Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 4. 2012 22:05

majkafa
Host

Re: Spíš jen takové zamyšlení...

dusička napsal(a):

Andrej - budeš překvapená, ale mladým to přijde běžný jít a koupit si ochranu. Nestydí se jako my tenkrát. A to vážně, jak kluci, tak holky. stolt

stolt přesně tak. Oni jsou v tomhle jiní, než jsme byli my.

#27 8. 4. 2012 22:07

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

majkafa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

dusička napsal(a):

Já jsem z kluka na palici.
Kluk za holčinou jezdí každý den ze školy. Přijede večer, a ještě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení. dumbom

Tak to je úplně přesný big_smile
Mně ani tak nes.e.r.e, že můj syn má holku, jako spíš to, že kvůli ní s.e.r.e na školu, a nechápe, že jsou důležitější věci, než sex...

Tebe neštve, aby si nenatloukl. Říct mu, že to není na celý život.
Tebe štve, že se neučí. Lžeš sám sobě, proč mu vlastně chceš mluvit do jeho vztahu.
A jsou na světě důležitější věci, než sex.
Třeba láska.

Láska je jistě fajn, o tom žádná, ale neměla by jít na úkor školy. Co si budeme nalhávat, ta jeho láska ho v životě neuživí.

Není tady

#28 8. 4. 2012 22:09

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

Andrej - budeš překvapená, ale mladým to přijde běžný jít a koupit si ochranu. Nestydí se jako my tenkrát. A to vážně, jak kluci, tak holky. stolt

stolt přesně tak. Oni jsou v tomhle jiní, než jsme byli my.

Jak kteří, ne všichni. Ano, je to jiné, než to bylo za našich pubertálních let...ale jsou i dneska tací, co se stydí, hodně taky záleží na tom, jak se o sexu mluví doma. A bohužel jsou stále rodiny, kde je to téma tabu.

Není tady

#29 8. 4. 2012 22:10

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

dusička napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Mikeši, čím více budeš "rozmlouvat", tím více se zatvrdí a půjde si za svým .... téměř všichni jsme byli takoví big_smile Raději si s ním pořádně chlapsky ještě jednou promluv o antikoncepci, aby spíš nevlítnul do maléru v tomto směru .... a při nejbližší příležitosti mu jí nejraději i nakup, Ti mladí kluci jsou tak stydliví, když pro to maj jít do obchodu big_smile Lásku jako takovou mu nerozmlouvej, vždyť je to to nejhezčí a bude na ní i za mnoho let jistě vzpomínat, prostě první je první. Přeju pevné nervy.

jj, to máš pravdu

Není tady

#30 8. 4. 2012 22:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Jojo Andrej, to určitě ano. Ale vysvětluj to mladým. dumbom Prostě nevysvětlíš. Aspoň tedy já ne, já už nic nevysvětluju, mrzí mě to, že na školu s.e.r.e ale říkám, ať si tedy nabije čumáček , ať se učí ze svých chyb, no tak co, přinejhorším propadne, bude opakovat ročník. dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#31 8. 4. 2012 22:12

majkafa
Host

AndreaP. napsal(a):

Láska je jistě fajn, o tom žádná, ale neměla by jít na úkor školy. Co si budeme nalhávat, ta jeho láska ho v životě neuživí.

To je jasný, ale tady láska nejde na úkor školy. Řekla bych, že to jen Mikeš přehání. Protože syn neplní jeho sny. Celí rodiče.  Vůbec mu nedochází, že opakuje špatné rodinné vzorce.

#32 8. 4. 2012 22:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Proč mu to chceš říct?

Já mu chci jen naznačit, že jeho první sexuální partnerka nemusí být zároveň i jeho poslední big_smile, ale nevím, jak to udělat...

To je akoby ti niekto vykladal o orgazme: Kým nezažiješ, nepochopíš....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 8. 4. 2012 22:19

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Koncil si na radu rodicu??va

Ne, to určitě ne... mně bylo tenkrát 25, takže už jsem nebyl rozhodně nějakej zblázněnej  mlaďas... právě proto myslím na kluka, aby se nevrhnul po hlavě do  něčeho, co by ho pak mohlo mrzet...

Mikeši tomu nerozumím ...bylo Ti 25 let teda dospělej chlap žádnej 17-letej klouček, tak jak to, že Ti málem srdce utrhlo, že se musíš rozejít ..proč jsi musel?

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#34 8. 4. 2012 22:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Řekla bych, že to jen Mikeš přehání. Protože syn neplní jeho sny. Celí rodiče.  Vůbec mu nedochází, že opakuje špatné rodinné vzorce.

Asi máš pravdu, Majko... já jsem se ajťákem nevyučil (tenkrát to víceméně ani nešlo), já jsem se jím stal... a když teď vidím, jak se s tím pere můj syn, kterej sice študuje na prestižní ústecký škole, ale hlavně ho zajímá, že má babu, tak to mě fakt leze na nervy...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#35 8. 4. 2012 22:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Řekla bych, že to jen Mikeš přehání. Protože syn neplní jeho sny. Celí rodiče.  Vůbec mu nedochází, že opakuje špatné rodinné vzorce.

Asi máš pravdu, Majko... já jsem se ajťákem nevyučil (tenkrát to víceméně ani nešlo), já jsem se jím stal... a když teď vidím, jak se s tím pere můj syn, kterej sice študuje na prestižní ústecký škole, ale hlavně ho zajímá, že má babu, tak to mě fakt leze na nervy...

Tak nemá zkušenosti jako máš Ty. Prostě pro něho je ted důležitější holka no. To my nepochopíme no. Ale nebyli jsme jiní, vzpomeň si na svá pubertální léta. Co pro Tebe bylo nejdůležitější. Škola? Nebo mít někoho rád?
Jinak já lajdačení nepochopím. Jsou na škole,na kterou chtěli jít. A maj to na háku. Nevím, jak Tvůj syn, ale můj určitě. A stále dokola bude říkat dobrý dobrý. dumbom
Já jen že si psal v prvním příspěvku, jak mu říct, aby si víc užil.
Co myslíš MIkeši,kdyby dával školu s vyznamenáním a měl pořád tuhletu holčinu, kecal by si mu do toho? Nebo se TI nezdá ta holčina? Myslíš,že jsou k sobě až moc uvázaný?

Není tady

#36 8. 4. 2012 22:49

majkafa
Host

Prestižní ústecká škola? Cháááááá lol
Mikeši, Mikeši. Ty sis tu pusu nabil málo.

#37 8. 4. 2012 22:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Prestižní ústecká škola? Cháááááá lol
Mikeši, Mikeši. Ty sis tu pusu nabil málo.

Majkafo - proč by nemohla být ústecká škola prestižní?
Jinak Mikeši nevím, ale já mám kluka na druhé "prestižní" průmce v UL. big_smile

Není tady

#38 8. 4. 2012 22:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Amriana napsal(a):

Mikeši tomu nerozumím ...bylo Ti 25 let teda dospělej chlap žádnej 17-letej klouček, tak jak to, že Ti málem srdce utrhlo, že se musíš rozejít ..proč jsi musel?

Správná otázka.
Nemusel jsem... ale teď po 25 letech to vidím samozřejmě trochu jinak, než jsem to viděl tenkrát... 
...jsem blbej...

Není tady

#39 8. 4. 2012 22:54

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Jinak Mikeši nevím, ale já mám kluka na druhé "prestižní" průmce v UL. big_smile

Protože žádná ústecká škola není prestižní. smile
Možná  v pár hlavách, ale to je tak všechno.

#40 8. 4. 2012 22:55

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Amriana napsal(a):

Správná otázka.
Nemusel jsem... ale teď po 25 letech to vidím samozřejmě trochu jinak, než jsem to viděl tenkrát... 
...jsem blbej...

Tak nech být aspoň svého syna.
Nebo chceš, aby do smrti litoval něčeho, pro co se nerozhodl sám ale kvůli tlaku svých rodičů?

Upravil(a) majkafa (8. 4. 2012 22:55)

#41 8. 4. 2012 22:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

Protože žádná ústecká škola není prestižní. smile
Možná  v pár hlavách, ale to je tak všechno.

Ale určitě jsou prestižnější než v DC (kromě tedy Obchodky v DC)

Není tady

#42 8. 4. 2012 22:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Amriana napsal(a):

Správná otázka.
...jsem blbej...

Tak zase kdyby si nechtěl, tak by si rodiče neposlechl. Asi to tak mělo být.

Není tady

#43 8. 4. 2012 22:57

majkafa
Host

dusička napsal(a):

A v Praze po nich neštěkne pes. smile
To, co řeší Mikeš, není otázka prestižnosti školy, ale Mikešovo hluboké nitro, se kterým se už léta pere, protože jeho hlas vždy utluče rozumem.

Upravil(a) majkafa (8. 4. 2012 22:58)

#44 8. 4. 2012 23:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Asi tak - ta "tvoje" škola je stejně tak prestižní, jako ta (elektroprůmka) "moje".... není mezi nimi takový rozdíl (a Majka to jistě ví nejlíp) big_smile

Nechci tady vypadat jako nějakej "otec s nenaplněnými ambicemi", ale chci, aby z mýho kluka něco bylo - a když vidím, jak s ním ta jeho křepelka voře, (která mimochodem na gymplu má vyznamenání), tak mě to poněkud irituje... (slušně řečeno) ...

Není tady

#45 8. 4. 2012 23:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Nechci tady vypadat jako nějakej "otec s nenaplněnými ambicemi", ale chci, aby z mýho kluka něco bylo - a když vidím, jak s ním ta jeho křepelka voře, (která mimochodem na gymplu má vyznamenání), tak mě to poněkud irituje... (slušně řečeno) ..
smile jak u nás.
Můj manžel o klukovi říká, jak se může dostat pod kalhotky, nepřemýšlí. dumbom
Holčina je na obchodce ve třetáku a problémy na škole nemá.
Ale ono to není tou "křepelkou" ani tím, že s ním voře, ale je to v těch klukách, že maj ted momentálně v osmnácti buňky na všechno možný, jen ne na studium.
Chjo,taky mě to štve.

Není tady

#46 8. 4. 2012 23:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

A v Praze po nich neštěkne pes. smile
To, co řeší Mikeš, není otázka prestižnosti školy, ale Mikešovo hluboké nitro, se kterým se už léta pere, protože jeho hlas vždy utluče rozumem.

Majkafo - nejde tu o prestižnost, nejde o to,jeslti žijeme v maloměstě nebo v PRaze.

Není tady

#47 8. 4. 2012 23:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Můj manžel o klukovi říká, jak se může dostat pod kalhotky, nepřemýšlí. dumbom

Já o tom taky nepřemejšlím big_smile
Ale já jsem na rozdíl od kluka tu vejšku udělal - a chtěl bych, aby se on dostal na lepší pozici, než já...

Není tady

#48 8. 4. 2012 23:17

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Já o tom taky nepřemejšlím big_smile
Ale já jsem na rozdíl od kluka tu vejšku udělal - a chtěl bych, aby se on dostal na lepší pozici, než já...

To není tak úplně školou a ty to víš.
A tohle už neokecáš, že si v synovi nechceš naplnit své nesplněné ambice. Takhle se dobrý otec nechová.
Zeptal ses někdy syna, co by chtěl on?

Upravil(a) majkafa (8. 4. 2012 23:33)

#49 9. 4. 2012 0:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Mikeš napsal(a):

Čauky, už dlouho jsem tady nezaložil nějaké vlákno... takže jdeme na to:

Můj synek je úplně tuhej do svý holky... tak proč ne... ale on je její první a ona je jeho první... já jsem v jeho letech nikdy takhle po ženský neblbnul... ufff...

Nechci mu do toho kecat, to určitě ne, ale rád bych mu nějak naznačil, že to takhle nemusí být nadosmrti... nemáte nějakej rozumnej nápad, jak mu to říct?

Mikeši, nech toho ubožáka kluka svobodně dejchat, to uděláš lépe ... roll Když se mu budeš vměšovat do života s "dobře míněnými radami", budeš u kluka akorát tak za zapšklého staříka s předpotopními názory, stejně Tě neposlechne a maximálně Tě někam pošle stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#50 9. 4. 2012 6:52

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Nechci tady vypadat jako nějakej "otec s nenaplněnými ambicemi", ale chci, aby z mýho kluka něco bylo - a když vidím, jak s ním ta jeho křepelka voře, (která mimochodem na gymplu má vyznamenání), tak mě to poněkud irituje... (slušně řečeno) ...

Co je v tomhle tvé?
To si řeš, jestli tě to irituje.
Syn dělá jenom to, jaký vzorec partnerského vztahu viděl doma.
Jiný nezná.

Upravil(a) majkafa (9. 4. 2012 6:52)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí