29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neadekvátní trest to je určitě. Fakt to přehánějí. Ale po pravdě řečeno, ta děvčata jsem taky nepochopila.
Šmarjá, teď jsem se podívala na Kalikův odkaz a mám oči jak knedle. Já chtěla původně napsat, že děvčata to v tom chrámu přehnala, že je třeba taky nějaká úcta, ale pod dojmem z Kalikova odkazu píšu, že se vlastně v tom kostele nic moc nestalo....
Není tady
Na netu se válí i video, jak jedna členka "nakupovala" takovým zvláštním způsobem chlazené kuře. Asi odtud pochází jejich název Pussy Riot Dělají toho víc, hlavně je to ale organizace řekněme politická a západem hodně podporovaná.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Za punkovou "modlitbu" Tolokonnikovová skončí na Sibiři, 4400 km od Moskvy ... ať je jejich tvorba jakákoliv, je to rozhodně neadekvátní trest.
Co jiného můžeš čekat od agenta zločinecké KGB Putina.
Není tady
hlavně je to ale organizace řekněme politická a západem hodně podporovaná
A co ze západu pochází, od ďábla jest...
Dřív to bejvaly "jen" džíny a Cocacola...
Není tady
No tak zase...Kdyby se politika vyvíjela tím směrem, jak naznačuje Kalikův odkaz..... Já myslím, že by se do politiky zapojilo hodně lidí.
Není tady
helena napsal(a):
hlavně je to ale organizace řekněme politická a západem hodně podporovaná
A co ze západu pochází, od ďábla jest... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Dřív to bejvaly "jen" džíny a Cocacola... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ano, takhle to v Rusku asi cítí a pokud se podíváš do současné světové politiky, tak se ani nemůžeš divit, že si Rusko nenechá jen tak zvenčí zasahovat do domácí politiky.
Není tady
Jak se západ vměšuje do záležitostí jiných zemí je zřejmé nejen z arabského jara, ale například i z celosvětového špehování USA vůči jiným zemím. Studená válka nikdy neskončila, jen se vede jinými prostředky. USA neustalo v touze kontrolovat celý svět.
Není tady
KALIK napsal(a):
Jak se západ vměšuje do záležitostí jiných zemí je zřejmé nejen z arabského jara, ale například i z celosvětového špehování USA vůči jiným zemím. Studená válka nikdy neskončila, jen se vede jinými prostředky. USA neustalo v touze kontrolovat celý svět.
A že Egypt naříká, že jim amíci stopli přísun dolárků.
Není tady