29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dubnem vstoupilo Slunce vstoupilo do znamení berana a přineslo nám začátek nového astrologického roku. A co na nás v blízké budoucnosti čeká? To se dozvíte v článku Astrologické vlivy pro duben 2012
A co vy? Vyplnila se Vám už někdy astrologická předpověď?
Není tady
Už to nečtu. Připadá mi to jako podvědomé programování .
Není tady
Upravil(a) Daphné (16. 4. 2012 8:35)
Není tady
Pro ty, co se zajímají: Astrologické vlivy pro měsíc květen. A víte, kdy se slaví duchovní svátek Wesak?
Není tady
A sakra Tak rodinný klan proniká na bb i tudy kudy?
Lvíče, tohle je jako dopravní značky, nic víc, nic míň. Ty tě taky jen infiormují, neprogramují - když uvidíš značku Prudké klesání/stoupání/zatáčky/náledí/padající kamení/blá blá...taky si z toho vezměš jen info a jsi na cestě pozornější.
Tedy pokud nezdřevěníš hrůzou (= tvoje rozhoídnutí) a nezačneš si představovat, co všechno by se ti mohlo stát, nevystoupíš z auta a nejdeš radši pěšky...jenže i tak se ti může/nemusí stát
Je to na tobě, ty si tvoříš realitu
Není tady
Ano a protože si myšlenkami vytváříme realitu, tak je lépe, když v myšlenkách nemám nic. Mno, jenže některé značky jsou zákazové, jiné příkazové a jen část je informativních . A jak se znám, jsem schopná si z horoskopu tu realitu vytvořit
. Takže - a je to je moje osobní nahlížení - za sebe říkám ne. Mám raději před sebou zelenou louku bez dopravních značek.....
Není tady
Já ti rozumím
Poslední dobou taky Aleniny horoskopické předpovědi čtu s měsíčním zpožděním. Ani ne tak proto, abych ji "školila" jak se sekla - nepotřebuji nikoho školit a ona se už vůbec zas tak často neseká - ale abych si trenovala vlastní intuici.
Není tady
Není nad vlastní intuici...... Nějak jsem prostě dospěla do bodu, že nechávám věci raději plynout kolem mne a zasahuji jen v nezbytně nutných případech....
Není tady
“Nezabývejte se malichernými potyčkami, ke kterým vás bude svádět ego...” radí astroložka ve svých komentářích astrologických vlivů na červen. Uzavírá se nám 6. 6. 2012 cyklus, které je na hvězdném nebi symbolizováno i ostrým konfliktem se symbolem ega – Marsem. A to není vše. Končí nám osmileté období, které začalo 8. června 2004. Toto období bylo vstupní bránou do Zlatého věku. Co bude dále, kdo to ví?
Není tady
Měsíc červenec slibuje podle astroložky jak bouřky v přírodě, tak ale i "bouřky" a nepokoj v nás. Můžeme jej tvořivě využít - nebo naopak vykonat nějaké nepromyšlené akce, které nás pak budou mrzet.
Více najdete v zamyšlení astroložky Aleny Horákové.
Není tady
Bude předpověď na září? Už se mě na to všichni ptají a kde nic tu nic ))
Není tady