Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 4. 2012 10:43

werena30
♥♥♥♥---

Co proti kl횝atům?

Ahoj,
potřebovala bych poradit nějaký prostředek proti kl횝atům. S čím máte dobrou zkušenost?

Není tady

#2 12. 4. 2012 15:50

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co proti kl횝atům?

Navážu s dovolením na tu otázku - uvažuji o koupení obojku proti klíštatům,tuším Kiltix se jmenuje.Jaké s tím máte zkušenosti - máme hladkosrstého pesana.Někteří psi to snad nesnáší a taky mě napadá,jestli je to skutečně účinné,jak dlouho to spolehlivě funguje a jestli s ním může pes do vody-aby to pak nesnižovala funkci obojku.

Není tady

#3 12. 4. 2012 18:52

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Dávám psům i kočce spot-on, frontline, loni to byl nějaký jiný. Účinek stejný, spokojenost.
Obojek jsem nezkoušela, ale brácha ho pořídil kocourovi a měl na to asi alergii. Vypadaly mu kolem obojku chlupy, svědilo ho to. Asi to chce zkusit co na to bude pesan říkat

Není tady

#4 12. 4. 2012 19:18

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

kočičce bych asi doporučila Frontline.ta asi do vody moc nejde.
Jinak je určo na výběr dost obojku.

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#5 12. 4. 2012 19:21

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Navážu s dovolením na tu otázku - uvažuji o koupení obojku proti klíštatům,tuším Kiltix se jmenuje.Jaké s tím máte zkušenosti - máme hladkosrstého pesana.Někteří psi to snad nesnáší a taky mě napadá,jestli je to skutečně účinné,jak dlouho to spolehlivě funguje a jestli s ním může pes do vody-aby to pak nesnižovala funkci obojku.

Kiltix je hodně používáný obojek.Loni ho měla moje fenka -retrívr,ale hodně smrdí..letos jsem koupila scalibor-vůbec nepácne.
Frontiline-pipetu nepoužívám.Lítá mi hodně do vody a to pak nepůsobí.

Není tady

#6 12. 4. 2012 23:32

werena30
♥♥♥♥---

Děkuji za rady godlike . Tohle řeším letos poprvé, tak jsem měla strach, abych nekoupila nějakou nefunkční blbost.

Není tady

#7 13. 4. 2012 11:17

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

sisi21 napsal(a):

Jaku napsal(a):

Kiltix je hodně používáný obojek.Loni ho měla moje fenka -retrívr,ale hodně smrdí..letos jsem koupila scalibor-vůbec nepácne.

Já taky děkuju za rady,musela jsem se smát,když Sisi psala,že Kiltix smrdí - manžel říká,že nᚠpes smrdí,že kdyby nebyl tak milej... a kluci si dělali srandu,prý co to je - je to hnědé a smrdí to:Dbig_smile
Takže s tím Kiltixem-co teď bude smrdět víc?big_smile

Ale když on za to čumáček nemůže,psi prostě smrdí víc než feny,ale je zajímavé,že já to téměř necítímva a koupat ho často nechci.

Není tady

#8 13. 4. 2012 12:03

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Ten Kiltix smrdí dost,:/pak si ovšem na ten zápach člověk zvykne.Já ho po 2měsích už moc necítila.
Pokud ho necítíš ,buď ráda.Píšeš,že mᚠhladkosrstého ,ale nevím co..
Nejde o to ,že bys ho koupala Ty,ale já myslela,jestli ti nelítá do vody.Moje čuba je schopna se vyválet i v louži big_smile.Retrívři jsou na to dělaní!! Jinak ta pipeta se myslím dává za krk a vydrží tak 2měsíce.Obojek tak těch 6měsíců.

Není tady

#9 13. 4. 2012 13:12

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Jj,pipeta vydrží méně a je výrazně dražší,takže za sezonu nás to tak přes 5 stovek přijde.Zkusím ten obojek a uvidím.

Máme středního německého pinčesmile

Není tady

#10 13. 4. 2012 13:23

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Sousedka si chválí ten Scalibor - prý to vůbec nesmrdí a může s tím i do vody a neztrácí to účinnost. Taky váhám. Máme teď dva pesany, tak něco, co bude finančně přijatelné. Vždycky jsme dávali pipetu. Jenže naši psi nejsou zvyklí na obojek - ten starší nosí stahovák, aby neměl vylínaný krk a mladší corgi by měl chodit bez obojku taky, aby mu zůstala pěkná srst a neměl tam otočené chlupy vzhůru. Tak nevím.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#11 13. 4. 2012 14:58

agewa
♥♥♥♥♥♥-

sisi21 napsal(a):

Jaku napsal(a):

ale to není pravda.
My používáme pipetu jak na psa  tak na kočky a funguje skvěle.

Není tady

#12 13. 4. 2012 16:09

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Tak já dnes koupila ve zverimexu toto: beaphar.Prý to lidi dost kupujou a stojí to jen 89,- a j to na 6 měsíců.Tak uvidíme.

Vladka toho parazitního oboju se vůbec bát nemusíš,že pesani nejsou zvyklí - je to jen cosi tenkého a lehounkého,nemá se to dávat těsně na krk,ale tak na 2 prsty by mělo být pod obojekm místo.

Není tady

#13 13. 4. 2012 21:50

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Jaku napsal(a):

ale to není pravda.

ano ona funguje ,ale pokud ti pes lítá do vody každý den tak neee..Nemá to pak takovou účinnost!!

Upravil(a) sisi21 (13. 4. 2012 21:55)

Není tady

#14 14. 4. 2012 6:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Vlaďka napsal(a):

Sousedka si chválí ten Scalibor - prý to vůbec nesmrdí a může s tím i do vody a neztrácí to účinnost. Taky váhám. Máme teď dva pesany, tak něco, co bude finančně přijatelné. Vždycky jsme dávali pipetu. Jenže naši psi nejsou zvyklí na obojek - ten starší nosí stahovák, aby neměl vylínaný krk a mladší corgi by měl chodit bez obojku taky, aby mu zůstala pěkná srst a neměl tam otočené chlupy vzhůru. Tak nevím.

už ho má ten pes delší dobu? viděla jsem pár případu, kdy psi na scalibor dostali al. reakci a vypadla jim srst kapitulation .

Není tady

#15 14. 4. 2012 6:49

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Tak já dnes koupila ve zverimexu toto: beaphar.Prý to lidi dost kupujou a stojí to jen 89,- a j to na 6 měsíců.Tak uvidíme.

Vladka toho parazitního oboju se vůbec bát nemusíš,že pesani nejsou zvyklí - je to jen cosi tenkého a lehounkého,nemá se to dávat těsně na krk,ale tak na 2 prsty by mělo být pod obojekm místo.

nechci tě strašit, ale jsou to vyhození peníze. máš, pravdu, že to kupuje hodně lidí, ale ne pro účinnost, ale protože je levný dumbom

někdo tady psal o pipetách top spot, jsou taky levné a výborné.

Upravil(a) aprill (14. 4. 2012 6:50)

Není tady

#16 15. 4. 2012 11:52

Jája80
♥♥♥♥♥--
Místo: konečně zase Brno :-)
Web

aprill napsal(a):

Jaku napsal(a):

nechci tě strašit, ale jsou to vyhození peníze. máš, pravdu, že to kupuje hodně lidí, ale ne pro účinnost, ale protože je levný dumbom

někdo tady psal o pipetách top spot, jsou taky levné a výborné.

