Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 2. 4. 2012 22:54

novavila
Zablokovaný

Re: Jak získáváte enegii ?

Vlaďka napsal(a):

smile Kadeřnici mám zítra, ale ne v lese ,ale doma u nás v koupelně. Máme boží kadeřnici dojíždějící domů a taky levnou a užívám si to skoro jako ten les. Dáme kafe, obarví mě, než to chytne tak ostříhá kluky, pokecáme a hoďka je fuč.

Lupino - a víš co mě se nelíbí? My bydlíme v podhůří Orlických hor a mě mírně děsí rovina - třeba Pardubice nebo u Kolína - tam je rovina, panečku smile Tam by se mi nelíbilo. U nás je to tak akorát. Když chci po cyklostezce po rovince do Chocně - tak můžu, když se mi chce do kopečků - taky mám na výběr, ale to se mi chce spíš právě s těmi psy na procházku, než na kolo nebo na brusle.
Já bych nemohla žít ve velkém městě a za přírodu mít parčík pro psy, to by mě prostě zabilo.

Ale jsou takoví lidi, kteří nejdou do lesa nebo prostě vůbec nikam. Mamčina śousedka nemůže pochopit, proč jezdíme na chatu. Celé roky se ptá - a co tam jako celou dobu děláte?
Nepochopí, že dělat dřevo je pro mě zábava,když celý týden účtuju, že vydrápat se v lese na kopec
nebo jít lesem 8 km se synem a se psem na fotbal do vesnice cestou kterou neznám je prostě zábava a dobrodružství. Však všechny cesty vedou do Říma, že jo? Možná jsem v tom trochu lehkomyslná, ale nenechám si to courání lesem prostě vzít jen proto, že po městech pobíhají magoři a vrazi. V lese určitě na mě žádný nečeká.

Já jsem vyrostla v Hlubočepích  na kopci nad Prokopským údolím a taky jsem si dlouho neuměla  představit žít na rovině , vlastně jsme nikdy na rovině nežila .
Ale občas jdu na výlet podél Labe, kde je rovina a je to tam taky moc krásný .

Spousta lidí považuje chození po lese za ztrátu času ,ale já bych jim to nebrala , každý se naplňuje jinak .

Mně by se moc líbilo jít Svatojakubskou pouť , nebo podobnou, třeba aspoň z Prahy na Svatou horu , to  musí být zážitek , jít těma vesnicema po svých , PŘEKONÁVAT SAMA SEBE , v plískaniccích , na slunci , v bouřce , jezyky se postupně mění a se mnou můj věrný ošlehaný druh ........to chci já big_smile big_smile

Není tady

#102 2. 4. 2012 22:59

novavila
Zablokovaný

majkafa napsal(a):

Já do lesa nemusím. Nabíjí mě městská historická centra. Jsem vyloženě městský turista. stolt I můj vnouček je v tomto po mně. Když ho vezmu na výlet do lesa, je otrávenej a nudí se. Protože tam nejsou lidé. A pak jdeme spolu centrem Prahy, po Karlově mostě... a on je ve svém živlu, vysmátej, mává lidem, brebentí. Historická městská centra mi úžasně dobíjí energii. A ze všech nejvíc snad to naše. Když třeba večer nebo v noci padá sníh, vyběhnu ven, stojím na náměstí, dívám se na krásný zámek nad ním, v jednom rohu náměstí kostel, v protějším krásná radnice s věží, z nebe se snáší sníh, ticho, sníh se třpytí pod nohami... krása nebeská. hjarta
:

Ono se to během života mění .
Já jsem dřív byla zarytá tůristka a když někde byly davy lidí, třeba v Karlštejně vinobraní , nemohla jsem pochopit , že se jim líbí v tý tlačenici a prchala jsem pryč . A teď si ráda užiju i takovou akci , kde je hodně lidí a muzika a dobrý víno a jídlo .

Člověk se pořád mění a když něco přehání na jednu stranu a je moc introvertní, začne ho to časem samo tlačit mezi lidi .

