Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 10. 4. 2012 18:08

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Spíš jen takové zamyšlení...

Já osobně proti holčině nic nemám. Akorát se mi nelíbí, že kluk je zklamanej,když si domluví něco, a ona pak cukne. KDyby to bylo jednou,ale stává se to docela často. Ale já jen přihlížím,nemám právo nikoho kritizovat. On si na to kluk musí přijít sám. A třeba ho to i imponuje,že jí nemá jistou , nevím.
Ale co vím,že ty dva roky,co spolu choděj, už není ta zamilovanost jako ze začátku. řekla bych,že chodí spolu ze zvyku? vissla Nevím. Přijde mi to jejich chození nechození divný.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#102 10. 4. 2012 18:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Já osobně proti holčině nic nemám. Akorát se mi nelíbí, že kluk je zklamanej,když si domluví něco, a ona pak cukne. KDyby to bylo jednou,ale stává se to docela často. Ale já jen přihlížím,nemám právo nikoho kritizovat. On si na to kluk musí přijít sám. A třeba ho to i imponuje,že jí nemá jistou , nevím.
Ale co vím,že ty dva roky,co spolu choděj, už není ta zamilovanost jako ze začátku. řekla bych,že chodí spolu ze zvyku? vissla Nevím. Přijde mi to jejich chození nechození divný.

nepsalas nedávno, že už spolu nechoděj ?

mě by se taky nelíbilo, kdyby u nás nějáká holčina přespávala. a není to o tom, že by tady neměli místo a zakopávala jsem o ně.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#103 10. 4. 2012 18:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jo psala. Nechoděj spolu, ale přitom spolu dle mého choděj. Když kluk za ní každý den jezdí? Když o víkendu byla u nás ve městě? KDyž si každý den volaj? Já tomu nerozumím. tillfreds Holčina si chtěla dát pauzu, ale podle mýho pauza vypadá jinak. Kluk říká, že jí má rád.

Není tady

#104 10. 4. 2012 19:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

možná by holčina pauzu brala, ale syn ji nechce pustit.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#105 10. 4. 2012 19:53

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

možná by holčina pauzu brala, ale syn ji nechce pustit.

Asi jo, jenže, co s tím? Já to za ně řešit nemůžu. Už jsme se i doma o tom bavili, at za ní nejezdí, at to tedy vydrží alespon 14 dnů nevolat, at se učí, chodí se psem, s klukama hrát fotbal. Tak to všechno odkejval, ale stejně si pak volali. tillfreds

Není tady

#106 10. 4. 2012 19:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

s tím nic neuděláš. bohužel. on to třeba rozumově ví, že máš pravdu, ale prostě ho to k ní táhne. aspoň zatím.

Není tady

#107 10. 4. 2012 19:58

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

s tím nic neuděláš. bohužel. on to třeba rozumově ví, že máš pravdu, ale prostě ho to k ní táhne. aspoň zatím.

JJ, proto mně to docela trápí. Ale život má před sebou, a jak se říká, ze zkušenosti se poučí.
Jeho biol. otec byl na ženský, ze začátku když byl malý jsem přemýšlela, jestli třeba nebude po biol. tatíkovi. ALe on je spíš po mě, když miluje, tak miluje.

Není tady

#108 10. 4. 2012 20:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak já myslím, že ono zas není od věci, když se ti kluci vyblbnou a užijí si, prostřídají pár holek, spíš dřív, než randit s jednou, ve třiceti zjistit, že si nic neužil a začít to pak dohánět, když je tu už žena a děti.
ale syn je ještě mladej dusičko, to jsou ty první lásky a to k tomu věku prostě taky patří.

Není tady

#109 10. 4. 2012 20:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavli - dík za uklidnění. Máš pravdu, je mladej, asi je to tím, že já to vidím na pozdější rozchod, už bych radila rozchod ted, ale nemá mu co utýct, život má před sebou.

Není tady

#110 10. 4. 2012 22:13

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

V případě, že bych měla 18 letého kluka a měl by vážnou známost, dovolila bych jeho holce přespat u nás doma jen ve výjimečných případech. 2 - 3x za týden by nepřicházelo v úvahu. Ani každý druhý týden. Dokud nemá dítě maturitu nebo výuční list, byla bych na ně v tomto hodně přísná. Taky bych nebyla zvědavá a nechtěla se dělit o koupelnu či záchod s jednou z jeho známostí (u tvého syna je, Mikeši, velký předpoklad, že se rozejdou).
Mně je 25 let. Ve svých 23 letech jsem si mě našel na seznamce Tony. Chodíme spolu už více jak rok a půl a za tu dobu jsem u nich párkrát přespala - v létě týden a ještě asi tak pětkrát. Vždy jsem spala v jiné místnosti, to bylo hlavně kvůli místu, spala jsem na gauči. Tony u nás nespal a spát nikdy nebude - to kvůli hospodářství, nemůže se jen tak na den vzdálit z domu. O hospodářství se stará i jeho tatínek, jenže je už v důchodu, má slabé srdíčko a často mu nebývá nejlépe. Zkrátka dobytek není na klíček, dvakrát denně se po nich musí poklidit.
Tento rok má v plánu Tony dokončit vestavbu - samostatný byt, společná bude jen chodba. Pak tam budu moct spávat častěji. I když nevím, v Brně mám své povinnosti - doučování.
Můj brácha, jak mnozí víte, má schizofrenii. Nejprve měl deprese, až pak se z toho vyvinula schizofrenie. Býval pohledný, velice atraktivní kluk. Úplný opak mě. Od 15 do 20 let vystřídal několik holek - všechny byly otřesné, jedna se od něj nechala živit, to ještě brácha studoval SŠ (nakonec ji nedostudoval) a pátky a víkendy chodil do práce. Velkou část peněz nacpal do té holky. To jsem jen uvedla jako příklad, jiné byly v mnohém ještě horší. Každopádně u nás přespala jen jeho předposlední holka, myslím, že tak dvakrát. Ta, co se od něj nechala živit, u té párkrát přespal brácha, u nás ale nikdy nespala.

Není tady

#111 11. 4. 2012 7:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

takže s postupem času jsem se snažil nejít do vztahů tak po hlavě...
Kocoure, on se to synek "postupem času" taky naučí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Taky bych nebyla zvědavá a nechtěla se dělit o koupelnu či záchod s jednou z jeho známostí
Jé, kolikrát já se podělila za ty roky... ale fór je v tom, že to nebyly známosti, natož pak vážný, ale díky strategický poloze našeho bydlení kamarádi a spolužáci (a totéž v rodě ženském) - takže buď se někam brzo ráno jelo - od nás, nebo se pozdě v noci odkudsi vracelo - k nám, případně přespávali tací, co domů jednoduše neměli spojení http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jediná "vážná známost", která u nás nejen spala, ale nějakej čas i bydlela (než si upravili bydlení), byla nevěsta... a to už jim oběma bylo přes pětadvacet...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#112 11. 4. 2012 7:46

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Sice to má výhody, že víš, s kým chodí, ale výhodu, že poznáš co je zač? Jak zabráníš tomu,kdyby se Ti partner dcery (syna) nelíbil? Jak zabráníš tomu,aby spolu přestali?

Ne vzdy to poznas.Ja si vzala svou prvni lasku.Chodili jsme spolu 3 roky nez jsme se vzali.Laska jako tram,preckali jsme vojnu, pokazde pri louceni,kdyz on odjizdel na vojnu jsme oba breceli.Vymenili jsme si pres 600 dopisu.Spala jsem u nich pokazde,kdyz on prijel z vojny,doma u nas spal,az kdyz jsem mela pred svatbou.Nasi to jinak nedovolili.Asi si mysleli,ze zabrani memu otehotneni.Manzelstvi se rozpadlo po 6 letech....a to i tak,ze se vykaslal i na deti...
Je to o lidech ne o tom jak kdo u koho bude spat.Mela jsem spolupracovnici co se seznamila s vojakem,hned se s nim vyspala.Samozrejme si ji vzit nechtel.Pak si ji vzal v 7 mesici tehotenstvi.Jsou spolu pres 23 let a maji 3 deti....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#113 11. 4. 2012 8:07

majkafa
Host

A taky se lidé věkem mění.

#114 11. 4. 2012 8:11

novavila
Zablokovaný

eremuruss napsal(a):

Sice to má výhody, že víš, s kým chodí, ale výhodu, že poznáš co je zač? Jak zabráníš tomu,kdyby se Ti partner dcery (syna) nelíbil? Jak zabráníš tomu,aby spolu přestali?

Ne vzdy to poznas.Ja si vzala svou prvni lasku.Chodili jsme spolu 3 roky nez jsme se vzali.Laska jako tram,preckali jsme vojnu, pokazde pri louceni,kdyz on odjizdel na vojnu jsme oba breceli.Vymenili jsme si pres 600 dopisu.Spala jsem u nich pokazde,kdyz on prijel z vojny,doma u nas spal,az kdyz jsem mela pred svatbou.Nasi to jinak nedovolili.Asi si mysleli,ze zabrani memu otehotneni.Manzelstvi se rozpadlo po 6 letech....a to i tak,ze se vykaslal i na deti...
Je to o lidech ne o tom jak kdo u koho bude spat.Mela jsem spolupracovnici co se seznamila s vojakem,hned se s nim vyspala.Samozrejme si ji vzit nechtel.Pak si ji vzal v 7 mesici tehotenstvi.Jsou spolu pres 23 let a maji 3 deti....

No ty to nepoznáš , ty ty důležitý věci zcela přehlížíš .
Sama jsi tu psala, že tě nikdo nikdy nikam nepozval a nestaral se o tebe, takže ani on né.
Můj menžel o mě pečoval od první chvíle, vyráběl mi krásný dárky , pekl mi buchty na rande , nosil na výlety polívku v remosce . A v jeho rodině bylo samozřejmý, že člověk vystuduje a pak PRACUJE .  Takže kdyby něco, na alimenty by vydělal peníze . A byl spolehlivej , plnil si svoje povinnosti .Ty nepoznáš nic, všechny varování přehlížíš .
A ted když tvoje holka začíná podobnej vztah, zase jsi pasivní , jen občas něco řekneš .
Já bych v takový situaci už řvala .....ty i když problém vidíš, tak ho neřešíš a to je ten problém.

To že se někdo s někým hned vyspí a pak spolu jsou 30 let se taky občas stává, to je ta výjimka co potvrzuje pravidlo.

Upravil(a) novavila (11. 4. 2012 8:13)

Není tady

#115 11. 4. 2012 9:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

novavila napsal(a):

eremuruss napsal(a):

No ty to nepoznáš , ty ty důležitý věci zcela přehlížíš .
Sama jsi tu psala, že tě nikdo nikdy nikam nepozval a nestaral se o tebe, takže ani on né.
Můj menžel o mě pečoval od první chvíle, vyráběl mi krásný dárky , pekl mi buchty na rande , nosil na výlety polívku v remosce . A v jeho rodině bylo samozřejmý, že člověk vystuduje a pak PRACUJE .  Takže kdyby něco, na alimenty by vydělal peníze . A byl spolehlivej , plnil si svoje povinnosti .Ty nepoznáš nic, všechny varování přehlížíš .
A ted když tvoje holka začíná podobnej vztah, zase jsi pasivní , jen občas něco řekneš .
Já bych v takový situaci už řvala .....ty i když problém vidíš, tak ho neřešíš a to je ten problém.

To že se někdo s někým hned vyspí a pak spolu jsou 30 let se taky občas stává, to je ta výjimka co potvrzuje pravidlo.

Nic jsem neprehlizela,ale zil s matkou ktera s neho prachy vytahala a to i ty co mu dal tata.Ona se nabidla,ze mu je da na knizku,protoze v te dobe on byl na vojne,nez prijel bylo po penezich.Zil v obrovske bide,protoze jeho mama si rada prihnula a vyplatu prochlastala....Na dovolene jsem s nim byla jednou jeste,kdyz jsem s nim chodila.
Libilo se me jak se hezky chova k detem sve sestry jake krasne darky jim kupoval na vanoce.Verila jsem,ze bude dobry tata.Jako dobry tata byl i v dobe naseho manzelstvi,deti ho meli hodne radi.....prisla milenka a deti prestali existovat...
Po hospodach jsme nikdy nechodili,protoze me to nebavi,chodil sam.

Upravil(a) eremuruss (11. 4. 2012 9:40)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#116 11. 4. 2012 10:01

novavila
Zablokovaný

No vidíš Erem, přesně takovou rodinu jste si našli ted znova, máma vysává vlastní děti . Do sockový rodiny si se vdala a do sockový rodiny se ted dostala tvoje dcera , tak se pak nediv , že nemáš aliámenty a že máš tak blbej život .
Jak ses zařadila, tak žiješ .

Není tady

#117 11. 4. 2012 11:01

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Mikeš napsal(a):

dusička napsal(a):

Já jsem z kluka na palici.
Kluk za holčinou jezdí každý den ze školy. Přijede večer, a ještě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení. dumbom

Tak to je úplně přesný big_smile
Mně ani tak nes.e.r.e, že můj syn má holku, jako spíš to, že kvůli ní s.e.r.e na školu, a nechápe, že jsou důležitější věci, než sex...

Ještě jsem nedočetla do konce, ale našemu mladýmu bylo 13 a holčině 14, když začali takhle blbnout. Žádná škola, jen telefony a FCB. Po dvou letech to syn skončil, pže holčina byla moc závislá - to není to správný slovo - spíš majetnická, pořád s ním, ve dne, v noci, o víkendech, po škole. Docela mi to šlo na nervy, ale svým způsobem to bylo hezký smile A ten sex, ehm, to jsem se teda neptala, páč by nás zavřeli asi všechny. Mlaďas přestal chodit na fotbal, vyfláknul se na školu a doteď má ve škole problémy, protože ty dva roky mu jaksi vypadly.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#118 11. 4. 2012 18:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

takže s postupem času jsem se snažil nejít do vztahů tak po hlavě...
Kocoure, on se to synek "postupem času" taky naučí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Taky bych nebyla zvědavá a nechtěla se dělit o koupelnu či záchod s jednou z jeho známostí
Jé, kolikrát já se podělila za ty roky... ale fór je v tom, že to nebyly známosti, natož pak vážný, ale díky strategický poloze našeho bydlení kamarádi a spolužáci (a totéž v rodě ženském) - takže buď se někam brzo ráno jelo - od nás, nebo se pozdě v noci odkudsi vracelo - k nám, případně přespávali tací, co domů jednoduše neměli spojení http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jediná "vážná známost", která u nás nejen spala, ale nějakej čas i bydlela (než si upravili bydlení), byla nevěsta... a to už jim oběma bylo přes pětadvacet...

no jo heleno, ale kamarádi a spolužáci, to je úplně o něčem jiným big_smile ti u nás spávali taky a když byli malí, nemělo to ani důvod, prostě tu spali, jindy spal mladej u nich ... ale  musím říct, že zatímco pohled na nějákou jeho kočenu, se kterou bych se měla potkat ráno v koupelně by mi vadil, tak stejnej pohled na nějákého jeho metr devadesát vysokýho, urostlýho kamaráda vůbec tonguelol

Není tady

#119 11. 4. 2012 18:22

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Vlaďka napsal(a):

A ten sex, ehm, to jsem se teda neptala, páč by nás zavřeli asi všechny.

Panenko Marjá, to je učiněná Sodoma Gomora! big_smile big_smile big_smile

Ale vážně - zaujaly mě ty pojmy "závislost" a "majetnickost" - u mýho mladýho je to totiž hodně podobný: Jako majetnickou vidím taky spíš tu "naší" holčinu - taky by chtěla bejt furt s ním, zatímco on je spíš ten závislák, kterej hopká, jak ona pískne... A škola? O tom jsem tady už psal - ona jedničky dvojky, náš synátor.... darmo mluvit... big_smile

Upravil(a) Mikeš (11. 4. 2012 18:22)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#120 11. 4. 2012 19:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeši - uklidním Tě aspoň trochu tím, že Ti napíšu že u Vás je to v růžovém a u nás v bleděmodrém? dumbom
Vladko - dost dobrá zkušenost. dumbom
Můj mladší kluk začal chodit před rokem na velikonoce s holčinou (ted mu bude 16náct) . To si pamatuju do dneška. čučeli jsme na bednu s manželem, já u toho žehlila, synáček přišel kolem 21hodiny a řekl - oznamuju Vám, že budu spát u kámošky a odešel. My s manželem oči vyvalený a nezmohli jsme se ani na slovo.
Ráno nepřišel, na oběd nepřišel, to už jsme měli strach, tak jsme se vydali na "návštěvu" . Zvonili jsme, tukali, nic. Tak jsem vzala za kliku, bylo otevřeno. Byt prázdný. dumbom
Měli jsme strach. Dorazil kolem páté odpoledne.
Pak další den jsem přišla z práce a kluk s holčinou u nás koukali na mistrovství v hokeji. Na nic se neptal,jestli k nám může nic.
Už jsem to tu psala, určitě si pamatujete.
Byla jsem ráda, když si holčina po 4 měsících našla jiného kluka, sice to kluk obrečel, ale mně se ulevilo.
Jo a to jsem vlastně chtěla.
Vladˇko - Ty ses neptala? To já zase jo, o sexu s nima mluvím od mala. Tak prý kondomy používaj, to se musí - řekl mi kluk. Jako v tom smyslu - mámo, vždyt to je samozřejmý,že se používaj, od čeho jsou.

Upravil(a) dusička (11. 4. 2012 19:11)

Není tady

#121 11. 4. 2012 19:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Mikeši - uklidním Tě aspoň trochu tím, že Ti napíšu že u Vás je to v růžovém a u nás v bleděmodrém? dumbom
Vladko - dost dobrá zkušenost. dumbom
Můj mladší kluk začal chodit před rokem na velikonoce s holčinou (ted mu bude 16náct) . To si pamatuju do dneška. čučeli jsme na bednu s manželem, já u toho žehlila, synáček přišel kolem 21hodiny a řekl - oznamuju Vám, že budu spát u kámošky a odešel. My s manželem oči vyvalený a nezmohli jsme se ani na slovo.
Ráno nepřišel, na oběd nepřišel, to už jsme měli strach, tak jsme se vydali na "návštěvu" . Zvonili jsme, tukali, nic. Tak jsem vzala za kliku, bylo otevřeno. Byt prázdný. dumbom
Měli jsme strach. Dorazil kolem páté odpoledne.
Pak další den jsem přišla z práce a kluk s holčinou u nás koukali na mistrovství v hokeji. Na nic se neptal,jestli k nám může nic.
Už jsem to tu psala, určitě si pamatujete.
Byla jsem ráda, když si holčina po 4 měsících našla jiného kluka, sice to kluk obrečel, ale mně se ulevilo.
Jo a to jsem vlastně chtěla.
Vladˇko - Ty ses neptala? To já zase jo, o sexu s nima mluvím od mala. Tak prý kondomy používaj, to se musí - řekl mi kluk. Jako v tom smyslu - mámo, vždyt to je samozřejmý,že se používaj, od čeho jsou.

to mi v tom věku říct mladej, tak by to byl asi jeho poslední hrdinskej čin ..

Není tady

#122 11. 4. 2012 19:30

holcina
♥♥♥♥♥♥-

To je Pavli možná i tím, že to je mladší synek a rodiče víc řeší nejstarší dítě. Ty další už berou benevolentněji

Není tady

#123 11. 4. 2012 19:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ti říkám, my se nezmohli ani na slovo. Uplně nás tak zaskočil, náš Pavlíček,on a holka? vava Než jsme stačili něco říct, byl v tahu.

Není tady

#124 11. 4. 2012 19:34

majkafa
Host

Já jsem takové věci do 15-ti let netrpěla, starší nestarší. Se sexem do 15-ti let může být opravdu problém. Do 15-ti bez diskuse u žádné holky nebo kluka nespat. Ani kdybych si je tam měla osobně vyzvedávat. Rodič je za dítě do 15-ti plně zodpovědný.
Přijde mi, že do 15-ti let s přispěním rodičů pak mladý člověk přichází o to hezké, o ty krásné začátky držení za ruce, tmy kina atd. Nač to uspěchávat.

Upravil(a) majkafa (11. 4. 2012 19:36)

#125 11. 4. 2012 19:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

To je Pavli možná i tím, že to je mladší synek a rodiče víc řeší nejstarší dítě. Ty další už berou benevolentněji

to je sice možný, ale všechno vocamcaď pocamcaď ..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí