Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 4. 2012 8:22

Acerka
♥------

Re: Sluneční kapky

lupina montana napsal(a):

Jé...a já myslela, že to do sebe kopneš v blízkým horizontu, takže bude přímej přenos grater
Takže na dlouhý lokte?

big_smile kopat to do sebe nebudu, je to dávkování po kapičkách na 3 měsíce. Ještě jsem se nedovolala ,tak nevím zda kapky jsou nebo nejsou. Běh na dlouhou tra bude asi sehnat toho léčitele sad . Nevzdávám se a zkouším několikrát denně. Zatím marně .

Není tady

#27 5. 4. 2012 15:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

A jde ti o konkrétní léčbu, nebo tak všeobecně - o zlepšení jako takový?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#28 11. 4. 2012 16:14

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Acerko, našla jsem něco málo http://www.penize-na-internetu.cz/news/ … ermetismu/

Osobně - jistě fungují. Jenže - přečti si, jaké vlastnosti musí mít laborant. Nikdy bych si je komerčně nepořídila. Možná tak kdyby je vyrobil dalajláma....... Osobně bych do toho nešla.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#29 16. 4. 2012 13:55

Acerka
♥------

Lvice napsal(a):

Acerko, našla jsem něco málo http://www.penize-na-internetu.cz/news/ … ermetismu/

Osobně - jistě fungují. Jenže - přečti si, jaké vlastnosti musí mít laborant. Nikdy bych si je komerčně nepořídila. Možná tak kdyby je vyrobil dalajláma....... Osobně bych do toho nešla.

Díky za názor, já do toho jdu,kapky jsou už na cestě.smile Víc ti napíšu do vzkazu.

Není tady

#30 16. 4. 2012 16:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Klidně to hoď přímo sem. Mě by to taky zajímalo, jak to funguje smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí