6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky tak jsem byla vcera pracovita,uklidila jsem celej byt,vyprala,vyehlila véélkou hromadu prádla a u tam mám zase na ehlení 2 pračky,taky jsem umyla kočárek aby byl pro rozárku tak nějak připravenej.u nás velikonocu nebyli,zvonili tu akorát cikánský děti tak jsme neotevřeli.
Milánek jete nechodí sice chvilku sám stojí a jeden kruček udělal ale jinak nic.
Není tady
Ahoj babizny. Tak u nás se situace snad u zklidnila, tak na vás zase budu mít víc času, ale je nad moje síly vás dočíst. Zato mám v novém telefonu český T9 a koukám e funguje perfektos. :-D
Bára to nakonec zvládla bez operace, je to moje ikulka. Pavla opět těhotná a Alexinka u stojí v prostoru a krásně mluví. Kolombo byl včera poprvé v kině a fakt si to uil. :-D
Co je nového, důleitého?
Není tady
Ahoj holky,
Terry, ikulka !!!
DITU, COE??????????????????? .
Ta holka nemá rozum....... Aspoň, e ostatní děti Ti dělají radost .
Na čem Kolombo byl?
Jonáek taky krásně mluví - TETETETETETETE .
Upravil(a) medulka (10. 4. 2012 9:07)
Není tady
Milánek od tý doby co jsem ho dala večer do postýlky a nechala ho křičet tak umí krásně a zřetelně říkat MÁMA NENE
Není tady
No tak u nás Velikonoce byly fajn, byli jsme u naich, mamka tam měla babičku, kterou akorát pustili z gerontologického rehabelitačního centra, kde kvůli klíční kosti, co si zlomila při pádu. Vzhledem k tomu, e za ty 2měsíce neskutečně zestárla, tak nemohla ani nechtěla být hned první den sama doma a mámy sourozenci si chtěli udělat poklidné svátky...
Ale bylo to fajn, babička je takový generál, ale víceméně si seděla u seriálů a poklimbávala nebo si uívala dětí.
My jsme byli v sobotu na závodech, Kika taky běela, kdyby nebyla tak straná zima a nefučel studený vichr, bylo to jetě lepí, odpoledne jsme byli v tom aquaparku, tak to si uila Kika maximálně. Vůbec nevěděla, e tam jdeme, jetě v atně nechápala, kam jdeme, kde jsme a kdy se měla svlíkat, tak byla překvapená, co vechno i má sundat, pořád se ptala i tepláky? i ponoky? i spoďárky? smála se tomu a bylo vidět, jak je natěená a neví na co, pak viděla lidi v plavkách a byla fakt astná
V neděli jsme byli na procházce, museli jsme na vrbové proutí, jinak by nebyly tatary...sice nebyly nic moc, ale účel to splnilo Kristinka si pak barvila vajíčka, to jí ohromně bavilo a kdy ráno dostala od dědy tatarem a měla mu dát vajíčko, tak mu ho dala se slovy: "pozor a ho nerozbije"
No vechno by bylo fajn a klidné, kdyby nás v sobotu v noci, resp. v neděli nad ránem nevystraila máma, která la na wc a omldlela...já slyela ránu, tak jsem vylítla, mezitím se zvedla a omdlela znova, pak jetě asi 3x se jí podlomily kolena, s největí pravděpodobností si zapomněla vzít práek na tlak...., tak snad bude ve ok, u byla dneska u dr, tak ho má vyí, jetě se jednou půjde přeměřit kolem poledne. No vyděsila nás, kdybysme tam nebyli tak nevím, jak by to dopadlo...babička patně slyí, tak celou věc prospala a táta byl na noční....
No Davídek se poutí čím dál častějc, take často stojí bez drení a něčím se zabývá, u i udělá ten 1-3 krůčky k něčemu, ale zatím se nepustí na delí trasu a kdy, tak udělá 2 kroky a ten třetí je takový skočný do náruče nebo k něčemu , ale jsem ráda, e se snaí, tak by do toho konce dubna mohl začít běhat....
Není tady
Jooooo holky, Bara ji videlave meste. Bylaoblecena od krku az ke kotnikum a na hlave mela ten jejich muslimskej hadr
Je ji 18, ja s tim uz nic nezmuzu
Kolombicek byl na Piratech, pohadce, meli jsme bonbonky a super
Není tady
Tuli, a jak velké botky jsi Davídkovi kupovala? S jak velkým nadměrkem?
Já jsem nala jedny naprosto úo, asi do nich půjdu...
Ditu, to je tak straně smutný, jak normální holka zmagoří . A oni jsou teda ve skutečnosti co? Cikáni přece zahalení nechodí...
Není tady
Ahojky
Hlasíme se po Velikonocích. Nějak jsem neměla čas ani napsat. V neděli jsme s tatínkem prodělali nějakou jednodenní virozu či co, bylo nám pěkně zle a s teplotou. No a v pondělí nám u skoro nic nebylo . Take jsem včera jeli ke tchýni na návtěvu a vrátili se a večer.
Dnes el Domík poprvé po čtvrt roce marodění do kolky. Nechtělo se mu, chudáčkovi . Měl to zase jako kdy jde úplně poprvé . Jetě jdou hned dnes do divadla, tak snad to nějak ve zvládne
Dito, s tou Pavlou je to fakt síla . No ale zkus se tím nestresovat, je plnoletá, je to její ivot a holt prostě potřebuje dostat zavyučenou fakt důkladně . Akorát je mi líto toho miminka nenarozeného
Co se týká mluvení, tak Miky první slovo nebylo ani táta ani máma, ale papat . No a pak říká táta a teď bych řekla, e slabiky mamama se začínají měnit na máma Ale jinak tedy jetě nestojí a lézt se taky nesnaí, sice na kolínkách dělá úasné blbiny, dokáe vylézt na spodní desku konferenčního stolu (cca.25cm), ale pro pohyb vpřed stále pouívá plazení . Teď si i sedla, zatím sice má tu jednu noku vzadu, ale u se jí snaí přetáhnout dopředu. Tak jsem ráda, konečně bude moct v kočáru sedět
Není tady
oni jsou Albanci
Není tady
Dita.L napsal(a):
oni jsou Albanci
Pet, koukám, e jste opět nezklamali . Tak hlavně, e to bylo jen na den a e to (snad) nechytly děti...
Jonáek říká táta, máma, bába, bú, ha(f) ha(f) - kdy vidí psa, ba(f), bá(c). Ale te a tete má nejraději .
Není tady
medulka napsal(a):
Dita.L napsal(a):
oni jsou Albanci
Pet, koukám, e jste opět nezklamali . Tak hlavně, e to bylo jen na den a e to (snad) nechytly děti...
Jonáek říká táta, máma, bába, bú, ha(f) ha(f) - kdy vidí psa, ba(f), bá(c). Ale te a tete má nejraději .
No dobrý vy kdy vidíte psa tak je to haf ,u nás je to káká nebo gagá
Není tady
Davídek kecá furt, ale nic smysluplnýho to není, jediné co říká je to jeho Á op (á hop) nebo to řekne jako "opaop" (hop a hop), říká teta tete táta, děda, to teda vysloví fakt perfektně, mamamam a to spí myslí jídlo ne mě a ostatní jsou takové komoleniny, ale snaí se opakovat, hlavně po svojí ségře, která ho učí samosebou ty největí kraviny...., on se s ní tak nařehtá, je to dojemný, u naich tam Kristinka skákala po posteli a ten tam seděl na zemi a div se nepopadal za břicho, měl záchvaty smíchu snad půl hodiny
Není tady
Medul, to znamena prachy vsad si sportku
Tutul, koukam, ze jste si pekne uzili, tu se slavi velikonoce uz v nedeli a ja jsem se tak nametla, ze jsem pak chodila se svagrovou ven kourit a vubec si to nepamatuju Pry jsem vykourila asi 4 cigarety
ale od vcera zase nic, vubec me to nelaka
Alex uz ma druhou stolicku a kllube se horni 4ka opetma opruzelou prdku. Ted si dole hrajou, Bara ma ode dneska prazdniny na dva tydny, tak tam koukaji na televizi a blbnou.
Alex rika francouzsky pes (tutu ), auto (tyty ), mala (tati ), tata (papa ) a cesky oplaaaa, baaaaac, mama, baba a diiida (deda ) a kdyzse zeptam "co to vlitlo do gati" tak si ukazuje paleckem na zadek smeje se a rika (h)o(v)no
Upravil(a) Dita.L (10. 4. 2012 10:27)
Není tady
Jo a taky trenujeme na kaskadera, bo se naucila lezt na gauc a skace po nem a leze jako tryskomys. Samozrejme jsem ji nechala parkrat spadnout, ale uz se naucila a dava si majzla
Pro zmenu spadnul dneska z gauce Krystof asi abych se nenudila. Delal na nem kotrmelec
Není tady
Dita.L napsal(a):
Medul, to znamena prachy vsad si sportku
To znamená naprdlou mě, která musí pucovat z trekový podráky smrdutou hmotu !
Dita.L napsal(a):
...si ukazuje paleckem na zadek smeje se a rika (h)o(v)no
Co jí to učí, matko
A kolik u prosímtě těch zubů má?
Není tady
Hlásím, e jsme Velikonoce přeili ve zdraví - bojkotovali jsme veobecné zvyky a podle naeho zvyku jsme vyrazili na výlet - byli jsme na Kuksu a v okolí (Braunův betlém..) A bylo to fakt super. Na FB jsou nějaké fotky - jetě ne moje, ale brzy budou.
Pet, vy si ani o svátcích nedáte pokoj, jo? hlavně, e u je dobře...
Tuli, s mamkou - to je síla, no. Alespoň snad nebude u práky zapomínat. A radi nemyslet, co by kdyby... prostě to bylo, tak jak mělo
Ditu Alex je ikula a teda Pavla - velmi hlasité NoComment
Nae Dadů mluví o sto est - jen konkrétní slova nějak neslyet jako tat-táta, baba-pes, báá-bác, mááá-máma to jede pořád... pak některá slova dokonalý beatbox, který se nedá slovy popsat - jako chobotnice ale my víme, take chválíme.
Dneska jdeme na 1roční + očko Tak jsem zvědavá jak dopadneme...
U by mohlo být teplo, mě tááák nebaví u topit a je tu pořád chladno, jak tu vdycky den nejsme a den zase jo...
Není tady
Medul, no ono to "ono" vzniklo vlastne diky Bare. Rikam "nahlidni do gati" a Bara mi hned pohotove odpovedela "prosimte, to je revu u nas, beztak tam ma h.ovno" a pak jsme zacali rikat "ma ho tam" a Alex si vybrala to nejlepsi slovo
Miso zacatkem cervence budeme v Praze. Vzala bych Baru do Narodniho (kdyby chtel Michalek tak i jeho ) a pak jsem se chtela zeptat, jestli bys nas nevyvezla na Petrin? Jsem si dlouho nerozbilu ubu v zrcadlovem sale
Tutuli, vidis, to jsem zapomnela, uz je mamka v poradku?
Holci zive si predstavuju, jak Dadu vyslovuje chobotnice
U nas dneska vari Bara, dela bramkasi a rizek. Pekne to voni, uz se tesim. Ja zehlim
Není tady
Tak jsem docetla dve stranky, moc dekuju za gratulace a Herinkovic Sarinceprejeme vsechno nejlepsi k prvnimu rocku.
Kde jste? Normalne u vas snad prsi, neeeeee ?
Není tady
holky,ted tu tak brouzdám na netu,dokonce jsem se stihla najíst protoe milda usnul a nevíte někdo o stránce s levnýma átkama na noení dětí??
Není tady
Upravil(a) bellatrix (30. 5. 2012 22:44)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Holčičko, toto je tá skladba, čo som hžadala pre Júliu do mobilu, lebo vdy u tchýne na tom natriasa pr.del. http://www.youtube.com/watch?v=VHoT4N43jK8&ob=av2n
Nechápem po kom má Julka taký vkus.
Jo ahá, tak to znám... ale nenapadlo mě to. Takovou music taky nemusím, ale chápu, e pro lidi s IQ ročního dítěte je to hit
Terys, obra se buď na diskusi o noení dětí a nebo si počkej na Míu
Ditu - Slunce, seno,... u vás jede, co?
Není tady