Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 4. 4. 2012 16:13

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Co je pro vás největší svinstvo?

majkafa napsal(a):

helena napsal(a):

Viz moje předchozí zmínka o bonbónech... když celá školka svačí chleba a Pepička si s posvěcením maminky donese sušenky, okamžitě je něco extra... někdo, kdo si "může dovolit" nedodržovat pravidla. Dobrej základ do dalšího života - hlavně pro okamžiky, kdy Pepča zjistí, že to takhle nechodí a maminka už nezařídí...

Pepča si to zařídila sama. A bude v tom pokračovat a nebude potřebovat maminčinu sukni za zády. Jako ji nepotřebovala ani na sušenky, aby si to ve školce vyřídila, že je tam prostě bude jíst.  tongue

asi bude z Pepči dobrá politička - no halvně, že pak bude mít obyčejný lid na koho nadávat...a když napíšu, že se má začínat odzdola, mám na mysli právě třeba tyhle okamžiky. Tak mi řekni, pročpak je obyčejný lid nespokojen s průbojnou Pepčou?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#202 4. 4. 2012 16:15

majkafa
Host

Zklamaná, nevím, proč je obyčejný lid nespokojený s průbojnou Pepčou.

Já nejsem obyčejný lid. big_smile

Upravil(a) majkafa (4. 4. 2012 16:16)

#203 4. 4. 2012 16:15

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vlaďka napsal(a):

Pepča si to zařídila, hm. A jsme tam. Vyroste z ní možná sebevědomá osoba ale možná taky sobecký spratek a "kriminální živel" smile páč již od mala nemusela dodržovat žádná pravidla.

Už jsme jednou s Míšou Kuličkou si říkaly, že by se nám tu hodil "LIKE" jak na FB -  takže s tímto naprosto souhlasím

halooo, babinetí adnimi, nešlo by to zařídit, že bych si na souhlas jen lajkovala? gloria

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#204 4. 4. 2012 16:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ajaE napsal(a):

Pro mne je nejvetsi   SVINSTVO --POLITIKA a POLITIKA a POLITIKA.!!!!!!!!!!!!!!!

a pro politiku rostou Pepči právě ve školkách lol takže největší svinstvo je nedodržování nastavených pravidel a morálky. cool

Není tady

#205 4. 4. 2012 16:19

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vlaďka napsal(a):

Můj syn po matuře odjel na 7 měsíců do Anglie. Sám si to zařídil, zaplatil. Nedovedu si představit něco takového v mé , natož ještě předchozí generaci.

Předtím se psalo, že je každá generace jiná a dnešní nemá úctu ke "stáří" a chová se jinak než ta předchozí. Tak jsem prostě zase napsala blbě to, co se tím myslí.

ale napsala jsi to dobře - v kontextu celé diskuze ano, takže buď v klidu, nejsi to ty, kdo nechápe souvislosti, proč jsi napsala právě to, co jsi napsala wink

Není tady

#206 4. 4. 2012 16:21

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Taky vidím současnou generaci optimisticky.

A takové ty kecy - to za našich mladých časů a všechny jejich varianty - to říkají obvykle zapšklí pesimističtí lidé. A zapomínají, že to říkali i ti předtím a předtím a předtím...
Podle toho nejlepší byl Adam a Eva. Nebo ne? big_smile

Mé děti - 23 a 26 let jsou skvělé, samostatné, moudré, mají mnohem větší rozhled, než jsem měla v jejich věku já, jsou sebevědomější, nemají strach,... I jejich vrstevníci, se kterými se díky nim setkávám.
A má dcerka dle mého vychovává synka mnohem lépe, než jsem to uměla já.

Takže za mě - svět je pořád lepší a lepší. stolt Jiný, to ano. Ale lepší. Ne horší. stolt

Lepsich je mozna par jedincu,ale vic je tech horsich,nepamatuji si,ze za meho mladi nekdo nedodelal skolu nebo ucnak,dnes je to snad nejaka moda,protoze znam takovych spoustu.Navic ani nepracuji,protoze dnes nemusi,povinnost rodicu je je zivit jak urcuje zakon.Cely dny se poflakuji,protoze nic nemusi delat.
Ja to tak pozitivne nevidim.yikes

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#207 4. 4. 2012 16:26

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

mysli v kontextu - ve školce se přes pravidla všem dané cpe bonbonama a v dospělosti nedodržuje pravidla slušného politika...co zas na tom nechápeš?

ano, také nevím, proč  - obyčejný lid by měl být spokojený s Pepčou, když je spokojen i s její rozcapeností ve školce....a někteří to dokonce podporují...NO A CO?
Já nevím, co jsi, přesto vím, co jsi tongue

Není tady

#208 4. 4. 2012 16:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

majkafa napsal(a):

Já ano a proto jako úča přiměju Pepču, aby se o čokosušenky rozdělila tongue

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#209 4. 4. 2012 16:42

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Já myslím, že z Pepči vyroste špatná politička a špatná cokoli, jenom možná v něktrých profesích úspěšná a bohatá. To, co předvádí ve školce je hloupé a asociální chování. Možná je zanedbaná, možná je nezralá, možná má poruchu chování ........ Lupinino řešení je, v případě, že Pepča bude šprajcnutá a bude tahat sušenky do školky pořád, to nejlepší.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#210 4. 4. 2012 16:53

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

fajn, úča přiměje Pepču se rozdělit - ale Pepča bude na úču doma žalovat a nasupená nevychováná maminka to půjde úče vytmavit a pepča si zamne pacičkama a bude vědět, že takhle je to správné, tak se na úču musí.... a dál bude tyranizovat a provokovat se sušenkama.
Co by ovšem mohlo zabrat, je vyloučit nezpůsobnou Pepču z míst, kde nehodlá dodržovat daná pravidla. Možná by se dokonce i nezpůsobné mamince rozsvítilo v hlavě lol

Není tady

#211 4. 4. 2012 17:02

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

majkafa napsal(a):

Vlaďka napsal(a):

Pepča si to zařídila, hm. A jsme tam. Vyroste z ní možná sebevědomá osoba ale možná taky sobecký spratek a "kriminální živel" smile páč již od mala nemusela dodržovat žádná pravidla.

bych to změnila na - žádná NESMYSLNÁ pravidla. wink smile

Stejně jako ty nedodržuješ "nesmyslné" pravidlo - nepožádáš manželky (-a) bližního svého?
...ty sis ho prostě překroutila na smyslné...
nic proti tobě osobně, nejsi jediná, nejsi první ani poslední...
ale je to dohodnuté pravidlo a to, že opakuješ a křičíš NESMYSLNÉ , to nevyvrátí

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#212 4. 4. 2012 17:34

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

tak mě napadá..teda v širším kontextu této diskuze...není vlastně největší svinstvo kázat vodu a pít víno?.....

Není tady

#213 4. 4. 2012 17:42

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Vlaďka napsal(a):

bych to změnila na - žádná NESMYSLNÁ pravidla. wink smile

Moje sestra žije na jiném kontinentu, kde je svoboda, dindividualita a spol. na špici veřejně vyznávaných hodnot. Nedovedeš si představit, jak ta dodržuje pravidla silničního provozu. Tady, v Čechách! Spousta z nich nám všem ostatním příjde naprosto nesmyslná (zvlášť v daném kontextu) a považovali bychom se za mentálně upadlé, kdybychom na ně dbali. Ona ne. Když jí řeknu, že je nesmyslné jet rychlostí 20 km/hod. na opuštěné silničce, že tam tu značku kdosi zapomněl, řekne mi: No snad se to tak dohodlo, ne? Jak mě poškodí, že to dodržím?

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#214 4. 4. 2012 18:17

majkafa
Host

Zklamaná napsal(a):

ano, také nevím, proč  - obyčejný lid by měl být spokojený s Pepčou, když je spokojen i s její rozcapeností ve školce....a někteří to dokonce podporují...NO A CO?
Já nevím, co jsi, přesto vím, co jsi tongue

JJ, víš. Nejsem obyčejný lid, tudíž za něj nemůžu mluvit.
Jsem majkafa. big_smile

#215 4. 4. 2012 18:21

majkafa
Host

Jessika napsal(a):

Stejně jako ty nedodržuješ "nesmyslné" pravidlo - nepožádáš manželky (-a) bližního svého?
ale je to dohodnuté pravidlo a to, že opakuješ a křičíš NESMYSLNÉ , to nevyvrátí

Dohodnuté? lol
Dohodnuté je pro mě to,co si dohodnu já. wink

#216 4. 4. 2012 18:22

majkafa
Host

lupina montana napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já ano a proto jako úča přiměju Pepču, aby se o čokosušenky rozdělila tongue

prima, jsi skvělá úča. BI. stolt

#217 4. 4. 2012 18:23

majkafa
Host

Revliba napsal(a):

tak mě napadá..teda v širším kontextu této diskuze...není vlastně největší svinstvo kázat vodu a pít víno?.....

Za sebe - nevím. Víno mi nechutná. big_smile

A zcela vážně, nejsem Bůh, abych si osobovala právo určovat, co je největší svinstvo.

Upravil(a) majkafa (4. 4. 2012 18:26)

#218 4. 4. 2012 18:45

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Jessika napsal(a):

Dohodnuté? lol
Dohodnuté je pro mě to,co si dohodnu já. wink

A obecná pravidla?..třeba mravní,podprahová,základní lidská....taky by si je měl každý člověk,tak jako ty sám modifikovat?....jako Pepča se sušenkami...Lupi jí pomůže ukázat,že se může rozdělit...dospělý je ale dospělý,má si je tedy modifikovat tak,aby to pro něj bylo výhodné?va

Není tady

#219 4. 4. 2012 18:57

majkafa
Host

On si je každý taky modifikuje. Nemyslíš?
Ale řekla bych, že ne tak, aby to bylo pro něj výhodný. Teda - někdo hledí na výhody, jiný má jiná kritéria.
A každý si za své modifikace ponese odpovídající následky.

#220 4. 4. 2012 19:00

holcina
♥♥♥♥♥♥-

K sušenkám bych řekla, asi tolik - jako učitelka bych to nedovolila, protože všude platí určitá pravidla. A jestli maminka s těmi pravidly nesouhlasí, ať si dá dítko jinam. Ona využívá služeb, tudíž se musí podřídit

Není tady

#221 4. 4. 2012 19:05

majkafa
Host

holcina napsal(a):

K sušenkám bych řekla, asi tolik - jako učitelka bych to nedovolila, protože všude platí určitá pravidla. A jestli maminka s těmi pravidly nesouhlasí, ať si dá dítko jinam. Ona využívá služeb, tudíž se musí podřídit

No vida, konečně to někomu došlo. smile

#222 4. 4. 2012 19:20

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

On si je každý taky modifikuje. Nemyslíš?
Ale řekla bych, že ne tak, aby to bylo pro něj výhodný. Teda - někdo hledí na výhody, jiný má jiná kritéria.
A každý si za své modifikace ponese odpovídající následky.

Moc nevím o čem to vlastně mluvíš...ale vím jedno..vyšší princip nepřečůráme,kdybychom se na hlavu stavěli a všechny modifikace si bohorovně zdůvodňovali....
A od toho se to podle mně všechno odvíjí.....každý sám za sebe a sám u sebe...a když to úplně nezvládám..mlčím a nežvaním o Bohu nebo jako naši politici o touze po blahobytu svých občanů...
Je to o respektu k vyššímu principu..

Není tady

#223 4. 4. 2012 19:27

majkafa
Host

Ano, s tím plně souhlasím.
Jen Bůh zná to, co lze nazvat i vyšším principem. A to prostě nepřečůráme.

#224 4. 4. 2012 20:41

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

majkafa napsal(a):

holcina napsal(a):

No vida, konečně to někomu došlo. smile

Ano? A o čem jiném byla celá ta diskuse o sušenkách?

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#225 4. 4. 2012 20:57

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

lupina montana napsal(a):

Vlaďko, tak běsný to asi nebude....moje dcera učí na gymplu, tak to mám z první ruky.
Rub jsou ti rozcapenci, ale podle všeho jich není zdaleka tolik - jen jsou prostě příšerně vidět a slyšet, což už je taková základní charakteristika každého rozcapence všech dob.
Lícem jsou kurážný, šikovný děcka, co si dokážou poradit a vědí co chtějí - daleko dřív a líp, než jsme to uměli my. smile

No však píšu, že ne všichni jsou špatný. Jen ty špatný jsou víc vidět a jsou špatný tak nějak víc než dřív smile
A na gymplu není zrovna repre vzorek. U náš na automobilce nebo umprumce s učňákama - to je pošušňáníčko. To jsou vzorky přímo pro psychiatry. Ale jak říkáš, většina je v pohodě.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí