6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla bych se zeptat a poádat o Vae názory, zda jste u slyeli o tzv. Slunečních kapkách ? Jedná se o kapky z kuchyně starých alchymistů.
Není tady
Kapky znám velijaký, ale sluneční ne. Ty s nima má zkuenost?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Kapky znám velijaký, ale sluneční ne. Ty s nima má zkuenost?
Nemám s nimi ádnou zkuenost, říkala mi o nich kamarádka, e jí mc pomohly. Tak jsem si o nich přečetla na netu a co tam o nich je, tak to vypadá jako zázrak. Proto jsem chtěla znát názory jiných lidí, třeba s nimi má někdo osobní zkuenost. Jsou velmi drahé, ale prý fantastické.
Není tady
Já na něnenarazila vůbec, ani na netu a o nikom bohuel nevím.
Sama mám vyzkouený různý - klasickejma bachovkama počínajíc a končíc novinkou - zvířecíma. Zkusila jsem různě havajský a drahokamový, ty nic moc působení - teda na mně. Já si myslím, e taky kadej reaguje jinak.
Krizovky jsem docela vyměnila za zvířecí - a i psi je milujou, ba se jich v horkých hcvilkách doadujou.
Není tady
Tak jsem si je na netu nala; lákalo by mě to sice vyzkouet, jene já se znám, vyzkouela bych vechno
Spí bych je nenápadně přidala do veřejný vodovodní sítě, nebo tak něco dle toho, jak tam popisujou účinky.
A do parlamentní vody zejména.
Není tady
Tak jsem si je na netu nala; lákalo by mě to sice vyzkouet, jene já se znám, vyzkouela bych vechno
Spí bych je nenápadně přidala do veřejný vodovodní sítě, nebo tak něco dle toho, jak tam popisujou účinky.
A do parlamentní vody zejména.
S tou parlamentní vodou jsi me rozesmála , ale ví kolik by to bylo peněz z tvojí kapsy? Sluneční kapky snad stojí kolem 10.000,- Kč a to je koda lít do chřtánů pánům poslancům .
Jsem docela nedůvěřivá v tyhle "zaručený zázraky" ,ale kamarádka je po nich jako znovuzrozená a potíe, který měla ( nebyly malé) po kapkách zmizely.
Někde jsem četla, e se najde elixir na vechny nemoce a na věčné mládí. e by to u bylo tohle?
Zvířeci kapky neznám, jdu je najít na netu
Upravil(a) Acerka (29. 3. 2012 13:52)
Není tady
Já na něnenarazila vůbec, ani na netu a o nikom bohuel nevím.
Sama mám vyzkouený různý - klasickejma bachovkama počínajíc a končíc novinkou - zvířecíma. Zkusila jsem různě havajský a drahokamový, ty nic moc působení - teda na mně. Já si myslím, e taky kadej reaguje jinak.
Krizovky jsem docela vyměnila za zvířecí - a i psi je milujou, ba se jich v horkých hcvilkách doadujou.
Ty Bachovy kapky jsou jen pro zvířata? Pro pejsky?
Drahokamenový kapky ... no nevím. Jednou mi jedna léčitelka prodala kříál, prý zaručeně nabitý energii na hubnutí ... a já přibrala místo abych zhubla . Asi jsem si řekla, můu jíst, křiál za mě hubne
Není tady
Původní bachovky nejsou pro zvířata, ale dají se pouít i pro zvířata, ba i pro kytky. Je to stará záleitost, u se pouívají skoro sto let. Je mezi nimi taková krizová směs, ta se dá pouívat běně - jináč asi spí po poradě, ona to dokáe být docela síla......Ty jsou z kytek, ale teď se dělají i zvířecí a jeliko krizovky nosím v kabelce (zvládnou i panickou ataku) tak je pouívám i pro psy.
