Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 17. 4. 2012 10:35

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co proti kl횝atům?

Jaku napsal(a):

lupina montana napsal(a):

agewa napsal(a):

My používáme pipetu jak na psa  tak na kočky a funguje skvěle.

Já taky pipetu, ale Frontlajn nějak ztrácí účinnost, bo co.....dříve jsem ho nakapala v květnu a do konce léta byl klid. To se nějak zkracovalo a zkracovalo.....tak teď používám Expot a jsem spokojená. Metodou pokus/omyl jsem zjistila, že stačí cca třetinová dávka proti předepsané - asi se firmy i veterináři jistí. smile

Frontline ale je na max.2 měsíce!

ale mě taky na zvířatech vydrží déle. Mám na psa i na kočky.
jediné, kdy jsem musela použít asi po měsíci ještě jednu dávku bylo v době, kdy jsem si kočku přinesla z utulku. Jinak nejméně 4 měsíce drží.

Není tady

#27 17. 4. 2012 17:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Vlaďko - na dvaatřicetikilovýho! Tobě cpou dva na korgáče?? va Mně vetka váhala původně taky mezi jedním a dvěma, pak se ustálila na dvou - přeci jen, je to ovčanda - jenže já si myslím, že čím míň toho do ní nacpu, tím lépe, tak jsem to vyzkoušela a stačí jeden bohatě. Když je jó zuřivá sezóna, tak jeden přidám (jako bylo myslím předloni, to yl klíštěcí běs i tady v Polabí)

Holči - moje můra leze do každý vody, kterou uzří a taky do každýho křoví - my moc po městě nechodíme.

Jaku - nevěř všemu, co píšou wink

Aprill - nojo, ony jsou to potvory přizpůsobivý....jako s těma vešma tehdy hmm

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#28 17. 4. 2012 18:46

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Nojo, ty mᚠtaky psisko Lupi:-) ti moji jsou gaučáci a v parku jdou mnohem radši po chodníku než by někde prolítli křoví.-)))

Není tady

#29 17. 4. 2012 19:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Holči nojo - něco jako můj avatar lol jen víc podobná Anubisovi.

Není tady

#30 17. 4. 2012 19:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo Vlaďko, já si nevšimla, žes psala 6ml toho Expotu - tak to ti teď honem nevím, jestli je to jednotná šarže? Nebo jestli jsou různých velikostí...takže nevím, kolik přesně toho dávám čubině, tím pádem.

Není tady

#31 17. 4. 2012 21:35

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Vlaďko - na dvaatřicetikilovýho! Tobě cpou dva na korgáče?? va Mně vetka váhala původně taky mezi jedním a dvěma, pak se ustálila na dvou - přeci jen, je to ovčanda - jenže já si myslím, že čím míň toho do ní nacpu, tím lépe, tak jsem to vyzkoušela a stačí jeden bohatě. Když je jó zuřivá sezóna, tak jeden přidám (jako bylo myslím předloni, to yl klíštěcí běs i tady v Polabí)

Holči - moje můra leze do každý vody, kterou uzří a taky do každýho křoví - my moc po městě nechodíme.

Jaku - nevěř všemu, co píšou wink

Aprill - nojo, ony jsou to potvory přizpůsobivý....jako s těma vešma tehdy hmm

no,oni to píšou na obale,tak mi to logicky přijde njdůvěryhodnější zddroj než že jedna vetka či paní povíala:jojo:

Není tady

#32 17. 4. 2012 21:49

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš.....a mně přijde nejdůvěryhodnější vlastní zkušenost smile Je to zvláštní, ale důvěřuju jí vskutku více, než všeobecné informaci na kousku kartonu.

Není tady

#33 18. 4. 2012 7:31

holcina
♥♥♥♥♥♥-

j
Jaku, není lepší se řídit vlastním rozumem než tím co píšou? Když jsem frontline použila poprvé počítala jsem s tím, že to je na dva měsíce, ale praxe ukázala, že jim to vydrží celý léto

Není tady

#34 18. 4. 2012 10:05

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Nám Frontline nevydržel, opravdu tak dva měsíce,  a jednou jsme chytli i blechy skurt

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#35 18. 4. 2012 10:26

holcina
♥♥♥♥♥♥-

určitě záleží na psovi, na místě kde člověk žije atd. Je třeba vyzkoušet, to samé platí o obojcích. Někomu vyhovují, jiný pes z nich má problémy

Není tady

#36 1. 2. 2019 17:00

Gabriiela
♥------

Ahoj, já mám dobré zkušenosti se spreji a obojky od Menforsanu, jsou přírodní a i levné https://www.reedog.cz/antiparazitika/ smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí