Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 12. 4. 2012 18:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Spíš jen takové zamyšlení...

dusička napsal(a):

to jen tady už to začíná občas vypadat jako klub zapšklejch bab, protože každej chlap je hned smeten
I Ty si jedna z nich lollollol

dusičko, pak ty tomu klubu musíš velet ..

a offtopic je tady snad každé vlákno. ty jsi zrovna z těch, co vesele jinde plevelí a nevadí ti to.
ony ve finále mimo téma byly i místní dámy na vlákně vaia, že jo wink

ale kocourovi se tímto omlouvám, dál už mu tu plevelit nebudu. chtěla jsem některejm říct svoje přímo na vlákně, které se týkalo kondomů, ale to už není.

Upravil(a) PPavlaa (12. 4. 2012 18:31)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#177 12. 4. 2012 18:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tak jsem zapšklá baba, no a co. Já s tím problém nemám. lol
Mikeši - hele - napíšu TI ještě jeden příběh.
Znám kluka, je o tři roky starší než můj syn a chodí do třeťáku. Studuje už sedmý rok. Zrušil už dvě auta, s jednou holčinou chodil dva roky, ted nevím. Ale - my si stěžujeme tady na kluky, ale přitom jak se říká, když nejde o život, tak jde o h.....

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#178 12. 4. 2012 19:03

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Ppavloo, proč ti vadí, že:     A. tě někdo oslovuje tvým nickem tak, jak ho sama píšeš?
                                         B. někdo někomu radí s něčím, s čím on poradit nechce a přitoma tady vesele 
                                            moralizuješ, jak má dusička vychovávat svoje děti?
                                         C. někdo dělá totéž, co ti u tebe samé nevadí, viz plevelení?

a abych nebyla offtopic úplně, v tom svém ptaní, tak musím říct, že se mi moc líbí rada, aby přespávání bylo za odměnu... to si musím zapamatovat, až mi kluci odrostou smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#179 12. 4. 2012 19:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no a kocour zřejmě nechce, aby jeho syn po 7 letech studia byl ještě pořád ve třeťáku, proto řeší. já bych z toho byla na vývrtku taky. to už bych ho nejspíš hnala do práce, když není schopnej dodělat školu.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#180 12. 4. 2012 19:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

Ppavloo, proč ti vadí, že:     A. tě někdo oslovuje tvým nickem tak, jak ho sama píšeš?

a abych nebyla offtopic úplně, v tom svém ptaní, tak musím říct, že se mi moc líbí rada, aby přespávání bylo za odměnu... to si musím zapamatovat, až mi kluci odrostou smile

u A jsi vůbec nepochopila, vo co gou.
u B bys to měla být ty, jako moderátorka, kdo ohlídá, co je mimo téma a co ne. do debaty, které vedu s dusičkou ti nic není + ona si kvůli tomu neruší nick a celé vlákno, protože je tím znechucená.
C jsi evidentně taky nepochopila.

ale obě víme, o co tady jde, že jo. tak bude lepší toho divadla nechat.

Není tady

#181 12. 4. 2012 19:35

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ppavli - a jak by si tedy poradila ,aby kluk přestal lajdačit a začal se učit. Už jsem se Tě na to ptala, a Ty si mi neodpověděla.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#182 12. 4. 2012 19:53

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Ono se to dobře kecá, dokud na tebe nedojde. smile
Jsem si taky dřív říkala - no jo, to je rodina, kluk nedodělal školu, holka těhotná. A ono na každého dojde. Už neříkám - to bych já nikdy, to by moje děti nikdy.
Poraď nám, jak vychovávat puberťáky, jsem taky žádostiva rady.
Jen poznámka - nejsme "rozvrácená" rodina, oba ˇSŠ vzdělání, nepřetržitě pracující, tudíž podmínky pro výchovu ucházející a předpoklady studijní taky. Jo - jenže člověk míní a pánbu mění, že?

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#183 12. 4. 2012 20:05

tina
Moderátor(ka)
Web

Pavlo, vůbec jsem to nepsala jako moderátorka - a vím co píšu... a nechápu, o co jde, jaké divadlo máš na mysli...

Není tady

#184 12. 4. 2012 20:17

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

dusička napsal(a):

Ppavli - a jak by si tedy poradila ,aby kluk přestal lajdačit a začal se učit. Už jsem se Tě na to ptala, a Ty si mi neodpověděla.

tady totiž rada neexistuje, pokud mladý  kocour sám nechce, starý se může postavit na hlavu kapitulation
u nás bylo jasné, že když NEBUDE řádně studovat, půjde pracovat a matce každý měsíc položí na stůl 6000 Kč za mamahotel. vypadá to, že výhrůžku vzal vážně a letos bude státnicovat.

Upravil(a) aprill (12. 4. 2012 20:24)

Není tady

#185 12. 4. 2012 20:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Půl dne tu nejsem, a zase už se hádají... big_smile

A přitom podle mě zbytečně... každej to doma máme takový, jaký jsme si to sami udělali...

...a naše děti na nás určitě občas koukaj jako na blbce, co se jim s.e.r.o.u do života...

...asi nejbližší je mi příspěvek od Vlaďky, konkrétně tyto věty: "Jsem si taky dřív říkala - no jo, to je rodina, kluk nedodělal školu, holka těhotná. A ono na každého dojde. Už neříkám - to bych já nikdy, to by moje děti nikdy."

...no nic, jdu se dívat na Ordinaci big_smile Po ní jsem přístupen jakékoli diskusi...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#186 12. 4. 2012 20:19

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já si jdu pustit Pána prstenů, kterýho jsem v pondělí prošvihla na chatě smile

Není tady

#187 12. 4. 2012 20:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

offtopic ...a taky mě mrzí, že odsud postupně zmizely takové ty "mužské ikony Babinetu"... Oxi, Nicolas, Axi, Pisatel... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#188 12. 4. 2012 20:20

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Web

aprill napsal(a):

dusička napsal(a):

tady totiž rada neexistuje, pokud mladý  kocour sám nechce, starý se může postavit na hlavu kapitulation
u nás bylo jasné, že když NEBUDE řádně studovat, půjde pracovat a matce každý měsíc položí na stůl 6000 Kč za mamahotel. vypadá to, že výhrůžku vzal vážně a etos bude státnicovat.

To náš šel pracovat a každý měsíc vysolí 4500 a už lituje, že se neučil dumbom

Není tady

#189 12. 4. 2012 20:26

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Půl dne tu nejsem, a zase už se hádají... big_smile

A přitom podle mě zbytečně... každej to doma máme takový, jaký jsme si to sami udělali...

...a naše děti na nás určitě občas koukaj jako na blbce, co se jim s.e.r.o.u do života...

...asi nejbližší je mi příspěvek od Vlaďky, konkrétně tyto věty: "Jsem si taky dřív říkala - no jo, to je rodina, kluk nedodělal školu, holka těhotná. A ono na každého dojde. Už neříkám - to bych já nikdy, to by moje děti nikdy."

...no nic, jdu se dívat na Ordinaci big_smile Po ní jsem přístupen jakékoli diskusi...

z vlastní zkušenosti, já jen pomyslím NIDKY a mám to minimálně 2x

Není tady

#190 12. 4. 2012 20:28

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Vlaďka napsal(a):

aprill napsal(a):

dusička napsal(a):

u nás bylo jasné, že když NEBUDE řádně studovat, půjde pracovat a matce každý měsíc položí na stůl 6000 Kč za mamahotel. vypadá to, že výhrůžku vzal vážně a etos bude státnicovat.

To náš šel pracovat a každý měsíc vysolí 4500 a už lituje, že se neučil dumbom

asi výhružka nebyla dostatečně vysoká wink

Není tady

#191 12. 4. 2012 20:46

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nikdo není dokonalý, že? smile Doufám, že mladší dopadne líp. Ten starší už mu taky říká, ať není blbej a radši se učí, takže uvidíme.

Není tady

#192 12. 4. 2012 21:01

novavila
Zablokovaný

Vlaďka napsal(a):

Ono se to dobře kecá, dokud na tebe nedojde. smile
Jsem si taky dřív říkala - no jo, to je rodina, kluk nedodělal školu, holka těhotná. A ono na každého dojde. Už neříkám - to bych já nikdy, to by moje děti nikdy.
Poraď nám, jak vychovávat puberťáky, jsem taky žádostiva rady.
Jen poznámka - nejsme "rozvrácená" rodina, oba ˇSŠ vzdělání, nepřetržitě pracující, tudíž podmínky pro výchovu ucházející a předpoklady studijní taky. Jo - jenže člověk míní a pánbu mění, že?

Vychováváš je vzorem . Musíš si pořídit děti s klukem, co má vysokou školu s červeným diplomem a je to skautík, kterej pouští babičky sednout a  má asi sto koníčků .
S takovým budeš mít děti, který  budou mít tolik zájmů , že nebudou mít čas na blbosti .

Moje dcery doma vyšívaly,  zatímco jejich spolužačky tahly po nocích po sídlišti s klukama .
A když byly zamilované, nosily jedničky a za výplatu z brigády se oblékaly .
Jen ty hloupý děti na sídlišti běhaly se sprejem v 16 ti letech a ve 20 pak hrály automaty .
Jedna ze spolužaček dcery má už 3 dítě s 3 muži a poslední  nechala v porodnici ., je jí 27 let .
Vy si pořád stěžujete na děti, ale děti jsou vaše zrcadlo .

Upravil(a) novavila (12. 4. 2012 21:03)

Není tady

#193 12. 4. 2012 21:05

tina
Moderátor(ka)
Web

znám spoustu vysokoškoláků, kteří mají problematické děti a pak lidi s nižším vzděláním, které mají "děti jak z katalogu"

Není tady

#194 12. 4. 2012 21:14

holcina
♥♥♥♥♥♥-

novavilo -  a co matka? ta musí mít taky červený diplom? :-) ty se mi snad zdáš:-)))

Není tady

#195 12. 4. 2012 21:37

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

tina napsal(a):

u A jsi vůbec nepochopila, vo co gou.
u B bys to měla být ty, jako moderátorka, kdo ohlídá, co je mimo téma a co ne. do debaty, které vedu s dusičkou ti nic není + ona si kvůli tomu neruší nick a celé vlákno, protože je tím znechucená.
C jsi evidentně taky nepochopila.

ale obě víme, o co tady jde, že jo. tak bude lepší toho divadla nechat.

...
Pavlo....alou na pavlač...nebo zpátky do boudy...rock

Není tady

#196 12. 4. 2012 21:39

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

tina napsal(a):

znám spoustu vysokoškoláků, kteří mají problematické děti a pak lidi s nižším vzděláním, které mají "děti jak z katalogu"

jj..není všechno zlato,co se třpytí..

Není tady

#197 12. 4. 2012 21:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

ale já nevím, jak bych to řešila. psala jsem už, že bych mu nepovolovala takovej veget se slečnou, když on na školu sere. že by to bylo prostě něco za něco. uvidím výsledky, vyjdu ti vstříc taky. ale tohle jde jen do určitýho věku, kocour už má doma plnoletýho kluka, ale i tak chápu, že ho to celý sere.

Není tady

#198 12. 4. 2012 21:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

Pavlo, vůbec jsem to nepsala jako moderátorka - a vím co píšu... a nechápu, o co jde, jaké divadlo máš na mysli...

a já si myslím, že nevíš, co píšeš a nemám nejmenší chuť ti k tomu cokoliv psát, natož vysvětlovat. v tvým případě by to bylo zbytečný.

Není tady

#199 12. 4. 2012 21:50

novavila
Zablokovaný

holcina napsal(a):

novavilo -  a co matka? ta musí mít taky červený diplom? :-) ty se mi snad zdáš:-)))

Matka nemusí jak vidíš .
Jak mi teda vysvětlíš, že holky co spolu chodily do školy a kamarádily mají tak rozdílnej osud ?

Ta spolužačka tady posloužila skoro každýmu chlapovi na sídlišti a ted už má třetí dítě a otcové nikde, živí jí rodiče  .
Její táta sedí každej večer v hospodě s mým sousedem, kterej je třikrát rozvedenej a ani pořádně nezná všechny svoje děti , nestýká se s některýma.
Zatímco moje dcera má manžela , dvě dětičky a půl baráčku za Prahou .....z  nuly, protože já jsem byla sama s dětma .

Prostě moje děti viděly doma něco jinýho a k tomu se připočetlo, že manžel byl hodně nadanej no.
Takže VZOR A GENY .

Není tady

#200 12. 4. 2012 21:50

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

tina napsal(a):

a já si myslím, že nevíš, co píšeš a nemám nejmenší chuť ti k tomu cokoliv psát, natož vysvětlovat. v tvým případě by to bylo zbytečný.

Hele,já jsem dneska nějaká rozverná,takže sorry za offtopic,ale Štěkuldo,ještě jednou....
vrrrrr haf haf,poslední slovo,ať už jsi v boudě...ty,ty,lehni...lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí