6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý večer vem,
Je normální flirtovat na chatu a scházet se imrvere s jinými enami? Tahat si je do bytu? Je normální jezdit s nimi pod stan na celý týden kdy já o tom nevím? Psát svým bývalým, e jsou eny jeho snů a e byly nej? Je normální ádat mě o ruku a přitom se tahat s jinýma? Je normální najíst se a obléct se do vyehlené koilky, tvrdit mi, e jde k zubaři nebo na fotbal s KLUKAMA (Ano miláčku, jen s klukama proboha, u toho nech....) a přitom jít za jinou? Ve ověřeno a posléze přiznáno... Je normální nacházet ve společném lůku rudé vlasy kdy já jsem bruneta? Prý jen kamarádka, neměla chudinka kde přespat a on mi o tom zapomněl říct. Na facebooku se tulí kadou chvíli k jiné osobě, celý rok tam nedal ani jedinou nai společnou fotku ani ádný komentář, zato bab jak ab, kadý den nová... je normální, e byl celou dobu naeho vztahu na seznamce a odepisoval a dával si rande?? Je normální, e váhá s kým pojede na dovču k moři? jestli semnou nebo nějakou kamarádkou, která se prý u moc těí a koupila si plavky a vzala volno v práci..chuděrka a co ted má dělat?? Prý nejsem dost tolerantní... tak nevím. Vídávali jsme se pak i jen 3x do měsíce,, on podnikatel, nemá čas se zamnou po celém dni zastavit přestoe to má ke mě 10 min autem, ale jak se jednalo o nějaký koncert nebo pitku s kamarádama, jel klidně i v deset večer a do čech? ... a vadná jsem nakonec já... protoe mu nevěřím... lhal mi tak 50x minimálně. Tak kdo je tady na chocholouka?? On se stále chce vracet, pořád slibuje... máte někdo zkuenost s takovým typem člověka? On ví, e mě tím trápí, evidentně to má na párku, s mými city si zahrává a přesto e ví, jak těce to nesu, nedá mi koem.. a kdy se s ním rozejdu já, tak dolézá... tak proč si sakra neuije tu svoji volnst a nedá pokoj? Je to těký citový teror. Děkuji vem za odpovědi...asi si zajdu
Není tady
Proč dobrovolně podstupuje těký citový teror?
Nemusí. Kdy nebude chtít.
to je sloité... zprvu je to ok, říká si, "to byl snad nějaký omyl, přece není takový..." a hlavně chce tomu věřit, take kdy se vytasil s "vysvětlením" tak jsem to přijala, ale u jsem byla opatrná...pak se to stalo znova, take znova kudla do zad... a pak u člověk tak nějak otupí a hlavně... mě velmi přitahuje. Nevím čím to je,spí by mě zajímalo, jestli někdo u taky někoho s takovým aludkem poznal. Já bych si teda takhle sobecky se zamilovaným člověkem nezahrávala... a taky bych ráda znala názory jiných en, jestli je skutečně chyba v mé netolerantnosti anebo v tom co dělá... dokonale mě toti zblbnul...a to jsem si o sobě myslela, e jsem docela inteligentní...
Není tady
Myslím si ,e se nikdy nezmění.Znám několik nevěrníků v mým okolí a jsou stejní 20..30 let.Akorát věkem se troku unavili.Omlouvám se ,ale pro toho Tvýho přítele je pojmenování "nevěrník" jetě docela sluný slovo.A bude jednou nad věcí,uvidí jak s Tebou dokonale mával.
Není tady
Je normální být s někým, kdo "mě tím trápí, evidentně to má na párku, s mými city si zahrává a přesto e ví, jak těce to nesu, nedá mi koem.. a kdy se s ním rozejdu já, tak dolézá"?
Moná by ses neměla "omlouvat" způsobem "dokonale mě toti zblbnul", ale přiznat si to podstatný - "hlavně... mě velmi přitahuje" - a pak se rozhodnout, jestli ta "přitalivost" je silnějí, ne "těký citový teror".
Upravil(a) helena (28. 3. 2012 8:21)
Není tady
Loo napsal(a):
to je sloité... zprvu je to ok, říká si, "to byl snad nějaký omyl, přece není takový..." a hlavně chce tomu věřit, take kdy se vytasil s "vysvětlením" tak jsem to přijala, ale u jsem byla opatrná...pak se to stalo znova, take znova kudla do zad... a pak u člověk tak nějak otupí a hlavně... mě velmi přitahuje. Nevím čím to je,spí by mě zajímalo, jestli někdo u taky někoho s takovým aludkem poznal. Já bych si teda takhle sobecky se zamilovaným člověkem nezahrávala... a taky bych ráda znala názory jiných en, jestli je skutečně chyba v mé netolerantnosti anebo v tom co dělá... dokonale mě toti zblbnul...a to jsem si o sobě myslela, e jsem docela inteligentní...
"Si netolerantní sobecká mrcha,která myslí jen na sebe a dokonce ti vadí i vlasy od cizích enských v posteli?"
Jestli v sobě najde zbytek vl.sebeúcty,poli ho def.do kytek.Nevím proč,ale při čtení veho toho,kolik má bab,jsem si vzpomněla na psy - ani ty nejsou tak promiskuitní.A já osobně bych měla s takovým proutníkem u jen hrůzu si dát pusu,aby mě nenakazil.Nereaguj na smsky,neber telefony a řekni mu na plnou hubu něco hodně peprného,kdy tě bude chtít kontaktovat dál.
Nechápu,pokud si tedy alespon trochu inteligentní,e tohle si musí nechat radit.
Není tady
Taky jsem kdysi nala zrzavé vlasy v posteli pod poltářem na mém pyamu a na ručnících ...jj, mělo to rychlý konec.
Loo, sama ví, e tohle není vztah, ale trápení....tedy pro tebe. Těch nemocí bych se taky bála nejvíc.
Není tady
Nechápu, co bys od nás chtěla slyet.
Sama ví, e to nenív pořádku a je jedno jestli je to dle něj "normální" nebo jestli jsi netoleratní. Pokud ti to vadí , rozejdi se sním a nevracej se k němu.
Pokud ti to nevadí, tak si zvykni a přestan ověřovat a hledat dalí důkazy.
Není tady
Já si myslím, e to normální je. Pokud to partnerka akceptuje .......
Myslím si, e "normální" není ta partnerka, e je "na chocholouka", patrně trpí nějakými bludy, kdy má pocit, e s ním "má vztah".
Není tady
Loo, neptej se, co je normální, ale co chce akceptovat.
Má právo volby.
Není tady
Přesně tak, radi se ptej, jestli takhle chce ít dál.
Není tady
na tohle se dá říct jediné..holka, nohy na ramena a utíkat !!!
tohle bych nedala..kolik vám je? kdybys s ním měla dítě, bude uvázaná jako pes u boudy a on se honil jako mraky o to víc..
Není tady
To je tak smutný.... A těký, kdy je tam ta přitalivost. A bolí to o to víc. Úplně tě chápu, e si o tom chce popovídat a postěovat si aspoň tady. A neboj se, takhle to nevypadá, ale nejsi zdaleka sama, které se jaksi nepřekryly přání a sny s realitou.
Vlastně mne napadá, e takovéhle chování tu tvoji lásku a touhu brzy spolehlivě zabije, take bude vysvobozena!
Jo a myslím, e JE to k.r.e.t.i.n.o a primitiv. Tak
Upravil(a) katerffina (30. 3. 2012 9:46)
Není tady
Loo, jetě jsem se chtěla zeptat: tys dala do názvu svého vlákna otázku, zda existuje napravený nevěrník, proč?
Není tady
Loo asi věří tomu, e někde existuje nějaký recept, jak z notorického nevěrníka udělat totálně zamilovaného chlapa, který má oči jen pro tu svoji jedinou
Loo, nevěř tomu, takový recept zkrátka a dobře neexistuje Notorický chlap-nevěrník dá pokoj teprve a na stará kolena, kdy se přihlásí nemocná prostata, dřív ne ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Loo asi věří tomu, e někde existuje nějaký recept, jak z notorického nevěrníka udělat totálně zamilovaného chlapa, který má oči jen pro tu svoji jedinou
Ale existuje ... např. kastrace vykrmením do morbidní obezity. Viděla jsem, je to děsivé a v podstatě trest pro oba.
Není tady
Tak to u je extrém ...
Není tady
Ahoj, zdravím vechny...
pozn.pro Bramborku: Na rozdíl od těch jiných kopretinek jen já jsem jezdila za jeho rodiči a na rodinné oslavy, bydleli jsme spolu - probém vak byl kdykoliv jsem vytáhla nohy z domu - take ano, jakýsi vztah tam byl a ty jeho sliby a kecy o tom, jak si mě chce vzít.. vlastně i ted po rozchodu (u skoro 3 měsíce se úspěně bráním setkání), kdy mi u opravdu dola trpělivost mi stále píe a volá a fnuká.. tak jsem mu řekla, e to by se musel moc změnit, musel by udělat něco ohromně dojemného a hlavne: Mě vem veřejně přiznat.. ony toti ty jeho princezny podle mě ani nevěděly, e mě ON ádá snad kadý týden o ruku, e mi tvrdí jak mě miluje atd.. pokud vůbec o mě věděly.. a tady naráí kosa na kámen... pořád se jen vymlouvá.. snaí se mě přimět čekat, a odevzdá zakázku, a daně..a a a... víte, kdy si chlap s nějakou enou nerozumí, tak se s ní prostě rozejde... a vlastně by měl být rád, e se jí zbavil , pokud měl skutečně pocit, e mu ubírá svobodu. Zákeřnost vidím v tom, e se mi pořád ozývá a nenechá mě tak, čím mi otevírá rány a já protoe stále miluju ten sen, který jsem na začátku vztahu měla, ty představy.. a je mi velmi těké se s nimi nadobro rozloučit, tak si tu sms od něj vdy přečtu anebo zvednu tel..a tak nějak se pořád motám v kruhu. Moná se to dá celé shrnout jako naivita. Ale tak mi dámy povězte, proč mě nenechá být, kdy má kolem sebe tolik jiných.. baví ho mě trápit? Nebo je moné, e mě nějakým divným způsobem má rád? na souití to stejně není, cítím se dost sama a ubírá mi to energii..
Není tady
A nakonec se vichni sejdete na koním či infekčním. To je síla ! Já bych si o takového chlapa ani kolo neopřela a mohl by mít cokoliv
Není tady
Loo napsal(a):
Ahoj, zdravím vechny...
pozn.pro Bramborku: Na rozdíl od těch jiných kopretinek jen já jsem jezdila za jeho rodiči a na rodinné oslavy, bydleli jsme spolu - probém vak byl kdykoliv jsem vytáhla nohy z domu - take ano, jakýsi vztah tam byl a ty jeho sliby a kecy o tom, jak si mě chce vzít.. vlastně i ted po rozchodu (u skoro 3 měsíce se úspěně bráním setkání), kdy mi u opravdu dola trpělivost mi stále píe a volá a fnuká.. tak jsem mu řekla, e to by se musel moc změnit, musel by udělat něco ohromně dojemného a hlavne: Mě vem veřejně přiznat.. ony toti ty jeho princezny podle mě ani nevěděly, e mě ON ádá snad kadý týden o ruku, e mi tvrdí jak mě miluje atd.. pokud vůbec o mě věděly.. a tady naráí kosa na kámen... pořád se jen vymlouvá.. snaí se mě přimět čekat, a odevzdá zakázku, a daně..a a a... víte, kdy si chlap s nějakou enou nerozumí, tak se s ní prostě rozejde... a vlastně by měl být rád, e se jí zbavil , pokud měl skutečně pocit, e mu ubírá svobodu. Zákeřnost vidím v tom, e se mi pořád ozývá a nenechá mě tak, čím mi otevírá rány a já protoe stále miluju ten sen, který jsem na začátku vztahu měla, ty představy.. a je mi velmi těké se s nimi nadobro rozloučit, tak si tu sms od něj vdy přečtu anebo zvednu tel..a tak nějak se pořád motám v kruhu. Moná se to dá celé shrnout jako naivita. Ale tak mi dámy povězte, proč mě nenechá být, kdy má kolem sebe tolik jiných.. baví ho mě trápit? Nebo je moné, e mě nějakým divným způsobem má rád? na souití to stejně není, cítím se dost sama a ubírá mi to energii..
Loooooooooooooooooo, kdybys mu ty telefony nezvedala a přestala odpovídat na nicneříkající sms, bylo by ti u líp. Sama si vdycky roztočí to kolečko, ve kterém pořád běhá.
Co "ohromě dojemného" by měl udělat? Přijet na bílém koni, volat tvé jméno a vzít tě do Paříe na víkend? Hmmmm, hezký gesta, ale já bych byla raději, kdyby mě začal respektovat, váit si mě a přestal mě neustále podvádět. To by pro mně bylo ohromný gesto. Ale jasný, kadá to máme hozený jinak....
A to tvoje "vem přiznat"...jak to jako myslí? Představit tě vem svým bývalým a současným milenkám jako "tak tuhle si vezmu"? To jako fakt? Ale tak jo, on si tě třeba i vezme, udělá ti dítě, ale s milenkama nepřestane...
To se fakt nebojí, e od něj něco chytí?
Není tady
Něco ohromného...nějaký velký gesto... no, hmm...
Aby mělo gesto cenu "velkého", nesmí ho očekávat.
Dále by nemělo býti pouito záměrně jako odvolání toho patného, ale jako potvrzení toho dobrého.
A hlavně by ti akceptace velkého gesta neměla zničit dalí ivot.
Jak to tu tak čtu, tvůj protějek nemá anci dosáhnout při spáchání "velkého gesta" ani na jednu z podmínek.
Není tady
U mě by to nespravilo ádné gesto. Tento mu se přinejmením několik let nezmění.
Mít děti s takovýmhle otcem - to je pro ty děti nefér, pokud ho zná a ví, jaký je, před jejich početím.
Kdy si čtu některé příběhy, ptám se, jestli jsem i já byla takhle ....... blbá?
Loo napsal(a):
Ahoj, zdravím vechny...
no častějí je varianta, esi jí nechá " do zálohy". nemá čas, nemá čas, má moc práce ......, ale co kdyby se jednou její ...(dopln cokoliv) hodila?
Není tady
Loo napsal(a):
Dobrý večer vem,
Je normální flirtovat na chatu a scházet se imrvere s jinými enami? Tahat si je do bytu? Je normální jezdit s nimi pod stan na celý týden kdy já o tom nevím? Psát svým bývalým, e jsou eny jeho snů a e byly nej? Je normální ádat mě o ruku a přitom se tahat s jinýma? Je normální najíst se a obléct se do vyehlené koilky, tvrdit mi, e jde k zubaři nebo na fotbal s KLUKAMA (Ano miláčku, jen s klukama proboha, u toho nech....) a přitom jít za jinou? Ve ověřeno a posléze přiznáno... Je normální nacházet ve společném lůku rudé vlasy kdy já jsem bruneta? Prý jen kamarádka, neměla chudinka kde přespat a on mi o tom zapomněl říct. Na facebooku se tulí kadou chvíli k jiné osobě, celý rok tam nedal ani jedinou nai společnou fotku ani ádný komentář, zato bab jak ab, kadý den nová... je normální, e byl celou dobu naeho vztahu na seznamce a odepisoval a dával si rande?? Je normální, e váhá s kým pojede na dovču k moři? jestli semnou nebo nějakou kamarádkou, která se prý u moc těí a koupila si plavky a vzala volno v práci..chuděrka a co ted má dělat?? Prý nejsem dost tolerantní... tak nevím. Vídávali jsme se pak i jen 3x do měsíce,, on podnikatel, nemá čas se zamnou po celém dni zastavit přestoe to má ke mě 10 min autem, ale jak se jednalo o nějaký koncert nebo pitku s kamarádama, jel klidně i v deset večer a do čech? ... a vadná jsem nakonec já... protoe mu nevěřím... lhal mi tak 50x minimálně. Tak kdo je tady na chocholouka?? On se stále chce vracet, pořád slibuje... máte někdo zkuenost s takovým typem člověka? On ví, e mě tím trápí, evidentně to má na párku, s mými city si zahrává a přesto e ví, jak těce to nesu, nedá mi koem.. a kdy se s ním rozejdu já, tak dolézá... tak proč si sakra neuije tu svoji volnst a nedá pokoj? Je to těký citový teror. Děkuji vem za odpovědi...asi si zajdu
loo, krucifix enská, proč tohle trpí ? chápala bych to, kdyby ti tohle vechno nevadilo, kadej jsme nějákej, ale tobě to vadí a přesto s ním dál jsi. ty nemá ádnou sebeúctu ?
on se nezmění, pokud čeká na tohle.
Není tady
Bramborka napsal(a):
Loo, jetě jsem se chtěla zeptat: tys dala do názvu svého vlákna otázku, zda existuje napravený nevěrník, proč?
no protoe enský si bohuel myslívají, e chlap kurevník se kvůli nim změní. nebo e kdy jim na ruku navlékne snubní prsten, bude u jen jejich. a pak se diví, kdy je chlápek pořád stejnej.
Není tady