Není tady
Pardon za ale ted mně napadlo
...nedávno jsem měla při úklidu hnízd nala krystal (ve tvaru kamenu, jaký se dává například do prstenů) a páč jsem nevěděla, kam s ním (nebo hnízda se musejí pravidelně vyklízet, e ano), tak jsem ho vrzla do květináče s fíkusem. pičkou nahoru, aby se fikusák troku poměl... no, nevím, jestli to nesouvisí s nadcházejícím jarem, ale fikus nasadil dvě nové větve a nahoře u roste čtvrtý list. To jindy měl tak jeden list za půl roku...
Není tady
Při úklidu ČEHO, Jess??
Nojo....ty kytky...pořád jim moc nerozumíme, ejo. Jakou měl krystal barvu? Protoe jestli je to sklo, tak co jinýho, ne bava, nebo tvar by se mohlo fíkusu líbit? Třeba tou pičkou nasává
Není tady
Ty nemá doma hnízda, Lupiu?
A kam tedy dává ty poslední výkačky z balení, krouky od klíčů, stuky od dárků, vizitku kominíka, vypatlaný lesk na rty, reklamní balení zázračného krému proti vráskám, zbylé centy a kuna a podobné nezbytné věci?
Krystal je bílý (tedy průsvitný) , skleněný a podle mně fikus oceňuje ten tvar troku podbný pyramidě...
Není tady
Jo TAHLE hnízda! To má jen manel - a ta neuklízím. Já nějak nemám....hnízda Vypatlanej lesk je v kabelce, nebo mezi leskama, vizitka na lednici, nebo mezi vizitkama a ták.....lednice by se ovem místy dala za hnízdo povaovat
Pyramidka....no, hele, Váňa tím léčí svoje koně i svá četná zranění a Pratchett rozkoně tvrdí, e pyramidy vracejí čas - třeba na tom něco je? A fíkus se omladil. A cejtí se jako jura.
Anebo to fakt vstřebává nějakou energii z okolí. Jetěd sice není tak docela pyramida, ale kdy se tam soustředí, zřetelně je cítit, jak anténuje - nasává a pěkně to tou sukní vypoutí dokola Tak třeba to dělá krystal taky....zvlátě, jestli je to sklo, tak je amorfní, mříky nemaje a musí se spolehnout na tvar
Není tady
Acerka napsal(a):
S tou parlamentní vodou jsi me rozesmála , ale ví kolik by to bylo peněz z tvojí kapsy? Sluneční kapky snad stojí kolem 10.000,- Kč a to je koda lít do chřtánů pánům poslancům .
Jsem docela nedůvěřivá v tyhle "zaručený zázraky" ,ale kamarádka je po nich jako znovuzrozená a potíe, který měla ( nebyly malé) po kapkách zmizely.
Někde jsem četla, e se najde elixir na vechny nemoce a na věčné mládí. e by to u bylo tohle?
Zvířeci kapky neznám, jdu je najít na netu
Kristusmaríja - 10 táců? No to ti musí pomoct ikdybys nechtěla
Není tady
deset litrů?? Proboha, to jsem přehlídla A za litr, nebo hektolitr?
No, tak to se zkouet nedá.......
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Acerka napsal(a):
Zvířeci kapky neznám, jdu je najít na netuKristusmaríja - 10 táců? No to ti musí pomoct ikdybys nechtěla
a nebo by mě mohlo lehnout, kdybych vysolila takový peníze a kapky by byly na prd. Ale jsem momentálně ve fázi, e tomu věřím. Říkám si, e přeci za takový velký peníz by netahali lidi za nos. Ale jestli nejsem naivní a blbá, e jo
Není tady
deset litrů?? Proboha, to jsem přehlídla A za litr, nebo hektolitr?
No, tak to se zkouet nedá.......
jj, ta cena je taková. Kolik toho je nevím, ale je to léčba na 3 měsíce a bere se denně 3-5 kapek. Tak toho kýbl nebude .
Upravil(a) Acerka (30. 3. 2012 13:06)
Není tady
Jessika napsal(a):
Ty nemá doma hnízda, Lupiu?
A kam tedy dává ty poslední výkačky z balení, krouky od klíčů, stuky od dárků, vizitku kominíka, vypatlaný lesk na rty, reklamní balení zázračného krému proti vráskám, zbylé centy a kuna a podobné nezbytné věci?
