Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1176 19. 5. 2012 8:19

majkafa
Host

Re: Spíš jen takové zamyšlení...

za b) je správně stolt

#1177 20. 5. 2012 19:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Jen jsem tak na chvilku zaskočila....

Já taky, a jsem rád, že je tu i bez nás veselo... big_smile
... pikosekunda... já furt přemejšlím, jestli to není něco sprostýho... big_smile big_smile big_smile

Upravil(a) Mikeš (20. 5. 2012 19:36)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#1178 21. 5. 2012 12:45

Tenzan
Host

PavlaH napsal(a):

Myslím si, Tenzane, že ty si připadáš hodně nad věcí, vyrovnaný, sebevědomý a tak. Zdůrazňuješ tady, jak ostatní nepotřebuješ. Myslím si, že sám se sebou hraješ dost blbé divadlo. Protože z podvědomí, tam někde uprostřed své duše víš, že musíš bodnout a urazit, abys náhodou netrpěl sám.

No to je škandální názor, věc se má tak, že jsem zjistil, že mě není v podstatě žádná současná žijící žena hodna, a to je veliký rozdíl o proti vaším nepodloženým tvrzením.

#1179 21. 5. 2012 13:21

majkafa
Host

Tenzan napsal(a):

No to je škandální názor, věc se má tak, že jsem zjistil, že mě není v podstatě žádná současná žijící žena hodna, a to je veliký rozdíl o proti vaším nepodloženým tvrzením.

lollollol

Ty dneska zase perlíš. Kdybych tě neznala a myslela si, že je tvé psaní vtip, tak bych se tomu i zasmála.

#1180 21. 5. 2012 15:05

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já to jako vtip beru, jinak se to snad ani brát nedá smile.
Sranda muší bejt.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#1181 22. 5. 2012 10:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak to máš dosť blbé... buď sa preorientuješ na pánov alebo holt na seba-lásku... Tá by ti mohla ísť. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1182 22. 5. 2012 12:11

Tenzan
Host

Morfinikův vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu se ženou během jednoho měsíce (pojmenovaný na počest přírodovědce, který se zabýval studiem kočiček a zjistil, že kočička bez nožičky hůře chodí, ale lépe vidí a slyší, protože má více očiček a oušek):

X= ((M*(v+k+jd+td+o+oo+psn+pjm+nz+nř+HE)+Š)/(pp+po+pv+pú+nzz))+NKN+PAR-(PVD*(1-0.2))+1+MK+KKVŽ

Vysvětlivky:
M – celková vydržovací suma (večeře, mobil, šperky, zlato, dovolená, alimenty ...),
v – počet vrásek*0.2,
k – počet kil navíc anebo namíň*0.25,
jd – počet jejích dnů*1.27,
td – počet tvých špatných dnů, protože téměř za všechny můžou ženy,
o – počet jejích opilství*0.1,
oo – kolikrát byla odmítnutá některá z normálních praktik*12,
pns – počet požadavků na mazlení nad normální obvyklou normu*5, pro nymfu násob*138,
pjm – počet jejích mazlíčků*0.3, jedná-li se o osobu z Bratislavy, která tančí zároveň břišní tance, tak počítej*5,
nz – kolikrát jsi se tahal s jejím nadměrným zavazadlem,
nř – počet nevhodných řečí a vyrušování*0.52, pro ženu typ Ppavlaa je tato hodnota 0.74 a konstanta PAR bude minimálně rovna 3, +0.3 za to když tobě nerozumí anebo jí nejsou jasné úplně normální a běžné věci, která zná opravdu každý,
HE – hodnota eremuruss – počet předmětem požadovaných slovních vyjádření typu miluji tě, bla bla ...
Š – škody napáchané na tvém majetku – tj. včetně škod na dotyčném předmětu-ženě,
pp – počet připuštění,
po – počet pohlazení,
pv – počet uvařených večeří*0.85, pro mladé ženy násob*0.12,
pú – počet provedených úklidů*0.85,
nzz – kolikrát si ji nechal pro svůj požitek tahat samu její nadměrné zavazadlo,
NKN – konstanta nenormálnosti ženy dle profesora Nicolase:
  - pro mladé ženy do 30 let = 47,
  - pro starší ženy nad 30-50 let = 13,
  - pro mnohem starší ženy nad 50 let = 21,
PAR – počet tvých a jejích rozvodů; zde není potřeba rozlišovat, protože za všechny rozvody mohou jen ženy,
PVD – počet porozených a vychovaných dětí, konstanta 0.2 značí procento jejich negativních vlastností přenesených ženou na děti, pokud máš doma ženu typu Pandík tak je konstanta jen 0.18,
1 – tzv. Kalikova konstanta, ta platí jen tehdy pokud byla daná osoba dříve tvou neintimní kamarádkou, protože právě o ni si přišel,
MK – Mikešova konstanta je rovna 1, pokud milenka požaduje kocoura zcela pro sebe a chystá se zaříznout rodinu; žije-li i poté nadále tvoje bývalá manželka s tebou jako tzv. spolubydla, tak je konstanta rovna 1.7,
KKVŽ – Klokanova konstanta věrné ženy: 1=nevěrná žena a 0=rovná se věrná žena, druhý případ nebyl v historii zatím nikdy pozorován,

Pokud je X rovno 0, tak máš štěstí, protože jsi vdovec anebo nezadaný člověk, pokud je X větší než O, ale menší než 0.1, tak máš doma kočičku a ne ženu (pak si započti bonus, protože kočička tě nikdy nezradí), pokud je X větší než 25, tak se jedná bohužel o manželku nebo potencionální manželku a jsi hluboce v červených číslech. Hodnoty mezi 0.1 až 24 obsahují různé jiné obchodní vztahy – hodinová manželka; milenka; kamarádka; nezávazná přítelkyně; sousedka atd. Všechny s větší, či menší ztrátou pro tebe.

Upravil(a) Tenzan (22. 5. 2012 12:11)

#1183 22. 5. 2012 12:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu
Tak jsem si vzpomněla...
Ptá se učitel žáků: "Třída má 35 metrů čtverečných a slunce do ní svítí pod uhlem 42 stupňů. Kolik je mi let?"
Pepíček se přihlásí: "Čtyřicet dva."
"Výborně! A jak jsi na to přišel?"
A Pepíček odpoví: "To je takhle - já mám bratrance, kterýmu je jednadvacet a můj otec o něm říká, že je to poloviční blbec."

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1184 22. 5. 2012 13:48

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

helena napsal(a):

vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu
Tak jsem si vzpomněla...
Ptá se učitel žáků: "Třída má 35 metrů čtverečných a slunce do ní svítí pod uhlem 42 stupňů. Kolik je mi let?"
Pepíček se přihlásí: "Čtyřicet dva."
"Výborně! A jak jsi na to přišel?"
A Pepíček odpoví: "To je takhle - já mám bratrance, kterýmu je jednadvacet a můj otec o něm říká, že je to poloviční blbec."

smiletummenupp

Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? Žádný, oba jsou dutí a plní semen.

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#1185 22. 5. 2012 13:58

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Želvička napsal(a):

Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? Žádný, oba jsou dutí a plní semen

Želvi, nic ve zlém, ale vtipy tohohle ražení mi přijdou jak to jen slušně říci... podpásové a hloupé. dumbomskurt

Něco v podobném duchu:

Dělal se výzkum inteligence. Na prvním místě skončil muž, na druhém delfín, na třetím šimpanz a na čtvrtém žena, ale už ji dohání automatická pračka

Upravil(a) Lvice (22. 5. 2012 14:00)

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#1186 22. 5. 2012 17:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Tenzan napsal(a):

lollollol

Ty dneska zase perlíš. Kdybych tě neznala a myslela si, že je tvé psaní vtip, tak bych se tomu i zasmála.

a ty ho znáš ? tohle není zephyr ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1187 22. 5. 2012 20:42

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice napsal(a):

Želvička napsal(a):

Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? Žádný, oba jsou dutí a plní semen

Želvi, nic ve zlém, ale vtipy tohohle ražení mi přijdou jak to jen slušně říci... podpásové a hloupé. dumbomskurt

Něco v podobném duchu:

Dělal se výzkum inteligence. Na prvním místě skončil muž, na druhém delfín, na třetím šimpanz a na čtvrtém žena, ale už ji dohání automatická pračka

No tak ten Tvůj ten vůbec neznám, ten je taky dobrej :-))

Jinak předpokládám, že ten vzoreček viz níže ten se Ti líbí ?  :-)

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#1188 23. 5. 2012 6:22

Lvice
♥♥♥♥♥--

Želvi, kterej vzoreček máš na mysli? va Ale jestli myslíš ty dva vzorečky který máš pod čarou, tak ty se mi líbí. big_smile tummenupp storstark

Upravil(a) Lvice (23. 5. 2012 6:26)

Není tady

#1189 23. 5. 2012 6:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Na prvním místě skončil muž, na druhém delfín...
Oni prý by chlapi ženský za delfíny dávno vyměnili... ale v posteli jim vadí, že mají strašně studený ploutve http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1190 23. 5. 2012 6:45

Delahey
♥♥♥♥---

Tenzan napsal(a):

Morfinikův vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu se ženou během jednoho měsíce (pojmenovaný na počest přírodovědce, který se zabýval studiem kočiček a zjistil, že kočička bez nožičky hůře chodí, ale lépe vidí a slyší, protože má více očiček a oušek):

X= ((M*(v+k+jd+td+o+oo+psn+pjm+nz+nř+HE)+Š)/(pp+po+pv+pú+nzz))+NKN+PAR-(PVD*(1-0.2))+1+MK+KKVŽ

Vysvětlivky:
M – celková vydržovací suma (večeře, mobil, šperky, zlato, dovolená, alimenty ...),
v – počet vrásek*0.2,
k – počet kil navíc anebo namíň*0.25,
jd – počet jejích dnů*1.27,
td – počet tvých špatných dnů, protože téměř za všechny můžou ženy,
o – počet jejích opilství*0.1,
oo – kolikrát byla odmítnutá některá z normálních praktik*12,
pns – počet požadavků na mazlení nad normální obvyklou normu*5, pro nymfu násob*138,
pjm – počet jejích mazlíčků*0.3, jedná-li se o osobu z Bratislavy, která tančí zároveň břišní tance, tak počítej*5,
nz – kolikrát jsi se tahal s jejím nadměrným zavazadlem,
nř – počet nevhodných řečí a vyrušování*0.52, pro ženu typ Ppavlaa je tato hodnota 0.74 a konstanta PAR bude minimálně rovna 3, +0.3 za to když tobě nerozumí anebo jí nejsou jasné úplně normální a běžné věci, která zná opravdu každý,
HE – hodnota eremuruss – počet předmětem požadovaných slovních vyjádření typu miluji tě, bla bla ...
Š – škody napáchané na tvém majetku – tj. včetně škod na dotyčném předmětu-ženě,
pp – počet připuštění,
po – počet pohlazení,
pv – počet uvařených večeří*0.85, pro mladé ženy násob*0.12,
pú – počet provedených úklidů*0.85,
nzz – kolikrát si ji nechal pro svůj požitek tahat samu její nadměrné zavazadlo,
NKN – konstanta nenormálnosti ženy dle profesora Nicolase:
  - pro mladé ženy do 30 let = 47,
  - pro starší ženy nad 30-50 let = 13,
  - pro mnohem starší ženy nad 50 let = 21,
PAR – počet tvých a jejích rozvodů; zde není potřeba rozlišovat, protože za všechny rozvody mohou jen ženy,
PVD – počet porozených a vychovaných dětí, konstanta 0.2 značí procento jejich negativních vlastností přenesených ženou na děti, pokud máš doma ženu typu Pandík tak je konstanta jen 0.18,
1 – tzv. Kalikova konstanta, ta platí jen tehdy pokud byla daná osoba dříve tvou neintimní kamarádkou, protože právě o ni si přišel,
MK – Mikešova konstanta je rovna 1, pokud milenka požaduje kocoura zcela pro sebe a chystá se zaříznout rodinu; žije-li i poté nadále tvoje bývalá manželka s tebou jako tzv. spolubydla, tak je konstanta rovna 1.7,
KKVŽ – Klokanova konstanta věrné ženy: 1=nevěrná žena a 0=rovná se věrná žena, druhý případ nebyl v historii zatím nikdy pozorován,

Pokud je X rovno 0, tak máš štěstí, protože jsi vdovec anebo nezadaný člověk, pokud je X větší než O, ale menší než 0.1, tak máš doma kočičku a ne ženu (pak si započti bonus, protože kočička tě nikdy nezradí), pokud je X větší než 25, tak se jedná bohužel o manželku nebo potencionální manželku a jsi hluboce v červených číslech. Hodnoty mezi 0.1 až 24 obsahují různé jiné obchodní vztahy – hodinová manželka; milenka; kamarádka; nezávazná přítelkyně; sousedka atd. Všechny s větší, či menší ztrátou pro tebe.

A co ti vyšlo? big_smilebig_smilebig_smile Jinak díky za pobavení.smile

SKUTEČNOST PŘEDSTIHNE KAŽDOU FANTAZII, PONĚVADŽ FANTAZIE PŘECE JEN MUSÍ POČÍTAT S JAKOUSI PRAVDĚPODOBNOSTÍ.

Mark Twain

Není tady

#1191 23. 5. 2012 7:08

majkafa
Host

Lvice napsal(a):

Želvi, kterej vzoreček máš na mysli? va Ale jestli myslíš ty dva vzorečky který máš pod čarou, tak ty se mi líbí. big_smile tummenupp storstark

Delahey, Želvička ještě neví, že někdo to může mít tak, že - vzoreček viz výše.
Záleží totiž na tom, kdo si jak ve svém profilu nastavil zobrazování.
Např. já to mám - vzoreček viz výše. Nové příspěvky mám zase níže. big_smile

#1192 23. 5. 2012 8:24

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice napsal(a):

Jo ty jsou na fotce k sežrání big_smile
V reálu (ani nevím proč big_smile) občas na zabití smile (zasloužilé matky polkněte a pak zatajte dech)

S tím delfínem, tak nevím proč se mi vybavil zas jeden ubohej, ale já neumím vtipy vyprávět, tak prosím o shovívavost. Bylo to nějak ve smyslu, proč si ženský pořizujou chlapy. A odpověď byla, že vibrátorem trávu neposeká...rodna

Ten vzoreček je divně nastavenej, když písmenem M násobí pomalu všechno. To každýmu pak vyjde, že je v červených číslech, vždyť jen ta balící fáze, co to stojí peněz, než dojde k tomu intimnu.

Jo Majkafo, máš pravdu, velice přínosná poznámka. Čert nikdy nespí. smile

Není tady

#1193 23. 5. 2012 8:33

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Tenzan napsal(a):

lollollol

a ty ho znáš ? tohle není zephyr ..

Tak je to jeho brácha lol

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#1194 23. 5. 2012 10:09

Lvice
♥♥♥♥♥--

Majkafa napsal(a):

Delahey, Želvička ještě neví, že někdo to může mít tak, že - vzoreček viz výše.
Záleží totiž na tom, kdo si jak ve svém profilu nastavil zobrazování.
Např. já to mám - vzoreček viz výše. Nové příspěvky mám zase níže.

Majko, myslelas asi mě, žejo big_smile. Achá, tak už chnípu. Opravdu to mám nastavené stejně jako ty, takže vzoreček viz výše a poslední příspěvky mám dole big_smile.

Želvi, ten vzoreček je vtipnej big_smile. A jeden aktuální big_smile: Z fondů EU bylo zasláno na rekonstrukci staré  MŠ 2 mil. euro. S hrůzou se však zjistilo, že bankovky byly při výrobě napuštěny jedovatou látkou. Europoslanci zodpovědní za dotace se zděsili a okamžitě kontaktovali příslušnou MŠ. Tam však o ničem nevěděli. Zemřeli pouze dva členové vlády a pět poslanců. lol.

Není tady

#1195 23. 5. 2012 10:28

majkafa
Host

Lvice, jj, myslela jsem tebe. Jen mi nějak blikl do oka nick nad příspěvkem výše big_smile a už jsem tam měla De la Hey. smile

#1196 23. 5. 2012 11:25

Lvice
♥♥♥♥♥--

Ještě jeden co mě pobavil: Blondýnka absolvovala autoškolu a při závěrečném testu si vytáhne otázku: Motor. Učitel jí řekne: Tak ho popište, jak funguje. Blondýnka se zeptá: A můžu vlastními slovy? Lektor: Samozřejmě. Blondýnka: Drrrrrn drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn. big_smile. V ústním podání je to lepší big_smile.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí