18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poradíte, jaký typ autosedačky mám pořídit pro svého synovce?
Je mu 6 let a já ho vozím občas (tak jednou za 2-3 měsíce) do kolky (cca 5 km), take to nemusí být super vymakaná záleitost ...spí aby to nějakou dobu vydrelo - prcek roste , ale pro takové výjimky nechci pořizovat něco za bratru tisíce kaček
lze v tomto věku u pořídit dítěti podsedák nebo to musí mít takové to vajíčko?
Není tady
Jessiko, 6-leté dítě u je pro vajíčko velké, pro podsedák zase malé. Doporučoval bych koupi sedačky z tzv. Skupiny II pro děti 15 25 kg, případně některou z kombinovaných sedaček (tzv. rostoucí).
Pokud si stále nevíte rady, zkuste kouknout na Dětská-autosedačka.cz, kde máte jednotlivé kategorie přehledně popsány, včetně věku a váhových rozpětí.
Není tady
josecek napsal(a):
Jessiko, 6-leté dítě u je pro vajíčko velké, pro podsedák zase malé. Doporučoval bych koupi sedačky z tzv. Skupiny II pro děti 15 25 kg, případně některou z kombinovaných sedaček (tzv. rostoucí).
Pokud si stále nevíte rady, zkuste kouknout na Dětská-autosedačka.cz, kde máte jednotlivé kategorie přehledně popsány, včetně věku a váhových rozpětí.
A zase to bude smazano jako reklama,misto,aby to pomohlo maminkam.
Není tady
estileté dítě není malé na podsedák. Mám pětiletém holku, ve svým autě mám autosedačku, a u naich podsedák. (holka má 20kg)
Nebo mrkni na mimibazar, z druhý ruky na autosedačku.
Není tady
Vdy je to o bezpečnosti. V klasické autosedačce má dítě vdy správný posez (pokud je správně připoutáno) a díky tvarování autosedačky je docíleno vyí bezpečnosti, ne v případě pouití podsedáku. Větina autosedaček navíc disponuje masivním skeletem, který má vylepenou ochranu proti bočním nárazům, které často (bohuel) mívají fatálnějí důsledky. Obecné doporučení je tedy takové, e pokud se dítě vejde do autosedačky, tak vdy volit jí. Pokud autosedačce odroste, vyuít podsedáku a dítě zajistit klasickým automobilovým pásem.
Zkuste se podívat na crash testy ADAC a uvidíte, o čem mluvím...
Není tady
Já nevím, ale bála bych se malou vozit jen v podsedáku. Máme sedačku Cybex kategorie do 36 kil a jsem max. spokojená. Je v autě připoutaná isofixem a malá je poutaná tříbodovým pásem auta.
Seadčka je opravdu velká..zádová opěrka jde vytahovat nahoru a pokud u nebude stačit, tak jde zádová opěrka sundat a zůstane jen ten podsedák.
Kamarádka vozí estileté dítko poutané jen pásem auta. Ve větím městě. Na to bych neměla nervy u vůbec...
Není tady
Děkuji za nápovědu. Teď zas synovce zase déle neuvidím a pak budou prázdniny - take počkáme, jak to dopadne na podzim. Přes léto prý děti nejvíc rostou
Není tady
Ahoj holky! Existuji vůbec nějaké univerzální a přitom kvalitní sedačky, vhodné třeba pro batolátka a i pro starí koláky? Díky moc za odpověď!
Není tady
čau, tak třeba můe kouknout na autosedačky zn. graco, univerzální a praktický je např. nautilus (několik měsíců a 12 let nepamatuji si to u přesně
), 3 hvězdičky ADAC
ale teď u záleí jen na tobě, jakou sedačku si vybere
Není tady
jo jasně zkusím se podívat, děkuji za nádpovědu! má tu autosedačku?
Není tady
Jasně, jinak bych nedoporučovala. Malému se v ní moc líbí. Snadné je i polohování sedačky, montá ok
Není tady
Díky za tip;) autosedačka u je u nás v autě
Není tady
Já jsem nedávno pořizovala taky sedačku ke kamarádce, protoe máme děti ve stejné kole a občas mi vyzvedává synka, tak abychom nemusely sedačky neustále přehazovat, protoe někdy se jedná o náhodu, kdy mi zavolá, e by mi ho vyzvedla a sedačku nemá. Řeila jsem něco podobného, chtěla jsem nějakou obyčejnějí, ne moc drahou, nakonec jsme pořídili s manelem tuhle http://www.ebambino.cz/ebambino/eshop/3 … -2014-blue od Caretero, která stála tisíc korun a je bytelná, myslím, e za tu cenu i poměrně kvalitní.
Není tady
Ahojte, taky máme nautilusku, vybírali jsme podle bezpečnosti a jsem s ní spokojená
Není tady
Zdravím, souhlasím taky jsme vybírali podle bezpečnosti autosedačky a vybrali jsme si autosedačku Nautilus. Jsem s ní spokojená, ve finále bude mít malá jen podsedák a u nemusíme kupovat autosedačku a bude starí
Není tady
Já doporučuji Cam Travel Evolution, je to sedačka pro kategorii 9-36 tzv. rostoucí no cenovo přijatelná a dá se taky ten zadek odejmout a pouít jen samotný podsedák, take myslím, e akorát pro vai potřeby
Není tady