18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
potřebovala bych poradit nějaký prostředek proti klíatům. S čím máte dobrou zkuenost?
Není tady
Naváu s dovolením na tu otázku - uvauji o koupení obojku proti klítatům,tuím Kiltix se jmenuje.Jaké s tím máte zkuenosti - máme hladkosrstého pesana.Někteří psi to snad nesnáí a taky mě napadá,jestli je to skutečně účinné,jak dlouho to spolehlivě funguje a jestli s ním můe pes do vody-aby to pak nesniovala funkci obojku.
Není tady
Dávám psům i kočce spot-on, frontline, loni to byl nějaký jiný. Účinek stejný, spokojenost.
Obojek jsem nezkouela, ale brácha ho pořídil kocourovi a měl na to asi alergii. Vypadaly mu kolem obojku chlupy, svědilo ho to. Asi to chce zkusit co na to bude pesan říkat
Není tady
kočičce bych asi doporučila Frontline.ta asi do vody moc nejde.
Jinak je určo na výběr dost obojku.
Není tady
Jaku napsal(a):
Naváu s dovolením na tu otázku - uvauji o koupení obojku proti klítatům,tuím Kiltix se jmenuje.Jaké s tím máte zkuenosti - máme hladkosrstého pesana.Někteří psi to snad nesnáí a taky mě napadá,jestli je to skutečně účinné,jak dlouho to spolehlivě funguje a jestli s ním můe pes do vody-aby to pak nesniovala funkci obojku.
Kiltix je hodně pouíváný obojek.Loni ho měla moje fenka -retrívr,ale hodně smrdí..letos jsem koupila scalibor-vůbec nepácne.
Frontiline-pipetu nepouívám.Lítá mi hodně do vody a to pak nepůsobí.
Není tady
Děkuji za rady . Tohle řeím letos poprvé, tak jsem měla strach, abych nekoupila nějakou nefunkční blbost.
Není tady
sisi21 napsal(a):
Jaku napsal(a):
Kiltix je hodně pouíváný obojek.Loni ho měla moje fenka -retrívr,ale hodně smrdí..letos jsem koupila scalibor-vůbec nepácne.
Já taky děkuju za rady,musela jsem se smát,kdy Sisi psala,e Kiltix smrdí - manel říká,e ná pes smrdí,e kdyby nebyl tak milej... a kluci si dělali srandu,prý co to je - je to hnědé a smrdí to:D
Take s tím Kiltixem-co teď bude smrdět víc?
Ale kdy on za to čumáček nemůe,psi prostě smrdí víc ne feny,ale je zajímavé,e já to téměř necítím a koupat ho často nechci.
Není tady
Ten Kiltix smrdí dost,:/pak si ovem na ten zápach člověk zvykne.Já ho po 2měsích u moc necítila.
Pokud ho necítí ,buď ráda.Píe,e má hladkosrstého ,ale nevím co..
Nejde o to ,e bys ho koupala Ty,ale já myslela,jestli ti nelítá do vody.Moje čuba je schopna se vyválet i v loui .Retrívři jsou na to dělaní!! Jinak ta pipeta se myslím dává za krk a vydrí tak 2měsíce.Obojek tak těch 6měsíců.
Není tady
Jj,pipeta vydrí méně a je výrazně draí,take za sezonu nás to tak přes 5 stovek přijde.Zkusím ten obojek a uvidím.
Máme středního německého pinče
Není tady
Sousedka si chválí ten Scalibor - prý to vůbec nesmrdí a můe s tím i do vody a neztrácí to účinnost. Taky váhám. Máme teď dva pesany, tak něco, co bude finančně přijatelné. Vdycky jsme dávali pipetu. Jene nai psi nejsou zvyklí na obojek - ten starí nosí stahovák, aby neměl vylínaný krk a mladí corgi by měl chodit bez obojku taky, aby mu zůstala pěkná srst a neměl tam otočené chlupy vzhůru. Tak nevím.
Není tady
sisi21 napsal(a):
Jaku napsal(a):
ale to není pravda.
My pouíváme pipetu jak na psa tak na kočky a funguje skvěle.
Není tady
Tak já dnes koupila ve zverimexu toto: beaphar.Prý to lidi dost kupujou a stojí to jen 89,- a j to na 6 měsíců.Tak uvidíme.
Vladka toho parazitního oboju se vůbec bát nemusí,e pesani nejsou zvyklí - je to jen cosi tenkého a lehounkého,nemá se to dávat těsně na krk,ale tak na 2 prsty by mělo být pod obojekm místo.
Není tady
agewa napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Jaku napsal(a):
Frontiline-pipetu nepouívám.Lítá mi hodně do vody a to pak nepůsobí.ale to není pravda.
ano ona funguje ,ale pokud ti pes lítá do vody kadý den tak neee..Nemá to pak takovou účinnost!!
Upravil(a) sisi21 (13. 4. 2012 21:55)
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Sousedka si chválí ten Scalibor - prý to vůbec nesmrdí a můe s tím i do vody a neztrácí to účinnost. Taky váhám. Máme teď dva pesany, tak něco, co bude finančně přijatelné. Vdycky jsme dávali pipetu. Jene nai psi nejsou zvyklí na obojek - ten starí nosí stahovák, aby neměl vylínaný krk a mladí corgi by měl chodit bez obojku taky, aby mu zůstala pěkná srst a neměl tam otočené chlupy vzhůru. Tak nevím.
u ho má ten pes delí dobu? viděla jsem pár případu, kdy psi na scalibor dostali al. reakci a vypadla jim srst .
Není tady
Jaku napsal(a):
Tak já dnes koupila ve zverimexu toto: beaphar.Prý to lidi dost kupujou a stojí to jen 89,- a j to na 6 měsíců.Tak uvidíme.
Vladka toho parazitního oboju se vůbec bát nemusí,e pesani nejsou zvyklí - je to jen cosi tenkého a lehounkého,nemá se to dávat těsně na krk,ale tak na 2 prsty by mělo být pod obojekm místo.
nechci tě strait, ale jsou to vyhození peníze. má, pravdu, e to kupuje hodně lidí, ale ne pro účinnost, ale protoe je levný
někdo tady psal o pipetách top spot, jsou taky levné a výborné.
Upravil(a) aprill (14. 4. 2012 6:50)
Není tady
aprill napsal(a):
Jaku napsal(a):
Vladka toho parazitního oboju se vůbec bát nemusí,e pesani nejsou zvyklí - je to jen cosi tenkého a lehounkého,nemá se to dávat těsně na krk,ale tak na 2 prsty by mělo být pod obojekm místo.nechci tě strait, ale jsou to vyhození peníze. má, pravdu, e to kupuje hodně lidí, ale ne pro účinnost, ale protoe je levný
někdo tady psal o pipetách top spot, jsou taky levné a výborné.
Tak tak, ten obojek moc nefunguje. Nai ho koupili pro kokra a účinek vekerý ádný
My pouíváme pro nai labradorku Kiltix a spokojenost maximální. Jen jednou měla klítě, ale těsně po tom, co obojek dostala a ten jetě nestihl působit. Taky nám pořád leze do vody a obojek to zvládá. Dáváme ho v březnu a vydrí a do konce listopadu
Není tady
Jája80 napsal(a):
Jo a co se smradu týče, tak ten Kiltix smrdí asi 2 týdny a pak u to není tak hrozné. Teda aspoň my to pak necítíme
Z toho Kiltixu se prý "sype" relativně dost toho svinstva aniparazitního - berete psa dovnitř domů,kde se s ním třeba mazlíte,kdy má tern obojek a nebo mu ten obojek na doma sundáváte?Jde mi o to,aby to pak nezpůsobilo problémy i nám lidem,proto jsem koupila zatím tento levný,ale taky u něho píou,e kdy se na něj sahá,tak by se pak měly umýt ruce.A kdy saháte jen na psa tak taky?
Není tady
Z Kiltixu se nic nesype, máme ho u po čtvrté a vdycky v pohodě. Jenom kdy se vyndává čerstvě ze sáčku, tak se něco málo vysype. Psa máme normálně doma, obojek nesundáváme a mazlíme se s ním normálně, jen dáváme první měsíc bacha, abychom nesahali přímo na ten obojek. Ruce si po to, co áhneme na psa, neumýváme. Nikdo z nás ádnou zdravotní újmu neutrpěl. I dcerce jsme vysvětlili, e se na ten obojek nesahá a pochopila to v pohodě
Není tady
Přesně tak z obojku se nic nesype.Obojek se nesundavá.
Není tady
agewa napsal(a):
Já taky pipetu, ale Frontlajn nějak ztrácí účinnost, bo co.....dříve jsem ho nakapala v květnu a do konce léta byl klid. To se nějak zkracovalo a zkracovalo.....tak teď pouívám Expot a jsem spokojená. Metodou pokus/omyl jsem zjistila, e stačí cca třetinová dávka proti předepsané - asi se firmy i veterináři jistí.
Není tady
lupina montana napsal(a):
agewa napsal(a):
Já taky pipetu, ale Frontlajn nějak ztrácí účinnost, bo co.....dříve jsem ho nakapala v květnu a do konce léta byl klid. To se nějak zkracovalo a zkracovalo.....tak teď pouívám Expot a jsem spokojená. Metodou pokus/omyl jsem zjistila, e stačí cca třetinová dávka proti předepsané - asi se firmy i veterináři jistí.
spíe ty potvory jsou odolnějí a odolnějí a odolnějí
vyzkouej ten top spot, loni mám zabíral téměř 100 %, letos jsem jetě nekapala, ale u se na to chystám.
Není tady
Včera mi paní chovatelka, od které máme těně, taky psala, e jim veterinář dal exspot. Tak to asi vyzkouím.
Lupi, nala jsem to na netu a je tam 6*1 ml. Opravdu stačí na psa do 15 kg jeden ten sáček?
Není tady
lupina montana napsal(a):
agewa napsal(a):
Frontline ale je na max.2 měsíce!
Není tady
frontline jsem vdycky dala v březnu a měli jsme klid a do podzimu. Ale je fakt, e nai psi nelezou do vody (ale běně je koupu) a neprolezou kadý rotí
Není tady