|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dita.L napsal(a):
Miso, ja pojedu do Cv autobusem z Florence,ale ve finale, metro jede vsude a na florenc se dostanu v pohode.
No jo a já koukala na Ovu nedošlo mi že budeš mít Alex v CV ale tak Florenc je asi zastávku dál :-)
A já dostala vynadáno, že je malá bez pleny protože se už dvakrát počurala a teď si prdla do kalhot a byl tam malý bobek
no tak nějak se to naučit musí že.
Není tady
No a jakou botanickou myslíš? Tu vnitřní? Jinak mi přijde zbytečná v tom, že uvnitř toho moc není, děti myslím ty malé to tolik nebaví a venku je to sice super na procházku, ale když už se jednou procházíš v zoo, tak tam je to mnohem lepší a děti to i rozhodně baví.
Dito no tuhle Davídek spusitl ječák o půl 5 v neděli ráno s tím, že si házel šavličky a u toho křičel, ono ho to musí bolet, je vždycky strašně nešťastnej no a máma se probudila a za dveřma, jestli nechci, aby si ho vzala, tak jsem odsekla NE, máma si vzdychla a odešla
, ráno jsem se jí ptala, co jako s ním chtěla dělat, tak prý stejně už e jí nechtělo sptá, tak by si s ním hrála, říkám, ale on si nechtěl hrát, on jen blinkal a chtělo se mu spát, taky pak hned usnul, já vím, myslí to máma dobře, ale mě to neskutečně vytáčí, kolikrát jsem u nich dala Davčovi jídlo i dřív, než abych poslouchala kecy, že má hlad a že tím ruší sousedy a, že nemůže takhle plakat atd....
a mi přijde, že ten malej rošťák to má fakt vyčíhlé a vždycky právě vyvádí ještě víc a já dycky čekám, kdy máma nesměle zaklepe na dveře 

Není tady

Upravil(a) bellatrix (30. 5. 2012 22:42)
Není tady
Bell to je jako u nás, Vika s jídlem to je za trest, jo piškoty rohlík a sladkosti by jedle p hrsti ale oběd to musí být obložená vším možným a u každého sousta něčím jiným a stejně nejí. No tak jsem jí vrla do postele aby spala a teď tam hejká ale nejdu tam....
Jo rezignacoi na funkci matky jsem už podávala taky a Rob není proti že by byl doma. A když by to dopadlo tak by možná byla i práce za dobrý peníz. Ale zatím je to v řešení
Není tady
Bell díky
ta má teda kukadla šikulka malá 
No Davídek má taky poslední dobou problém s jídlem, ale já to přičítám těm zubům, protože ječí, že má hlad, když už to konečně je, tak si sedne, třese se na jídlo a jak uvidí lžičku, začne pro změnu ječet, že nebude...takže musím překonat počáteční boje a pak dojí, ale dneska teda to profňukal celé nějak, ještě nechal nevídaně vypil u toho celou asi 135ml lahvičku čaje! a celou dobu si mnul oči, tak jsem ho dala spát, tak uvidím, přitom spal asi hodinku ráno, myslela jsem, že vydrží tak do 1h...
Míšo, jaké sladkosti dáváš Vikince??? 
Dneska dostal Davídek poprvé pribiňáka a jak mu jel, pořád kontroloval, kolik ho ještě má 

Není tady
Tak teď mě ukamenujete, ale Vika už měla na velikonoce lízátko a kosek čokolády....jinak jako sladkost počítám i sladké sušenky, křupky, perníčky....to by mohla na kila, ale má smolíka.
A včera měla jeden bombon haribo takové ty pidi gumové a ukázkově cucala.
Venku je nádherně a tak až dorazí Míša půjdeme na pískoviště a já jdu večer na třídí schůzky ale vůbec se mi nechce.
Není tady
Kamenovat tě nebudu jen se ptám 

Davídek se nám zase sápe po zmrzlině, řve jak pominutej, když nedostane...pomalu musíme jíst ve stoje potají, aby nic neviděl 

Musím konstatovat, že to co nesměla Kika dlouho, ani ochutnat, tak Davídek už dávno v puse měl...jenže před Kikou to šlo všechno líp utajit, Davídek vidí spoustu jídla u Kristinky, jak ta něco jí, on za ní okamžitě běží....no ale snažíme se ho ještě těmhle všem lákadlům uchránit...čokolády nebo jiné cukrovinky nedostane i kdyby se měl na hlavě stavět 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (30. 5. 2012 22:42)
Není tady

Upravil(a) bellatrix (30. 5. 2012 22:41)
Není tady

Není tady
Vika dostala lízátko na velikonočním zajíčkovi a to proto že viděla ostatní děti a ječela jak pominutá. A jak jsem jí ho dala tak okamžitě šu do pusy a cucala docela zdatně, ani nebyla moc upatlaná :-)
Není tady
he he tak zazitky s jidlem jo? Tak u nas odmitani nehrozi. Posledni dobou je tospis o tom, ze kdo zavaha nezere. Jak Kolom!bo neco dostane Alex jde okamzite po nem a uz ani na gauci neni bezpecno, bo si tam sama vyleze. Minule se k nemu priblizila zcela nenapadne a bleskem mu urafla kus Kinder bueno i s prstem. No a on ji zase pravidelne sezira buchticky s merunkovou naplni

Není tady
Kde jste všechny????
Já mám za sebou třídní schůzky a kupodivu v pohodě. Udělala jsem jídlo na zítra a tak budu mít dopolko klídek a odpolko fotbal. Takže přijedu domů zasejc až večer 
Není tady
a copak bobryho jsi varila?
Mimochodem jedna anketni. Jakou hudbu poslouchate? Ja jak uz jsem psala ulitavam hodne na rock a pak styl irske narodni a keltske. Zalezi na nalade. Obcas se mi libi nejaka hitovka (I am sexy and I know it
) a kdyz odpocivam, nebo pred spanim si poustim s oblibou panovy fletny nebo vaznou. Mozarta a Chopaina miluju.
Chodite do divadla? Ja hodne na operu, koncerty do kostelu a tak.

Není tady
Vařila jsem rizoto a RObovi do práce jsem opékala jaternice :-(
Já poslouchám podle nálady ale hodně rock, a potom takový no on to není přesně metal ale něco na ten způsob jako je Nightwish, Hammer Fall,atd...ale jak kdy je to podle nálady
Do divadla nechodím není s kým a ani hlídání :-(
Není tady

Malé Holčičce Dadulce přeji k jejím prvním narozeninám hodně zdraví, rodičovské lásky, hodně dárečků, kamarádů a brzo nějakého parťáka na lumpárny
!!!!!!!!!!!!! 
Upravil(a) Cipisek79 (11. 4. 2012 21:35)
Není tady
Holky. moc Vám děkuji za přání Danielce 
máme tu návštěvu, tak zapíjíme narozeninky 
stavím se zítra 
Není tady
Dobré ranko, u nás sice deštivé ale i tak dobré :-)
Michálek už je na cestě do školy a já se snažím aby se mi malé dítě najedlo. Už nvím co jí dát, včera byla skoro celý den na mléku. Z oběda snědla minimum :-( noa dnesk se k tomu přidal průjem.
Ráno jí posadím na nočník a Michal jí sundal, že už je hotovo a než jsem přišla tak všude nakakano:dumbom:
no tak jsem to uklidila a dala jsem látkovku.
Jenže jíst nechce malá nic jen sosá mléko z flašky. Udělala jsem jí chlebík s lučinou no nehrozí, namočené piškoty také nechce. Takže opět zoubeček. leze jí už šestý - druhá dvojka nahoře.
Není tady
Ahoj,
k nám přijeli ti naši, tak jsem tu nebyla.
Holkýýý Davídek opět spal celou noc, tentokrát do 6h
já mám fakt radost, to se ještě nestalo, aby 2 dny po sobě nechtěl v noci mlíko...tak snad už, tentokrát už nedostane NIC NIC NIC!!! Když vím, že to že vydržel není náhoda, má chlapík už smůlu 
Tak jsem si tak oddychla, že nerušil celý barák svým řevem...
U nás je fakt hnusně, zima a prší, já fakt nevím, zima stála za prd - nejdřív zima žádná, sníh nikde a pak zima třeskutá a sníh pořád nikde, jaro žádné, vypadá to spíš na podzim, tak jsem zvědavá, co s námi vyvede léto...už mě to fakt nebaví, v baráku máme max 18st. večer aspoň manžel zatopil dřívím v kotli, že se to tu na noc zahřálo, ale ráno se nechce nikomu vylézat...
K anketní neposlouchám nic, já mám od té doby co jsem máma ráda ticho...takže nehraje tv, ani rádio, ani v autě...takže ani nevím jaké jsou nejnovější hity 
Ale jinak tedy mám ráda Haberu - team, Nagyho nebo jak to mám sklonit to jméno, my zase s manželem ulítáváme na Michalu Davidovi
, nepohrdnu ani Kabáty, některými písničkami od Chinaski, taky Landu...víceméně československý výběr.
Do divadel chodím ráda i na opery, muzikály, máme naštěstí skvělé, že máme spoustu kontaktů, tak dostaneme sem tam nějaký lístek
Když dělal táta kurýra na ministerstvu kultury, dostával lístky do Nárdoního nebo Stavovského celkem pravidelně, tak máme většinu oper zkouknutých 
Není tady

ahoj opožděně přeju Danielce vše nejlepší k narozeninám !!
u nas taky hnusne od večera prší a ještě nepřestalo.Manžel spí,ten přijel z noční
jinak já poslouchám vše co se týká punku a punk-rocku,hlavně teda českýho a slovenskýho,a zdá se že i Milánkovi se to líbí
) aby ne poslouchala jsem to celé těhotenství
ale do divadlo nechodime,rada bych treba zasla do kina,ale nema kdo hlidat a az bude druhy bude to jeste horsi
prala bych si zajít s manželem aspon na večeři a na pivo tak snad příští rok na jaře už to pujde
)
bojí se vaše děti bouřek?? co děláte když se bojí??
Upravil(a) terysss (12. 4. 2012 8:41)

Není tady

Není tady
Bell tedy tvoje slohovka ale dobrý dala jsem to |
Heletak s autím jsem na tom podobně a jakmile se mi tam něco rozsvítí tak volám kamaradovi do servisu co a jak a on hned odpolko dojede okoukne a pořeší:-) Jinakbych byla úplně v háji.
U nás užse spinká :-) tak mám klídek a můžu odpočívat ale ještě jsem dneska nic neudělala. Ale musím udělat malé polévku a chtěla jsem poklidit a připravit věci na odpoledne protože jedeme na trenink ikdyž v tomhle počasí se mi opravdu nechce. Ale musíme.
V sobotu jedeme na návštěvu k babičce na Žižkov :-)
Není tady

Není tady
bellatrix napsal(a):
Tak teraz som jej nasilu otvorila hubu, nech jej porátam konečne tie zuby, lebo ona si ich prerezáva inkognito, aby sme nevedeli
, do huby si ani za svet pozrieť nedá. No a fakt to robí tajne, má o 3 viac od poslednej kontroly. Teda 6.

to je jako u nás já koukám do pusy když se směje a nebo když přebaluji a jak leží a má otevřenou pusu jinak se to nedá :-D
Bell ještě jsem se chtěla zeptat, to jsi si zapálila poprvé od porodu že to auto tak vytresovalo nebo už jsi kouřila dřív od porodu?
Upravil(a) mvkoty (12. 4. 2012 10:05)
Není tady