|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
dusička napsal(a):
to jen tady už to začíná občas vypadat jako klub zapšklejch bab, protože každej chlap je hned smeten
I Ty si jedna z nich
dusičko, pak ty tomu klubu musíš velet ..
a
je tady snad každé vlákno. ty jsi zrovna z těch, co vesele jinde plevelí a nevadí ti to.
ony ve finále mimo téma byly i místní dámy na vlákně vaia, že jo 
ale kocourovi se tímto omlouvám, dál už mu tu plevelit nebudu. chtěla jsem některejm říct svoje přímo na vlákně, které se týkalo kondomů, ale to už není.
Upravil(a) PPavlaa (12. 4. 2012 18:31)
Není tady
Tak jsem zapšklá baba, no a co. Já s tím problém nemám. 
Mikeši - hele - napíšu TI ještě jeden příběh.
Znám kluka, je o tři roky starší než můj syn a chodí do třeťáku. Studuje už sedmý rok. Zrušil už dvě auta, s jednou holčinou chodil dva roky, ted nevím. Ale - my si stěžujeme tady na kluky, ale přitom jak se říká, když nejde o život, tak jde o h.....
Není tady
Ppavloo, proč ti vadí, že: A. tě někdo oslovuje tvým nickem tak, jak ho sama píšeš?
B. někdo někomu radí s něčím, s čím on poradit nechce a přitoma tady vesele
moralizuješ, jak má dusička vychovávat svoje děti?
C. někdo dělá totéž, co ti u tebe samé nevadí, viz plevelení?
a abych nebyla offtopic úplně, v tom svém ptaní, tak musím říct, že se mi moc líbí rada, aby přespávání bylo za odměnu... to si musím zapamatovat, až mi kluci odrostou 
Není tady
no a kocour zřejmě nechce, aby jeho syn po 7 letech studia byl ještě pořád ve třeťáku, proto řeší. já bych z toho byla na vývrtku taky. to už bych ho nejspíš hnala do práce, když není schopnej dodělat školu.
Není tady
tina napsal(a):
Ppavloo, proč ti vadí, že: A. tě někdo oslovuje tvým nickem tak, jak ho sama píšeš?
a abych nebyla offtopic úplně, v tom svém ptaní, tak musím říct, že se mi moc líbí rada, aby přespávání bylo za odměnu... to si musím zapamatovat, až mi kluci odrostou
u A jsi vůbec nepochopila, vo co gou.
u B bys to měla být ty, jako moderátorka, kdo ohlídá, co je mimo téma a co ne. do debaty, které vedu s dusičkou ti nic není + ona si kvůli tomu neruší nick a celé vlákno, protože je tím znechucená.
C jsi evidentně taky nepochopila.
ale obě víme, o co tady jde, že jo. tak bude lepší toho divadla nechat.
Není tady
Ppavli - a jak by si tedy poradila ,aby kluk přestal lajdačit a začal se učit. Už jsem se Tě na to ptala, a Ty si mi neodpověděla.
Není tady
Ono se to dobře kecá, dokud na tebe nedojde. 
Jsem si taky dřív říkala - no jo, to je rodina, kluk nedodělal školu, holka těhotná. A ono na každého dojde. Už neříkám - to bych já nikdy, to by moje děti nikdy.
Poraď nám, jak vychovávat puberťáky, jsem taky žádostiva rady.
Jen poznámka - nejsme "rozvrácená" rodina, oba ˇSŠ vzdělání, nepřetržitě pracující, tudíž podmínky pro výchovu ucházející a předpoklady studijní taky. Jo - jenže člověk míní a pánbu mění, že?
Není tady
dusička napsal(a):
Ppavli - a jak by si tedy poradila ,aby kluk přestal lajdačit a začal se učit. Už jsem se Tě na to ptala, a Ty si mi neodpověděla.
tady totiž rada neexistuje, pokud mladý kocour sám nechce, starý se může postavit na hlavu
u nás bylo jasné, že když NEBUDE řádně studovat, půjde pracovat a matce každý měsíc položí na stůl 6000 Kč za mamahotel. vypadá to, že výhrůžku vzal vážně a letos bude státnicovat.
Upravil(a) aprill (12. 4. 2012 20:24)
Není tady

Půl dne tu nejsem, a zase už se hádají... 
A přitom podle mě zbytečně... každej to doma máme takový, jaký jsme si to sami udělali...
...a naše děti na nás určitě občas koukaj jako na blbce, co se jim s.e.r.o.u do života...
...asi nejbližší je mi příspěvek od Vlaďky, konkrétně tyto věty: "Jsem si taky dřív říkala - no jo, to je rodina, kluk nedodělal školu, holka těhotná. A ono na každého dojde. Už neříkám - to bych já nikdy, to by moje děti nikdy."
...no nic, jdu se dívat na Ordinaci
Po ní jsem přístupen jakékoli diskusi...
Není tady

...a taky mě mrzí, že odsud postupně zmizely takové ty "mužské ikony Babinetu"... Oxi, Nicolas, Axi, Pisatel... 
Není tady
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
tady totiž rada neexistuje, pokud mladý kocour sám nechce, starý se může postavit na hlavu
![]()
u nás bylo jasné, že když NEBUDE řádně studovat, půjde pracovat a matce každý měsíc položí na stůl 6000 Kč za mamahotel. vypadá to, že výhrůžku vzal vážně a etos bude státnicovat.
To náš šel pracovat a každý měsíc vysolí 4500 a už lituje, že se neučil 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Půl dne tu nejsem, a zase už se hádají...
A přitom podle mě zbytečně... každej to doma máme takový, jaký jsme si to sami udělali...
...a naše děti na nás určitě občas koukaj jako na blbce, co se jim s.e.r.o.u do života...
...asi nejbližší je mi příspěvek od Vlaďky, konkrétně tyto věty: "Jsem si taky dřív říkala - no jo, to je rodina, kluk nedodělal školu, holka těhotná. A ono na každého dojde. Už neříkám - to bych já nikdy, to by moje děti nikdy."
...no nic, jdu se dívat na OrdinaciPo ní jsem přístupen jakékoli diskusi...
z vlastní zkušenosti, já jen pomyslím NIDKY a mám to minimálně 2x
Není tady
Vlaďka napsal(a):
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
![]()
u nás bylo jasné, že když NEBUDE řádně studovat, půjde pracovat a matce každý měsíc položí na stůl 6000 Kč za mamahotel. vypadá to, že výhrůžku vzal vážně a etos bude státnicovat.To náš šel pracovat a každý měsíc vysolí 4500 a už lituje, že se neučil
asi výhružka nebyla dostatečně vysoká 
Není tady
Nikdo není dokonalý, že?
Doufám, že mladší dopadne líp. Ten starší už mu taky říká, ať není blbej a radši se učí, takže uvidíme.
Není tady

Vlaďka napsal(a):
Ono se to dobře kecá, dokud na tebe nedojde.
Jsem si taky dřív říkala - no jo, to je rodina, kluk nedodělal školu, holka těhotná. A ono na každého dojde. Už neříkám - to bych já nikdy, to by moje děti nikdy.
Poraď nám, jak vychovávat puberťáky, jsem taky žádostiva rady.
Jen poznámka - nejsme "rozvrácená" rodina, oba ˇSŠ vzdělání, nepřetržitě pracující, tudíž podmínky pro výchovu ucházející a předpoklady studijní taky. Jo - jenže člověk míní a pánbu mění, že?
Vychováváš je vzorem . Musíš si pořídit děti s klukem, co má vysokou školu s červeným diplomem a je to skautík, kterej pouští babičky sednout a má asi sto koníčků .
S takovým budeš mít děti, který budou mít tolik zájmů , že nebudou mít čas na blbosti .
Moje dcery doma vyšívaly, zatímco jejich spolužačky tahly po nocích po sídlišti s klukama .
A když byly zamilované, nosily jedničky a za výplatu z brigády se oblékaly .
Jen ty hloupý děti na sídlišti běhaly se sprejem v 16 ti letech a ve 20 pak hrály automaty .
Jedna ze spolužaček dcery má už 3 dítě s 3 muži a poslední nechala v porodnici ., je jí 27 let .
Vy si pořád stěžujete na děti, ale děti jsou vaše zrcadlo .
Upravil(a) novavila (12. 4. 2012 21:03)
Není tady
novavilo - a co matka? ta musí mít taky červený diplom? :-) ty se mi snad zdáš:-)))
Není tady

PPavlaa napsal(a):
tina napsal(a):
a abych nebyla offtopic úplně, v tom svém ptaní, tak musím říct, že se mi moc líbí rada, aby přespávání bylo za odměnu... to si musím zapamatovat, až mi kluci odrostouu A jsi vůbec nepochopila, vo co gou.
u B bys to měla být ty, jako moderátorka, kdo ohlídá, co je mimo téma a co ne. do debaty, které vedu s dusičkou ti nic není + ona si kvůli tomu neruší nick a celé vlákno, protože je tím znechucená.
C jsi evidentně taky nepochopila.
ale obě víme, o co tady jde, že jo. tak bude lepší toho divadla nechat.
...
Pavlo....alou na pavlač...nebo zpátky do boudy...
Není tady

tina napsal(a):
znám spoustu vysokoškoláků, kteří mají problematické děti a pak lidi s nižším vzděláním, které mají "děti jak z katalogu"
jj..není všechno zlato,co se třpytí..
Není tady
dusička napsal(a):
ale já nevím, jak bych to řešila. psala jsem už, že bych mu nepovolovala takovej veget se slečnou, když on na školu sere. že by to bylo prostě něco za něco. uvidím výsledky, vyjdu ti vstříc taky. ale tohle jde jen do určitýho věku, kocour už má doma plnoletýho kluka, ale i tak chápu, že ho to celý sere.
Není tady
tina napsal(a):
Pavlo, vůbec jsem to nepsala jako moderátorka - a vím co píšu... a nechápu, o co jde, jaké divadlo máš na mysli...
a já si myslím, že nevíš, co píšeš a nemám nejmenší chuť ti k tomu cokoliv psát, natož vysvětlovat. v tvým případě by to bylo zbytečný.
Není tady

holcina napsal(a):
novavilo - a co matka? ta musí mít taky červený diplom? :-) ty se mi snad zdáš:-)))
Matka nemusí jak vidíš .
Jak mi teda vysvětlíš, že holky co spolu chodily do školy a kamarádily mají tak rozdílnej osud ?
Ta spolužačka tady posloužila skoro každýmu chlapovi na sídlišti a ted už má třetí dítě a otcové nikde, živí jí rodiče .
Její táta sedí každej večer v hospodě s mým sousedem, kterej je třikrát rozvedenej a ani pořádně nezná všechny svoje děti , nestýká se s některýma.
Zatímco moje dcera má manžela , dvě dětičky a půl baráčku za Prahou .....z nuly, protože já jsem byla sama s dětma .
Prostě moje děti viděly doma něco jinýho a k tomu se připočetlo, že manžel byl hodně nadanej no.
Takže VZOR A GENY .
Není tady

PPavlaa napsal(a):
tina napsal(a):
Pavlo, vůbec jsem to nepsala jako moderátorka - a vím co píšu... a nechápu, o co jde, jaké divadlo máš na mysli...
a já si myslím, že nevíš, co píšeš a nemám nejmenší chuť ti k tomu cokoliv psát, natož vysvětlovat. v tvým případě by to bylo zbytečný.
Hele,já jsem dneska nějaká rozverná,takže sorry za
,ale Štěkuldo,ještě jednou....
vrrrrr haf haf,poslední slovo,ať už jsi v boudě...ty,ty,lehni...
Není tady