18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaku napsal(a):
lupina montana napsal(a):
agewa napsal(a):
My pouíváme pipetu jak na psa tak na kočky a funguje skvěle.
Já taky pipetu, ale Frontlajn nějak ztrácí účinnost, bo co.....dříve jsem ho nakapala v květnu a do konce léta byl klid. To se nějak zkracovalo a zkracovalo.....tak teď pouívám Expot a jsem spokojená. Metodou pokus/omyl jsem zjistila, e stačí cca třetinová dávka proti předepsané - asi se firmy i veterináři jistí.
Frontline ale je na max.2 měsíce!
ale mě taky na zvířatech vydrí déle. Mám na psa i na kočky.
jediné, kdy jsem musela pouít asi po měsíci jetě jednu dávku bylo v době, kdy jsem si kočku přinesla z utulku. Jinak nejméně 4 měsíce drí.
Není tady
Vlaďko - na dvaatřicetikilovýho! Tobě cpou dva na korgáče?? Mně vetka váhala původně taky mezi jedním a dvěma, pak se ustálila na dvou - přeci jen, je to ovčanda - jene já si myslím, e čím míň toho do ní nacpu, tím lépe, tak jsem to vyzkouela a stačí jeden bohatě. Kdy je jó zuřivá sezóna, tak jeden přidám (jako bylo myslím předloni, to yl klítěcí běs i tady v Polabí)
Holči - moje můra leze do kadý vody, kterou uzří a taky do kadýho křoví - my moc po městě nechodíme.
Jaku - nevěř vemu, co píou
Aprill - nojo, ony jsou to potvory přizpůsobivý....jako s těma vema tehdy
Není tady
Nojo, ty má taky psisko Lupi:-) ti moji jsou gaučáci a v parku jdou mnohem radi po chodníku ne by někde prolítli křoví.-)))
Není tady
Holči nojo - něco jako můj avatar jen víc podobná Anubisovi.
Není tady
Jo Vlaďko, já si nevimla, es psala 6ml toho Expotu - tak to ti teď honem nevím, jestli je to jednotná are? Nebo jestli jsou různých velikostí...take nevím, kolik přesně toho dávám čubině, tím pádem.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Vlaďko - na dvaatřicetikilovýho! Tobě cpou dva na korgáče?? Mně vetka váhala původně taky mezi jedním a dvěma, pak se ustálila na dvou - přeci jen, je to ovčanda - jene já si myslím, e čím míň toho do ní nacpu, tím lépe, tak jsem to vyzkouela a stačí jeden bohatě. Kdy je jó zuřivá sezóna, tak jeden přidám (jako bylo myslím předloni, to yl klítěcí běs i tady v Polabí)
Holči - moje můra leze do kadý vody, kterou uzří a taky do kadýho křoví - my moc po městě nechodíme.
Jaku - nevěř vemu, co píou
Aprill - nojo, ony jsou to potvory přizpůsobivý....jako s těma vema tehdy
no,oni to píou na obale,tak mi to logicky přijde njdůvěryhodnějí zddroj ne e jedna vetka či paní povíala:jojo:
Není tady
No vidí.....a mně přijde nejdůvěryhodnějí vlastní zkuenost Je to zvlátní, ale důvěřuju jí vskutku více, ne veobecné informaci na kousku kartonu.
Není tady
j
Jaku, není lepí se řídit vlastním rozumem ne tím co píou? Kdy jsem frontline pouila poprvé počítala jsem s tím, e to je na dva měsíce, ale praxe ukázala, e jim to vydrí celý léto
Není tady
určitě záleí na psovi, na místě kde člověk ije atd. Je třeba vyzkouet, to samé platí o obojcích. Někomu vyhovují, jiný pes z nich má problémy
Není tady
Ahoj, já mám dobré zkuenosti se spreji a obojky od Menforsanu, jsou přírodní a i levné https://www.reedog.cz/antiparazitika/
Není tady