Krystal je bílý (tedy průsvitný) , skleněný a podle mně fikus oceňuje ten tvar troku podbný pyramidě...
To je dobrý výraz HNÍZDA . Doma tomu říkáme bordýlek a jednou za čas bez milosti vechno letí
Upravil(a) Acerka (30. 3. 2012 13:02)
Není tady
To je právě spo.rný, jestli netahají a blbě se to zjiuje, ejo. Právě pro tu cenu.
Mně na tom přila nejzajímavějí ta údajna schopnost, vyvolat sebereflexi, a protoe to zrovna nepotřebuju, tak uetřím
Není tady
Acerka napsal(a):
jj, ta cena je taková. Kolik toho je nevím, ale je to léčba na 3 měsíce a bere se denně 3-5 kapek. Tak toho kýbl nebude .
Aha, tak na tři měsíce u to vypadá o malinko líp - to je takovej wobenzym, prakticky, ejo.
Hlavně dej vědět, jestli bude papat, co to dělá - to mně přijde vdycky nejzajímavějí
Není tady
Původní bachovky nejsou pro zvířata, ale dají se pouít i pro zvířata, ba i pro kytky. Je to stará záleitost, u se pouívají skoro sto let. Je mezi nimi taková krizová směs, ta se dá pouívat běně - jináč asi spí po poradě, ona to dokáe být docela síla......Ty jsou z kytek, ale teď se dělají i zvířecí a jeliko krizovky nosím v kabelce (zvládnou i panickou ataku) tak je pouívám i pro psy.
Na ty "bachovky" jsem koukala na netu a vypadají fakt zajímavě. Teda v případě, e zvládnou to co se o nich píe. Jsou jako prevence proti psych. obtíím- viz. panická ataka nebo zaberou i v kdy ataka nastane?
Není tady
Acerka napsal(a):
Aha, tak na tři měsíce u to vypadá o malinko líp - to je takovej wobenzym, prakticky, ejo.
Hlavně dej vědět, jestli bude papat, co to dělá - to mně přijde vdycky nejzajímavějí
Jsem teď ve fázi, e se snaím dovolat léčiteli a probrat to s ním. Ovem zatím telefon nebere . Kapky nechci pro sebe, ale omládnout o 20 let by nebylo k zahození
Není tady
Jako prevence jsou zbytečný, fungují okamitě, kdy se jakoby rozvibruje - vlastně na jakejkoliv stres, emoční nepohodu......nervy jakýhokoliv druhu. Panickou ataku zvládly u mně taky, ale já ji mívám spí vzácně.
Dají se s tím léčit prý i starý emoční rány, ale to jsem nezkouela, nicméně, kdy jsem se hodně rozklepala, dávala jsem si větí dávky a častěji.
Funguje to i na psy, jak jsem psala - zejména v období kolem silvestra jsem musela mít kapky v pohotovosti a sdostatek pikotek poněvad to byl pořád čumák v kabelce.
Jednotlivý ty kapky bych si sama neordinovala - zaila jsem jen jednu kúru, ale dost ti to přeorá psychiku, tak je dobře svěřit to někomu, kdo ví, co dělá.
Nicméně krizovky jsou tak koncipovaný, na běný pouití.
Není tady
Acerka napsal(a):
Na ty "bachovky" jsem koukala na netu a vypadají fakt zajímavě. Teda v případě, e zvládnou to co se o nich píe. Jsou jako prevence proti psych. obtíím- viz. panická ataka nebo zaberou i v kdy ataka nastane?
jsou opravdu skvělé a fungují
Není tady
agewa napsal(a):
Acerka napsal(a):
jsou opravdu skvělé a fungují
Ty Sluneční prý taky a fungují skvěle. Jen je sehnat , to je největí problém . Vyrábí se prý jednou za 7 let , take je to běh na dlouhou tra.
Není tady
Jé...a já myslela, e to do sebe kopne v blízkým horizontu, take bude přímej přenos
Take na dlouhý lokte?
Není tady