investic, jsou zde ale i dalí monosti zvyování si výdělku, můe investovat a také samozřejmě shánět spolupracovníky. Systém této společnosti je velmi propracovaný, pokud bys měla zájem o blií informace, ráda Ti je zalu na email.
Není tady
Julie, má zkuenosti s vyhozením peněz za tuto práci??? Já toti vím jen o více ne 1500 spokojených spolupracovnících a nikdo nehlásil, e by o své peníze přiel. Nesuď pokud nemá ověřené informace, PROSÍM! Pokud má zájem o více informací, stačí se zeptat. Pokud chce ale jen házet negativní světlo na práci, o které ví minimum, nech si to raději pro sebe! Vím, e je spousta podvodných firem, také jsem se mockrát spálila, ale právě proto jsem dala do oběhu tuto příleitost, protoe já jsem nadená, e opravdu lze najít práci přes internet, kterou se dají vydělat peníze!
Není tady
ony ty přivýdělky jsou celkem vechny na pendrek. Taky jeden mám a něco málo si sice přivydělám, ale čekala jsem víc, co si budeme povídat. Ale věnuji se tomu min. 1-2h denně.
Nevěřím inzerátům typu, e za pár minut si vydělám peníze. To u by nikdo nemusel manuálně pracovat.
Není tady
Stránky: 1