Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 6. 4. 2012 21:37

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost - 20

Taky se připojuji s přáním k narozeninám.

Mně dnes udělala radost moje kamarádka, která, ač je momentálně hodně nemocná, má úžasný přístup k životu i k té nemoci a vše to spěje k lepšímu.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#102 6. 4. 2012 21:38

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

http://i.dama.cz/s/e121.gif taky gratuluji k narozenínám

Strach je malá smrt...

Není tady

#103 6. 4. 2012 21:42

majkafa
Host

Děkuji moc za přání. stolt
Už dva dny si užívám, že je mi 49 let. Je to super a na 50-ku se těším.
Nemyslela jsem si před lety, když jsem přišla na babinet, že mě ještě čeká něco tak hezkého, jak prožívám. Netušila jsem ani, jak krásné je být babičkou. stolt

#104 6. 4. 2012 22:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Nemyslela jsem si před lety, když jsem přišla na babinet, že mě ještě čeká něco tak hezkého, jak prožívám. Netušila jsem ani, jak krásné je být babičkou. stolt

Týýý vado, já už se pomalu chystám do truhly (a to jsem o pouhejch 14 dní starší, než Ty), a Ty se těšíš na babičkovství a něco krásnýho big_smile
Takže se přidávám - Všechno nejlepší, Majko... storstark
Asi budu muset ještě přehodnotit svůj přístup k životu.. big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#105 6. 4. 2012 22:31

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Týýý vado, já už se pomalu chystám do truhly (a to jsem o pouhejch 14 dní starší, než Ty), a Ty se těšíš na babičkovství a něco krásnýho big_smile

To každopádně, Mikeši ... big_smile představ si, jak je krásná a nezastupitelná role dědečka ... tongue

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#106 6. 4. 2012 22:38

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Kiara napsal(a):

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

To každopádně, Mikeši ... big_smile představ si, jak je krásná a nezastupitelná role dědečka ... tongue

Tak to podepisuju, já nepoznala ani jednoho dědečka, oba zemřeli dá se říct krátce před mým narozením sad a jak mi chyběli. Takže Mikeši, zaklapni to víko a koukej se hezky uchovat pro svá vnoučata big_smile

Není tady

#107 6. 4. 2012 22:46

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Maruško, připojuju se s gratulacemi.

Není tady

#108 6. 4. 2012 23:00

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

Kiara napsal(a):

Kadopádně, Mikeši ... big_smile představ si, jak je krásná a nezastupitelná role dědečka ... tongue

Tak to podepisuju, já nepoznala ani jednoho dědečka, oba zemřeli dá se říct krátce před mým narozením sad a jak mi chyběli. Takže Mikeši, zaklapni to víko a koukej se hezky uchovat pro svá vnoučata big_smile

Máte pravdu, holky - já jsem přišel před 4 lety na babinet řešit svoje starosti s tehdejší milenkou, tak teď tady přece nebudu řešit nějaký umírání big_smile big_smile

Ale že bych se nějak těšil na vnouče, to zase neeeee....  big_smile

Není tady

#109 7. 4. 2012 7:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

Kiara napsal(a):

Mikeš napsal(a):

taky jsem nepoznala ani jednoho dědu, taky oba zemřeli, než jsem se narodila. jen si nejsem jistá, jestli můžu říct, že mi chyběli, když jsem je neznala. jeden byl prý miliónovej, ale u toho druhýho prý nebylo o co stát. a vzhledem k tomu, že mu můj táta celej život odmítal jít na hrob, tak to asi pro mě zase taková ztráta nebyla.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#110 7. 4. 2012 7:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Kiara napsal(a):

Kadopádně, Mikeši ... big_smile představ si, jak je krásná a nezastupitelná role dědečka ... tongue

Máte pravdu, holky - já jsem přišel před 4 lety na babinet řešit svoje starosti s tehdejší milenkou, tak teď tady přece nebudu řešit nějaký umírání big_smile big_smile

kdyby sebou mladej hodil tak, jako kdysi já, byla bych babičkou za tři roky. tak doufám, že nebude tak akční, na babičku se ještě necejtím vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#111 7. 4. 2012 7:49

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Mikeš napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Kiara napsal(a):

taky mě představa "babičkovství" vůbec neláká  kapitulation

Není tady

#112 7. 4. 2012 8:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

kdyby sebou mladej hodil tak, jako kdysi já, byla bych babičkou za tři roky. tak doufám, že nebude tak akční, na babičku se ještě necejtím vissla

No vidíš to - můj kámoš díky shodě okolností (vzal si starší ženskou s poměrně už velkýma dětma) se stal dědečkem už ve 36 letech... big_smile

Není tady

#113 7. 4. 2012 8:40

novavila
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Bejt babičkou je nejkrásnější zážitek v mým životě, mladí milenci jsou proti tomu dvojky másla smile

Moje  vnoučata , když se narodila, měla tři prababičky , jednoho pradědečka , dva dědečky a tři babičky (jednu nevlastní ).Není nadto, když se vám děti rozmnoží v mladým věku .

Hezký narozeniny Majko .

Není tady

#114 7. 4. 2012 8:45

majkafa
Host

Mně ve snu nenapadlo, že budu babičkou, nijak jsem se na to nepřipravovala ani nezkoumala, jestli se cítím nebo ne. Najednou to bylo tady, překvápko jak pro mě tak pro dcerku s tehdy ještě přítelem, vyrovnávání s tím mi trvalo jednu noc. Ne s babičkovstvím, jen s tím, jak to šokovalo dcerku a co dál a aby se rozhodla správně.
Jak tu už někdo psal, vnoučátka jsou odměnou za to, že jsme své děti nezabili. smile Je to opravdu ta nejkrásnější odměna za výchovu mých dětí. Je to kouzlo, kterým jsem se vrátila k počátku. Je dar prožít dětství své, pak se k němu vrátit se svými dětmi a potřetí s vnoučaty. Je pokaždé jinak krásné a tohle třetí mi přijde nejhezčí. Bez povinností a přílišné zodpovědnosti, ale o to víc radosti. Nemusím, co nechci a můžu, co chci. Jsem zdravá a v dobré psychické i fyzické kondici, o to je to užívání lepší.
Momentálně se těším na to, že se dcerka asi za měsíc stěhuje a já budu mít vnoučka týden na hlídání. Náramně si to zase užijeme. stolt

#115 7. 4. 2012 10:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ony ty pojmy "babička" nebo "dědeček" jsou vůbec poněkud zavádějící... já si např. pod slovem "babička" představím prvotně tu svoji babičku... tedy starou hodnou paní v zástěře, která s náma bydlela v bytě, bylo jí asi 80, a teprve když umřela (já vím, že teď jsem hnusnej cynik, ale ono to tak opravdu bylo), tak jsem ve svých 18 letech získal vlastní pokoj...

Ty dnešní "babičky" jsou sexy šťabajzny, za kterýma se každej chlap rád ohlídne...

Není tady

#116 7. 4. 2012 11:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

To je fakt, moje tchýňka bude mít letos 70, slovy sedmdesát let, ale vypadá o takových 10-15 let mladší, je to fakt kočka. Navíc, ač je to tchyně, i když teď už ex-, tak byla a je to úžasná ženská.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#117 7. 4. 2012 12:41

majkafa
Host

novavilo, děkuji ti za přání. Moc mě od tebe potěšilo.

Mikeši, taky jsem se připravovala do rakve, když mi bylo 40. Ale teď je všechno jinak. big_smile

Radost mi udělala procházka po našem městě spojená s nákupy. Poseděla jsem v našem kostelíčku, který byl celý otevřený, ne jenom vstupní část, takže se dalo i sednout do lavice. Obešla jsem obrazy s křížovou cestou a vzpomínala, jak jsme Via Dolorosa prošli v Jeruzalemě. Překvapilo mě, kolik bylo v kostelíčku lidí, i chlapů. Tiše seděli v různých částech kostela. V jednom schovaném výklenku v části, kde jsem ještě nikdy nebyla, byly sochy dvou nádherných kamenných klečících andělů. Měla jsem potřebu je pohladit, i jejich zlacená křídla.

Můj milý je na chalupě se synem a rodiči, ale večer bude na netu, prý by se mu za mnou moc stýskalo, aspoň za písmenky, než se v pondělí uvidíme.
Mám rozjímací velikonoční chvilku, čas zastavení a zklidnění. Moc se mi to líbí. Zítra ráno pojedu do kostela v jednom městě poblíž, bude tam zpívaná Mozart Grosse Messe.

#118 7. 4. 2012 16:21

vera
♥♥♥♥♥♥-

já se právě vrátila z výletu..hřebenatková skála....nic jsme nenašli
ale prochodili jsme židovský hřbitov v Rousínovci....neměl atmosféru...hrozné okolí, které vzniklo za totality...
tak si dám čaj s rumem

Není tady

#119 7. 4. 2012 20:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

No vidíš to - můj kámoš díky shodě okolností (vzal si starší ženskou s poměrně už velkýma dětma) se stal dědečkem už ve 36 letech... big_smile

Ja tiež tak nejako... vissla Nevlastnou, ale predsa...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#120 7. 4. 2012 20:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne urobilo radosť včera Verdiho Reqiuem, dirigované 80-ročným Talianom Nellom Santim. Paráda. A zajtra idem na gospelový koncert do kostola. Toto je pre mňa tá pravá duchovná stránka Veľkej noc: hudba a pantomíma (Via Dolorosa s milanom Sládkom pred 2 týždňami).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#121 8. 4. 2012 12:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Majkafo - včera jsem se už nedostala na net. I já Ti přeju všechno nej , lásku, štěstí a ať se Ti vyplní, co si přeješ. par

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#122 8. 4. 2012 18:59

novavila
Zablokovaný

Já jsem prožila dva krásný dny s vnoučaty, dostala jsem spoustu pusinek od sladkých andílků .....oba mají růžové tvářičky a tmavé oči po tatínkovi, vnouček má oči úplně černé......  je mu jen 16 měsíců.
Musím se hrozně smát, moje vnučka si myslí, že všechny babičky mají název  babička Marketka (moje jméno ) a k tomu přídává jméno dotyčně babičky .
Takže babička Marketka Květuška z Tábora , babička Marketka Boženka z Prahy atd.......big_smilebig_smile

Upravil(a) novavila (8. 4. 2012 19:00)

Není tady

#123 8. 4. 2012 19:55

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Vílo, tak ty se jmenuješ Markéta?! Nádherné jméno. Jedno z mých nejoblíbenějších. Společně s Alžbětou, Viktorií, Amálií, Adélou, Rozálií, Eliškou, Anežkou, Magdalenou, Helenou, Hanou, Karolinou... No, líbí se mi hodně jmen. Markéta přesně splňuje to kritérium, že se dává od středověku a přitom je stále aktuální, to se mi na ní staršně moc líbí. A německá podoba Greta je snad ještě hezčí. Do rodného listu bych zapsala Markéta a říkala jí Greto.
Můžu se zeptat, jak se jmenují tvá vnoučata?
Z chlapeckých jmen se mi nejvíce líbí Vilém (to se snad nikomu nelíbí), pak Lukáš, Štěpán, Václav, Antonín, František... a další.

Není tady

#124 8. 4. 2012 20:00

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Když už jsme u těch jmen. Včera se Ivanu Trojanovi narodil čtvrtý syn - Václav. A představte si, že já to uhodla! Je to asi měsíc, co jsem zakládala ohledně toho diskuzi na netu a tipovala jsem Václava a oni ho skutečně dali. Udělalo mi to trochu radost. Teda jen na chvíli. Mám teď propad. Trojan má již Františka, Josefa a Antonína. I toho Antonína jsem tehdy uhodla. To jsem narazila v Blesku na článek, že se mu má narodit každým dnem třetí syn. Jak jsem si přečetla, že má syny Františka a Josefa, hned si říkala, to bude Antonín a taky že jo.

Není tady

#125 8. 4. 2012 20:05

majkafa
Host

Vil, ty čteš Blesk Plesk? va

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí