29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaku napsal(a):
lupina montana napsal(a):
agewa napsal(a):
My používáme pipetu jak na psa tak na kočky a funguje skvěle.
Já taky pipetu, ale Frontlajn nějak ztrácí účinnost, bo co.....dříve jsem ho nakapala v květnu a do konce léta byl klid. To se nějak zkracovalo a zkracovalo.....tak teď používám Expot a jsem spokojená. Metodou pokus/omyl jsem zjistila, že stačí cca třetinová dávka proti předepsané - asi se firmy i veterináři jistí.
Frontline ale je na max.2 měsíce!
ale mě taky na zvířatech vydrží déle. Mám na psa i na kočky.
jediné, kdy jsem musela použít asi po měsíci ještě jednu dávku bylo v době, kdy jsem si kočku přinesla z utulku. Jinak nejméně 4 měsíce drží.
Není tady
Vlaďko - na dvaatřicetikilovýho! Tobě cpou dva na korgáče?? Mně vetka váhala původně taky mezi jedním a dvěma, pak se ustálila na dvou - přeci jen, je to ovčanda - jenže já si myslím, že čím míň toho do ní nacpu, tím lépe, tak jsem to vyzkoušela a stačí jeden bohatě. Když je jó zuřivá sezóna, tak jeden přidám (jako bylo myslím předloni, to yl klíštěcí běs i tady v Polabí)
Holči - moje můra leze do každý vody, kterou uzří a taky do každýho křoví - my moc po městě nechodíme.
Jaku - nevěř všemu, co píšou
Aprill - nojo, ony jsou to potvory přizpůsobivý....jako s těma vešma tehdy
Není tady
Nojo, ty máš taky psisko Lupi:-) ti moji jsou gaučáci a v parku jdou mnohem radši po chodníku než by někde prolítli křoví.-)))
Není tady
Holči nojo - něco jako můj avatar jen víc podobná Anubisovi.
Není tady
Jo Vlaďko, já si nevšimla, žes psala 6ml toho Expotu - tak to ti teď honem nevím, jestli je to jednotná šarže? Nebo jestli jsou různých velikostí...takže nevím, kolik přesně toho dávám čubině, tím pádem.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Vlaďko - na dvaatřicetikilovýho! Tobě cpou dva na korgáče??
Mně vetka váhala původně taky mezi jedním a dvěma, pak se ustálila na dvou - přeci jen, je to ovčanda - jenže já si myslím, že čím míň toho do ní nacpu, tím lépe, tak jsem to vyzkoušela a stačí jeden bohatě. Když je jó zuřivá sezóna, tak jeden přidám (jako bylo myslím předloni, to yl klíštěcí běs i tady v Polabí)
Holči - moje můra leze do každý vody, kterou uzří a taky do každýho křoví - my moc po městě nechodíme.
Jaku - nevěř všemu, co píšou
Aprill - nojo, ony jsou to potvory přizpůsobivý....jako s těma vešma tehdy
no,oni to píšou na obale,tak mi to logicky přijde njdůvěryhodnější zddroj než že jedna vetka či paní povíala:jojo:
Není tady
No vidíš.....a mně přijde nejdůvěryhodnější vlastní zkušenost Je to zvláštní, ale důvěřuju jí vskutku více, než všeobecné informaci na kousku kartonu.
Není tady
j
Jaku, není lepší se řídit vlastním rozumem než tím co píšou? Když jsem frontline použila poprvé počítala jsem s tím, že to je na dva měsíce, ale praxe ukázala, že jim to vydrží celý léto
Není tady
určitě záleží na psovi, na místě kde člověk žije atd. Je třeba vyzkoušet, to samé platí o obojcích. Někomu vyhovují, jiný pes z nich má problémy
Není tady
Ahoj, já mám dobré zkušenosti se spreji a obojky od Menforsanu, jsou přírodní a i levné https://www.reedog.cz/antiparazitika/
Není tady