Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 8. 4. 2012 20:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Spíš jen takové zamyšlení...

Čauky, už dlouho jsem tady nezaložil nějaké vlákno... takže jdeme na to:

Můj synek je úplně tuhej do svý holky... tak proč ne... ale on je její první a ona je jeho první... já jsem v jeho letech nikdy takhle po ženský neblbnul... ufff...

Nechci mu do toho kecat, to určitě ne, ale rád bych mu nějak naznačil, že to takhle nemusí být nadosmrti... nemáte nějakej rozumnej nápad, jak mu to říct?

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#2 8. 4. 2012 20:36

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Spíš jen takové zamyšlení...

Obávám se, že bys plýtval slovy.
Vzpomeň si na sebe v jeho věku.
Ty jsi rodiče vyslyšel?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#3 8. 4. 2012 20:40

majkafa
Host

Proč mu to chceš říct?

#4 8. 4. 2012 20:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Proč mu to chceš říct?

Já mu chci jen naznačit, že jeho první sexuální partnerka nemusí být zároveň i jeho poslední big_smile, ale nevím, jak to udělat...

Není tady

#5 8. 4. 2012 20:51

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš asi to slyšet nebudeš chtít,
Můj synátor taky tak zblnul:D,Dnes už jsou spolu skoro pět let .a asi nadosmrti.tummenupp
Nemusí to vyjít ,tak mu do toho nekecej a uvidíš,lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#6 8. 4. 2012 20:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Ty jsi rodiče vyslyšel?

Mně chtěli rodiče vyhodit z bytu big_smile, protože jsem si našel ženskou o 8 let starší, se dvěma dětma... big_smile

Není tady

#7 8. 4. 2012 20:52

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Proč mu to chceš říct?

Já mu chci jen naznačit, že jeho první sexuální partnerka nemusí být zároveň i jeho poslední big_smile, ale nevím, jak to udělat...

On to ví. To je tvůj problém. Proč mᚠproblém a jaký? Proč ho chceš řešit tím, že budeš JEMU naznačovat? Na to si odpověz.
A jemu nech jeho krásný zamilovaný čas.

#8 8. 4. 2012 20:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Mikeši
jak u nás. Syn chodí s holčinou dva roky a upřímně, byla bych ráda, kdyby si trošku užil. Tím nemyslím, hned se s jinou vyspat. Ale oni maj teď takové divoké období,holka cítí, že už to není ono, a chce volnost, a můj kluk je do ní blázen, volnost jí dopřává jak ona chce, ale doma se trápí. dumbom Je do ní pořád zamilovanej, udělá všechno podle ní. Radši sedí doma,než aby šel s klukama si zahrát fotbal. Nejradši by byl stále s ní.
Mikeši, myslím, že bys jim do chození neměl kecat, zrovna tak jako synovi nemůžu kecat do života. KDyž jsem byla mladá,taky jsem si nenechala říct. Všechno jsem si chtěla vyzkoušet sama.
Přeju Ti hodně pevné nervy par

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#9 8. 4. 2012 20:54

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Proc mu to rikat?Nech ho uzivat to hezke a nekaz mu to...

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#10 8. 4. 2012 21:01

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Mikeš napsal(a):

Jessika napsal(a):

Ty jsi rodiče vyslyšel?

Mně chtěli rodiče vyhodit z bytu big_smile, protože jsem si našel ženskou o 8 let starší, se dvěma dětma... big_smile

A působilo to sympaticky od rodičů?
Nebo tě napadlo "oni to se mnou myslí dobře -  ti jsou tak chytří , ti moji zlatí rodiče, vždy oni mají ve všem pravdu "  wink lol
Nebo tě to spíš nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi již nebyl v té situaci) ?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#11 8. 4. 2012 21:02

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, já mu do toho kecat nechci - ale bojím se, že si hrozně nabije hubu... sad
... a tomu bych rád nějak předešel...

Vím, že zrovna vy (Majka, Dušička a Erem) máte doma kluky v podobným věku, tak děkuju za každej názor...

Není tady

#12 8. 4. 2012 21:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Nebo tě napadlo "oni to se mnou myslí dobře -  ti jsou tak chytří , ti moji zlatí rodiče, vždy oni mají ve všem pravdu "  wink lol
Nebo tě to spíš nakoplo vrhnout se do vztahu na plný pecky (pokud jsi již nebyl v té situaci) ?

Věř mi, že to byla snad nejhroznější situace v mým životě... když jsem jí musel říct, že s ní končím... sad

Není tady

#13 8. 4. 2012 21:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Holky, já mu do toho kecat nechci - ale bojím se, že si hrozně nabije hubu... sad

Vím, že zrovna vy (Majka, Dušička a Erem) máte doma kluky v podobným věku, tak děkuju za každej názor...

Jenomze muj kluk jeste holku nemel.Co ja bych za to dala kdyby se zamiloval.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#14 8. 4. 2012 21:06

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Mikeši- tomu nepředejdeš přece , to není úkol rodiče ..Ty můžeš jen koukat abys byl k dispozici, pokud to přijde a syn se měl kde vybrečet...
Jinak on ted prožívá tu nejhezčí lásku, krásnou, nezkalenou, opravdovou ..proč mu tam chceš zanášet svý poznání života? Nekaž mu to ..

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#15 8. 4. 2012 21:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Jessika napsal(a):

Věř mi, že to byla snad nejhroznější situace v mým životě... když jsem jí musel říct, že s ní končím... sad

Koncil si na radu rodicu??va

Není tady

#16 8. 4. 2012 21:15

ajka50
♥♥♥----

Hm...s manželem jsem začala chodit v mých 15,on měl 17,ani jeden jsme nikoho předtím neměli a byli jsme spolu 27 let (moji rodiče byli velmi proti) a proč minulý čas?Bohužel zemřel - před 14 lety.... grater

Není tady

#17 8. 4. 2012 21:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem z kluka na palici.
Kluk za holčinou jezdí každý den ze školy. Přijede večer, a ještě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení. dumbom
Občas když holka za ním přijela, vařil a pekl, aby měl pro ní dobrůtky.
Jenže ted už nejezdí (a jsem i docela ráda) protože jsem na kluka vlítla,že se taky bude učit a nechci ho vidět večer s mobilem v ruce, tak se kluk urazil, že mám řeči proti holčině.
Zatrhla jsem i "boudu" na zahradě. ALe to celkově. Protože za ochotu na žebrotu. Dovolila jsem jim,že tam občas můžou grilovat, posedět. Ale přes zimu nebyli schopný uklidit pet lahve z boudy, tak jsem prostě řekla, že tam nikde chodit nebudu.
No a kluk ted ve čtvrtek si tam vedl holku ještě s nákýma mladýma, tak jsem k nim přišla a slušně je vyhodila. Takže jsem hysterka, nesnášej mě, kecám jim, co maj a nemaj dělat. usch

Není tady

#18 8. 4. 2012 21:26

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Mikeš napsal(a):

Čauky, už dlouho jsem tady nezaložil nějaké vlákno... takže jdeme na to:

Můj synek je úplně tuhej do svý holky... tak proč ne... ale on je její první a ona je jeho první... já jsem v jeho letech nikdy takhle po ženský neblbnul... ufff...

Nechci mu do toho kecat, to určitě ne, ale rád bych mu nějak naznačil, že to takhle nemusí být nadosmrti... nemáte nějakej rozumnej nápad, jak mu to říct?

Mikeši, hlavně nerozmlouvat a chválit a chválit a chválit lol .

Není tady

#19 8. 4. 2012 21:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Koncil si na radu rodicu??va

Ne, to určitě ne... mně bylo tenkrát 25, takže už jsem nebyl rozhodně nějakej zblázněnej  mlaďas... právě proto myslím na kluka, aby se nevrhnul po hlavě do  něčeho, co by ho pak mohlo mrzet...

Není tady

#20 8. 4. 2012 21:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Kluk za holčinou jezdí každý den ze školy. Přijede večer, a ještě si do noci volaj. Nemá čas ani na učení. dumbom

Tak to je úplně přesný big_smile
Mně ani tak nes.e.r.e, že můj syn má holku, jako spíš to, že kvůli ní s.e.r.e na školu, a nechápe, že jsou důležitější věci, než sex...

Není tady

#21 8. 4. 2012 21:54

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Mikeši, čím více budeš "rozmlouvat", tím více se zatvrdí a půjde si za svým .... téměř všichni jsme byli takoví big_smile Raději si s ním pořádně chlapsky ještě jednou promluv o antikoncepci, aby spíš nevlítnul do maléru v tomto směru .... a při nejbližší příležitosti mu jí nejraději i nakup, Ti mladí kluci jsou tak stydliví, když pro to maj jít do obchodu big_smile Lásku jako takovou mu nerozmlouvej, vždy je to to nejhezčí a bude na ní i za mnoho let jistě vzpomínat, prostě první je první. Přeju pevné nervy.

Není tady

#22 8. 4. 2012 21:58

novavila
Zablokovaný

Já tě nechci strašit ,ale já se v 19 letech šíleně zamilovala do 16 letýho kluka, geniálního matematika z našeho gymplu a protože jsem ho moc milovala, vysadila jsem anitkoncepci a otěhotněla .
Načeš jeho rodiče byli na mrtvici ,protože on měl před sebou 10 let škol a mě teprve  čekala madurida .

Ale Bůh to vyřešil tak, že jsem samovolně potratila a rodinka se mě urychleně zbavila big_smilebig_smile

Není tady

#23 8. 4. 2012 22:01

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Jessika napsal(a):

Prodals svou lásku za hmotné statky od rodičů. A nalej si čistého vína. Celý život jsi kvůli tomu nešastný.
Tak nech svého syna být.

#24 8. 4. 2012 22:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

Mikeši, čím více budeš "rozmlouvat", tím více se zatvrdí a půjde si za svým .... téměř všichni jsme byli takoví big_smile Raději si s ním pořádně chlapsky ještě jednou promluv o antikoncepci, aby spíš nevlítnul do maléru v tomto směru .... a při nejbližší příležitosti mu jí nejraději i nakup, Ti mladí kluci jsou tak stydliví, když pro to maj jít do obchodu big_smile Lásku jako takovou mu nerozmlouvej, vždy je to to nejhezčí a bude na ní i za mnoho let jistě vzpomínat, prostě první je první. Přeju pevné nervy.

Andrej - budeš překvapená, ale mladým to přijde běžný jít a koupit si ochranu. Nestydí se jako my tenkrát. A to vážně, jak kluci, tak holky. stolt

Není tady

#25 8. 4. 2012 22:04

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

dusička napsal(a):

Tak to je úplně přesný big_smile
Mně ani tak nes.e.r.e, že můj syn má holku, jako spíš to, že kvůli ní s.e.r.e na školu, a nechápe, že jsou důležitější věci, než sex...

Tebe neštve, aby si nenatloukl. Říct mu, že to není na celý život.
Tebe štve, že se neučí. Lžeš sám sobě, proč mu vlastně chceš mluvit do jeho vztahu. Ty jsi totiž pěkný   sobec. Hlavně aby tvůj syn splnil tvé sny. To je všechno, co tě zajímá. dumbom
A jsou na světě důležitější věci, než sex.
Třeba láska.

Upravil(a) majkafa (8. 4. 2012 22:06)

NÁŠ TIP:

Zápatí