Tak tak, ten obojek moc nefunguje. Naši ho koupili pro kokra a účinek veškerý žádný hmm
My používáme pro naši labradorku Kiltix a spokojenost maximální. Jen jednou měla klíště, ale těsně po tom, co obojek dostala a ten ještě nestihl působit. Taky nám pořád leze do vody a obojek to zvládá. Dáváme ho v březnu a vydrží až do konce listopadu smile

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/7OjT4Rq.jpghttp://lb2f.lilypie.com/7OjTp2.png

Není tady

#17 15. 4. 2012 11:55

Jája80
♥♥♥♥♥--
Web

Jo a co se smradu týče, tak ten Kiltix smrdí asi 2 týdny a pak už to není tak hrozné. Teda aspoň my to pak necítíme smile

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/7OjT4Rq.jpghttp://lb2f.lilypie.com/7OjTp2.png

Není tady

#18 15. 4. 2012 16:43

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Jája80 napsal(a):

Jo a co se smradu týče, tak ten Kiltix smrdí asi 2 týdny a pak už to není tak hrozné. Teda aspoň my to pak necítíme smile

Z toho Kiltixu se prý "sype" relativně dost toho svinstva aniparazitního - berete psa dovnitř domů,kde se s ním třeba mazlíte,když má tern obojek a nebo mu ten obojek na doma sundáváte?Jde mi o to,aby to pak nezpůsobilo problémy i nám lidem,proto jsem koupila zatím tento levný,ale taky u něho píšou,že když se na něj sahá,tak by se pak měly umýt ruce.A když saháte jen na psa tak taky?

Není tady

#19 16. 4. 2012 12:49

Jája80
♥♥♥♥♥--
Web

Z Kiltixu se nic nesype, máme ho už po čtvrté a vždycky v pohodě. Jenom když se vyndává čerstvě ze sáčku, tak se něco málo vysype. Psa máme normálně doma, obojek nesundáváme a mazlíme se s ním normálně, jen dáváme první měsíc bacha, abychom nesahali přímo na ten obojek. Ruce si po to, co šáhneme na psa, neumýváme. Nikdo z nás žádnou zdravotní újmu neutrpěl. I dcerce jsme vysvětlili, že se na ten obojek nesahá a pochopila to v pohodě smile

Není tady

#20 16. 4. 2012 17:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Přesně tak z obojku se nic nesype.Obojek se nesundavá.

Není tady

#21 16. 4. 2012 21:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

agewa napsal(a):

Já taky pipetu, ale Frontlajn nějak ztrácí účinnost, bo co.....dříve jsem ho nakapala v květnu a do konce léta byl klid. To se nějak zkracovalo a zkracovalo.....tak teď používám Expot a jsem spokojená. Metodou pokus/omyl jsem zjistila, že stačí cca třetinová dávka proti předepsané - asi se firmy i veterináři jistí. smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#22 17. 4. 2012 6:09

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

agewa napsal(a):

Já taky pipetu, ale Frontlajn nějak ztrácí účinnost, bo co.....dříve jsem ho nakapala v květnu a do konce léta byl klid. To se nějak zkracovalo a zkracovalo.....tak teď používám Expot a jsem spokojená. Metodou pokus/omyl jsem zjistila, že stačí cca třetinová dávka proti předepsané - asi se firmy i veterináři jistí. smile

spíše ty potvory jsou odolnější a odolnější a odolnější kapitulation
vyzkoušej ten top spot, loni mám zabíral téměř 100 %, letos jsem ještě nekapala, ale už se na to chystám.

Není tady

#23 17. 4. 2012 7:17

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Včera mi paní chovatelka, od které máme štěně, taky psala, že jim veterinář dal exspot. Tak to asi vyzkouším.
Lupi, našla jsem to na netu a je tam 6*1 ml. Opravdu stačí na psa do 15 kg jeden ten sáček?

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#24 17. 4. 2012 10:02

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

agewa napsal(a):

Frontline ale je na max.2 měsíce!

Není tady

#25 17. 4. 2012 10:24

holcina
♥♥♥♥♥♥-

frontline jsem vždycky dala v březnu a měli jsme klid až do podzimu. Ale je fakt, že naši psi nelezou do vody (ale běžně je koupu) a neprolezou každý roští

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí