27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den, náhodou jsem zjistila, e si moje maminka hledá nového partnera a přítele. Co mám dělat? Jak tomu mám zabránit?
Asi si teď myslíte co jsem to za hroznou dceru ,ale chci vám osvětlit, comě k tomuto jednání vede. Nevyrůstala jsem v harmonické rodině, otec je alkoholik,který od malička upřednostňoval mého starího bratra a moji maminku také neetřil. Otec nás pak o několik let později opustil.Na Z to nebylo růové, spoluáci mě hodně ikanovali (nebyl den , kdy se mnou kluci pratili o zem nebo mi brali věci) Na prvním stupni mě znásilnili 2 spoluáci z toho jeden byl syn nejlepí kamarádky (v té době) mojí maminky. Moje maminka o tomto hrůzném záitku neví. Styděla jsem se jí to říct. Dnes mám panický strach z muů, nesnesu ani lékaře mue (představa, e by se mě někdo dotknul mě chytá panika).Proto nechci aby mamka někoho k nám domů přivedla a ani jinde se s ním stýkala. Nesnesu pomylení , e by se jí cizí chlap dotýkal,nebo u nás doma jedl, bydlel, viděl nae osobní věci nebo hladil mého psa.
Navíc To aby se seznámila jí poradila právě ta kamarádka, její syn mě znásilnil.
Prosím, proč mi to mamka dělá, proč někoho hledá? Proč po tom vem? Můu něco udělat proto aby se cítila tastná a nechtěla ádného chlapa?
Není tady
Kolik Ti je roků?
Není tady
proč mi to mamka dělá, proč někoho hledá?
Protoe maminka má taky právo na kousek hezkýho ivota. Zatím ho moc neměla
Jestlie "o tomto hrůzném záitku neví. Styděla jsem se jí to říct.", můe si myslet, e tvůj odpor je jen výmysl. Take ti nezbývá, ne jí to povědět... u třeba jen proto, e bys potřebovala pomoc její a pravděpodobně i odborníka.
Pro to, "aby se cítila tastná a nechtěla ádného chlapa", neudělá nic... ale moná... moná, e a se dozví, tak ti nikoho domů nepřivede... Otázka je, jestli bude astná - a jestli bude astná i ty. Právě proto doporučuju odbornou pomoc. Tohle samy těko zvládnete.
Není tady
Je mi 21 let a studuji V. Vím, e jsem na mamku příli upnutá ale ona je jediný člověk, kterému věřím/věřila a nikoho jiného opravdu nemám.
Není tady
markyK. napsal(a):
Dobrý den, náhodou jsem zjistila, e si moje maminka hledá nového partnera a přítele. Co mám dělat? Jak tomu mám zabránit?
Asi si teď myslíte co jsem to za hroznou dceru ,ale chci vám osvětlit, comě k tomuto jednání vede. Nevyrůstala jsem v harmonické rodině, otec je alkoholik,který od malička upřednostňoval mého starího bratra a moji maminku také neetřil. Otec nás pak o několik let později opustil.Na Z to nebylo růové, spoluáci mě hodně ikanovali (nebyl den , kdy se mnou kluci pratili o zem nebo mi brali věci) Na prvním stupni mě znásilnili 2 spoluáci z toho jeden byl syn nejlepí kamarádky (v té době) mojí maminky. Moje maminka o tomto hrůzném záitku neví. Styděla jsem se jí to říct. Dnes mám panický strach z muů, nesnesu ani lékaře mue (představa, e by se mě někdo dotknul mě chytá panika).Proto nechci aby mamka někoho k nám domů přivedla a ani jinde se s ním stýkala. Nesnesu pomylení , e by se jí cizí chlap dotýkal,nebo u nás doma jedl, bydlel, viděl nae osobní věci nebo hladil mého psa.
Navíc To aby se seznámila jí poradila právě ta kamarádka, její syn mě znásilnil.
Prosím, proč mi to mamka dělá, proč někoho hledá? Proč po tom vem? Můu něco udělat proto aby se cítila tastná a nechtěla ádného chlapa?
Ví ona má svůj ivot a ty také.
Ty bys asi hlavně si měla najít nějakou odbornou pomoc, aby se tvé strachy nestupnovaly a aby ses uzdravila.
A tvoje mamka to nedělá TOBĚ , dělá to pro SEBE. Měla bys jí přát, aby ila tak aby byla spokojená a 3tastná. pokud k tomu potřebuje přítele, měla bys to pochopit .
Není tady
markyK. napsal(a):
Je mi 21 let a studuji V. Vím, e jsem na mamku příli upnutá ale ona je jediný člověk, kterému věřím/věřila a nikoho jiného opravdu nemám.
no moná bys měla na tomto také pracovat. Pokus si najít kamarádky, přítelkyně.
Nemůe své mamce viset celý ivot na krku. Měla by ses osamostatnit .
Není tady
markyK, chová se sobecky. Je to asi vzhledem ke tvým zkuenostem pochopitelné, ale to ty se musí změnit a vyřeit si problémy, které tě k takovému chování vedou. Maminku nevlastní a nemá ádné právo bránit jí v tom, jak chce ít a dirigovat jí její osobní ivot. Ale věřím, e to ty ví.
markyK. napsal(a):
Toto je u tebe patně.
Marky - chlapi prostě k ivotu patří.
Být Tebou, nala bych si psychologa, tam mu řekla o Tvém problému.
Po mamce nemůe chtít, aby byla jen s Tebou, aby neměla přítele. Má patné nastavení na chlapy.
Představ si,e se narodí miminko, chlapeček. Můe za to, e je kluk?
Není tady
Ale já nechápu co na těch chlapech máte, jsou hnusní, vdyt se bez nich dá v klidu ít. chlapi jsou hrozné příery. Nechci mít nikdy děti, nemám mateřský cit. Myslím, e bych nebyla schopná ani přeít těhotenství a dítě bych zabila.
Navíc mamka si také dost od chlapů vytrpěla proč to chce posdstupovat zese? vdyt to není logické. A já se jí snaím ve vem pomáhat s domácností, Má práci,která ji baví, svoje koníčky vdyt to je dost k ivotu.
Není tady
markyK. napsal(a):
Ale já nechápu co na těch chlapech máte, jsou hnusní, vdyt se bez nich dá v klidu ít. chlapi jsou hrozné příery. Nechci mít nikdy děti, nemám mateřský cit. Myslím, e bych nebyla schopná ani přeít těhotenství a dítě bych zabila.
Navíc mamka si také dost od chlapů vytrpěla proč to chce posdstupovat zese? vdyt to není logické. A já se jí snaím ve vem pomáhat s domácností, Má práci,která ji baví, svoje koníčky vdyt to je dost k ivotu.
není. u to tady padlo, měla by jsi o pomoc poádat odborníka, teda odbornici .
Není tady
Ale já nejsem nemocná, copak vy byste se nebránily, kdyby se vám začalo rozpadat vae zázemí a jediné místo kam se můete vrátit a kde se mete cítit , e tam patříte?
Mě to ale jako dost k ivotu přijde.ít bez strachu v pohodě.Mít vysněnou práci, zázemí ve kterém se cítím bezpečně (BEZ chlapa) Lituju , e jsem to téma tady zaloila, kdy mě nikdo nechce pochopit. a vít se do mé situace.
Není tady
Obávám se, e pokud mamince nevysvětlí PROČ jsi zcela zásadně proti tomu aby měla přítele, tak se časem vae vztahy tak zkazí, e v ní zázemí nebude mít. Bez toho aby maminka pochopila PROČ, to prostě nepůjde. Je to pro tebe určitě velice těké, ale jiná cesta není. To, e to tady říkáme vechny, jen kadá jinými slovy, není tím, e jsme necitelné, ale spí tím, e jsme starí a u víme, e před takovými problémy neuteče, neschová se. Pokud je nebude řeit s odborníky budou tě pronásledovat pořád. A s jednouv věcí nic neudělá, e nae společnost je tvořena z 50% mui. Bude se snimi muset stýkat, a chce nebo ne. Jak to udělá a ti přijde domů opravář? a neříkej maminka to zařídí, dnes ano, co za 10 let? Musí se svému strachu postavit a vyhledat odborníka.
Není tady
markyK. napsal(a):
Ale já nejsem nemocná, copak vy byste se nebránily, kdyby se vám začalo rozpadat vae zázemí a jediné místo kam se můete vrátit a kde se mete cítit , e tam patříte?
Mě to ale jako dost k ivotu přijde.ít bez strachu v pohodě.Mít vysněnou práci, zázemí ve kterém se cítím bezpečně (BEZ chlapa) Lituju , e jsem to téma tady zaloila, kdy mě nikdo nechce pochopit. a vít se do mé situace.
co aby ses vila ty do situace své matky?
Není tady
Myslím,e nemusí litovat,e jsi zaloila tohle téma-pokud ti pomůe se na věc podívat z jiného úhlu. Bude muset opravdu začít u sebe a ne u maminky. V dětství nemůeme za to,jak ná ivot vypadá.V dospělosti u ano. Tvoje maminka neví,co se ti stalo,pokud by to věděla,jistě by ti pomohla se s tím vyrovnat. Aby sis kvůli minulosti nezkazila celý zbytek ivota,vdy jsi jetě mlaďounká. Vem ivot do svých rukou,nenech ho v rukách muů,kteří uvízli v tvojí hlavě.Zkus odbornou pomoc,nejsi jediná s takovým problémem.
Není tady
jetě jedna věc.
Dnes jsi se rteprve zaregistrovala a hned klidně sdělí dost závané informace.Mamince, o které tvrdí, e jen k ní má důvěru neřekne o svých hrůzných záitcích nic, ale tady klidně.
Něco o tom vím, take mě to dost překvapuje.
Není tady
Jednou zjistí, e jsou i prima mui na světě, ne jenom mizerové. Nebude ti dobře, dokud si v sobě s pomocí odborníků nevyřeí můry, co tě straí.
Pak bude vědět, e zázemí a "jediné místo, kam patří" je v tobě samotné. e ti ho nedá nikdo zvenku, dokud si ho nedá ty sama.
U jsem zoufalá, a nevím co mám, dělat, mam strach abych mamince neublíila, a mám strach e si bude dávat za vinu to co se mi stalo, protoe to byl syn její nejlepí kamarádky ke které nás dávala se starím bratrem hlídat. Proto jsem potřebovala to nějak fiáltrovat diskuze tady sleduji delí dobu jen jsem nebyla registrovaná.
Já se do mamky vívám, proto se jí snaím pomáhat v domáctnosti co to jde (uklízím vařím, starám se o zvířata. Co odeel otec přilo mi, e se jí ulevilo a je tstná má práci co jí baví,spoustu přátel a hodně koníčků kterým se věnujeme společně tak proč ted? Má kolem spoustu lidí i hodně blízkých z jedné strany naí rodiny,kteří ji mají hodně rádi. Neumím si to vysvětlit. Kdy ji chlapi dosud ubliovali a neměli ji rádi.
Není tady
Nevím, opravdu na muích nespatřuji nic dobrého a dokáu se bez nich dost dobře obejít (snadno opravím hodně věcí doma a leccos umím i postavit. Navíc děti nikdy mít nechci, raději děti nemít ne abych byla patná máma a nebo přenáela svoje "patné geny" dál.
Není tady
Tak se odstěhuj někam, kde nebude hrozit příchod mue.
Pokud vak chce mít maminku jenom pro sebe, pak se obávám, a na odchod z domova jetě nejsi dost vyzrálá.
Není tady
to je pravda, emočně jsem určitě někde pozadu ne by odpovídalo mému věku ale to přece urychlit nejde...
Není tady
markyK. napsal(a):
U jsem zoufalá, a nevím co mám, dělat, mam strach abych mamince neublíila, a mám strach e si bude dávat za vinu to co se mi stalo, protoe to byl syn její nejlepí kamarádky ke které nás dávala se starím bratrem hlídat. Proto jsem potřebovala to nějak fiáltrovat diskuze tady sleduji delí dobu jen jsem nebyla registrovaná.
Já se do mamky vívám, proto se jí snaím pomáhat v domáctnosti co to jde (uklízím vařím, starám se o zvířata. Co odeel otec přilo mi, e se jí ulevilo a je tstná má práci co jí baví,spoustu přátel a hodně koníčků kterým se věnujeme společně tak proč ted? Má kolem spoustu lidí i hodně blízkých z jedné strany naí rodiny,kteří ji mají hodně rádi. Neumím si to vysvětlit. Kdy ji chlapi dosud ubliovali a neměli ji rádi.
no třeba jí chybí sex, chlapská náruč, opora, intimita mezi muem a enou.
Jestli jí chlapy JEN ubliovali a neměli rádi - ty asi posoudit nemůe, to můe udělat jen ona.
Nechtěj na ní, aby se podřizovala TVÉMU strachu a TVÉ nenávisti.Ona má svůj ivot a ty taky. Měla by ses věnovat svému ivotu, svým zraněním - ale to tu znělo u mnohokrát a ty to stále přehlíí.
Není tady
fuj, vdyt tyto činnosti jsou dobré jen pokud někdo chce děti, jinak člověk můe tastně ít bez tohoto, vdyt z fyziologického hlediska není pro jedince pohlavní soustava k ivotu vůbec potřeba.
Opravdu nevím proč toho je v dnení době tolik, a proč lidé tyto činnosti dobrovolně vyhledávají, vdyt v přírodě se k sobě partneři sejdou pouze v době páření a člověk je taky ivočich.
Můj strach mě omezuje v tom e nechodím mezi lidi, ale zase se věnuji svým zájmům a kole a rozvíjím svoje dovednosti. děti opravdu nechci (není to povinnost).
Není tady
Fuj? Neví, co říká. e to má tak ty, i kvůli nedobré zkuenosti, neznamená, e to tak mají vichni. V ivotě je důleitá tolerance. Jsou různé zájmy, které lidi baví. Není povinnost mít jen takové, jaké "schvaluje" ty. Milování je krásná záleitost, kdy je přítomna láska. A sex je přirozená potřeba. Člověk je nejenom ivočich, ale hlavně člověk. Nevím, co studuje, ale ve tvém věku takové věci ví, jen si to nechce připustit.
Kdy půjde k psychologovi nebo psycholoce?
Upravil(a) majkafa (6. 4. 2012 20:53)
markyK. napsal(a):
Viz vytučněné, ale na to je úplně jednoduchá odpověď .... jsi dospělá, Tvá máma svůj úkol splnila, dovedla Tě do dospělosti, udělala pro Tebe ve, co mohla, je na čase se postavit na vlastní nohy ... a ona si taky uvědomuje, e vylítne z hnízda....to opravdu chce, aby byla na stáří sama? Po tom vem, co pro Tebe udělala jí nepřeje ani troku těstí? Jakým právem rozhoduje, co je pro ní dobré a co patné, co potřebuje a co je hnusné? Nemůe řídit ivot druhého, neije její ivot, nesdílí její mylenky, pocity, přání .... udělej si pořádek v tom svém ivotě, od toho se odraz. Staly se Ti hnusné věci, ale odvolávat se na to, tudy cesta nevede, prostě se tomu musí postavit. Přestaň být sobecká, přestaň omílat ty nesmysly o sexu a vyhledej pomoc odborníka.
Není chyba, e tady píe, naopak to je velké plus .... ale čti taky to, co Ti tady lidi říkaj....vidí jednu zásadní věc? e se vechny shodují a jen ty to vidí jinak???
Není tady