Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 4. 2012 10:07

Zorro Mstitel
♥♥♥----

Astrologie: Co nás čeká a nemine v roce 2012?

Dubnem vstoupilo Slunce vstoupilo do znamení berana a přineslo nám začátek nového astrologického roku. A co na nás v blízké budoucnosti čeká? To se dozvíte v článku Astrologické vlivy pro duben 2012
A co vy? Vyplnila se Vám už někdy astrologická předpověď?

Není tady

#2 13. 4. 2012 10:21

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Re: Astrologie: Co nás čeká a nemine v roce 2012?

Už to nečtu. Připadá mi to jako podvědomé programování wink.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#3 14. 4. 2012 5:58

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

smile

Upravil(a) Daphné (16. 4. 2012 8:35)

Není tady

#4 2. 5. 2012 21:46

Zorro Mstitel
♥♥♥----

Pro ty, co se zajímají: Astrologické vlivy pro měsíc květen. A víte, kdy se slaví duchovní svátek Wesak?

Není tady

#5 4. 5. 2012 21:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A sakra smile Tak rodinný klan proniká na bb i tudy kudy? smile

Lvíče, tohle je jako dopravní značky, nic víc, nic míň. Ty tě taky jen infiormují, neprogramují - když uvidíš značku Prudké klesání/stoupání/zatáčky/náledí/padající kamení/blá blá...taky si z toho vezměš jen info a jsi na cestě pozornější.
Tedy pokud nezdřevěníš hrůzou (= tvoje rozhoídnutí) a nezačneš si představovat, co všechno by se ti mohlo stát, nevystoupíš z auta a nejdeš radši pěšky...jenže i tak se ti může/nemusí stát smile
Je to na tobě, ty si tvoříš realitu stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#6 10. 5. 2012 15:57

Lvice
♥♥♥♥♥--

Ano a protože si myšlenkami vytváříme realitu, tak je lépe, když v myšlenkách nemám nic. Mno, jenže některé značky jsou zákazové, jiné příkazové a jen část je informativních wink. A jak se znám, jsem schopná si z horoskopu tu realitu vytvořit wink. Takže - a je to je moje osobní nahlížení -  za sebe říkám ne. Mám raději před sebou zelenou louku bez dopravních značek..... smile

Není tady

#7 13. 5. 2012 15:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já ti rozumím stolt
Poslední dobou taky Aleniny horoskopické předpovědi čtu s měsíčním zpožděním. Ani ne tak proto, abych ji "školila" jak se sekla - nepotřebuji nikoho školit a ona se už vůbec zas tak často neseká - ale abych si trenovala vlastní intuici.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#8 14. 5. 2012 13:57

Lvice
♥♥♥♥♥--

stolt Není nad vlastní intuici...... Nějak jsem prostě dospěla do bodu, že nechávám věci raději plynout kolem mne a zasahuji jen v nezbytně nutných případech.... smile

Není tady

#9 2. 6. 2012 16:01

Zorro Mstitel
♥♥♥----

“Nezabývejte se malichernými potyčkami, ke kterým vás bude svádět ego...” radí astroložka ve svých komentářích astrologických vlivů na červen.  Uzavírá se nám 6. 6. 2012 cyklus, které je na hvězdném nebi symbolizováno i ostrým konfliktem se symbolem ega – Marsem. A to není vše. Končí nám osmileté období, které začalo 8. června 2004. Toto období bylo vstupní bránou do Zlatého věku. Co bude dále, kdo to ví?

Není tady

#10 4. 7. 2012 9:38

Zorro Mstitel
♥♥♥----

Měsíc červenec slibuje podle astroložky jak bouřky v přírodě, tak ale i "bouřky" a nepokoj v nás. Můžeme jej tvořivě využít - nebo naopak vykonat nějaké nepromyšlené akce, které nás pak budou mrzet.
Více najdete v zamyšlení astroložky Aleny Horákové.

Není tady

#11 4. 9. 2012 16:34

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Bude předpověď na září? Už se mě na to všichni ptají a kde nic tu nic smile))

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí