6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Loo napsal(a):
Ahoj, zdravím vechny...
pozn.pro Bramborku: Na rozdíl od těch jiných kopretinek jen já jsem jezdila za jeho rodiči a na rodinné oslavy, bydleli jsme spolu - probém vak byl kdykoliv jsem vytáhla nohy z domu - take ano, jakýsi vztah tam byl a ty jeho sliby a kecy o tom, jak si mě chce vzít.. vlastně i ted po rozchodu (u skoro 3 měsíce se úspěně bráním setkání), kdy mi u opravdu dola trpělivost mi stále píe a volá a fnuká.. tak jsem mu řekla, e to by se musel moc změnit, musel by udělat něco ohromně dojemného a hlavne: Mě vem veřejně přiznat.. ony toti ty jeho princezny podle mě ani nevěděly, e mě ON ádá snad kadý týden o ruku, e mi tvrdí jak mě miluje atd.. pokud vůbec o mě věděly.. a tady naráí kosa na kámen... pořád se jen vymlouvá.. snaí se mě přimět čekat, a odevzdá zakázku, a daně..a a a... víte, kdy si chlap s nějakou enou nerozumí, tak se s ní prostě rozejde... a vlastně by měl být rád, e se jí zbavil , pokud měl skutečně pocit, e mu ubírá svobodu. Zákeřnost vidím v tom, e se mi pořád ozývá a nenechá mě tak, čím mi otevírá rány a já protoe stále miluju ten sen, který jsem na začátku vztahu měla, ty představy.. a je mi velmi těké se s nimi nadobro rozloučit, tak si tu sms od něj vdy přečtu anebo zvednu tel..a tak nějak se pořád motám v kruhu. Moná se to dá celé shrnout jako naivita. Ale tak mi dámy povězte, proč mě nenechá být, kdy má kolem sebe tolik jiných.. baví ho mě trápit? Nebo je moné, e mě nějakým divným způsobem má rád? na souití to stejně není, cítím se dost sama a ubírá mi to energii..
no bodejt by se tě nesnail uhnat zpátky, en, který by tohle vechno byly ochotný tolerovat a nechat se opíjet rohlíkem je málo
Není tady
sandra napsal(a):
Loo napsal(a):
Ahoj, zdravím vechny...
pozn.pro Bramborku: Na rozdíl od těch jiných kopretinek jen já jsem jezdila za jeho rodiči a na rodinné oslavy, bydleli jsme spolu - probém vak byl kdykoliv jsem vytáhla nohy z domu - take ano, jakýsi vztah tam byl a ty jeho sliby a kecy o tom, jak si mě chce vzít.. vlastně i ted po rozchodu (u skoro 3 měsíce se úspěně bráním setkání), kdy mi u opravdu dola trpělivost mi stále píe a volá a fnuká.. tak jsem mu řekla, e to by se musel moc změnit, musel by udělat něco ohromně dojemného a hlavne: Mě vem veřejně přiznat.. ony toti ty jeho princezny podle mě ani nevěděly, e mě ON ádá snad kadý týden o ruku, e mi tvrdí jak mě miluje atd.. pokud vůbec o mě věděly.. a tady naráí kosa na kámen... pořád se jen vymlouvá.. snaí se mě přimět čekat, a odevzdá zakázku, a daně..a a a... víte, kdy si chlap s nějakou enou nerozumí, tak se s ní prostě rozejde... a vlastně by měl být rád, e se jí zbavil , pokud měl skutečně pocit, e mu ubírá svobodu. Zákeřnost vidím v tom, e se mi pořád ozývá a nenechá mě tak, čím mi otevírá rány a já protoe stále miluju ten sen, který jsem na začátku vztahu měla, ty představy.. a je mi velmi těké se s nimi nadobro rozloučit, tak si tu sms od něj vdy přečtu anebo zvednu tel..a tak nějak se pořád motám v kruhu. Moná se to dá celé shrnout jako naivita. Ale tak mi dámy povězte, proč mě nenechá být, kdy má kolem sebe tolik jiných.. baví ho mě trápit? Nebo je moné, e mě nějakým divným způsobem má rád? na souití to stejně není, cítím se dost sama a ubírá mi to energii..Loooooooooooooooooo, kdybys mu ty telefony nezvedala a přestala odpovídat na nicneříkající sms, bylo by ti u líp. Sama si vdycky roztočí to kolečko, ve kterém pořád běhá.
Co "ohromě dojemného" by měl udělat? Přijet na bílém koni, volat tvé jméno a vzít tě do Paříe na víkend? Hmmmm, hezký gesta, ale já bych byla raději, kdyby mě začal respektovat, váit si mě a přestal mě neustále podvádět. To by pro mně bylo ohromný gesto. Ale jasný, kadá to máme hozený jinak....
A to tvoje "vem přiznat"...jak to jako myslí? Představit tě vem svým bývalým a současným milenkám jako "tak tuhle si vezmu"? To jako fakt? Ale tak jo, on si tě třeba i vezme, udělá ti dítě, ale s milenkama nepřestane...
To se fakt nebojí, e od něj něco chytí?
přijde mi, e loo čeká, e kdy se k ní přizná, tak ostatní dámy pochopí, e ona je pro něj ena číslo jedna a dají od něj ruce pryč.
Upravil(a) PPavlaa (31. 3. 2012 9:26)
Není tady
Jeí LOOOO proč tohle trpí? Já vím e je těké se odpoutat, pokud miluje. Ale on si s tebou hraje jak kočka s myí. Zavolá, protoe ví e zvedne. SMS napíe, protoe ví e jí přečte. A pokud je takový " znalec" enské due tak ví, e to ve zas pěkně rozdmýchá a na pár dnů tě má zas rozdělanou. Co kdyby nebyla jiná po ruce, e? Ví člověk vdycky chce to co nemá, ale to jetě neznamená, e kdy to dostane bude spokojen. Kali na něj ten vztah nemá smysl i kdyby si byla za jeho rodiči 100x jen ty a pořád jen ty. Evidentně si jedna z mnoha s malou výsadou. Takový člověk bude ty sukně prohánět jetě v důchodu, jen s mení intenzitou. Tak pokud se z toho za 20 let souití nechce zbláznit, navíc s dětma na krku, prchej. Protoe v tomhle případě ty nejsi ta kočka a nikdy nebude.
Není tady
majkafa napsal(a):
U mě by to nespravilo ádné gesto. Tento mu se přinejmením několik let nezmění.
Mít děti s takovýmhle otcem - to je pro ty děti nefér, pokud ho zná a ví, jaký je, před jejich početím.
Kdy si čtu některé příběhy, ptám se, jestli jsem i já byla takhle ....... blbá?
\sama za sebe si na tuto otázku odpovím:"Ne,ale jsou lidi s poněkud jiným,sluně řeeno jednoduchým mylením a je zajímavé,e tito se nějak i vzájemně přitahují.A pak u se oba vezenou v nikdy nekončících problémech.
Není tady
Zákeřnost vidím v tom, e se mi pořád ozývá a nenechá mě tak, čím mi otevírá rány a já protoe stále miluju ten sen, který jsem na začátku vztahu měla, ty představy.. a je mi velmi těké se s nimi nadobro rozloučit, tak si tu sms od něj vdy přečtu anebo zvednu tel..a tak nějak se pořád motám v kruhu.
Řekla bych, e klíčové je "stále miluju ten sen... ty představy" - a od kadého telefonu a kadé sms čeká, e ti nějakým zázrakem ten sen splní a představy naplní... namísto aby sis konečně nahlas přiznala, e ti ubliujou, respektive e si ubliuje ty sama, kdy je přijímá a otvírá i kdy ví, e zázrak se konat nebude.
"Přejít ze snu do skutečnosti není tak těké, je to jedna dvě a člověk se okamitě přizpůsobí. Těké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyaduje to úasnou sílu vůle a je to tím těí, čím víc narostl sen." (Jean Dutourd)
proč mě nenechá být, kdy má kolem sebe tolik jiných
Jak prosté... protoe můe...
Není tady
Loo napsal(a):
to je sloité... zprvu je to ok, říká si, "to byl snad nějaký omyl, přece není takový..." a hlavně chce tomu věřit, take kdy se vytasil s "vysvětlením" tak jsem to přijala, ale u jsem byla opatrná...pak se to stalo znova, take znova kudla do zad... a pak u člověk tak nějak otupí a hlavně... mě velmi přitahuje. Nevím čím to je,spí by mě zajímalo, jestli někdo u taky někoho s takovým aludkem poznal. Já bych si teda takhle sobecky se zamilovaným člověkem nezahrávala... a taky bych ráda znala názory jiných en, jestli je skutečně chyba v mé netolerantnosti anebo v tom co dělá... dokonale mě toti zblbnul...a to jsem si o sobě myslela, e jsem docela inteligentní...
Loo,
tohle vechno, co píe, se na základě tvých slov: "a hlavně... mě velmi přitahuje" dá totálně obrátit a také to bude "pravda". Asi takhle:
Jak si vůbec dovoluje s tím muem tak zahrávat? Neustále mu svou slabostí, nerozodností a neomluvitelnou naivitou umoňovat, aby se choval jak jojo a nemusel na sobě zapracovat? Proč ho drí v takové bezbřehé uiluzi, e si můe dělat, co chce? e vechny eny jsou tak slabé a naivní jako ty a neumějí se postavit samy za sebe, take on si můe nekonečně hrát a vdycky mu to bude procházet? Copak si neuvědomuje, e jednou mu tohle přestane stačit a dostaně chu si svou "moc" vyzkouet jinde a zákonitě se tak jeho "moc" promění na "ne-moc", protoe jednou narazí? Totálně si nabije a bude trpět, protoe podle pravidla: s čím do zachází, tím také schází, nebo-li na kadou svini se někde vaří voda, chlapec narazí na enu, která mu to spočítá se vím vudy a on se z toho jen tak nevzpamatuje? Protoe místo toho, aby se po drobných krocích učil, co smí a co nesmí, kde jsou hranice druhého člověka, kde začíná důstojnost jiné bytosti, ty mu zcela bezbřeze dovoluje, aby se na tvém území choval jak dobyvatel, který smí vechno? A to v podstatě bez "boje". Servíruje se mu na zlatém podnose....
Zvyká si na to, take jednou si rozbije totál hubu a to jen proto, e ty jsi tak slabá, přitahuje tě tahle trapná dětská hra, nemůe se jí nabait a sakra dlouho ti trvá, aby ti konečně dolo, e zbytečně ty ztrácí čas s ním a on s tebou. Oba byste měli u dávno pokročit do vztahu s někým dostatečně silným a moudrým, aby vás naučil, jak si váit druhých lidí, jak si váit sama sebe a nejen druhé netrápit, ale taky nedovolit, aby trápil někdo vás.
Ty evidentně nejsi tou, která to naučí jeho. Nu a on evidentně není tím, kdo to je schopen naučit tebe.
Hm?
Jak se ti to líbí?
Není tady
Loo,
vzpomněla jsem si na kousek jedné písničky...JAK MÁM SI VYBRAT JEDNU HOLKY JÁ MÁM VECHNY RÁD.....Ví, Ty asi potřebuje zaívat ten pocit zadostiučinění, e on Ti bude opakovaně říkat, ne, tamto vechno byly omyly a pokusy, jen Ty jediná, pořád se o tom přesvědčuju, jen Ty jediná jsi taková, e se k Tobě můu vrátit, a kde proseknu cokoliv. Jen Ty mi opakovaně otevře dveře a dojme Tě, e se zase vrátím. Ptá se nás, zda existuje napravený nevěrník. Kadá z nás, která by přiznala, e má doma něco takového, co jí lítalo za babama, dokud mu dech stačil a teď ho má konečně doma /a mění mu plíny, krmí ho, obrací ho na posteli, nebo ho to u přestalo bavit někam lítat, protoe párkrát dostal od partnerů těch svých avantýr nakládačku a kurýruje si zlomeniny, nebo zlenivěl, přiel o práci, dává přednost teplé stravě, zatímco milenky z něj tahaly prachy a nevařily..../tak by se sníila snad i sama před sebou tohleto přiznat. e si léta drí doma chlapa, na kterého není spoleh a není tonc s tím něco udělat. A e čeká, čeká a pročeká celý ivot s nejistým výsledkem. Take se nás neptej, zda existuje napravený nevěrník - my to nevíme a pokud ano, u je to třeba opotřebené, nefunkční a neádoucí zboí daleko po uplynutí záruční doby. A pokud chce zaívat opakovaně mučivé pocity /těko si ho přiváe k sobě za nohu na 24 hodin denně/, co asi zrovna dělá a po opětovném setkání hledat cizí vlasy a stopy rtěnky, při potkání společných známých vést dialog směrem něco se nenápadně dozvědět, při jeho zdrení se v práci pod záminkou volat na pevnou linku, pak do toho jdi. Jen si uvědom, e bude muset asi ustát občasný úsměv okolí nad vaím způsobem ivota. Okolí do toho často vidí kapku víc, ne samotná zúčastněná. Stojí-li Ti za to, mít doma ádaného mue, je třeba tomu donést nějakou tu obě. e toti nejsi sama, pro kterou je on na světě...lo by i se nad tím povznést a nezabývat se tím, kdybys byla stejného raení - ena s milencem by asi jeho avantýry a tak neřeila. Ale co by tohle bylo za vztah - to můete být rovnou volní, kdy si máte ít kadý po svém, ne?
Není tady
Aneri napsal(a):
A nakonec se vichni sejdete na koním či infekčním. To je síla ! Já bych si o takového chlapa ani kolo neopřela a mohl by mít cokoliv
presne tak ...
Není tady
Ahoj holky, tak si tady čtu vae ohlasy, jsou úasné a to přirovnání od Pandory a Kalupinky teda úplně sedí. Neviděly jsme se skoro 4 měsíce a já odmítala jeho ádosti o schůzku zcela razantně. Ted mi napsal, e se ostříhá (má dlouhé vlasy na kterých si zakládá u od 17ti let), e si mě vezme, e vechno co ke mě cítí zveřejní na facebook, aby vichni jeho přátelé věděli, jak mě má rád a pak fb zruí... e prý dostal za vyučenou a uvědomil si, e to beze mě nezvládá, e na mě pořád musí myslet a e to vechno zavinil... tak si jen říkám, e jsem si za tu dobu docela odvykla na něj, a hlavně na ty nervy kde je a s kým..ale uvnitř to jetě nevyhaslo, protoe mě to co slibuje potěilo.. vím e na 90 procent to není chlap, který by vydrel mojí citovou rehabilitaci a znovuobnovení důvěry - pokud to vůbec jetě lze - zůstávám v roli diváka a nic velkého si od toho neslibuji. Nejspí to po měsíci vzdá. Ale to prohláení, kde se veřejně přizná k tomu, co dělal ON (ne jen zkreslené info které podával dřív) co beru jako jakési očitění mojí osoby a prohláení o tom, e mě miluje a nemůe beze mě být - co by zase mohlo zajímat ty jeho kočky... - mi vhání jakýsi pocit zadostiučinění ovem neznamená to, e si sednu na zadek a hned za ním poletím. Spí si to chci uít, být na pozoru a uvidím, jak dlouho to vydrí. Já to vydrela rok a půl... a pokud mě překvapí a přesvědčí (prý se chce naprosto odřezat od kamarádů a být jen semnou) tak vám napíu pokračování... ale zatím tomu moc velké naděje nedávám.... ono to není zrovna tastné řeení od někoho se odřezávat.. říkala jsem mu, at nic nedělá pokud o tom není sám vnitřně přesvědčený, jinak by to časem stejně vybouchlo a začal by mi to vyčítat.. nikoho nikam netlačím, neprosím se ho... ale to jeho "snaení" mi tak trochu hojí rány... trochu. uvidíme.
Není tady
Kdo chce kam...
Veřejné prohláení - to je ale blbost. hm.
Tys provedla něco nedobrého, e potřebuje "očitění své osoby"? Nestačím zírat. To je ale blbá hra. Pročpak to potřebuje před "jeho kočkami"? Holka, holka. Jako malé děcko na písečku.
Upravil(a) majkafa (5. 4. 2012 21:17)
Loo, tak koho by to nepotěilo, takovej gejzír "jen ty jsi ta jediná", ejo? Kadou, vsadím se. Jen holt asi nesmí usnout na vavřínech.....mně přijde, e jsi dost opatrná, tak a se rozhodne tak, abys byla spokojená - a u to bude jakkoliv
Není tady
Tipuju, e se s někým vsadil e tě stejně zase dostane...
Není tady
Tak bych to tipla na pana Velkohubého, tyhle gesta .....,ale skutek utek. Pokud by to tak chtěl mohl u předtím, a ne si veřejně sypat popel na hlavu ve jménu velkoleposti svých činů. Nechápu.
Není tady
Existuje - mŕtvy. Inak je to ako s alholokiom: kadý abstinujúci alkoholik je stále len abstinujúci alkoholik a vade naňho číha pokuenie (či u vo forme pohárika alebo sukne)...
Není tady
Ahoj vem
Mám podobný příběh jako Loo.
Jsme spolu s přítelem rok a tři měsíce, jesm rozelá s bývalím partnerem po 12letech protoe mě bil a mám 8letého syna.
Ze začátku nýnějího vztahu to bylo nádherné ...myslela jsem si e jsem nala člověka ůasného a ty leta teroru. Totálně jsem se zamilovala. Ale ejhle! on teda s přestávkama chatuje na badoo a podobné seznamky. Přila jsem mu na to docela brzo. I to bych akceptovala kdy si tam masíruje ego, ale pak jsem zjistila e to nezůstává jen na monitoru ale schází se s nima. Zákonitě mi to vadí a hodně. Ale vím e se zatím nic nestalo, jen líbání (prý sex neel?) nevím ale v tom mu věřím.
Kdy jsem se ho ptala a prosila at se vzpamatuje, e todle dělají jen zoufalci a sexuální loudilové, byl jetě natvanej e mu lezu do soukromí a e semnou končí e takovou hysterku a árlivku neviděl. Nakonec jsem blázen já. Stejně jako psala LOO plánoval svatbu, hipotéku, děti...
No a ted jsme si dali čas tak týden na to jestli já to ustojím a já jestli mu budu chybět. Ne odeel tak prý ve smazal. nevím, bojím se e to bude dělat zase a já se jen budu toulat a přemýlet co mu chybí.
Udělal to i svý předchozí přítelkyni, nala mu zase na facebooku, e si domlouvá sex s bejvalou. Odůvodnil to tak e prý se u s ní nudil ale miloval ji... To samí jako semnou.
Poraďte zda to myslí váně nebo jen chce zázemí pro své avantýry
Není tady
teete napsal(a):
Ahoj vem
Mám podobný příběh jako Loo.
Jsme spolu s přítelem rok a tři měsíce, jesm rozelá s bývalím partnerem po 12letech protoe mě bil a mám 8letého syna.
Ze začátku nýnějího vztahu to bylo nádherné ...myslela jsem si e jsem nala člověka ůasného a ty leta teroru. Totálně jsem se zamilovala. Ale ejhle! on teda s přestávkama chatuje na badoo a podobné seznamky. Přila jsem mu na to docela brzo. I to bych akceptovala kdy si tam masíruje ego, ale pak jsem zjistila e to nezůstává jen na monitoru ale schází se s nima. Zákonitě mi to vadí a hodně. Ale vím e se zatím nic nestalo, jen líbání (prý sex neel?) nevím ale v tom mu věřím.
Kdy jsem se ho ptala a prosila at se vzpamatuje, e todle dělají jen zoufalci a sexuální loudilové, byl jetě natvanej e mu lezu do soukromí a e semnou končí e takovou hysterku a árlivku neviděl. Nakonec jsem blázen já. Stejně jako psala LOO plánoval svatbu, hipotéku, děti...
No a ted jsme si dali čas tak týden na to jestli já to ustojím a já jestli mu budu chybět. Ne odeel tak prý ve smazal. nevím, bojím se e to bude dělat zase a já se jen budu toulat a přemýlet co mu chybí.
Udělal to i svý předchozí přítelkyni, nala mu zase na facebooku, e si domlouvá sex s bejvalou. Odůvodnil to tak e prý se u s ní nudil ale miloval ji... To samí jako semnou.
Poraďte zda to myslí váně nebo jen chce zázemí pro své avantýry
Teete, jaký bude mít tvůj syn vzor v tomhle pánovi? Asi ádný. A pokud to dělá opakovaně, nehodlá u sebe nic měnit a očekává od tebe, e přivře vechny oči a bude s ním, tak si řekni PROČ? Protoe tě nebije? To není argument. Jsou chlapi, kteří nepotřebují ostatní bít a ani se před očima partnerky neku..i s jinýma. S.
Není tady