29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já nemám ráda přírodu mi neladí, protože vědomě lžu. Cítím to jako rouhání.
Mám všechno, proto mě vaše nabídka nezajímá - u mě DOST dobrý. Díky.
Protože mám opravdu všechno, co si můžu přát.
Upravil(a) majkafa (5. 4. 2012 9:59)
majkafa napsal(a):
Protože mám opravdu všechno, co si můžu přát.
Majko, a oni nelžou? Většina z nich ti spoustu informací zatají, zkrátka ti spoustu věcí "zapomenou" říct.
Dřív jsem taky už předem říkala, že o nic nemám zájem, bohužel to ale nezabíralo.
Není tady
Vil, vím, že říkají i nepravdy.
Ale já neřeším, co oni, to mi nenáleží. Řeším, co já.
Já používám - děkuji, nemám zájem. Proneseno pevným hlasem a při přímém kontaktu s odhodlaným pohledem do očí.
Není tady
Mně dnes udělal radost noční déšť. Nebylo ho sice moc, ale každá trocha dobrá.
Není tady
Nemám ráda přírodu je tak zjevná nadsázka, že to snad nemůže být bráno jako lež . Já s nimi taky nemám problém. Jen mám už občas chuť udělat si z nich trochu legraci. Jinak "Jste spokojená s...." "jsem" to je jasná odpověď. Případě "slečno, vás se taky zeptám" "a já vám taky nic neřeknu".
Copak "máte ráda přírodu?" jsou aspoň docela príma kluci a děvčata, ale takoví prodavači magnetek a zvířátek....od loňské aféry s falešnou sbírkou na útulek Maršovice si na ně snad lidi dávají větší pozor. Tenhle týden jsem nastoupila do metra a proti mě si přisedl kluk s košíčkem plyšáků, naklonil se až ke mě a jestli bych nepřispěla - ani nevím na co. V takových situacích slušně říkám, že přispívám podle svých možností, ale na ulici nikomu peníze nedávám. Chlapec ukazoval nějakou smlouvu a když jsem řekla, že takhle opravdu ne a vrátila se ke svému časopisu, několik zastávek na mě upřeně zíral a asi čekal, že vyměknu. Nakonec se pomalu složil na sedačku proti mě, začal vytuhávat a pěkně z nej táhl nějakej chlast. Asi tak pilně dělal dobročinnost, že se nestihl vyspat.
Není tady
Vilemína napsal(a):
majkafa napsal(a):
Protože mám opravdu všechno, co si můžu přát.Majko, a oni nelžou? Většina z nich ti spoustu informací zatají, zkrátka ti spoustu věcí "zapomenou" říct.
Dřív jsem taky už předem říkala, že o nic nemám zájem, bohužel to ale nezabíralo.
Jak nezabíralo? Jako že za tebou běželi? Mně teda úplně stačí je přehlídnout jak zapocený okno, ani nemusím nic říkat, když se mi nechce. Asi mám dostatečně nevlídný pohled .
Jinak na ty z Duhy, Unicefu apod. jsem slušná, to jsou většinou mladý lidi plný ideálů . Jenomže jak sama dobrovolničím a když mi vyjde trochu peněz, koupím něco do útulku, tak mám prostě v tomhle svůj systém. Jeden nemůže spasit všechno. Když vypadají hodně smutní z mé necitelnosti, tak jim to klidně vysvětlím
.
Není tady
Vilemína napsal(a):
majkafa napsal(a):
Protože mám opravdu všechno, co si můžu přát.Majko, a oni nelžou? Většina z nich ti spoustu informací zatají, zkrátka ti spoustu věcí "zapomenou" říct.
To, že se něksdo chová hnusně znamená , že já se budu taky chovat hnusně ?
Nemám ráda přirodu je jako bys řekla, nemám ráda Boha, nemám ráda maminku, nemám ráda zvířata ........slova mají velkou moc a zatratit přírodu je síla teda .
Není tady
Judyna napsal(a):
Já používám - děkuji, nemám zájem. Proneseno pevným hlasem a při přímém kontaktu s odhodlaným pohledem do očí.
Anebo jen pevným hlasem, když je to do telefonu Volávali mi jako diví - na pevnou i na mobil, ale jak to člověk každýmu takhle utne hned v zárodku, asi si to nějak řekou, nebo co - už nevolaj, nebo naprosto výjimečně. Když jsem ještě jezdila do Prahy do centra, bylo to na denním pořádku - to se člověk naučí rychle a efektivně se jich zbavit
Jo - a u nás pršíí! Hurá!
Není tady
Tak to se vážně povedlo - nečekala jsem, že dneska něco takového zažiju....
Zazvonil telefon, volala Česká spořeitelna a jestli prý mám čas na krátký monitorovací rozhovor.... řekla jsem, že se omlouvám, ale že musím odejít. A kdyže prý bych měla jindy čas. Odpověděla jsem, že jsem nedávno ve spořitelně byla a že jim nemám co říct. NO ALE MY VÁM ANO!!! rozčilil se hlas, co už ztratil tu naučenou zpěvavou intonaci. NE, DĚKUJI MOCKRÁT, odpověděla jsem. Následovalo zamumlání čehosi a zapraštěl telefon. Doufám, že ve spořitelně teď neshánějí jiné sluchátko.
Tak já letím.
Není tady
Určitě ale shánějí novýho otravátora oni to nahrávaj, ty hovory - ten tvůj už má padáka, to bych se vsadila.
Není tady
koniklec napsal(a):
Vilemína napsal(a):
majkafa napsal(a):
Dřív jsem taky už předem říkala, že o nic nemám zájem, bohužel to ale nezabíralo.Jak nezabíralo? Jako že za tebou běželi? Mně teda úplně stačí je přehlídnout jak zapocený okno, ani nemusím nic říkat, když se mi nechce. Asi mám dostatečně nevlídný pohled
.
Jinak na ty z Duhy, Unicefu apod. jsem slušná, to jsou většinou mladý lidi plný ideálů. Jenomže jak sama dobrovolničím a když mi vyjde trochu peněz, koupím něco do útulku, tak mám prostě v tomhle svůj systém. Jeden nemůže spasit všechno. Když vypadají hodně smutní z mé necitelnosti, tak jim to klidně vysvětlím
.
Podle meho kdo nema rad prirodu,nema rad ani zivot.Ten clovek je bezduchy.
Není tady
Šmarja, ženský...se z vás picnu
Není tady
Ale já mám ráda přírodu. Jen jsem se toho otravného "agenta" chtěla co nejrychleji zbavit, proto jsem řekla, že ne. Byl z Hnutí duha. Jelikož vím, na co zhruba nalákává lidi (spolužák ze střední to nějakou dobu dělal jako brigádu), neměla jsem zájem si to ani vyslechnout. Možná si o mně myslíte, že jsem bezcitná atd., ale není to tak. Doučuju kluka z pěstounské rodiny, je to přes jednu organizaci, zdarma, dělá mi to obrovskou radost, ač ten chlapec podává velmi slabé výkony. V budoucnu bych se chtěla nadále aktivně věnovat v neziskových organizacích. Takové to pasivní, že někam vhodíte do kasičky peníze, to nepodporuju. Nevěřím tomu. Na děti v dětských domovech nebo kojeneckých ústavech bych nikdy nepřispěla. Ti mají tolik věcí, že se o tom průměrným dětem ani nikdy nesnilo. Potřebují citové zázemí, materiální mají nadprůměrné.
Znovu opakuji, přírodu mám ráda, stejně tak zvířata. Mým velkým snem je jet budovat školu do některého z afrických států. Tedy pokud bych se nevdala a neměla děti.
Není tady
novavila napsal(a):
Vilemína napsal(a):
majkafa napsal(a):
Dřív jsem taky už předem říkala, že o nic nemám zájem, bohužel to ale nezabíralo.To, že se něksdo chová hnusně znamená , že já se budu taky chovat hnusně ?
Nemám ráda přirodu je jako bys řekla, nemám ráda Boha, nemám ráda maminku, nemám ráda zvířata ........slova mají velkou moc a zatratit přírodu je síla teda .
Nemyslím si, že se chovám hnusně. Mluvím na ně snad sprostě?
Vílo, ten "agent" z Duhy právě byl nachystaný, že mu na otázku "Máte ráda přírodu", odpovím ano, a podle toho se "rozjede" rozhovor. Když jsem mu rázně řekla že ne, nezbylo mu nic jiného než sklopit ocas a snažit se dál. Já chápu, že mnohdy to jdou dělat zoufalí lidi, co nemohou zavadit o práci. Protože jsou placeni z velké části od počtu sjednaných smluv, začínají být brzo útoční, když se jim nedaří.
Já to považuju jako SPAM, ten taky ihned mažu a neodepisuju, že děkuju a nemám zájem.
Není tady
Vilemíno, já Ti rozumím. Vzpomínám, jak před mnoha a mnoha lety u nás zazvonili Jehovisté, já blbec otevřela dveře a jejich první otázka byla, jestli přemýšlím o smyslu života. Tak jsem řekla, že ne, že žiju ze dne na den. Otevřené pusy měli docela dlouho. Ale měla jsem pokoj.
Teď už jsem méně akční a používám jen to - děkuji, nemám zájem.
Není tady
Vilemína napsal(a):
novavila napsal(a):
Vilemína napsal(a):
Majko, a oni nelžou? Většina z nich ti spoustu informací zatají, zkrátka ti spoustu věcí "zapomenou" říct.
Dřív jsem taky už předem říkala, že o nic nemám zájem, bohužel to ale nezabíralo.To, že se něksdo chová hnusně znamená , že já se budu taky chovat hnusně ?
Nemám ráda přirodu je jako bys řekla, nemám ráda Boha, nemám ráda maminku, nemám ráda zvířata ........slova mají velkou moc a zatratit přírodu je síla teda .Nemyslím si, že se chovám hnusně. Mluvím na ně snad sprostě?
Vílo, ten "agent" z Duhy právě byl nachystaný, že mu na otázku "Máte ráda přírodu", odpovím ano, a podle toho se "rozjede" rozhovor. Když jsem mu rázně řekla že ne, nezbylo mu nic jiného než sklopit ocas a snažit se dál. Já chápu, že mnohdy to jdou dělat zoufalí lidi, co nemohou zavadit o práci. Protože jsou placeni z velké části od počtu sjednaných smluv, začínají být brzo útoční, když se jim nedaří.
Já to považuju jako SPAM, ten taky ihned mažu a neodepisuju, že děkuju a nemám zájem.
Já hlavně nevím proč to řešíš , s nimi se setkáváme všichni , obtěžují nás ,ale když je ignoruješ , tak toho nechaj . Já slušně poděkuju a spěchám jinam , nevím proč jim měla lhát nebo zahánět .
Mně to přopomíná naši babičku, když na ní někdo takovej zazvoní, má z toho vánoce a 3 krát nám to vypráví, co mu řekla, co on na to a jak to dopadlo ....
Není tady
Judyna napsal(a):
používám jen to - děkuji, nemám zájem.
já vynechávám i to děkuji... vybafnu jenom "nemám zájem" a někdy jenom "ne"
mně ukazovali Jehovisti obrázek vysmáté rodinky u domečku na zahrádce a ptali se mě, jestli by se mi líbilo takhle žít - odpověď že přesně takhle žiju, a prásk vratama od baráku
a pak ještě kdysi vyrukovali s otázkou, jestli vím, že se u nás každé druhé manželství rozvádí - ano, vím
a jestli bych si s nimi o tom chtěla popovídat? Ne nechtěla, prásk vratama od baráku
blbý je, že nevidím kdo stojí za vratama když jsem venku a jdu rovnou otevřít, když jsem v bytě tak použiju domácí telefon a ani neotvírám...
Není tady
ach ta skleróza, původně jsem chtěla napsat co mi dnes udělalo radost ale nějak jsem se začetla...
dnes jsem dostala obrovský kus vynikajícího domácího dortu, snědla jsem ho teď po
Není tady
hm....s Jehovisty si to užívám....on v obleku, bílé košili s kravatou, ona v růžové říze s rozpuštěnými vlasy....tak kolem 25.....a začali mi cpát klíny do hlavy...masochisticky jsem je poslouchala ....a pak se s nimi pustila do debaty...o životě
už nepřišli
Není tady
co mi udělalo radost....upekla jsem 6 beránků....teprve ten poslední se mi hezky povedl
těch 5 jdu spravovat...
Není tady
vera napsal(a):
co mi udělalo radost....upekla jsem 6 beránků....teprve ten poslední se mi hezky povedl
těch 5 jdu spravovat...
to máš celé stádo, to budeš určitě rozdávat...
Není tady
Bety napsal(a):
vera napsal(a):
těch 5 jdu spravovat...
to máš celé stádo, to budeš určitě rozdávat...
....Hlásím se
Není tady
co mi dnes udělalo radost a nejen mě - vydělala jsem dnes naší rodině 30 tisíc,protože se mi podařilo zjistit a složitě vystopovat majitele moc pěkného vypiplaného bytečku,který tento byt teprve krátce prodával přes realitku.Takže následoval mailík,on zavolal a už je tzv. ruka v rukávě a už se to peče a já tak nemusím platit navíc nesmyslnou šílenou provizi makléřce.Tu jsem ani nemusela kontaktovat a s ničím "otravovat",protože lokalitu dobře znám a tak jsem i poznala přísluš.dům
Není tady
Jaku, super!
Není tady