1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
za b) je správně
Judyna napsal(a):
Jen jsem tak na chvilku zaskočila....
Já taky, a jsem rád, e je tu i bez nás veselo...
... pikosekunda... já furt přemejlím, jestli to není něco sprostýho...
Upravil(a) Mike (20. 5. 2012 19:36)
Není tady
PavlaH napsal(a):
Myslím si, Tenzane, e ty si připadá hodně nad věcí, vyrovnaný, sebevědomý a tak. Zdůrazňuje tady, jak ostatní nepotřebuje. Myslím si, e sám se sebou hraje dost blbé divadlo. Protoe z podvědomí, tam někde uprostřed své due ví, e musí bodnout a urazit, abys náhodou netrpěl sám.
No to je kandální názor, věc se má tak, e jsem zjistil, e mě není v podstatě ádná současná ijící ena hodna, a to je veliký rozdíl o proti vaím nepodloeným tvrzením.
Tenzan napsal(a):
No to je kandální názor, věc se má tak, e jsem zjistil, e mě není v podstatě ádná současná ijící ena hodna, a to je veliký rozdíl o proti vaím nepodloeným tvrzením.
Ty dneska zase perlí. Kdybych tě neznala a myslela si, e je tvé psaní vtip, tak bych se tomu i zasmála.
Já to jako vtip beru, jinak se to snad ani brát nedá .
Sranda muí bejt.
Není tady
Tak to má dos blbé... buď sa preorientuje na pánov alebo holt na seba-lásku... Tá by ti mohla ís.
Není tady
Morfinikův vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu se enou během jednoho měsíce (pojmenovaný na počest přírodovědce, který se zabýval studiem kočiček a zjistil, e kočička bez noičky hůře chodí, ale lépe vidí a slyí, protoe má více očiček a ouek):
X= ((M*(v+k+jd+td+o+oo+psn+pjm+nz+nř+HE)+)/(pp+po+pv+pú+nzz))+NKN+PAR-(PVD*(1-0.2))+1+MK+KKV
Vysvětlivky:
M celková vydrovací suma (večeře, mobil, perky, zlato, dovolená, alimenty ...),
v počet vrásek*0.2,
k počet kil navíc anebo namíň*0.25,
jd počet jejích dnů*1.27,
td počet tvých patných dnů, protoe téměř za vechny můou eny,
o počet jejích opilství*0.1,
oo kolikrát byla odmítnutá některá z normálních praktik*12,
pns počet poadavků na mazlení nad normální obvyklou normu*5, pro nymfu násob*138,
pjm počet jejích mazlíčků*0.3, jedná-li se o osobu z Bratislavy, která tančí zároveň břiní tance, tak počítej*5,
nz kolikrát jsi se tahal s jejím nadměrným zavazadlem,
nř počet nevhodných řečí a vyruování*0.52, pro enu typ Ppavlaa je tato hodnota 0.74 a konstanta PAR bude minimálně rovna 3, +0.3 za to kdy tobě nerozumí anebo jí nejsou jasné úplně normální a běné věci, která zná opravdu kadý,
HE hodnota eremuruss počet předmětem poadovaných slovních vyjádření typu miluji tě, bla bla ...
kody napáchané na tvém majetku tj. včetně kod na dotyčném předmětu-eně,
pp počet připutění,
po počet pohlazení,
pv počet uvařených večeří*0.85, pro mladé eny násob*0.12,
pú počet provedených úklidů*0.85,
nzz kolikrát si ji nechal pro svůj poitek tahat samu její nadměrné zavazadlo,
NKN konstanta nenormálnosti eny dle profesora Nicolase:
- pro mladé eny do 30 let = 47,
- pro starí eny nad 30-50 let = 13,
- pro mnohem starí eny nad 50 let = 21,
PAR počet tvých a jejích rozvodů; zde není potřeba rozliovat, protoe za vechny rozvody mohou jen eny,
PVD počet porozených a vychovaných dětí, konstanta 0.2 značí procento jejich negativních vlastností přenesených enou na děti, pokud má doma enu typu Pandík tak je konstanta jen 0.18,
1 tzv. Kalikova konstanta, ta platí jen tehdy pokud byla daná osoba dříve tvou neintimní kamarádkou, protoe právě o ni si přiel,
MK Mikeova konstanta je rovna 1, pokud milenka poaduje kocoura zcela pro sebe a chystá se zaříznout rodinu; ije-li i poté nadále tvoje bývalá manelka s tebou jako tzv. spolubydla, tak je konstanta rovna 1.7,
KKV Klokanova konstanta věrné eny: 1=nevěrná ena a 0=rovná se věrná ena, druhý případ nebyl v historii zatím nikdy pozorován,
Pokud je X rovno 0, tak má těstí, protoe jsi vdovec anebo nezadaný člověk, pokud je X větí ne O, ale mení ne 0.1, tak má doma kočičku a ne enu (pak si započti bonus, protoe kočička tě nikdy nezradí), pokud je X větí ne 25, tak se jedná bohuel o manelku nebo potencionální manelku a jsi hluboce v červených číslech. Hodnoty mezi 0.1 a 24 obsahují různé jiné obchodní vztahy hodinová manelka; milenka; kamarádka; nezávazná přítelkyně; sousedka atd. Vechny s větí, či mení ztrátou pro tebe.
Upravil(a) Tenzan (22. 5. 2012 12:11)
vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu
Tak jsem si vzpomněla...
Ptá se učitel áků: "Třída má 35 metrů čtverečných a slunce do ní svítí pod uhlem 42 stupňů. Kolik je mi let?"
Pepíček se přihlásí: "Čtyřicet dva."
"Výborně! A jak jsi na to přiel?"
A Pepíček odpoví: "To je takhle - já mám bratrance, kterýmu je jednadvacet a můj otec o něm říká, e je to poloviční blbec."
Není tady
helena napsal(a):
vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu
Tak jsem si vzpomněla...
Ptá se učitel áků: "Třída má 35 metrů čtverečných a slunce do ní svítí pod uhlem 42 stupňů. Kolik je mi let?"
Pepíček se přihlásí: "Čtyřicet dva."
"Výborně! A jak jsi na to přiel?"
A Pepíček odpoví: "To je takhle - já mám bratrance, kterýmu je jednadvacet a můj otec o něm říká, e je to poloviční blbec."
Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? ádný, oba jsou dutí a plní semen.
Není tady
elvička napsal(a):
Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? ádný, oba jsou dutí a plní semen
elvi, nic ve zlém, ale vtipy tohohle raení mi přijdou jak to jen sluně říci... podpásové a hloupé.
Něco v podobném duchu:
Dělal se výzkum inteligence. Na prvním místě skončil mu, na druhém delfín, na třetím impanz a na čtvrtém ena, ale u ji dohání automatická pračka
Upravil(a) Lvice (22. 5. 2012 14:00)
Není tady
majkafa napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Ty dneska zase perlí. Kdybych tě neznala a myslela si, e je tvé psaní vtip, tak bych se tomu i zasmála.
a ty ho zná ? tohle není zephyr ..
Není tady
Lvice napsal(a):
elvička napsal(a):
Jaký je rozdíl mezi chlapem a paprikou? ádný, oba jsou dutí a plní semen
elvi, nic ve zlém, ale vtipy tohohle raení mi přijdou jak to jen sluně říci... podpásové a hloupé.
Něco v podobném duchu:
Dělal se výzkum inteligence. Na prvním místě skončil mu, na druhém delfín, na třetím impanz a na čtvrtém ena, ale u ji dohání automatická pračka
No tak ten Tvůj ten vůbec neznám, ten je taky dobrej :-))
Jinak předpokládám, e ten vzoreček viz níe ten se Ti líbí ? :-)
Není tady
elvi, kterej vzoreček má na mysli? Ale jestli myslí ty dva vzorečky který má pod čarou, tak ty se mi líbí.
Upravil(a) Lvice (23. 5. 2012 6:26)
Není tady
Na prvním místě skončil mu, na druhém delfín...
Oni prý by chlapi enský za delfíny dávno vyměnili... ale v posteli jim vadí, e mají straně studený ploutve
Není tady
Tenzan napsal(a):
Morfinikův vzorec pro výpočet výnosnosti/prodělečnosti vztahu se enou během jednoho měsíce (pojmenovaný na počest přírodovědce, který se zabýval studiem kočiček a zjistil, e kočička bez noičky hůře chodí, ale lépe vidí a slyí, protoe má více očiček a ouek):
X= ((M*(v+k+jd+td+o+oo+psn+pjm+nz+nř+HE)+)/(pp+po+pv+pú+nzz))+NKN+PAR-(PVD*(1-0.2))+1+MK+KKV
Vysvětlivky:
M celková vydrovací suma (večeře, mobil, perky, zlato, dovolená, alimenty ...),
v počet vrásek*0.2,
k počet kil navíc anebo namíň*0.25,
jd počet jejích dnů*1.27,
td počet tvých patných dnů, protoe téměř za vechny můou eny,
o počet jejích opilství*0.1,
oo kolikrát byla odmítnutá některá z normálních praktik*12,
pns počet poadavků na mazlení nad normální obvyklou normu*5, pro nymfu násob*138,
pjm počet jejích mazlíčků*0.3, jedná-li se o osobu z Bratislavy, která tančí zároveň břiní tance, tak počítej*5,
nz kolikrát jsi se tahal s jejím nadměrným zavazadlem,
nř počet nevhodných řečí a vyruování*0.52, pro enu typ Ppavlaa je tato hodnota 0.74 a konstanta PAR bude minimálně rovna 3, +0.3 za to kdy tobě nerozumí anebo jí nejsou jasné úplně normální a běné věci, která zná opravdu kadý,
HE hodnota eremuruss počet předmětem poadovaných slovních vyjádření typu miluji tě, bla bla ...
kody napáchané na tvém majetku tj. včetně kod na dotyčném předmětu-eně,
pp počet připutění,
po počet pohlazení,
pv počet uvařených večeří*0.85, pro mladé eny násob*0.12,
pú počet provedených úklidů*0.85,
nzz kolikrát si ji nechal pro svůj poitek tahat samu její nadměrné zavazadlo,
NKN konstanta nenormálnosti eny dle profesora Nicolase:
- pro mladé eny do 30 let = 47,
- pro starí eny nad 30-50 let = 13,
- pro mnohem starí eny nad 50 let = 21,
PAR počet tvých a jejích rozvodů; zde není potřeba rozliovat, protoe za vechny rozvody mohou jen eny,
PVD počet porozených a vychovaných dětí, konstanta 0.2 značí procento jejich negativních vlastností přenesených enou na děti, pokud má doma enu typu Pandík tak je konstanta jen 0.18,
1 tzv. Kalikova konstanta, ta platí jen tehdy pokud byla daná osoba dříve tvou neintimní kamarádkou, protoe právě o ni si přiel,
MK Mikeova konstanta je rovna 1, pokud milenka poaduje kocoura zcela pro sebe a chystá se zaříznout rodinu; ije-li i poté nadále tvoje bývalá manelka s tebou jako tzv. spolubydla, tak je konstanta rovna 1.7,
KKV Klokanova konstanta věrné eny: 1=nevěrná ena a 0=rovná se věrná ena, druhý případ nebyl v historii zatím nikdy pozorován,
Pokud je X rovno 0, tak má těstí, protoe jsi vdovec anebo nezadaný člověk, pokud je X větí ne O, ale mení ne 0.1, tak má doma kočičku a ne enu (pak si započti bonus, protoe kočička tě nikdy nezradí), pokud je X větí ne 25, tak se jedná bohuel o manelku nebo potencionální manelku a jsi hluboce v červených číslech. Hodnoty mezi 0.1 a 24 obsahují různé jiné obchodní vztahy hodinová manelka; milenka; kamarádka; nezávazná přítelkyně; sousedka atd. Vechny s větí, či mení ztrátou pro tebe.
A co ti vylo? Jinak díky za pobavení.
Není tady
Lvice napsal(a):
elvi, kterej vzoreček má na mysli?
Ale jestli myslí ty dva vzorečky který má pod čarou, tak ty se mi líbí.
![]()
![]()
Delahey, elvička jetě neví, e někdo to můe mít tak, e - vzoreček viz výe.
Záleí toti na tom, kdo si jak ve svém profilu nastavil zobrazování.
Např. já to mám - vzoreček viz výe. Nové příspěvky mám zase níe.
Lvice napsal(a):
elvi, kterej vzoreček má na mysli?
Ale jestli myslí ty dva vzorečky který má pod čarou, tak ty se mi líbí.
![]()
![]()
Jo ty jsou na fotce k serání
V reálu (ani nevím proč ) občas na zabití
(zaslouilé matky polkněte a pak zatajte dech)
S tím delfínem, tak nevím proč se mi vybavil zas jeden ubohej, ale já neumím vtipy vyprávět, tak prosím o shovívavost. Bylo to nějak ve smyslu, proč si enský pořizujou chlapy. A odpověď byla, e vibrátorem trávu neposeká...
Ten vzoreček je divně nastavenej, kdy písmenem M násobí pomalu vechno. To kadýmu pak vyjde, e je v červených číslech, vdy jen ta balící fáze, co to stojí peněz, ne dojde k tomu intimnu.
Jo Majkafo, má pravdu, velice přínosná poznámka. Čert nikdy nespí.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Ty dneska zase perlí. Kdybych tě neznala a myslela si, e je tvé psaní vtip, tak bych se tomu i zasmála.a ty ho zná ? tohle není zephyr ..
Tak je to jeho brácha
Není tady
Majkafa napsal(a):
Delahey, elvička jetě neví, e někdo to můe mít tak, e - vzoreček viz výe.
Záleí toti na tom, kdo si jak ve svém profilu nastavil zobrazování.
Např. já to mám - vzoreček viz výe. Nové příspěvky mám zase níe.
Majko, myslelas asi mě, ejo . Achá, tak u chnípu. Opravdu to mám nastavené stejně jako ty, take vzoreček viz výe a poslední příspěvky mám dole
.
elvi, ten vzoreček je vtipnej . A jeden aktuální
: Z fondů EU bylo zasláno na rekonstrukci staré M 2 mil. euro. S hrůzou se vak zjistilo, e bankovky byly při výrobě naputěny jedovatou látkou. Europoslanci zodpovědní za dotace se zděsili a okamitě kontaktovali příslunou M. Tam vak o ničem nevěděli. Zemřeli pouze dva členové vlády a pět poslanců.
.
Není tady
Lvice, jj, myslela jsem tebe. Jen mi nějak blikl do oka nick nad příspěvkem výe a u jsem tam měla De la Hey.
Jetě jeden co mě pobavil: Blondýnka absolvovala autokolu a při závěrečném testu si vytáhne otázku: Motor. Učitel jí řekne: Tak ho popite, jak funguje. Blondýnka se zeptá: A můu vlastními slovy? Lektor: Samozřejmě. Blondýnka: Drrrrrn drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn. . V ústním podání je to lepí
.
Není tady