Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 6. 4. 2012 13:43

markyK.
♥------

Nechci aby si mamka našla přítele

Dobrý den, náhodou jsem zjistila, že si moje maminka hledá nového partnera a přítele. Co mám dělat? Jak tomu mám zabránit?

Asi si teď myslíte co jsem to za hroznou dceru ,ale chci vám osvětlit, comě k tomuto jednání vede. Nevyrůstala jsem v harmonické rodině, otec je alkoholik,který od malička upřednostňoval mého staršího bratra a moji maminku také nešetřil. Otec nás pak o několik let později opustil.Na ZŠ to nebylo růžové, spolužáci mě hodně šikanovali (nebyl den , kdy se mnou kluci praštili o zem nebo mi brali věci) Na prvním stupni mě znásilnili 2 spolužáci z toho jeden byl syn nejlepší kamarádky  (v té době) mojí maminky. Moje maminka o tomto hrůzném zážitku neví. Styděla jsem se jí to říct. Dnes mám panický strach z mužů, nesnesu ani lékaře muže (představa, že by se mě někdo dotknul mě chytá panika).Proto nechci aby mamka někoho k nám domů přivedla a ani jinde se s ním stýkala. Nesnesu pomyšlení , že by se jí cizí chlap dotýkal,nebo u nás doma jedl, bydlel, viděl naše osobní věci nebo hladil mého psa.

Navíc To aby se seznámila jí poradila právě ta kamarádka, jejíž syn mě znásilnil.

Prosím, proč mi to mamka dělá, proč někoho hledá? Proč po tom všem? Můžu něco udělat proto aby se cítila štastná a nechtěla žádného chlapa?

Není tady

#2 6. 4. 2012 13:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Nechci aby si mamka našla přítele

Kolik Ti je roků?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3 6. 4. 2012 13:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

proč mi to mamka dělá, proč někoho hledá?
Protože maminka má taky právo na kousek hezkýho života. Zatím ho moc neměla
Jestliže "o tomto hrůzném zážitku neví. Styděla jsem se jí to říct.", může si myslet, že tvůj odpor je jen výmysl. Takže ti nezbývá, než jí to povědět... už třeba jen proto, že bys potřebovala pomoc její a pravděpodobně i odborníka.
Pro to, "aby se cítila štastná a nechtěla žádného chlapa", neudělᚠnic... ale možná... možná, že až se dozví, tak ti nikoho domů nepřivede... Otázka je, jestli bude šastná - a jestli budeš šastná i ty. Právě proto doporučuju odbornou pomoc. Tohle samy těžko zvládnete.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#4 6. 4. 2012 14:00

markyK.
♥------

Je mi 21 let a studuji VŠ. Vím, že jsem na mamku příliš upnutá ale ona je jediný člověk, kterému věřím/věřila a nikoho jiného opravdu nemám.

Není tady

#5 6. 4. 2012 14:05

agewa
♥♥♥♥♥♥-

markyK. napsal(a):

Dobrý den, náhodou jsem zjistila, že si moje maminka hledá nového partnera a přítele. Co mám dělat? Jak tomu mám zabránit?

Asi si teď myslíte co jsem to za hroznou dceru ,ale chci vám osvětlit, comě k tomuto jednání vede. Nevyrůstala jsem v harmonické rodině, otec je alkoholik,který od malička upřednostňoval mého staršího bratra a moji maminku také nešetřil. Otec nás pak o několik let později opustil.Na ZŠ to nebylo růžové, spolužáci mě hodně šikanovali (nebyl den , kdy se mnou kluci praštili o zem nebo mi brali věci) Na prvním stupni mě znásilnili 2 spolužáci z toho jeden byl syn nejlepší kamarádky  (v té době) mojí maminky. Moje maminka o tomto hrůzném zážitku neví. Styděla jsem se jí to říct. Dnes mám panický strach z mužů, nesnesu ani lékaře muže (představa, že by se mě někdo dotknul mě chytá panika).Proto nechci aby mamka někoho k nám domů přivedla a ani jinde se s ním stýkala. Nesnesu pomyšlení , že by se jí cizí chlap dotýkal,nebo u nás doma jedl, bydlel, viděl naše osobní věci nebo hladil mého psa.

Navíc To aby se seznámila jí poradila právě ta kamarádka, jejíž syn mě znásilnil.

Prosím, proč mi to mamka dělá, proč někoho hledá? Proč po tom všem? Můžu něco udělat proto aby se cítila štastná a nechtěla žádného chlapa?

Víš ona má svůj život a ty také.
Ty bys asi hlavně si měla najít nějakou odbornou pomoc, aby se tvé strachy nestupnovaly a aby ses uzdravila.
A tvoje mamka to nedělá TOBĚ , dělá to pro SEBE. Měla bys jí přát, aby žila tak aby byla spokojená a 3tastná. pokud k tomu potřebuje přítele, měla bys to pochopit .

Není tady

#6 6. 4. 2012 14:06

agewa
♥♥♥♥♥♥-

markyK. napsal(a):

Je mi 21 let a studuji VŠ. Vím, že jsem na mamku příliš upnutá ale ona je jediný člověk, kterému věřím/věřila a nikoho jiného opravdu nemám.

no možná bys měla na tomto také pracovat. Pokus si najít kamarádky, přítelkyně.
Nemůžeš své mamce viset celý život na krku. Měla by ses osamostatnit .

Není tady

#7 6. 4. 2012 14:24

majkafa
Host

markyK, chovᚠse sobecky. Je to asi vzhledem ke tvým zkušenostem pochopitelné, ale to ty se musíš změnit a vyřešit si problémy, které tě k takovému chování vedou. Maminku nevlastníš a nemᚠžádné právo bránit jí v tom, jak chce žít a dirigovat jí její osobní život. Ale věřím, že to ty víš.

#8 6. 4. 2012 14:26

majkafa
Host

markyK. napsal(a):

Toto je u tebe špatně.

#9 6. 4. 2012 14:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Marky - chlapi prostě k životu patří. stolt
Být Tebou, našla bych si psychologa, tam mu řekla o Tvém problému.
Po mamce nemůžeš chtít, aby byla jen s Tebou, aby neměla přítele. Mᚠšpatné nastavení na chlapy.
Představ si,že se narodí miminko, chlapeček. Může za to, že je kluk?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#10 6. 4. 2012 15:38

markyK.
♥------

Ale já nechápu co na těch chlapech máte, jsou hnusní, vždyt se bez nich dá v klidu žít. chlapi jsou hrozné příšery. Nechci mít nikdy děti, nemám mateřský cit. Myslím, že bych nebyla schopná ani přežít těhotenství a dítě bych zabila.
Navíc mamka si také dost od chlapů vytrpěla proč to chce posdstupovat zese? vždyt to není logické. A já se jí snažím ve všem pomáhat s domácností, Má práci,která ji baví, svoje koníčky vždyt to je dost k životu.

Není tady

#11 6. 4. 2012 15:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

markyK. napsal(a):

Ale já nechápu co na těch chlapech máte, jsou hnusní, vždyt se bez nich dá v klidu žít. chlapi jsou hrozné příšery. Nechci mít nikdy děti, nemám mateřský cit. Myslím, že bych nebyla schopná ani přežít těhotenství a dítě bych zabila.
Navíc mamka si také dost od chlapů vytrpěla proč to chce posdstupovat zese? vždyt to není logické. A já se jí snažím ve všem pomáhat s domácností, Má práci,která ji baví, svoje koníčky vždyt to je dost k životu.

není. už to tady padlo, měla by jsi o pomoc požádat odborníka, teda odbornici .

Není tady

#12 6. 4. 2012 15:49

markyK.
♥------

Ale já nejsem nemocná, copak vy byste se nebránily, kdyby se vám začalo rozpadat vaše zázemí a jediné místo kam se můžete vrátit a kde se mžete cítit , že tam patříte?   

Mě to ale jako dost k životu přijde.Žít bez strachu v pohodě.Mít vysněnou práci, zázemí ve kterém se cítím bezpečně (BEZ chlapa) Lituju , že jsem to téma tady založila, když mě nikdo nechce pochopit. a vžít se do mé situace.

Není tady

#13 6. 4. 2012 16:35

klementýna
♥♥-----

Obávám se, že pokud mamince nevysvětlíš PROČ jsi zcela zásadně proti tomu aby měla přítele, tak se časem vaše vztahy tak zkazí, že v ní zázemí nebudeš mít. Bez toho aby maminka pochopila PROČ, to prostě nepůjde. Je to pro tebe určitě velice těžké, ale jiná cesta není. To, že to tady říkáme všechny, jen každá jinými slovy, není tím, že jsme necitelné, ale spíš tím, že jsme starší a už víme, že před takovými problémy neutečeš, neschovᚠse. Pokud je nebudeš řešit s odborníky budou tě pronásledovat pořád. A s jednouv věcí nic neuděláš, že naše společnost je tvořena z 50% muži. Budeš se snimi muset stýkat, a chceš nebo ne. Jak to udělᚠaž ti přijde domů opravář?  a neříkej maminka to zařídí, dnes ano, co za 10 let? Musíš se svému strachu postavit a vyhledat odborníka.

Není tady

#14 6. 4. 2012 16:40

agewa
♥♥♥♥♥♥-

markyK. napsal(a):

Ale já nejsem nemocná, copak vy byste se nebránily, kdyby se vám začalo rozpadat vaše zázemí a jediné místo kam se můžete vrátit a kde se mžete cítit , že tam patříte?   

Mě to ale jako dost k životu přijde.Žít bez strachu v pohodě.Mít vysněnou práci, zázemí ve kterém se cítím bezpečně (BEZ chlapa) Lituju , že jsem to téma tady založila, když mě nikdo nechce pochopit. a vžít se do mé situace.

co aby ses vžila ty do situace své matky?

Není tady

#15 6. 4. 2012 18:01

Ziki
♥♥♥♥♥--

Myslím,že nemusíš litovat,že jsi založila tohle téma-pokud ti pomůže se na věc podívat z jiného úhlu. Budeš muset opravdu začít u sebe a ne u maminky. V dětství nemůžeme za to,jak nᚠživot vypadá.V dospělosti už ano. Tvoje maminka neví,co se ti stalo,pokud by to věděla,jistě by ti pomohla se s tím vyrovnat. Aby sis kvůli minulosti nezkazila celý zbytek života,vždy jsi ještě mlaďounká. Vem život do svých rukou,nenech ho v rukách mužů,kteří uvízli v tvojí hlavě.Zkus odbornou pomoc,nejsi jediná s takovým problémem.

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#16 6. 4. 2012 18:12

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ještě jedna věc.
Dnes jsi se rteprve zaregistrovala a hned klidně sdělíš dost závažné informace.Mamince, o které tvrdíš, že jen k ní mᚠdůvěru neřekneš o svých hrůzných zážitcích nic, ale tady klidně.
Něco o tom vím, takže mě to dost překvapuje.

Není tady

#17 6. 4. 2012 19:12

majkafa
Host

Jednou zjistíš, že jsou i prima muži na světě, ne jenom mizerové. Nebude ti dobře, dokud si v sobě s pomocí odborníků nevyřešíš můry, co tě straší.
Pak budeš vědět, že zázemí  a "jediné místo, kam patříš" je v tobě samotné. Že ti ho nedá nikdo zvenku, dokud si ho nedᚠty sama.

#18 6. 4. 2012 19:41

markyK.
♥------

Už jsem zoufalá, a nevím co mám, dělat, mam strach abych mamince neublížila, a mám strach že si bude dávat za vinu to co se mi stalo, protože to byl syn její nejlepší kamarádky ke které nás dávala se starším bratrem hlídat. Proto jsem potřebovala to nějak fiáltrovat diskuze tady sleduji delší dobu jen jsem nebyla registrovaná.

Já se do mamky vžívám, proto se jí snažím pomáhat v domáctnosti co to jde (uklízím vařím, starám se o zvířata. Co odešel otec přišlo mi, že se jí ulevilo a je štstná má práci co jí baví,spoustu přátel a hodně koníčků kterým se věnujeme společně tak proč ted? Má kolem spoustu lidí i hodně blízkých z jedné strany naší rodiny,kteří ji mají hodně rádi. Neumím si to vysvětlit. Když ji chlapi dosud ubližovali a neměli ji rádi.

Není tady

#19 6. 4. 2012 19:44

markyK.
♥------

Nevím, opravdu na mužích nespatřuji nic dobrého a dokážu se bez nich dost dobře obejít (snadno opravím hodně věcí doma a leccos umím i postavit. Navíc děti nikdy mít nechci, raději děti nemít než abych byla špatná máma a nebo přenášela svoje "špatné geny" dál.

Není tady

#20 6. 4. 2012 19:48

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tak se odstěhuj někam, kde nebude hrozit příchod muže.
Pokud však chceš mít maminku jenom pro sebe, pak se obávám, ža na odchod z domova ještě nejsi dost vyzrálá.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#21 6. 4. 2012 19:51

markyK.
♥------

to je pravda, emočně jsem určitě někde pozadu než by odpovídalo mému věku ale to přece urychlit nejde...

Není tady

#22 6. 4. 2012 20:00

agewa
♥♥♥♥♥♥-

markyK. napsal(a):

Už jsem zoufalá, a nevím co mám, dělat, mam strach abych mamince neublížila, a mám strach že si bude dávat za vinu to co se mi stalo, protože to byl syn její nejlepší kamarádky ke které nás dávala se starším bratrem hlídat. Proto jsem potřebovala to nějak fiáltrovat diskuze tady sleduji delší dobu jen jsem nebyla registrovaná.

Já se do mamky vžívám, proto se jí snažím pomáhat v domáctnosti co to jde (uklízím vařím, starám se o zvířata. Co odešel otec přišlo mi, že se jí ulevilo a je štstná má práci co jí baví,spoustu přátel a hodně koníčků kterým se věnujeme společně tak proč ted? Má kolem spoustu lidí i hodně blízkých z jedné strany naší rodiny,kteří ji mají hodně rádi. Neumím si to vysvětlit. Když ji chlapi dosud ubližovali a neměli ji rádi.

no třeba jí chybí sex, chlapská náruč, opora, intimita mezi mužem a ženou.
Jestli jí chlapy JEN ubližovali a neměli rádi - ty asi posoudit nemůžeš, to může udělat jen ona.
Nechtěj na ní, aby se podřizovala TVÉMU strachu a TVÉ nenávisti.Ona má svůj život a ty taky. Měla by ses věnovat svému životu, svým zraněním - ale to tu znělo už mnohokrát a ty to stále přehlížíš.

Není tady

#23 6. 4. 2012 20:13

markyK.
♥------

fuj, vždyt tyto činnosti jsou dobré jen pokud někdo chce děti, jinak člověk může štastně žít bez tohoto, vždyt z fyziologického  hlediska není pro jedince pohlavní soustava k životu vůbec potřeba.
Opravdu nevím proč toho je v dnešní době tolik, a proč lidé tyto činnosti dobrovolně vyhledávají, vždyt v přírodě se k sobě partneři sejdou pouze v době páření a člověk je taky živočich.

Můj strach mě omezuje v tom že nechodím mezi lidi, ale zase se věnuji svým zájmům a škole a rozvíjím svoje dovednosti. děti opravdu nechci (není to povinnost).

Není tady

#24 6. 4. 2012 20:40

majkafa
Host

Fuj? Nevíš, co říkáš. Že to mᚠtak ty, i kvůli nedobré zkušenosti, neznamená, že to tak mají všichni. V životě je důležitá tolerance. Jsou různé zájmy, které lidi baví. Není povinnost mít jen takové, jaké "schvaluješ" ty. Milování je krásná záležitost, když je přítomna láska. A sex je přirozená potřeba. Člověk je nejenom živočich, ale hlavně člověk. Nevím, co studuješ, ale ve tvém věku takové věci víš, jen si to nechceš připustit.
Kdy půjdeš k psychologovi nebo psycholožce?

Upravil(a) majkafa (6. 4. 2012 20:53)

#25 6. 4. 2012 21:02

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

markyK. napsal(a):

Viz vytučněné, ale na to je úplně jednoduchá odpověď .... jsi dospělá, Tvá máma svůj úkol splnila, dovedla Tě do dospělosti, udělala pro Tebe vše, co mohla, je na čase se postavit na vlastní nohy ... a ona si taky uvědomuje, že vylítneš z hnízda....to opravdu chceš, aby byla na stáří sama? Po tom všem, co pro Tebe udělala jí nepřeješ ani trošku štěstí? Jakým právem rozhoduješ, co je pro ní dobré a co špatné, co potřebuje a co je hnusné? Nemůžeš řídit život druhého, nežiješ její život, nesdílíš její myšlenky, pocity, přání .... udělej si pořádek v tom svém životě, od toho se odraz. Staly se Ti hnusné věci, ale odvolávat se na to, tudy cesta nevede, prostě se tomu musíš postavit. Přestaň být sobecká, přestaň omílat ty nesmysly o sexu a vyhledej pomoc odborníka.

Není chyba, že tady píšeš, naopak to je velké plus .... ale čti taky to, co Ti tady lidi říkaj....vidíš jednu zásadní věc? Že se všechny shodují a jen ty to vidíš jinak???

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí