|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Vilemína napsal(a):
Bety, nádhera!
Zaštipuješ rajčata?
ano, sadíme jenom tyčková. Na zahradě dělá všechno manžel se synem, mě to nebaví...
Upravil(a) Bety (6. 7. 2012 18:17)
Není tady
Bety napsal(a):
Vilemína napsal(a):
Bety, nádhera!
Zaštipuješ rajčata?ano, sadíme jenom tyčková. Na zahradě dělá všechno manžel se synem, mě to nebaví...
U nás otec a taky mamka, "diriguje" to ale otec, protože tomu rozumí, resp. má zkušenosti. On strašně rád sklízí - cokoliv, i když to nejí. Zahrada je jeho koníček.
Rajčata máme zatím zelená, zato sklízíme okurky, cukiny (těch máme opravdu hodně), brambory, papriky (miluju zelené papriky), rybíz, maliny, joštu, hrášek...
Není tady
Radost mi udělalo, že jsme dnes našli zapeklitou kešku na druhý pokus, včera se nezadařilo. Že jsem krásně vyplavaná a opálená po odpoledni na koupališti. 
Mě dělalo odpoledne radost sledovat "mladé". Rozhodli se sestěhovat tak vybírají nábytek, plánují....a já žasnu jak je synek najednou praktický. A manžel to nějak nemůže rozdýchat, že mu dítě odchází tak odjel radši s kamarády na pánskou jízdu
Není tady
Mně udělalo radost, že jsme si mákli na zahrádce, posekali jsme a já vyplevelila.
Bety - krásný 
My jsme měli taky párkrát rajčátka, ale nikdo je pak když je velký množství nejedl. Takže jich dostanu pro svou potřebu od mamky a stačí.
U nás zatím klid před bouří. Nepadla ještě ani kapka.
Není tady
mě udělala dneska radost moc milá návštěva, rok jsme se neviděli 
Není tady

Pánska? 
Není tady

Není tady
můj vnouček poprvé jede na tábor...rybářský..už odjeli....těžce to nesu
Není tady
vero, to bude fajn, uvidíš :-) klukovi se tam bude líbit, hlavu z toho mají většinou jen dospělí :-)
Není tady
U nás je dneska příjemně, pod mrakem, fouká vítr. 
Není tady
vera napsal(a):
Moje deti jezdili na tabor od 2 tridy a vzdycky se jim tam libilo.Take jsem to tezce nesla.
Není tady
dusička napsal(a):
U nas chcije a chcije....
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
U nás už taky
Není tady
vera napsal(a):
taky jsem těžce nesla, ale třeba se mu bude líbit
Není tady
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
U nás už taky
Závidím...tady seta sahara už nedá vydržet. Momentálně 35st
Není tady
u nás se vůbec neochladilo....prádelna...dusno...fuj....
vytrhala jsem bodláky....šmytec....jsem schovaná v baráku
Není tady

U nás je zataženo, vlhko a dusno, akorát teď vysvitlo na chvíli sluničko. Nemůžu sekat, protože tráva je vlhká, nemůžu plít, protože je všechno mokrý. Tak aspoň peru a za chvíli - až si vypiju kafe - půjdu uklízet.
Musím být navíc na telefonu, protože dcera s přítelem jsou na víkendové dovolené v Německu, vzali to přes Rakousko a kdyby se vyskyt´nějaký zádrhel, abych byla schopna fundovaně poradit (ha-ha).
Není tady

Včera výlet na Nový Mlýny na motorce, noc strávená v karavanu u vody, naprosto úžasný, včera i dnes skvělá koupačka jak v novomlýnské nádrži, tak ještě dnes navíc u nás v lomu. Večer nás čeká grilovačka s kamarádama. Celá dovča někde u móře se může jít bodnout, tohle léto doma nemá chybu. Letos mě moře neláká, takže si ho mileráda odpustím.
Není tady

Moravské ružové, pité priamo na mieste činu...
k tomu grilovačka, večer hody - tiež to nemá chybu...
Není tady

A tak já nevím, no, mám se zase radovat jen tak, bez příčiny? Asi jo. Užívám si léto, užívám si život, starosti si nepouštím k tělu, proč taky, nač se stresovat?
Příští týden mám dovču, jedeme na chalupu k Jablonci nad Nisou, tak se budeme koupat v Mšenské vodní nádrži, budeme výletovat, tak se těším, už má být i chladněji, což kvituju s povděkem, anžto z toho vedra už mi hrabe.
Dnes jsm si s partnerem sali oběd v jedné rodinné restauraci, teď se válíme v solné jeskyni, tak proč se neradovat a neužít si to. Tady je aspoň chládek a příjemně.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Včera výlet na Nový Mlýny na motorce, noc strávená v karavanu u vody, naprosto úžasný, včera i dnes skvělá koupačka jak v novomlýnské nádrži, tak ještě dnes navíc u nás v lomu. Večer nás čeká grilovačka s kamarádama. Celá dovča někde u móře se může jít bodnout, tohle léto doma nemá chybu. Letos mě moře neláká, takže si ho mileráda odpustím.
Takový způsob léta teeda jen závidím,nedá se,stejně jako zdraví,nikde koupit a klidánko bych to moře za tohle vyměnila:fuck:
My byli v Turecku,ale schválně jsem si nebrala sebou vůbec mobil,ani jsem se nestarala o internet,bez těchhle dnešních šílených vymožeností to bylo supr a vůbec mi nechyběly.Po návratu z dovči jsem pak s hrůzou lezla do své mailové schránky,co kde zas řešit apod.Ale není to tak hrozný naštěstí.
Není tady
Modroočko, to ses možná koupala v Nových Mlýnech v době, kdy i má dcerka, byli na jižní Moravě na týdenní dovolené. Právě jsem viděla fotky. Má už krásné bříško a pan doktor říká, že to bude Eliška. 
Modroočko...krásný léto.-))
My jedem zítra na čachtický hrad, pozítří do Prahy. Taky mám radost jen tak ze života
Není tady

Neni na těch mlýnech spousta komárů,když takhle navečer sedíš třeba venku a pozorujete určitě taky krásný západ slunce??
Není tady