1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Čauky, u dlouho jsem tady nezaloil nějaké vlákno... take jdeme na to:
Můj synek je úplně tuhej do svý holky... tak proč ne... ale on je její první a ona je jeho první... já jsem v jeho letech nikdy takhle po enský neblbnul... ufff...
Nechci mu do toho kecat, to určitě ne, ale rád bych mu nějak naznačil, e to takhle nemusí být nadosmrti... nemáte nějakej rozumnej nápad, jak mu to říct?
Není tady
Obávám se, e bys plýtval slovy.
Vzpomeň si na sebe v jeho věku.
Ty jsi rodiče vyslyel?
Není tady
Proč mu to chce říct?
majkafa napsal(a):
Proč mu to chce říct?
Já mu chci jen naznačit, e jeho první sexuální partnerka nemusí být zároveň i jeho poslední , ale nevím, jak to udělat...
Není tady
Mike asi to slyet nebude chtít,
Můj synátor taky tak zblnul:D,Dnes u jsou spolu skoro pět let .a asi nadosmrti.
Nemusí to vyjít ,tak mu do toho nekecej a uvidí,
Není tady
Jessika napsal(a):
Ty jsi rodiče vyslyel?
Mně chtěli rodiče vyhodit z bytu , protoe jsem si nael enskou o 8 let starí, se dvěma dětma...
Není tady
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
Proč mu to chce říct?
Já mu chci jen naznačit, e jeho první sexuální partnerka nemusí být zároveň i jeho poslední
, ale nevím, jak to udělat...
On to ví. To je tvůj problém. Proč má problém a jaký? Proč ho chce řeit tím, e bude JEMU naznačovat? Na to si odpověz.
A jemu nech jeho krásný zamilovaný čas.
Mikei
jak u nás. Syn chodí s holčinou dva roky a upřímně, byla bych ráda, kdyby si troku uil. Tím nemyslím, hned se s jinou vyspat. Ale oni maj teď takové divoké období,holka cítí, e u to není ono, a chce volnost, a můj kluk je do ní blázen, volnost jí dopřává jak ona chce, ale doma se trápí. Je do ní pořád zamilovanej, udělá vechno podle ní. Radi sedí doma,ne aby el s klukama si zahrát fotbal. Nejradi by byl stále s ní.
Mikei, myslím, e bys jim do chození neměl kecat, zrovna tak jako synovi nemůu kecat do ivota. KDy jsem byla mladá,taky jsem si nenechala říct. Vechno jsem si chtěla vyzkouet sama.
Přeju Ti hodně pevné nervy
Není tady
Proc mu to rikat?Nech ho uzivat to hezke a nekaz mu to...
Není tady
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
Ty jsi rodiče vyslyel?
Mně chtěli rodiče vyhodit z bytu
, protoe jsem si nael enskou o 8 let starí, se dvěma dětma...
A působilo to sympaticky od rodičů?
Nebo tě napadlo "oni to se mnou myslí dobře - ti jsou tak chytří , ti moji zlatí rodiče, vdy oni mají ve vem pravdu "
Nebo tě to spí nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi ji nebyl v té situaci) ?
Není tady
Holky, já mu do toho kecat nechci - ale bojím se, e si hrozně nabije hubu...
... a tomu bych rád nějak předeel...
Vím, e zrovna vy (Majka, Duička a Erem) máte doma kluky v podobným věku, tak děkuju za kadej názor...
Není tady
Jessika napsal(a):
Nebo tě napadlo "oni to se mnou myslí dobře - ti jsou tak chytří , ti moji zlatí rodiče, vdy oni mají ve vem pravdu "![]()
Nebo tě to spí nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi ji nebyl v té situaci) ?
Věř mi, e to byla snad nejhroznějí situace v mým ivotě... kdy jsem jí musel říct, e s ní končím...
Není tady
Mike napsal(a):
Vím, e zrovna vy (Majka, Duička a Erem) máte doma kluky v podobným věku, tak děkuju za kadej názor...
Jenomze muj kluk jeste holku nemel.Co ja bych za to dala kdyby se zamiloval.
Není tady
Mike napsal(a):
Mikei- tomu nepředejde přece , to není úkol rodiče ..Ty můe jen koukat abys byl k dispozici, pokud to přijde a syn se měl kde vybrečet...
Jinak on ted proívá tu nejhezčí lásku, krásnou, nezkalenou, opravdovou ..proč mu tam chce zanáet svý poznání ivota? Neka mu to ..
Není tady
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
Nebo tě napadlo "oni to se mnou myslí dobře - ti jsou tak chytří , ti moji zlatí rodiče, vdy oni mají ve vem pravdu "![]()
Nebo tě to spí nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi ji nebyl v té situaci) ?Věř mi, e to byla snad nejhroznějí situace v mým ivotě... kdy jsem jí musel říct, e s ní končím...
Koncil si na radu rodicu??
Není tady
Hm...s manelem jsem začala chodit v mých 15,on měl 17,ani jeden jsme nikoho předtím neměli a byli jsme spolu 27 let (moji rodiče byli velmi proti) a proč minulý čas?Bohuel zemřel - před 14 lety....
Není tady
Já jsem z kluka na palici.
Kluk za holčinou jezdí kadý den ze koly. Přijede večer, a jetě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení.
Občas kdy holka za ním přijela, vařil a pekl, aby měl pro ní dobrůtky.
Jene ted u nejezdí (a jsem i docela ráda) protoe jsem na kluka vlítla,e se taky bude učit a nechci ho vidět večer s mobilem v ruce, tak se kluk urazil, e mám řeči proti holčině.
Zatrhla jsem i "boudu" na zahradě. ALe to celkově. Protoe za ochotu na ebrotu. Dovolila jsem jim,e tam občas můou grilovat, posedět. Ale přes zimu nebyli schopný uklidit pet lahve z boudy, tak jsem prostě řekla, e tam nikde chodit nebudu.
No a kluk ted ve čtvrtek si tam vedl holku jetě s nákýma mladýma, tak jsem k nim přila a sluně je vyhodila. Take jsem hysterka, nesnáej mě, kecám jim, co maj a nemaj dělat.
Není tady
Mike napsal(a):
Čauky, u dlouho jsem tady nezaloil nějaké vlákno... take jdeme na to:
Můj synek je úplně tuhej do svý holky... tak proč ne... ale on je její první a ona je jeho první... já jsem v jeho letech nikdy takhle po enský neblbnul... ufff...
Nechci mu do toho kecat, to určitě ne, ale rád bych mu nějak naznačil, e to takhle nemusí být nadosmrti... nemáte nějakej rozumnej nápad, jak mu to říct?
Mikei, hlavně nerozmlouvat a chválit a chválit a chválit .
Není tady
eremuruss napsal(a):
Koncil si na radu rodicu??
Ne, to určitě ne... mně bylo tenkrát 25, take u jsem nebyl rozhodně nějakej zblázněnej mlaďas... právě proto myslím na kluka, aby se nevrhnul po hlavě do něčeho, co by ho pak mohlo mrzet...
Není tady
dusička napsal(a):
Kluk za holčinou jezdí kadý den ze koly. Přijede večer, a jetě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení.
Tak to je úplně přesný
Mně ani tak nes.e.r.e, e můj syn má holku, jako spí to, e kvůli ní s.e.r.e na kolu, a nechápe, e jsou důleitějí věci, ne sex...
Není tady
Mikei, čím více bude "rozmlouvat", tím více se zatvrdí a půjde si za svým .... téměř vichni jsme byli takoví Raději si s ním pořádně chlapsky jetě jednou promluv o antikoncepci, aby spí nevlítnul do maléru v tomto směru .... a při nejblií příleitosti mu jí nejraději i nakup, Ti mladí kluci jsou tak stydliví, kdy pro to maj jít do obchodu
Lásku jako takovou mu nerozmlouvej, vdy je to to nejhezčí a bude na ní i za mnoho let jistě vzpomínat, prostě první je první. Přeju pevné nervy.
Není tady
Já tě nechci strait ,ale já se v 19 letech íleně zamilovala do 16 letýho kluka, geniálního matematika z naeho gymplu a protoe jsem ho moc milovala, vysadila jsem anitkoncepci a otěhotněla .
Nače jeho rodiče byli na mrtvici ,protoe on měl před sebou 10 let kol a mě teprve čekala madurida .
Ale Bůh to vyřeil tak, e jsem samovolně potratila a rodinka se mě urychleně zbavila
Není tady
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
Nebo tě to spí nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi ji nebyl v té situaci) ?Věř mi, e to byla snad nejhroznějí situace v mým ivotě... kdy jsem jí musel říct, e s ní končím...
Prodals svou lásku za hmotné statky od rodičů. A nalej si čistého vína. Celý ivot jsi kvůli tomu neastný.
Tak nech svého syna být.
AndreaP. napsal(a):
Mikei, čím více bude "rozmlouvat", tím více se zatvrdí a půjde si za svým .... téměř vichni jsme byli takoví
Raději si s ním pořádně chlapsky jetě jednou promluv o antikoncepci, aby spí nevlítnul do maléru v tomto směru .... a při nejblií příleitosti mu jí nejraději i nakup, Ti mladí kluci jsou tak stydliví, kdy pro to maj jít do obchodu
Lásku jako takovou mu nerozmlouvej, vdy je to to nejhezčí a bude na ní i za mnoho let jistě vzpomínat, prostě první je první. Přeju pevné nervy.
Andrej - bude překvapená, ale mladým to přijde běný jít a koupit si ochranu. Nestydí se jako my tenkrát. A to váně, jak kluci, tak holky.
Není tady
Mike napsal(a):
dusička napsal(a):
Kluk za holčinou jezdí kadý den ze koly. Přijede večer, a jetě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení.Tak to je úplně přesný
![]()
Mně ani tak nes.e.r.e, e můj syn má holku, jako spí to, e kvůli ní s.e.r.e na kolu, a nechápe, e jsou důleitějí věci, ne sex...
Tebe netve, aby si nenatloukl. Říct mu, e to není na celý ivot.
Tebe tve, e se neučí. Le sám sobě, proč mu vlastně chce mluvit do jeho vztahu. Ty jsi toti pěkný sobec. Hlavně aby tvůj syn splnil tvé sny. To je vechno, co tě zajímá.
A jsou na světě důleitějí věci, ne sex.
Třeba láska.
Upravil(a) majkafa (8. 4. 2012 22:06)