|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Andrej - gratuluju teto 
Není tady
dusička napsal(a):
Andrej - gratuluju teto
Díky moc 

Není tady
Ani jsem neměla čas to sem napsat.
Radost mi udělal Pavlik . Slavnostní předávání vysvědčení v pátek, oblek mu tak slušel. Jejich třídní - její proslov - brečela jsem. Před předáváním vysvědčení devátáci zpívali "Nic není jako dřív" uplně jsem měla husinu. Pavlik byl s kluků nejvíc slyšet. Jako malý kluk zpíval, ted se stydí. Jsem na něho pyšná.
Upravil(a) dusička (2. 7. 2012 22:35)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jsem tetááááááááá
![]()
gratuluju, tak to byl teda fofr 
Není tady
dusička napsal(a):
Ani jsem neměla čas to sem napsat.
Radost mi udělal Pavlik . Slavnostní předávání vysvědčení v pátek, oblek mu tak slušel. Jejich třídní - její proslov - brečela jsem. Před předáváním vysvědčení devátáci zpívali "Nic není jako dřív" uplně jsem měla husinu. Pavlik byl s kluků nejvíc slyšet. Jako malý kluk zpíval, ted se stydí. Jsem na něho pyšná.
my jsme tohle měli před rokem. taky mě to zaskočilo, když jsem si uvědomila, že ta etapa toho dětství končí.
to je úplně o něčem jiným, co - kluci v oblecích, holky v šatech 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jsem tetááááááááá
![]()
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
Není tady
Jsem tetááááááááá
Počkej... upřesni - teta nebo strejda? Mají holčičku nebo kluka? 
Jinak ovšem srdečná gratulace od jedný (už) pratetinky 
Není tady
mám dovolenou, zabalím, zítra promoce juniora a pak tradá, třeste se medvědi
Není tady

stavila se za mnou bývalá kolegyně a stálá kamarádka Květina a šly jsme spolu na ledovou kávičku, poklábosily jsme spolu, bylo to fajn
Není tady
Včera bylo skvělé se projet tramvají po Teplicích.
helena napsal(a):
Jsem tetááááááááá
Počkej... upřesni - teta nebo strejda? Mají holčičku nebo kluka? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jinak ovšem srdečná gratulace od jedný (už) pratetinky http://fora.babinet.cz/img/smilies/pussa.gif
mají kluka....takže cože to vlastně jsem?
Už jsem si ho poňufala, je nádherný a u tety vůbec nebrečí
A díky za gratulaci 
Není tady

Opravili mi infernet... doma mi nešiel. A páčila sa mi jedna výstava, na ktorej som bola pracovne: http://www.snm.sk/?sidelna-budova-SNM-a … davidovej.
Není tady
Vééélikou radost mi udělalo před hodinou narození 4 vnoučete...chlapečka 3.50 kg, 51 cm.
Není tady
ajka50 napsal(a):
Vééélikou radost mi udělalo před hodinou narození 4 vnoučete...chlapečka 3.50 kg, 51 cm.
blahopřeji babičko 
Není tady

Aj ja...
Není tady

Není tady
dneska byl moc fajn den 
Není tady

Že som chytila andulky, ktoré - asi v predtuche vzrúša - sa na rozdiel od inokedy odmietali vrátiť do klietky a ja som už mala nervy, lebo mi mali prísť opraviť infernetovo-telefónny signál, a bála som sa, že vtáci frngnú... Mladá to vzdala, ale Pepík už od únavy chodil pešo, ale odmietal sa vrátiť... Nakoniec som ho nahnala dnu a priklopila asi 2 minúty pred príchodom technika. A keď prišiel, čušali ako voš pod chrastou a tvárili, že tam ani nie sú...

Není tady
Radost mi dělá dnešní volný den. Zítřejší strávím v práci, ale dnešní si užiju s mým milým. Půjdeme i na kešky. Jednu jsme už pro dnešek vyluštili, na našem starém židovském hřbitově.
konečně budou vlastní rajčata 

Není tady
hokkaido
muškátová
Není tady
a květiny gazánie

a cínie

Není tady
Bety, krásný:-)
Není tady
Bety, nádhera!
Zaštipuješ rajčata?