|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Delahey napsal(a):
Judyna napsal(a):
Delahey, jak se ti líbilo v Krakowě? Mně moc.
Byla jsem v Krakowě potřetí, je to moje srdeční záležitost,historické jádro je nádherné, má neopakovatelnou atmosféru. Chtěla bych se tam podívat ještě letos v prosinci, zažít vánoční atmosféru adventních trhů, prý jsou moc krásné......Poprvé jsem tentokrát byla v solných dolech ve Wieliczce. Nádhera,krásný zážitek, neuvěřitelné, co se dá do soli vytesat a ze soli vyrobit... ta teplota byla navíc víc než příjemná.
Jo, solné doly jsou taky moc pěkné, neuvěřitelně.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pavli, pošlu ti SZ

Není tady
Hlásím ze severu déšť 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Pavli, pošlu ti SZ
Máš to tam, trochu zmatený, ale snad to pochopíš
Není tady

dusička napsal(a):
Hlásím ze severu déšť
Tak na jihu Moravy dusno, vedro a sucho 
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Pavli, pošlu ti SZ
Máš to tam, trochu zmatený, ale snad to pochopíš
pochopila, neboj 
Není tady
tady se blejská, vítr jako blázen a občas spadne nějáká ta kapka, fakt super 
Není tady
závidím.....u nás ....nedýchatelno....neteče voda, bo lidi napouštějí bazény...právě dělám meruň. marmeládu, tak sakruju.....dostala jsem bedýnku meruněk...ale jsou uvařené....tak nevím
Není tady
Konečně bouřka!
Není tady
u nás taky....hurrá....posílám Helence, PPavle.....všem
Není tady

Aj sem, prosím... u nás trópy, sucho, kľud...

Není tady

vera napsal(a):
závidím.....u nás ....nedýchatelno....neteče voda, bo lidi napouštějí bazény...právě dělám meruň. marmeládu, tak sakruju.....dostala jsem bedýnku meruněk...ale jsou uvařené....tak nevím
vero, tak to máš ještě poměrně fádní zážitky
Mladí mi tady otrhali třešeň - co, otrhali, rovnou mi třešeň prořezali i s větvemi obsypanými plody. Mám asi patnáct kilo třešní, mám to v předsíni ve třech nádobách a vůbec nevím, co si s tím počnu
Chytil nás ještě liják a bouřka, takže jsem jednu várku musela ihned zpracovat na džem, mám zatím zavařeno jen šest skleniček a další kvanta třešní na mě čekají. Takže budou kompoty, budou ještě džemy, bude i šťáva a něco určitě ještě rozdám.
A protože se vracím z práce okolo sedmé hodiny večerní, mám po příští večery o zábavu postaráno a třešně dlouhou dobu nebudu chtít vidět ani na fotce
MMCH s třešňovým džemem už mám těch džemů celkem osmnáct sklenic
a zdaleka ještě nejsem u konce 
Není tady
u nás taky....hurrá....posílám Helence, PPavle.....všem
vero, děkuju... došla v pořádku 
vůbec nevím, co si s tím počnu
Jedna léty vyzkoušená rada - když nevím, co s ovocem, naházím ho do rumíčku 
Práce míň než se zavařováním (natož džemem) a výsledek většinou vítán 
Není tady
teda tak tady bylo prd. blesky, hromy, vítr, jako kdyby byl konec světa, ale jinak jen pár kapek - nebylo to ani na zalití, max to spláchlo prach. záhony jsou úplně suchý 
Není tady
u nás hezky zalilo.....
Kiaro....lituju....ale zase já odjíždím na 4 dny se 3 vnoučaty na chalupu
to bych brala radši ty třešně
Není tady
no jo, když zalilo u vás, u dusičků, vilemíny, heleny a kdo ví kde ještě, pak na nás tady mělo něco zbejt, že jo 

Není tady
odjíždím na 4 dny se 3 vnoučaty
Hluboce s tebou cejtím...
haranty holt nezavaříš
- i když představ si to... 30. června zavekovat a 31. srpna vyndat, umejt a druhej den poslat do školy...
když zalilo u vás, u dusičků, vilemíny, heleny a kdo ví kde ještě
Počkej... já dostala přesně to, co jsem si přála - "bouřtičku"
Takovou demoverzi...
Není tady
Tak když už jsme u těch bouřek, tak já měla za to, že u nás ani ťuk, ale asi jsem se spletla, neb jsem se před dvěma hodinama dozvěděla, že mou "malou" sestřičku odvezl švagr do porodnice, praskla jí voda. A těch příjmů měli dneska ráno pět
No termín sice měla až za 14 dní, nicméně je jasné, že dnes či zítra bude ze mě teta....holky já mám nervy 
Není tady
jejda andri, nenervuj se, budeš teta, bude mimísek, dyť to je přece nádhera !
určitě všechno dobře dopadne, doktoři už na to dohlídnou, klid a těš se !
Není tady
A těch příjmů měli dneska ráno pět
Co tě překvapuje - nejen bouřky, ale zejtra (nebo už dneska v noci) je úplněk 
Jinak samozřejmě velkou gratulaci... tetko
(To je poprvé, že jsi tak nervózní?)
Není tady
Pavli, jasně že se strašně moc těším, jen je to prostě takový zvláštní pocit - je o sedm let mladší, já jí defacto dělala takovou druhou mámu, tak teď se o ně bojím, to je celé. Teda ani ne tak bojím, nevím blbě se to vysvětluje, no prožívám to s ní
Navíc, ona je ten typ, co omdlívá i při odběru
, ještě v sobotu si dělala srandu, že netuší, jak prďolka půjde ven 
Heli, ještě úplněk? No tak to se nedivím, že špunt se dere na svět. A jo jo, je to poprvé, ségra čeká první mimčo.
Holky díky 
Není tady
že netuší, jak prďolka půjde ven
"Pane doktore, já nevím, jak to děťátko půjde ven..."
"Klid, mladá paní, úplně stejně, jako dovnitř."
"Ano? A to taky budu muset mít jednu nohu na volantu a druhou z okýnka?"
Ale jinak tě chápu - když se chystala rodit moje o dost mladší ségra, prožívala jsem to stejně. Možná o to víc, že pár tejdnů před tím umřela máma a jak na potvoru byl její chlap služebně pryč, tak bydlela u nás. To bys koukala, jak jsem to měla obšancovaný - včetně u kámošky-sousedky deponovanejch klíčů od bytu... 
Není tady

helena napsal(a):
odjíždím na 4 dny se 3 vnoučaty
Hluboce s tebou cejtím...http://fora.babinet.cz/img/smilies/pussa.gif haranty holt nezavaříš http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - i když představ si to... 30. června zavekovat a 31. srpna vyndat, umejt a druhej den poslat do školy...
Saďoure, takys´ byla prcek ... jak by se ti líbilo bejt ty dva krásný měsíce v zavařovačce 
Není tady
Andrej - tak co ségra. ?
A hlásím ze severu - máme tu bouřku a silný liják . Posílám na východ. 
Není tady
Jsem tetááááááááá 

Není tady