|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Čauky, už dlouho jsem tady nezaložil nějaké vlákno... takže jdeme na to:
Můj synek je úplně tuhej do svý holky... tak proč ne... ale on je její první a ona je jeho první... já jsem v jeho letech nikdy takhle po ženský neblbnul... ufff...
Nechci mu do toho kecat, to určitě ne, ale rád bych mu nějak naznačil, že to takhle nemusí být nadosmrti... nemáte nějakej rozumnej nápad, jak mu to říct?
Není tady

Obávám se, že bys plýtval slovy.
Vzpomeň si na sebe v jeho věku.
Ty jsi rodiče vyslyšel?
Není tady
Proč mu to chceš říct?

majkafa napsal(a):
Proč mu to chceš říct?
Já mu chci jen naznačit, že jeho první sexuální partnerka nemusí být zároveň i jeho poslední
, ale nevím, jak to udělat...
Není tady

Mikeš asi to slyšet nebudeš chtít,
Můj synátor taky tak zblnul:D,Dnes už jsou spolu skoro pět let .a asi nadosmrti.
Nemusí to vyjít ,tak mu do toho nekecej a uvidíš,
Není tady

Jessika napsal(a):
Ty jsi rodiče vyslyšel?
Mně chtěli rodiče vyhodit z bytu
, protože jsem si našel ženskou o 8 let starší, se dvěma dětma... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Proč mu to chceš říct?
Já mu chci jen naznačit, že jeho první sexuální partnerka nemusí být zároveň i jeho poslední
, ale nevím, jak to udělat...
On to ví. To je tvůj problém. Proč máš problém a jaký? Proč ho chceš řešit tím, že budeš JEMU naznačovat? Na to si odpověz.
A jemu nech jeho krásný zamilovaný čas.
Mikeši
jak u nás. Syn chodí s holčinou dva roky a upřímně, byla bych ráda, kdyby si trošku užil. Tím nemyslím, hned se s jinou vyspat. Ale oni maj teď takové divoké období,holka cítí, že už to není ono, a chce volnost, a můj kluk je do ní blázen, volnost jí dopřává jak ona chce, ale doma se trápí.
Je do ní pořád zamilovanej, udělá všechno podle ní. Radši sedí doma,než aby šel s klukama si zahrát fotbal. Nejradši by byl stále s ní.
Mikeši, myslím, že bys jim do chození neměl kecat, zrovna tak jako synovi nemůžu kecat do života. KDyž jsem byla mladá,taky jsem si nenechala říct. Všechno jsem si chtěla vyzkoušet sama.
Přeju Ti hodně pevné nervy 
Není tady
Proc mu to rikat?Nech ho uzivat to hezke a nekaz mu to...
Není tady

Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
Ty jsi rodiče vyslyšel?
Mně chtěli rodiče vyhodit z bytu
, protože jsem si našel ženskou o 8 let starší, se dvěma dětma...
A působilo to sympaticky od rodičů?
Nebo tě napadlo "oni to se mnou myslí dobře - ti jsou tak chytří , ti moji zlatí rodiče, vždyť oni mají ve všem pravdu "

Nebo tě to spíš nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi již nebyl v té situaci) ?
Není tady

Holky, já mu do toho kecat nechci - ale bojím se, že si hrozně nabije hubu... 
... a tomu bych rád nějak předešel...
Vím, že zrovna vy (Majka, Dušička a Erem) máte doma kluky v podobným věku, tak děkuju za každej názor...
Není tady

Jessika napsal(a):
Nebo tě napadlo "oni to se mnou myslí dobře - ti jsou tak chytří , ti moji zlatí rodiče, vždyť oni mají ve všem pravdu "![]()
Nebo tě to spíš nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi již nebyl v té situaci) ?
Věř mi, že to byla snad nejhroznější situace v mým životě... když jsem jí musel říct, že s ní končím... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Vím, že zrovna vy (Majka, Dušička a Erem) máte doma kluky v podobným věku, tak děkuju za každej názor...
Jenomze muj kluk jeste holku nemel.Co ja bych za to dala kdyby se zamiloval.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mikeši- tomu nepředejdeš přece , to není úkol rodiče ..Ty můžeš jen koukat abys byl k dispozici, pokud to přijde a syn se měl kde vybrečet...
Jinak on ted prožívá tu nejhezčí lásku, krásnou, nezkalenou, opravdovou ..proč mu tam chceš zanášet svý poznání života? Nekaž mu to ..
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
Nebo tě napadlo "oni to se mnou myslí dobře - ti jsou tak chytří , ti moji zlatí rodiče, vždyť oni mají ve všem pravdu "![]()
Nebo tě to spíš nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi již nebyl v té situaci) ?Věř mi, že to byla snad nejhroznější situace v mým životě... když jsem jí musel říct, že s ní končím...
Koncil si na radu rodicu??
Není tady
Hm...s manželem jsem začala chodit v mých 15,on měl 17,ani jeden jsme nikoho předtím neměli a byli jsme spolu 27 let (moji rodiče byli velmi proti) a proč minulý čas?Bohužel zemřel - před 14 lety.... 
Není tady
Já jsem z kluka na palici.
Kluk za holčinou jezdí každý den ze školy. Přijede večer, a ještě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení. 
Občas když holka za ním přijela, vařil a pekl, aby měl pro ní dobrůtky.
Jenže ted už nejezdí (a jsem i docela ráda) protože jsem na kluka vlítla,že se taky bude učit a nechci ho vidět večer s mobilem v ruce, tak se kluk urazil, že mám řeči proti holčině.
Zatrhla jsem i "boudu" na zahradě. ALe to celkově. Protože za ochotu na žebrotu. Dovolila jsem jim,že tam občas můžou grilovat, posedět. Ale přes zimu nebyli schopný uklidit pet lahve z boudy, tak jsem prostě řekla, že tam nikde chodit nebudu.
No a kluk ted ve čtvrtek si tam vedl holku ještě s nákýma mladýma, tak jsem k nim přišla a slušně je vyhodila. Takže jsem hysterka, nesnášej mě, kecám jim, co maj a nemaj dělat. 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Čauky, už dlouho jsem tady nezaložil nějaké vlákno... takže jdeme na to:
Můj synek je úplně tuhej do svý holky... tak proč ne... ale on je její první a ona je jeho první... já jsem v jeho letech nikdy takhle po ženský neblbnul... ufff...
Nechci mu do toho kecat, to určitě ne, ale rád bych mu nějak naznačil, že to takhle nemusí být nadosmrti... nemáte nějakej rozumnej nápad, jak mu to říct?
Mikeši, hlavně nerozmlouvat a chválit a chválit a chválit
.
Není tady

eremuruss napsal(a):
Koncil si na radu rodicu??
Ne, to určitě ne... mně bylo tenkrát 25, takže už jsem nebyl rozhodně nějakej zblázněnej mlaďas... právě proto myslím na kluka, aby se nevrhnul po hlavě do něčeho, co by ho pak mohlo mrzet...
Není tady

dusička napsal(a):
Kluk za holčinou jezdí každý den ze školy. Přijede večer, a ještě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení.
Tak to je úplně přesný
Mně ani tak nes.e.r.e, že můj syn má holku, jako spíš to, že kvůli ní s.e.r.e na školu, a nechápe, že jsou důležitější věci, než sex...
Není tady
Mikeši, čím více budeš "rozmlouvat", tím více se zatvrdí a půjde si za svým .... téměř všichni jsme byli takoví
Raději si s ním pořádně chlapsky ještě jednou promluv o antikoncepci, aby spíš nevlítnul do maléru v tomto směru .... a při nejbližší příležitosti mu jí nejraději i nakup, Ti mladí kluci jsou tak stydliví, když pro to maj jít do obchodu
Lásku jako takovou mu nerozmlouvej, vždyť je to to nejhezčí a bude na ní i za mnoho let jistě vzpomínat, prostě první je první. Přeju pevné nervy.
Není tady

Já tě nechci strašit ,ale já se v 19 letech šíleně zamilovala do 16 letýho kluka, geniálního matematika z našeho gymplu a protože jsem ho moc milovala, vysadila jsem anitkoncepci a otěhotněla .
Načeš jeho rodiče byli na mrtvici ,protože on měl před sebou 10 let škol a mě teprve čekala madurida .
Ale Bůh to vyřešil tak, že jsem samovolně potratila a rodinka se mě urychleně zbavila 

Není tady
Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
Nebo tě to spíš nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi již nebyl v té situaci) ?Věř mi, že to byla snad nejhroznější situace v mým životě... když jsem jí musel říct, že s ní končím...
Prodals svou lásku za hmotné statky od rodičů. A nalej si čistého vína. Celý život jsi kvůli tomu nešťastný.
Tak nech svého syna být.
AndreaP. napsal(a):
Mikeši, čím více budeš "rozmlouvat", tím více se zatvrdí a půjde si za svým .... téměř všichni jsme byli takoví
Raději si s ním pořádně chlapsky ještě jednou promluv o antikoncepci, aby spíš nevlítnul do maléru v tomto směru .... a při nejbližší příležitosti mu jí nejraději i nakup, Ti mladí kluci jsou tak stydliví, když pro to maj jít do obchodu
Lásku jako takovou mu nerozmlouvej, vždyť je to to nejhezčí a bude na ní i za mnoho let jistě vzpomínat, prostě první je první. Přeju pevné nervy.
Andrej - budeš překvapená, ale mladým to přijde běžný jít a koupit si ochranu. Nestydí se jako my tenkrát. A to vážně, jak kluci, tak holky. 
Není tady
Mikeš napsal(a):
dusička napsal(a):
Kluk za holčinou jezdí každý den ze školy. Přijede večer, a ještě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení.Tak to je úplně přesný
![]()
Mně ani tak nes.e.r.e, že můj syn má holku, jako spíš to, že kvůli ní s.e.r.e na školu, a nechápe, že jsou důležitější věci, než sex...
Tebe neštve, aby si nenatloukl. Říct mu, že to není na celý život.
Tebe štve, že se neučí. Lžeš sám sobě, proč mu vlastně chceš mluvit do jeho vztahu. Ty jsi totiž pěkný sobec. Hlavně aby tvůj syn splnil tvé sny. To je všechno, co tě zajímá. 
A jsou na světě důležitější věci, než sex.
Třeba láska.
Upravil(a) majkafa (8. 4. 2012 22:06)