29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Já jsem zastánce spaní ve vlastní postýlce. Syna jsem to naučila vlastně od miminka, ve čtyřech měsících už spal ve svém pokojíku, měla jsem otevřené dveře k sobě. On se naučil mít rád svůj prostor a klid. Máme dvoupokoják, rádi koukáme večer na telku a syn u toho neusne. Navíc i já mám ráda večer po "šichtě" s děckama svůj klid. Večer čteme pohádky ke spaní, pac a pusu a hotovo Ráno si k nám může přijít lehnout. S malou to budu dělat stejně. Už brzy ji dám taky do pokojíku i na noc.
Není tady
Já preferuji postýlku, i když ne vždy se to dá dodržet. Dokud jsem kojila, měla jsem postýlku v ložnici, poté se přestěhovali do svojí postele a pokojíčku. Občas v noci přijdou za námi - hlavně když jsou nemocní - to je pak necháme spát u nás, ale jinak spí ve své posteli. Takže vlastní postýlka, ale ne za každou cenu, každé dítě je přece jen jiné a potřebuje něco jiného a třeba i delší dobu na přizpůsobení se - spát samo. PS: občas u nás usnuli i při kojení, když jsem byla unavená a brala si je na kojení do postele a usnula při tom dřív než oni
Není tady
LuckaN napsal(a):
Já preferuji postýlku, i když ne vždy se to dá dodržet. Dokud jsem kojila, měla jsem postýlku v ložnici, poté se přestěhovali do svojí postele a pokojíčku. Občas v noci přijdou za námi - hlavně když jsou nemocní - to je pak necháme spát u nás, ale jinak spí ve své posteli. Takže vlastní postýlka, ale ne za každou cenu, každé dítě je přece jen jiné a potřebuje něco jiného a třeba i delší dobu na přizpůsobení se - spát samo.
PS: občas u nás usnuli i při kojení, když jsem byla unavená a brala si je na kojení do postele a usnula při tom dřív než oni
Jsem natom stejně NEPOVOLENA REKLAMA
Není tady
Pokud sháníte dětský nábytek, zde je zajímavý tip kde mají hezké věci nepovolená reklama
Upravil(a) AndreaP. (17. 5. 2013 19:38)
Není tady
Stránky: 1 2