Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 3. 2012 20:00

Acerka
♥------

Sluneční kapky

Ahoj, chtěla bych se zeptat a požádat o Vaše názory, zda jste už slyšeli o tzv. Slunečních kapkách ? Jedná se o kapky z kuchyně starých alchymistů.

Není tady

#2 28. 3. 2012 20:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Sluneční kapky

Kapky znám všelijaký, ale sluneční ne. Ty s nima mᚠzkušenost?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#3 29. 3. 2012 8:16

Acerka
♥------

lupina montana napsal(a):

Kapky znám všelijaký, ale sluneční ne. Ty s nima mᚠzkušenost?

Nemám s nimi žádnou zkušenost, říkala mi o nich kamarádka, že jí mc pomohly. Tak jsem si o nich přečetla na netu a co tam o nich je, tak to vypadá jako zázrak. Proto jsem chtěla znát názory jiných lidí, třeba s nimi má někdo osobní zkušenost. Jsou velmi drahé, ale prý fantastické.

Není tady

#4 29. 3. 2012 12:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Já na něnenarazila vůbec, ani na netu a o nikom bohužel nevím.
Sama mám vyzkoušený různý - klasickejma bachovkama počínajíc a končíc novinkou - zvířecíma. Zkusila jsem různě havajský a drahokamový, ty nic moc působení - teda na mně. Já si myslím, že taky každej reaguje jinak.
Krizovky jsem docela vyměnila za zvířecí - a i psi je milujou, ba se jich v horkých hcvilkách dožadujou. smile

Není tady

#5 29. 3. 2012 12:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem si je na netu našla; lákalo by mě to sice vyzkoušet, jenže já se znám, vyzkoušela bych všechno lol
Spíš bych je nenápadně přidala do veřejný vodovodní sítě, nebo tak něco cool dle toho, jak tam popisujou účinky.
A do parlamentní vody zejména.

Není tady

#6 29. 3. 2012 13:51

Acerka
♥------

Tak jsem si je na netu našla; lákalo by mě to sice vyzkoušet, jenže já se znám, vyzkoušela bych všechno lol
Spíš bych je nenápadně přidala do veřejný vodovodní sítě, nebo tak něco cool dle toho, jak tam popisujou účinky.
A do parlamentní vody zejména.

S tou parlamentní vodou jsi me rozesmála lol , ale víš kolik by to bylo peněz z tvojí kapsy? Sluneční kapky snad stojí kolem  10.000,- Kč a to je škoda lít do chřtánů pánům poslancům .

Jsem docela nedůvěřivá v tyhle "zaručený zázraky" ,ale kamarádka je po nich jako znovuzrozená a potíže, který měla ( nebyly malé) po kapkách zmizely.
Někde jsem četla, že se najde elixir na všechny nemoce a na věčné mládí. Že by to už bylo tohle?

Zvířeci kapky neznám, jdu je najít na netu  wink

Upravil(a) Acerka (29. 3. 2012 13:52)

Není tady

#7 29. 3. 2012 14:00

Acerka
♥------

Já na něnenarazila vůbec, ani na netu a o nikom bohužel nevím.
Sama mám vyzkoušený různý - klasickejma bachovkama počínajíc a končíc novinkou - zvířecíma. Zkusila jsem různě havajský a drahokamový, ty nic moc působení - teda na mně. Já si myslím, že taky každej reaguje jinak.
Krizovky jsem docela vyměnila za zvířecí - a i psi je milujou, ba se jich v horkých hcvilkách dožadujou. smile

Ty Bachovy kapky jsou jen pro zvířata? Pro pejsky?

Drahokamenový kapky ... no nevím. Jednou mi jedna léčitelka prodala kř횝ál, prý zaručeně nabitý energii na hubnutí ... a já přibrala místo abych zhubla lol . Asi jsem si řekla, můžu jíst, křišál za mě hubne lol

Není tady

#8 29. 3. 2012 15:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Původní bachovky nejsou pro zvířata, ale dají se použít i pro zvířata, ba i pro kytky. Je to stará záležitost, už se používají skoro sto let. Je mezi nimi taková krizová směs, ta se dá používat běžně - jináč asi spíš po poradě, ona to dokáže být docela síla......Ty jsou z kytek, ale teď se dělají i zvířecí a jelikož krizovky nosím v kabelce (zvládnou i panickou ataku) tak je používám i pro psy.

Není tady

#9 29. 3. 2012 18:02

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pardon za offtopic ale ted mně napadlo
...nedávno jsem měla při úklidu hnízd našla krystal (ve tvaru kamenu, jaký se dává například do prstenů) a páč jsem nevěděla, kam s ním (nebo hnízda se musejí pravidelně vyklízet, že ano), tak jsem ho vrzla do květináče s fíkusem. Špičkou nahoru, aby se fikusák trošku poměl... no, nevím, jestli to nesouvisí s nadcházejícím jarem, ale fikus nasadil dvě nové větve a nahoře už roste čtvrtý list. To jindy měl tak jeden list za půl roku...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#10 29. 3. 2012 18:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Při úklidu ČEHO, Jess?? va
Nojo....ty kytky...pořád jim moc nerozumíme, žejo. Jakou měl krystal barvu? Protože jestli je to sklo, tak co jinýho, než bava, nebo tvar by se mohlo fíkusu líbit? Třeba tou špičkou nasává smile

Není tady

#11 29. 3. 2012 19:38

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ty nemᚠdoma hnízda, Lupišu?
A kam tedy dávᚠty poslední žvýkačky z balení, kroužky od klíčů, stužky od dárků, vizitku kominíka, vypatlaný lesk na rty, reklamní balení zázračného krému proti vráskám, zbylé centy a kuna a podobné nezbytné věci?

Krystal je bílý (tedy průsvitný) , skleněný a podle mně fikus oceňuje ten tvar trošku podbný pyramidě...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#12 29. 3. 2012 19:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo TAHLE hnízda! lol To má jen manžel - a ta neuklízím. Já nějak nemám....hnízda rodna Vypatlanej lesk je v kabelce, nebo mezi leskama, vizitka na lednici, nebo mezi vizitkama a ták.....lednice by se ovšem místy dala za hnízdo považovat cool
Pyramidka....no, hele, Váňa tím léčí svoje koně i svá četná zranění a Pratchett rozkošně tvrdí, že pyramidy vracejí čas - třeba na tom něco je? A fíkus se omladil. A cejtí se jako jura.
Anebo to fakt vstřebává nějakou energii z okolí. Ještěd sice není tak docela pyramida, ale když se tam soustředíš, zřetelně je cítit, jak anténuje - nasává a pěkně to tou sukní vypouští dokola smile Tak třeba to dělá krystal taky....zvláště, jestli je to sklo, tak je amorfní, mřížky nemaje a musí se spolehnout na tvar rock

Není tady

#13 30. 3. 2012 9:36

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Acerka napsal(a):

S tou parlamentní vodou jsi me rozesmála lol , ale víš kolik by to bylo peněz z tvojí kapsy? Sluneční kapky snad stojí kolem  10.000,- Kč a to je škoda lít do chřtánů pánům poslancům .

Jsem docela nedůvěřivá v tyhle "zaručený zázraky" ,ale kamarádka je po nich jako znovuzrozená a potíže, který měla ( nebyly malé) po kapkách zmizely.
Někde jsem četla, že se najde elixir na všechny nemoce a na věčné mládí. Že by to už bylo tohle?

Kristusmaríja - 10 táců? No to ti musí pomoct ikdybys nechtěla lol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#14 30. 3. 2012 12:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

deset litrů?? Proboha, to jsem přehlídla va A za litr, nebo hektolitr?
No, tak to se zkoušet nedá....... lol

Není tady

#15 30. 3. 2012 12:57

Acerka
♥------

Míša Kulička napsal(a):

Acerka napsal(a):

Kristusmaríja - 10 táců? No to ti musí pomoct ikdybys nechtěla lol

lol lol a nebo by mě mohlo šlehnout, kdybych vysolila takový peníze a kapky by byly na prd. Ale jsem momentálně ve fázi, že tomu věřím. Říkám si, že přeci za takový velký peníz by netahali lidi za nos. Ale jestli nejsem naivní a blbá, že jo  lol

Není tady

#16 30. 3. 2012 12:58

Acerka
♥------

deset litrů?? Proboha, to jsem přehlídla va A za litr, nebo hektolitr?
No, tak to se zkoušet nedá....... lol

jj, ta cena je taková. Kolik toho je nevím, ale je to léčba na 3 měsíce a bere se denně 3-5 kapek. Tak toho kýbl nebude lol .

Upravil(a) Acerka (30. 3. 2012 13:06)

Není tady

#17 30. 3. 2012 13:01

Acerka
♥------

Jessika napsal(a):

Ty nemᚠdoma hnízda, Lupišu?
A kam tedy dávᚠty poslední žvýkačky z balení, kroužky od klíčů, stužky od dárků, vizitku kominíka, vypatlaný lesk na rty, reklamní balení zázračného krému proti vráskám, zbylé centy a kuna a podobné nezbytné věci?

Krystal je bílý (tedy průsvitný) , skleněný a podle mně fikus oceňuje ten tvar trošku podbný pyramidě...

To je dobrý výraz HNÍZDA lol. Doma tomu říkáme bordýlek a jednou za čas bez milosti všechno letí stolt

Upravil(a) Acerka (30. 3. 2012 13:02)

Není tady

#18 30. 3. 2012 13:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To je právě spo.rný, jestli netahají roll a blbě se to zjišuje, žejo. Právě pro tu cenu.
Mně na tom přišla nejzajímavější ta údajna schopnost, vyvolat sebereflexi, a protože to zrovna nepotřebuju, tak ušetřím smile

Není tady

#19 30. 3. 2012 13:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Acerka napsal(a):

jj, ta cena je taková. Kolik toho je nevím, ale je to léčba na 3 měsíce a bere se denně 3-5 kapek. Tak toho kýbl nebude lol .

Aha, tak na tři měsíce už to vypadá o malinko líp - to je takovej wobenzym, prakticky, žejo.
Hlavně dej vědět, jestli budeš papat, co to dělá - to mně přijde vždycky nejzajímavější storstark

Není tady

#20 30. 3. 2012 13:13

Acerka
♥------

Původní bachovky nejsou pro zvířata, ale dají se použít i pro zvířata, ba i pro kytky. Je to stará záležitost, už se používají skoro sto let. Je mezi nimi taková krizová směs, ta se dá používat běžně - jináč asi spíš po poradě, ona to dokáže být docela síla......Ty jsou z kytek, ale teď se dělají i zvířecí a jelikož krizovky nosím v kabelce (zvládnou i panickou ataku) tak je používám i pro psy.

Na ty "bachovky" jsem koukala na netu a vypadají fakt zajímavě.  Teda v případě, že zvládnou to co se o nich píše.  Jsou jako prevence proti psych. obtížím- viz. panická ataka nebo zaberou i v když ataka nastane?

Není tady

#21 30. 3. 2012 13:18

Acerka
♥------

Acerka napsal(a):

Aha, tak na tři měsíce už to vypadá o malinko líp - to je takovej wobenzym, prakticky, žejo.
Hlavně dej vědět, jestli budeš papat, co to dělá - to mně přijde vždycky nejzajímavější storstark

Jsem teď ve fázi, že se snažím dovolat léčiteli a probrat to s ním. Ovšem zatím telefon nebere butter . Kapky nechci pro sebe, ale omládnout o 20 let by nebylo k zahození vissla

Není tady

#22 30. 3. 2012 13:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jako prevence jsou zbytečný, fungují okamžitě, když se jakoby rozvibruješ - vlastně na jakejkoliv stres, emoční nepohodu......nervy jakýhokoliv druhu. Panickou ataku zvládly u mně taky, ale já ji mívám spíš vzácně.
Dají se s tím léčit prý i starý emoční rány, ale to jsem nezkoušela, nicméně, když jsem se hodně rozklepala, dávala jsem si větší dávky a častěji.
Funguje to i na psy, jak jsem psala - zejména v období kolem silvestra jsem musela mít kapky v pohotovosti a sdostatek piškotek smile poněvadž to byl pořád čumák v kabelce.
Jednotlivý ty kapky bych si sama neordinovala - zažila jsem jen jednu kúru, ale dost ti to přeorá psychiku, tak je dobře svěřit to někomu, kdo ví, co dělá.
Nicméně krizovky jsou tak koncipovaný, na běžný použití.

Není tady

#23 30. 3. 2012 14:18

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Acerka napsal(a):

Na ty "bachovky" jsem koukala na netu a vypadají fakt zajímavě.  Teda v případě, že zvládnou to co se o nich píše.  Jsou jako prevence proti psych. obtížím- viz. panická ataka nebo zaberou i v když ataka nastane?

jsou opravdu skvělé a fungují

Není tady

#24 4. 4. 2012 19:05

Acerka
♥------

agewa napsal(a):

Acerka napsal(a):

jsou opravdu skvělé a fungují

Ty Sluneční prý taky a fungují skvěle. Jen je sehnat sad , to je největší problém sad . Vyrábí se prý jednou za 7 let , takže je to běh na dlouhou tra.

Není tady

#25 4. 4. 2012 19:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jé...a já myslela, že to do sebe kopneš v blízkým horizontu, takže bude přímej přenos grater
Takže na dlouhý lokte?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí