29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
za b) je správně
Judyna napsal(a):
Jen jsem tak na chvilku zaskočila....
Já taky, a jsem rád, že je tu i bez nás veselo...
... pikosekunda... já furt přemejšlím, jestli to není něco sprostýho...
Upravil(a) Mikeš (20. 5. 2012 19:36)
Není tady
PavlaH napsal(a):
Myslím si, Tenzane, že ty si připadáš hodně nad věcí, vyrovnaný, sebevědomý a tak. Zdůrazňuješ tady, jak ostatní nepotřebuješ. Myslím si, že sám se sebou hraješ dost blbé divadlo. Protože z podvědomí, tam někde uprostřed své duše víš, že musíš bodnout a urazit, abys náhodou netrpěl sám.
No to je škandální názor, věc se má tak, že jsem zjistil, že mě není v podstatě žádná současná žijící žena hodna, a to je veliký rozdíl o proti vaším nepodloženým tvrzením.
Tenzan napsal(a):
No to je škandální názor, věc se má tak, že jsem zjistil, že mě není v podstatě žádná současná žijící žena hodna, a to je veliký rozdíl o proti vaším nepodloženým tvrzením.
Ty dneska zase perlíš. Kdybych tě neznala a myslela si, že je tvé psaní vtip, tak bych se tomu i zasmála.
Já to jako vtip beru, jinak se to snad ani brát nedá .
Sranda muší bejt.
Není tady
Tak to máš dosť blbé... buď sa preorientuješ na pánov alebo holt na seba-lásku... Tá by ti mohla ísť.
Není tady
Morfinikův vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu se ženou během jednoho měsíce (pojmenovaný na počest přírodovědce, který se zabýval studiem kočiček a zjistil, že kočička bez nožičky hůře chodí, ale lépe vidí a slyší, protože má více očiček a oušek):
X= ((M*(v+k+jd+td+o+oo+psn+pjm+nz+nř+HE)+Š)/(pp+po+pv+pú+nzz))+NKN+PAR-(PVD*(1-0.2))+1+MK+KKVŽ
Vysvětlivky:
M – celková vydržovací suma (večeře, mobil, šperky, zlato, dovolená, alimenty ...),
v – počet vrásek*0.2,
k – počet kil navíc anebo namíň*0.25,
jd – počet jejích dnů*1.27,
td – počet tvých špatných dnů, protože téměř za všechny můžou ženy,
o – počet jejích opilství*0.1,
oo – kolikrát byla odmítnutá některá z normálních praktik*12,
pns – počet požadavků na mazlení nad normální obvyklou normu*5, pro nymfu násob*138,
pjm – počet jejích mazlíčků*0.3, jedná-li se o osobu z Bratislavy, která tančí zároveň břišní tance, tak počítej*5,
nz – kolikrát jsi se tahal s jejím nadměrným zavazadlem,
nř – počet nevhodných řečí a vyrušování*0.52, pro ženu typ Ppavlaa je tato hodnota 0.74 a konstanta PAR bude minimálně rovna 3, +0.3 za to když tobě nerozumí anebo jí nejsou jasné úplně normální a běžné věci, která zná opravdu každý,
HE – hodnota eremuruss – počet předmětem požadovaných slovních vyjádření typu miluji tě, bla bla ...
Š – škody napáchané na tvém majetku – tj. včetně škod na dotyčném předmětu-ženě,
pp – počet připuštění,
po – počet pohlazení,
pv – počet uvařených večeří*0.85, pro mladé ženy násob*0.12,
pú – počet provedených úklidů*0.85,
nzz – kolikrát si ji nechal pro svůj požitek tahat samu její nadměrné zavazadlo,
NKN – konstanta nenormálnosti ženy dle profesora Nicolase:
- pro mladé ženy do 30 let = 47,
- pro starší ženy nad 30-50 let = 13,
- pro mnohem starší ženy nad 50 let = 21,
PAR – počet tvých a jejích rozvodů; zde není potřeba rozlišovat, protože za všechny rozvody mohou jen ženy,
PVD – počet porozených a vychovaných dětí, konstanta 0.2 značí procento jejich negativních vlastností přenesených ženou na děti, pokud máš doma ženu typu Pandík tak je konstanta jen 0.18,
1 – tzv. Kalikova konstanta, ta platí jen tehdy pokud byla daná osoba dříve tvou neintimní kamarádkou, protože právě o ni si přišel,
MK – Mikešova konstanta je rovna 1, pokud milenka požaduje kocoura zcela pro sebe a chystá se zaříznout rodinu; žije-li i poté nadále tvoje bývalá manželka s tebou jako tzv. spolubydla, tak je konstanta rovna 1.7,
KKVŽ – Klokanova konstanta věrné ženy: 1=nevěrná žena a 0=rovná se věrná žena, druhý případ nebyl v historii zatím nikdy pozorován,
Pokud je X rovno 0, tak máš štěstí, protože jsi vdovec anebo nezadaný člověk, pokud je X větší než O, ale menší než 0.1, tak máš doma kočičku a ne ženu (pak si započti bonus, protože kočička tě nikdy nezradí), pokud je X větší než 25, tak se jedná bohužel o manželku nebo potencionální manželku a jsi hluboce v červených číslech. Hodnoty mezi 0.1 až 24 obsahují různé jiné obchodní vztahy – hodinová manželka; milenka; kamarádka; nezávazná přítelkyně; sousedka atd. Všechny s větší, či menší ztrátou pro tebe.
Upravil(a) Tenzan (22. 5. 2012 12:11)
vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu
Tak jsem si vzpomněla...
Ptá se učitel žáků: "Třída má 35 metrů čtverečných a slunce do ní svítí pod uhlem 42 stupňů. Kolik je mi let?"
Pepíček se přihlásí: "Čtyřicet dva."
"Výborně! A jak jsi na to přišel?"
A Pepíček odpoví: "To je takhle - já mám bratrance, kterýmu je jednadvacet a můj otec o něm říká, že je to poloviční blbec."
Není tady
helena napsal(a):
vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu
Tak jsem si vzpomněla...
Ptá se učitel žáků: "Třída má 35 metrů čtverečných a slunce do ní svítí pod uhlem 42 stupňů. Kolik je mi let?"
Pepíček se přihlásí: "Čtyřicet dva."
"Výborně! A jak jsi na to přišel?"
A Pepíček odpoví: "To je takhle - já mám bratrance, kterýmu je jednadvacet a můj otec o něm říká, že je to poloviční blbec."
Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? Žádný, oba jsou dutí a plní semen.
Není tady
Želvička napsal(a):
Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? Žádný, oba jsou dutí a plní semen
Želvi, nic ve zlém, ale vtipy tohohle ražení mi přijdou jak to jen slušně říci... podpásové a hloupé.
Něco v podobném duchu:
Dělal se výzkum inteligence. Na prvním místě skončil muž, na druhém delfín, na třetím šimpanz a na čtvrtém žena, ale už ji dohání automatická pračka
Upravil(a) Lvice (22. 5. 2012 14:00)
Není tady
majkafa napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Ty dneska zase perlíš. Kdybych tě neznala a myslela si, že je tvé psaní vtip, tak bych se tomu i zasmála.
a ty ho znáš ? tohle není zephyr ..
Není tady
Lvice napsal(a):
Želvička napsal(a):
Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? Žádný, oba jsou dutí a plní semen
Želvi, nic ve zlém, ale vtipy tohohle ražení mi přijdou jak to jen slušně říci... podpásové a hloupé.
Něco v podobném duchu:
Dělal se výzkum inteligence. Na prvním místě skončil muž, na druhém delfín, na třetím šimpanz a na čtvrtém žena, ale už ji dohání automatická pračka
No tak ten Tvůj ten vůbec neznám, ten je taky dobrej :-))
Jinak předpokládám, že ten vzoreček viz níže ten se Ti líbí ? :-)
Není tady
Želvi, kterej vzoreček máš na mysli? Ale jestli myslíš ty dva vzorečky který máš pod čarou, tak ty se mi líbí.
Upravil(a) Lvice (23. 5. 2012 6:26)
Není tady
Na prvním místě skončil muž, na druhém delfín...
Oni prý by chlapi ženský za delfíny dávno vyměnili... ale v posteli jim vadí, že mají strašně studený ploutve
Není tady
Tenzan napsal(a):
Morfinikův vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu se ženou během jednoho měsíce (pojmenovaný na počest přírodovědce, který se zabýval studiem kočiček a zjistil, že kočička bez nožičky hůře chodí, ale lépe vidí a slyší, protože má více očiček a oušek):
X= ((M*(v+k+jd+td+o+oo+psn+pjm+nz+nř+HE)+Š)/(pp+po+pv+pú+nzz))+NKN+PAR-(PVD*(1-0.2))+1+MK+KKVŽ
Vysvětlivky:
M – celková vydržovací suma (večeře, mobil, šperky, zlato, dovolená, alimenty ...),
v – počet vrásek*0.2,
k – počet kil navíc anebo namíň*0.25,
jd – počet jejích dnů*1.27,
td – počet tvých špatných dnů, protože téměř za všechny můžou ženy,
o – počet jejích opilství*0.1,
oo – kolikrát byla odmítnutá některá z normálních praktik*12,
pns – počet požadavků na mazlení nad normální obvyklou normu*5, pro nymfu násob*138,
pjm – počet jejích mazlíčků*0.3, jedná-li se o osobu z Bratislavy, která tančí zároveň břišní tance, tak počítej*5,
nz – kolikrát jsi se tahal s jejím nadměrným zavazadlem,
nř – počet nevhodných řečí a vyrušování*0.52, pro ženu typ Ppavlaa je tato hodnota 0.74 a konstanta PAR bude minimálně rovna 3, +0.3 za to když tobě nerozumí anebo jí nejsou jasné úplně normální a běžné věci, která zná opravdu každý,
HE – hodnota eremuruss – počet předmětem požadovaných slovních vyjádření typu miluji tě, bla bla ...
Š – škody napáchané na tvém majetku – tj. včetně škod na dotyčném předmětu-ženě,
pp – počet připuštění,
po – počet pohlazení,
pv – počet uvařených večeří*0.85, pro mladé ženy násob*0.12,
pú – počet provedených úklidů*0.85,
nzz – kolikrát si ji nechal pro svůj požitek tahat samu její nadměrné zavazadlo,
NKN – konstanta nenormálnosti ženy dle profesora Nicolase:
- pro mladé ženy do 30 let = 47,
- pro starší ženy nad 30-50 let = 13,
- pro mnohem starší ženy nad 50 let = 21,
PAR – počet tvých a jejích rozvodů; zde není potřeba rozlišovat, protože za všechny rozvody mohou jen ženy,
PVD – počet porozených a vychovaných dětí, konstanta 0.2 značí procento jejich negativních vlastností přenesených ženou na děti, pokud máš doma ženu typu Pandík tak je konstanta jen 0.18,
1 – tzv. Kalikova konstanta, ta platí jen tehdy pokud byla daná osoba dříve tvou neintimní kamarádkou, protože právě o ni si přišel,
MK – Mikešova konstanta je rovna 1, pokud milenka požaduje kocoura zcela pro sebe a chystá se zaříznout rodinu; žije-li i poté nadále tvoje bývalá manželka s tebou jako tzv. spolubydla, tak je konstanta rovna 1.7,
KKVŽ – Klokanova konstanta věrné ženy: 1=nevěrná žena a 0=rovná se věrná žena, druhý případ nebyl v historii zatím nikdy pozorován,
Pokud je X rovno 0, tak máš štěstí, protože jsi vdovec anebo nezadaný člověk, pokud je X větší než O, ale menší než 0.1, tak máš doma kočičku a ne ženu (pak si započti bonus, protože kočička tě nikdy nezradí), pokud je X větší než 25, tak se jedná bohužel o manželku nebo potencionální manželku a jsi hluboce v červených číslech. Hodnoty mezi 0.1 až 24 obsahují různé jiné obchodní vztahy – hodinová manželka; milenka; kamarádka; nezávazná přítelkyně; sousedka atd. Všechny s větší, či menší ztrátou pro tebe.
A co ti vyšlo? Jinak díky za pobavení.
Není tady
Lvice napsal(a):
Želvi, kterej vzoreček máš na mysli?
Ale jestli myslíš ty dva vzorečky který máš pod čarou, tak ty se mi líbí.
![]()
![]()
Delahey, Želvička ještě neví, že někdo to může mít tak, že - vzoreček viz výše.
Záleží totiž na tom, kdo si jak ve svém profilu nastavil zobrazování.
Např. já to mám - vzoreček viz výše. Nové příspěvky mám zase níže.
Lvice napsal(a):
Želvi, kterej vzoreček máš na mysli?
Ale jestli myslíš ty dva vzorečky který máš pod čarou, tak ty se mi líbí.
![]()
![]()
Jo ty jsou na fotce k sežrání
V reálu (ani nevím proč ) občas na zabití
(zasloužilé matky polkněte a pak zatajte dech)
S tím delfínem, tak nevím proč se mi vybavil zas jeden ubohej, ale já neumím vtipy vyprávět, tak prosím o shovívavost. Bylo to nějak ve smyslu, proč si ženský pořizujou chlapy. A odpověď byla, že vibrátorem trávu neposeká...
Ten vzoreček je divně nastavenej, když písmenem M násobí pomalu všechno. To každýmu pak vyjde, že je v červených číslech, vždyť jen ta balící fáze, co to stojí peněz, než dojde k tomu intimnu.
Jo Majkafo, máš pravdu, velice přínosná poznámka. Čert nikdy nespí.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Ty dneska zase perlíš. Kdybych tě neznala a myslela si, že je tvé psaní vtip, tak bych se tomu i zasmála.a ty ho znáš ? tohle není zephyr ..
Tak je to jeho brácha
Není tady
Majkafa napsal(a):
Delahey, Želvička ještě neví, že někdo to může mít tak, že - vzoreček viz výše.
Záleží totiž na tom, kdo si jak ve svém profilu nastavil zobrazování.
Např. já to mám - vzoreček viz výše. Nové příspěvky mám zase níže.
Majko, myslelas asi mě, žejo . Achá, tak už chnípu. Opravdu to mám nastavené stejně jako ty, takže vzoreček viz výše a poslední příspěvky mám dole
.
Želvi, ten vzoreček je vtipnej . A jeden aktuální
: Z fondů EU bylo zasláno na rekonstrukci staré MŠ 2 mil. euro. S hrůzou se však zjistilo, že bankovky byly při výrobě napuštěny jedovatou látkou. Europoslanci zodpovědní za dotace se zděsili a okamžitě kontaktovali příslušnou MŠ. Tam však o ničem nevěděli. Zemřeli pouze dva členové vlády a pět poslanců.
.
Není tady
Lvice, jj, myslela jsem tebe. Jen mi nějak blikl do oka nick nad příspěvkem výše a už jsem tam měla De la Hey.
Ještě jeden co mě pobavil: Blondýnka absolvovala autoškolu a při závěrečném testu si vytáhne otázku: Motor. Učitel jí řekne: Tak ho popište, jak funguje. Blondýnka se zeptá: A můžu vlastními slovy? Lektor: Samozřejmě. Blondýnka: Drrrrrn drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn. . V ústním podání je to lepší
.
Není tady