29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky se připojuji s přáním k narozeninám.
Mně dnes udělala radost moje kamarádka, která, ač je momentálně hodně nemocná, má úžasný přístup k životu i k té nemoci a vše to spěje k lepšímu.
Není tady
taky gratuluji k narozenínám
Není tady
Děkuji moc za přání.
Už dva dny si užívám, že je mi 49 let. Je to super a na 50-ku se těším.
Nemyslela jsem si před lety, když jsem přišla na babinet, že mě ještě čeká něco tak hezkého, jak prožívám. Netušila jsem ani, jak krásné je být babičkou.
majkafa napsal(a):
Děkuji moc za přání.
Nemyslela jsem si před lety, když jsem přišla na babinet, že mě ještě čeká něco tak hezkého, jak prožívám. Netušila jsem ani, jak krásné je být babičkou.
Týýý vado, já už se pomalu chystám do truhly (a to jsem o pouhejch 14 dní starší, než Ty), a Ty se těšíš na babičkovství a něco krásnýho
Takže se přidávám - Všechno nejlepší, Majko...
Asi budu muset ještě přehodnotit svůj přístup k životu..
Není tady
Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Děkuji moc za přání.
Nemyslela jsem si před lety, když jsem přišla na babinet, že mě ještě čeká něco tak hezkého, jak prožívám. Netušila jsem ani, jak krásné je být babičkou.Týýý vado, já už se pomalu chystám do truhly (a to jsem o pouhejch 14 dní starší, než Ty), a Ty se těšíš na babičkovství a něco krásnýho
![]()
To každopádně, Mikeši ... představ si, jak je krásná a nezastupitelná role dědečka ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Děkuji moc za přání.
Nemyslela jsem si před lety, když jsem přišla na babinet, že mě ještě čeká něco tak hezkého, jak prožívám. Netušila jsem ani, jak krásné je být babičkou.Týýý vado, já už se pomalu chystám do truhly (a to jsem o pouhejch 14 dní starší, než Ty), a Ty se těšíš na babičkovství a něco krásnýho
![]()
Asi budu muset ještě přehodnotit svůj přístup k životu..To každopádně, Mikeši ...
představ si, jak je krásná a nezastupitelná role dědečka ...
Tak to podepisuju, já nepoznala ani jednoho dědečka, oba zemřeli dá se říct krátce před mým narozením a jak mi chyběli. Takže Mikeši, zaklapni to víko a koukej se hezky uchovat pro svá vnoučata
Není tady
Maruško, připojuju se s gratulacemi.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Kiara napsal(a):
Kadopádně, Mikeši ...
Tak to podepisuju, já nepoznala ani jednoho dědečka, oba zemřeli dá se říct krátce před mým narozením
a jak mi chyběli. Takže Mikeši, zaklapni to víko a koukej se hezky uchovat pro svá vnoučata
Máte pravdu, holky - já jsem přišel před 4 lety na babinet řešit svoje starosti s tehdejší milenkou, tak teď tady přece nebudu řešit nějaký umírání
Ale že bych se nějak těšil na vnouče, to zase neeeee....
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Kiara napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Týýý vado, já už se pomalu chystám do truhly (a to jsem o pouhejch 14 dní starší, než Ty), a Ty se těšíš na babičkovství a něco krásnýho![]()
Asi budu muset ještě přehodnotit svůj přístup k životu..To každopádně, Mikeši ...
Tak to podepisuju, já nepoznala ani jednoho dědečka, oba zemřeli dá se říct krátce před mým narozením
a jak mi chyběli. Takže Mikeši, zaklapni to víko a koukej se hezky uchovat pro svá vnoučata
taky jsem nepoznala ani jednoho dědu, taky oba zemřeli, než jsem se narodila. jen si nejsem jistá, jestli můžu říct, že mi chyběli, když jsem je neznala. jeden byl prý miliónovej, ale u toho druhýho prý nebylo o co stát. a vzhledem k tomu, že mu můj táta celej život odmítal jít na hrob, tak to asi pro mě zase taková ztráta nebyla.
Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Kiara napsal(a):
Kadopádně, Mikeši ...
Máte pravdu, holky - já jsem přišel před 4 lety na babinet řešit svoje starosti s tehdejší milenkou, tak teď tady přece nebudu řešit nějaký umírání
![]()
kdyby sebou mladej hodil tak, jako kdysi já, byla bych babičkou za tři roky. tak doufám, že nebude tak akční, na babičku se ještě necejtím
Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Kiara napsal(a):
Kadopádně, Mikeši ...
![]()
taky mě představa "babičkovství" vůbec neláká
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kdyby sebou mladej hodil tak, jako kdysi já, byla bych babičkou za tři roky. tak doufám, že nebude tak akční, na babičku se ještě necejtím
No vidíš to - můj kámoš díky shodě okolností (vzal si starší ženskou s poměrně už velkýma dětma) se stal dědečkem už ve 36 letech...
Není tady
Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Děkuji moc za přání.
![]()
Bejt babičkou je nejkrásnější zážitek v mým životě, mladí milenci jsou proti tomu dvojky másla
Moje vnoučata , když se narodila, měla tři prababičky , jednoho pradědečka , dva dědečky a tři babičky (jednu nevlastní ).Není nadto, když se vám děti rozmnoží v mladým věku .
Hezký narozeniny Majko .
Není tady
Mně ve snu nenapadlo, že budu babičkou, nijak jsem se na to nepřipravovala ani nezkoumala, jestli se cítím nebo ne. Najednou to bylo tady, překvápko jak pro mě tak pro dcerku s tehdy ještě přítelem, vyrovnávání s tím mi trvalo jednu noc. Ne s babičkovstvím, jen s tím, jak to šokovalo dcerku a co dál a aby se rozhodla správně.
Jak tu už někdo psal, vnoučátka jsou odměnou za to, že jsme své děti nezabili. Je to opravdu ta nejkrásnější odměna za výchovu mých dětí. Je to kouzlo, kterým jsem se vrátila k počátku. Je dar prožít dětství své, pak se k němu vrátit se svými dětmi a potřetí s vnoučaty. Je pokaždé jinak krásné a tohle třetí mi přijde nejhezčí. Bez povinností a přílišné zodpovědnosti, ale o to víc radosti. Nemusím, co nechci a můžu, co chci. Jsem zdravá a v dobré psychické i fyzické kondici, o to je to užívání lepší.
Momentálně se těším na to, že se dcerka asi za měsíc stěhuje a já budu mít vnoučka týden na hlídání. Náramně si to zase užijeme.
Ony ty pojmy "babička" nebo "dědeček" jsou vůbec poněkud zavádějící... já si např. pod slovem "babička" představím prvotně tu svoji babičku... tedy starou hodnou paní v zástěře, která s náma bydlela v bytě, bylo jí asi 80, a teprve když umřela (já vím, že teď jsem hnusnej cynik, ale ono to tak opravdu bylo), tak jsem ve svých 18 letech získal vlastní pokoj...
Ty dnešní "babičky" jsou sexy šťabajzny, za kterýma se každej chlap rád ohlídne...
Není tady
To je fakt, moje tchýňka bude mít letos 70, slovy sedmdesát let, ale vypadá o takových 10-15 let mladší, je to fakt kočka. Navíc, ač je to tchyně, i když teď už ex-, tak byla a je to úžasná ženská.
Není tady
novavilo, děkuji ti za přání. Moc mě od tebe potěšilo.
Mikeši, taky jsem se připravovala do rakve, když mi bylo 40. Ale teď je všechno jinak.
Radost mi udělala procházka po našem městě spojená s nákupy. Poseděla jsem v našem kostelíčku, který byl celý otevřený, ne jenom vstupní část, takže se dalo i sednout do lavice. Obešla jsem obrazy s křížovou cestou a vzpomínala, jak jsme Via Dolorosa prošli v Jeruzalemě. Překvapilo mě, kolik bylo v kostelíčku lidí, i chlapů. Tiše seděli v různých částech kostela. V jednom schovaném výklenku v části, kde jsem ještě nikdy nebyla, byly sochy dvou nádherných kamenných klečících andělů. Měla jsem potřebu je pohladit, i jejich zlacená křídla.
Můj milý je na chalupě se synem a rodiči, ale večer bude na netu, prý by se mu za mnou moc stýskalo, aspoň za písmenky, než se v pondělí uvidíme.
Mám rozjímací velikonoční chvilku, čas zastavení a zklidnění. Moc se mi to líbí. Zítra ráno pojedu do kostela v jednom městě poblíž, bude tam zpívaná Mozart Grosse Messe.
já se právě vrátila z výletu..hřebenatková skála....nic jsme nenašli
ale prochodili jsme židovský hřbitov v Rousínovci....neměl atmosféru...hrozné okolí, které vzniklo za totality...
tak si dám čaj s rumem
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No vidíš to - můj kámoš díky shodě okolností (vzal si starší ženskou s poměrně už velkýma dětma) se stal dědečkem už ve 36 letech...
Ja tiež tak nejako... Nevlastnou, ale predsa...
Není tady
Mne urobilo radosť včera Verdiho Reqiuem, dirigované 80-ročným Talianom Nellom Santim. Paráda. A zajtra idem na gospelový koncert do kostola. Toto je pre mňa tá pravá duchovná stránka Veľkej noc: hudba a pantomíma (Via Dolorosa s milanom Sládkom pred 2 týždňami).
Není tady
Majkafo - včera jsem se už nedostala na net. I já Ti přeju všechno nej , lásku, štěstí a ať se Ti vyplní, co si přeješ.
Není tady
Já jsem prožila dva krásný dny s vnoučaty, dostala jsem spoustu pusinek od sladkých andílků .....oba mají růžové tvářičky a tmavé oči po tatínkovi, vnouček má oči úplně černé...... je mu jen 16 měsíců.
Musím se hrozně smát, moje vnučka si myslí, že všechny babičky mají název babička Marketka (moje jméno ) a k tomu přídává jméno dotyčně babičky .
Takže babička Marketka Květuška z Tábora , babička Marketka Boženka z Prahy atd.......
Upravil(a) novavila (8. 4. 2012 19:00)
Není tady
Vílo, tak ty se jmenuješ Markéta?! Nádherné jméno. Jedno z mých nejoblíbenějších. Společně s Alžbětou, Viktorií, Amálií, Adélou, Rozálií, Eliškou, Anežkou, Magdalenou, Helenou, Hanou, Karolinou... No, líbí se mi hodně jmen. Markéta přesně splňuje to kritérium, že se dává od středověku a přitom je stále aktuální, to se mi na ní staršně moc líbí. A německá podoba Greta je snad ještě hezčí. Do rodného listu bych zapsala Markéta a říkala jí Greto.
Můžu se zeptat, jak se jmenují tvá vnoučata?
Z chlapeckých jmen se mi nejvíce líbí Vilém (to se snad nikomu nelíbí), pak Lukáš, Štěpán, Václav, Antonín, František... a další.
Není tady
Když už jsme u těch jmen. Včera se Ivanu Trojanovi narodil čtvrtý syn - Václav. A představte si, že já to uhodla! Je to asi měsíc, co jsem zakládala ohledně toho diskuzi na netu a tipovala jsem Václava a oni ho skutečně dali. Udělalo mi to trochu radost. Teda jen na chvíli. Mám teď propad. Trojan má již Františka, Josefa a Antonína. I toho Antonína jsem tehdy uhodla. To jsem narazila v Blesku na článek, že se mu má narodit každým dnem třetí syn. Jak jsem si přečetla, že má syny Františka a Josefa, hned si říkala, to bude Antonín a taky že jo.
Není tady
Vil, ty čteš Blesk Plesk?