Není tady

#103 2. 4. 2012 23:02

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Jessika napsal(a):

nevím, kam se  chystáš, Lupišu, když máš klid na lůžku
koukej se léčit a nelítej porád do venku smile

No já neříkala, že zejtra! A časem se jistě uzdravím glorialol

Já se tak těším,že se Lupíšku brzo uzdravíš a pitomá haksna ti dá pokoj a Amálice bude kol kolem čmuchat a nezežere ty blbý kury za rybníkem a budem spolu objímat dřeviny...a Jessouna naberem po cestě jo?A taky si můžem v lese vytvářet účesy,mám pro tebe jeden skvostnej vymyšlenej!!
Možná zvládnem i zorganizovat free huges in Prague!

Není tady

#104 2. 4. 2012 23:09

majkafa
Host

Miluji stromy. V bytě mám spoustu stromů na různé způsoby. smile Ráda je objímám. I za nimi na chvilku zaběhnu do lesa. Ale pak se zase vrátím do světa lidí. smile I ve světě lidí jsou stromy, které nám dovolí, abychom je objali. V parku na kopci, kterým jdu každé ráno do práce, jsou nádherné.

#105 2. 4. 2012 23:14

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Revliba napsal(a):

Jessika napsal(a):

nevím, kam se  chystáš, Lupišu, když máš klid na lůžku
koukej se léčit a nelítej porád do venku smile

Já se tak těším,že se Lupíšku brzo uzdravíš a pitomá haksna ti dá pokoj a Amálice bude kol kolem čmuchat a nezežere ty blbý kury za rybníkem a budem spolu objímat dřeviny...a Jessouna naberem po cestě jo?A taky si můžem v lese vytvářet účesy,mám pro tebe jeden skvostnej vymyšlenej!!

To mi povídej! Budu se vofáfrně těšit lol Možná dáme s podzimkem i ty věže, co?
Co je "huges"?
Jo moment......jakej účes? va Nestříhat - ne ne!

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#106 2. 4. 2012 23:15

majkafa
Host

Jsem přemýšlela, co že to budete s mým švagrem Podzimkem dělat a odkud ho znáte. lol Pak mi došlo. smile

#107 2. 4. 2012 23:21

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Revliba napsal(a):

To mi povídej! Budu se vofáfrně těšit lol Možná dáme s podzimkem i ty věže, co?
Co je "huges"?
Jo moment......jakej účes? va Nestříhat - ne ne!

Stříhat  tebe??Nikdy má milá...jen se budem objímat..hugesovat..big_smile

Není tady

#108 2. 4. 2012 23:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo tak to jo! Mi odlehlo..... lol

Není tady

#109 3. 4. 2012 9:13

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jak píšete, že cítíte energii ze stromů,nějaké proudění,  to se mě nepodařilo. Já cítím jen takové teplo a lásku, když se ho dotknu. Měla jsem oblíbený smrk - byl obrovský, stál u potůčku, pokaždé, když jsem jela kolem, tak jsem ho pohladila. Pak ho skáceli. A já to normálně obrečela. Byl krásný, zdravý.
Ale ještě lepší je sednout si na takový ten placatý, ohlazený kámen do řeky a hladit tu ledovou vodu. Mám jeden kámen, který zasahuje do poloviny řeky. Je to žulosyenit, víte, jak dlouho to muselo trvat, než se z něja stala ta krásné hladká placka? A teď na ní sedím já, ruce ve vodě a cítím tok času. To je paráda.

Jak jste sem dali to video s objímáním, to bylo krásné. I když já nevím, jestli bych dokázala obejmout cizího člověka. Ale možná jo. Moc hezky se na to dívá.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#110 3. 4. 2012 9:26

novavila
Zablokovaný

Judyna napsal(a):

Jak píšete, že cítíte energii ze stromů,nějaké proudění,  to se mě nepodařilo. Já cítím jen takové teplo a lásku, když se ho dotknu. Měla jsem oblíbený smrk - byl obrovský, stál u potůčku, pokaždé, když jsem jela kolem, tak jsem ho pohladila. Pak ho skáceli. A já to normálně obrečela. Byl krásný, zdravý.

Jak jste sem dali to video s objímáním, to bylo krásné. I když já nevím, jestli bych dokázala obejmout cizího člověka. Ale možná jo. Moc hezky se na to dívá.

Já bych cizí lidi neobjímala vůbec , protože bych dostala jejich energii a ta by mohla být bůhvíjaká .
Nevěřím takovým těm komediím, jak se lidi objímají a hrají si na lásku, když jim to někdo nařídí, poradí .
Maximálně bych podala ruku .

Není tady

#111 3. 4. 2012 10:39

majkafa
Host

novavila napsal(a):

Já bych cizí lidi neobjímala vůbec , protože bych dostala jejich energii a ta by mohla být bůhvíjaká .
Nevěřím takovým těm komediím, jak se lidi objímají a hrají si na lásku, když jim to někdo nařídí, poradí .

Možná máš tady zakopaného psa.
Protože já bych si nehrála a neposlechla ani nikoho, kdo by mi to nařídil, kdybych sama nechtěla. Objímám se jenom tehdy, když já chci a když cítím vstřícnost i z protikusu. big_smile

#112 3. 4. 2012 10:41

majkafa
Host

Judyna napsal(a):

Ale ještě lepší je sednout si na takový ten placatý, ohlazený kámen do řeky a hladit tu ledovou vodu. Mám jeden kámen, který zasahuje do poloviny řeky. Je to žulosyenit, víte, jak dlouho to muselo trvat, než se z něja stala ta krásné hladká placka? A teď na ní sedím já, ruce ve vodě a cítím tok času. To je paráda.

Judyno, to je krásné s tím kamenem. Taky ráda sedím u tekoucí vody. A u žijícího moře.
Mrtvé moře - to byla taková smutná kamenná suchá mrtvá krajina, moře i ty skály a poušť kolem. Z toho mi bylo smutno.

#113 3. 4. 2012 10:46

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Moře je krásné, ale řece se nevyrovná. Aspoń pro mě.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#114 3. 4. 2012 10:55

majkafa
Host

Judyna napsal(a):

Moře je krásné, ale řece se nevyrovná. Aspoń pro mě.

Pro mě je moře jeden z nejúžasnějších darů, jakých se mi na tomto světě dostalo. Je každou vteřinu jiné, klidné, vlnivé, má za den tisícero barev,...  kdežto voda v řece pro mě "jenom" teče. Ale je pro mě taky krásná a hladivá a energeticky dobíjející.
Vždy, když se dostanu k moři, skláním se před jeho majestátem a poděkuji Bohu, že mi bylo opět dopřáno vidět ho.

#115 3. 4. 2012 11:01

novavila
Zablokovaný

majkafa napsal(a):

novavila napsal(a):

Možná máš tady zakopaného psa.
Protože já bych si nehrála a neposlechla ani nikoho, kdo by mi to nařídil, kdybych sama nechtěla. Objímám se jenom tehdy, když já chci a když cítím vstřícnost i z protikusu. big_smile

My se bavíme o těch akcích, kdy se lidi objímají na náměstí, všichni všechny a to já považuju za komedii.
Taky to často bývá na různých ezoterických akcích , kdy se lidi programově objímají , všichni všechny, tam by mi to vadilo , nevěřím tomu, že jsou všichni čistí a upřímní .

Jinak pochopitelně lidi co mám ráda objímám ráda .
Nejradši objímám vnoučata(teda když chtějí ) , mají růžové jazýčky , červené tvářičky, celý krásně voní , nemůžu se jich nabažit .

Není tady

#116 3. 4. 2012 11:08

majkafa
Host

Já se taky moc ráda muchluju s vnoučkem. Má teď období, kdy rád pusinkuje s vyplazeným jazýčkem lol a objímá a to je super. smile

#117 3. 4. 2012 12:00

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

novavila napsal(a):

Viz tvůj seznam na začátku smile
No je fakt, že na objímání cizích lidí je zapotřebí....jistý předpoklad, řekněme. Když začneme logickým předpokladem - pokud někomu NABÍDNEŠ objetí (na ulici nebo kdekoli jinde) a on ho přijme, žádné šeredné úmysly za tím nehledej.
Hledáš-li, nediv se.........

Není tady

#118 3. 4. 2012 12:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

.

Ó jé.....to taky nenávidím. grater Někdy se to musí, většinou by stačilo maličko porozmýšlet....Jo, lásku, Judy.....jsou i stromy, který mě děsí lol modřín zrovna. Má podivnou stahovací energii. Ale každý potřebujeme něco jiného.
Smrky jsou takový hodný bulíci dobrosrdečný - například přirozenej lužní les, to je panečku jiná, než smrky.

Není tady

#119 3. 4. 2012 12:16

majkafa
Host

Já zrovna miluji modříny. Dnes ráno cestou do práce jsem čichala k jejich výhonkům a krásně mi voněly a podílely se na mém usmátém a pohodovém ránu. Říkala jsem si, že mi žádné jiné stromy ani šišky nevoní tak krásně, jako ty modřínové.
Kromě šeříků a jasmínu, ale to jsou spíš keře.
Když jsem chtěla nebýt, ležela jsem jednoho podzimního dne na své zahradě pod šeříky a najednou mi přišla myšlenka, že tady chci být, abych mohla příští jaro vonět k šeříkům. Mají taky svůj podíl na tom, že tady pořád jsem. stolt

#120 3. 4. 2012 12:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Já taky nemluvila o vůni, Majko, ta je bezpochyby nádherná. Jejich energie je ale podobná hlasu sirén, nebo jak bych to připodobnila.

Není tady

#121 3. 4. 2012 12:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pak ho skáceli. A já to normálně obrečela.
Nemám ráda,když se kácejí stromy... i když vím, že je to potřeba. Pak, když je na zemi, už to jde... ale ten moment, kdy se drží na posledním kousku kůry... a pak tak rezignovaně vzdychne a padne... to ne, to nemusím.

nevoní tak krásně, jako ty modřínové. Kromě šeříků a jasmínu, ale to jsou spíš keře.
Mňo... to jsou spíš listnáče... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#122 3. 4. 2012 12:52

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Smrky jsou takový hodný bulíci dobrosrdečný - například přirozenej lužní les, to je panečku jiná, než smrky.
Tak to pozor! smile Ten můj nebyl žádnej bulík, nýbrž král, vysoký, nádherně rostlý, o samotě stojící (teda aspoń tak mezi těma ostatníma malýma stromama vypadal).
Vůbec by mě nenapadlo, že by nějaký strom mohl děsit. Jsi asi Lupi hodně citlivá.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#123 3. 4. 2012 13:04

vera
♥♥♥♥♥♥-

vnoučci....to je energie...jsem pyšná 4 babi
dcera má 3
syn 1..já se tak ráda mimískuju, my se namazlíme....naradujeme

Není tady

#124 3. 4. 2012 13:11

novavila
Zablokovaný

novavila napsal(a):

Viz tvůj seznam na začátku smile
No je fakt, že na objímání cizích lidí je zapotřebí....jistý předpoklad, řekněme. Když začneme logickým předpokladem - pokud někomu NABÍDNEŠ objetí (na ulici nebo kdekoli jinde) a on ho přijme, žádné šeredné úmysly za tím nehledej.
Hledáš-li, nediv se.........

Ale my se bavíme o těch ORGANIZOVANÝCH akcích, kdy se všichno programově objímají ve velkém...........tam je spousta lidí, kteří hrají komedii .
Jednou jsem byla na výletě s paní, která učila angličtinu v hladině Alfa a dost se ezoterikou zabývala a ta mi taky říkala, že když je na nějaký akci, kde jsou vyzváni k tomu , oebjmout se, že to nedělá .

Můj masér mi taky řekl, že prodává nábytek, který byl v bytě , jenž koupil, protože ten nábytek je plný energie lidí, co tam žili a ruší to jeho klienty .
Ten nábytek byl nádhernej ,ale každý kdo tomu trochu rozumí se zbavuje energie, která ho zanáší a vyhýbá se jí .

Samožřejmě, že když mě někdo obejme nečekaně v obchodáku , že to myslí upřímně a je to krásný okamžik, stačí úsměv a hned je  lepší den.

Není tady

#125 3. 4. 2012 13:18

majkafa
Host

helena napsala: nevoní tak krásně, jako ty modřínové. Kromě šeříků a jasmínu, ale to jsou spíš keře.
Mňo... to jsou spíš listnáče...

Jsou. No a co? big_smile

Upravil(a) majkafa (3. 4. 2012 13:22)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí