19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Neadekvátní trest to je určitě. Fakt to přehánějí. Ale po pravdě řečeno, ta děvčata jsem taky nepochopila.
marjá, teď jsem se podívala na Kalikův odkaz a mám oči jak knedle. Já chtěla původně napsat, e děvčata to v tom chrámu přehnala, e je třeba taky nějaká úcta, ale pod dojmem z Kalikova odkazu píu, e se vlastně v tom kostele nic moc nestalo....
Není tady
Na netu se válí i video, jak jedna členka "nakupovala" takovým zvlátním způsobem chlazené kuře. Asi odtud pochází jejich název Pussy Riot Dělají toho víc, hlavně je to ale organizace řekněme politická a západem hodně podporovaná.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Za punkovou "modlitbu" Tolokonnikovová skončí na Sibiři, 4400 km od Moskvy ... a je jejich tvorba jakákoliv, je to rozhodně neadekvátní trest.
Co jiného můe čekat od agenta zločinecké KGB Putina.
Není tady
hlavně je to ale organizace řekněme politická a západem hodně podporovaná
A co ze západu pochází, od ďábla jest...
Dřív to bejvaly "jen" díny a Cocacola...
Není tady
No tak zase...Kdyby se politika vyvíjela tím směrem, jak naznačuje Kalikův odkaz..... Já myslím, e by se do politiky zapojilo hodně lidí.
Není tady
helena napsal(a):
hlavně je to ale organizace řekněme politická a západem hodně podporovaná
A co ze západu pochází, od ďábla jest... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Dřív to bejvaly "jen" díny a Cocacola... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ano, takhle to v Rusku asi cítí a pokud se podívá do současné světové politiky, tak se ani nemůe divit, e si Rusko nenechá jen tak zvenčí zasahovat do domácí politiky.
Není tady
Jak se západ vměuje do záleitostí jiných zemí je zřejmé nejen z arabského jara, ale například i z celosvětového pehování USA vůči jiným zemím. Studená válka nikdy neskončila, jen se vede jinými prostředky. USA neustalo v touze kontrolovat celý svět.
Není tady
KALIK napsal(a):
Jak se západ vměuje do záleitostí jiných zemí je zřejmé nejen z arabského jara, ale například i z celosvětového pehování USA vůči jiným zemím. Studená válka nikdy neskončila, jen se vede jinými prostředky. USA neustalo v touze kontrolovat celý svět.
A e Egypt naříká, e jim amíci stopli přísun dolárků.
Není tady