29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:grater:Dobry den,
takze chcela by som sa opytat: :ak som 24.-25.2. mala pohlavny styk a 2.3. som dostala menstruaciu je sanca aby som bola tehotna??? alebo to je nerealne? pouzivali sme kondom (styk sa opakoval viackrat- bol to taky blaznivy postelovy vikend), ale proste nemam istotu, ze som neotehotnela.... prosim poradte.. vopred dakujem
Není tady
Jestli jsi měla styk de facto pár dní před menstruací a relativně i chráněný a menzes přišel, pak se jistě nemáš čeho bát. Klid!
Není tady
Nety napsal(a):
Jestli jsi měla styk de facto pár dní před menstruací a relativně i chráněný a menzes přišel, pak se jistě nemáš čeho bát. Klid!
dakujem ze odpoved..som velmi rada
Není tady
uznikto nema zaidny napad?
Není tady
když nápad ... co si udělat těhotenský test??
Není tady
no...ale ten tak sokro asi nic neukaze:)
Není tady
Nepochopila jsem vůbec o jaký nápad ti jde - máš jen dvě možnosti, buďto jsi těhotná nebo nejsi, ale my to nerozhodneme - a když nechceš gravitest, tak musíš jít k lékaří.
Není tady
Nino, podle mě bys těhotná být neměla. Bylo to těsně před menstruací, použili jste ochranu a menstruaci jsi normálně dostala. Samozřejmě se stávají i vyjímky a k otěhotnění nějakým zázrakem (nebo jak bych to nazvala) přesto dojde a dokonce můžeš mít i menstruaci. To my Ti ale nepovíme, jak je to u Tebe. Myslím, že by sis měla nechat napsat hormonální antikoncepci, aby ses přestala zbytečně stresovat, když kondomům nevěříš.
Není tady
Ja si tiez myslim ze antikoncepcia ja najlepsie riesenie....
Není tady
Lucinka napsal(a):
Ja si tiez myslim ze antikoncepcia ja najlepsie riesenie....
myslim si to aj ja... ale kedze s partnerom sme momentalne pre vzdialenost velmimalo - tak raz za 3 mesiace... povazujem branie antikoncepcie za trosku zbytocne.. ak by som s nim bola castejsie, tak by som ant. urcite brala=)
ale dakujem za vase prispevky =ň)
Není tady
Ahoj nino - musím reagovat na tvůj dotaz.. možná už si své obavy už vyřešila ale tak třeba pro příště...
1, z toho co píšeš plyne, že bys těhotná neměla být - ale spolehat se na to, že prisla menstruace neni zdaleka sto procentni, obzvlast v uplnem zacatku tehotenstvi... moje kamaradka menstruovala do 5tého měsíce těhotenství - a neprojevovali se u ní ani žádné jiné příznaky těhotenství /nevolnost, bříško atd../ ale ona byla spíš výjímka...
2, Dobrá ochrana pri stiku mi pripada o to dulezitejsi, ze se s partnerem stykate jen takhle malinko - co kdyby s toho bylo mimi - a on prijel jednou za tri mesice? zvladala bys to? nechci ti promlouvat do duse, je to tvoje vec, ale je vzdy lepsi resit veci predem, nez pak resit nasledky:)
na každé krabičce kondomů je napsáno že mají myslím 97% spolehlivost... já se hned pri mém poprvé setkala s tím, že jsem se vešla do těch 3 nespolehlivých procent... (protrhl se) od té doby jim proste nevěrim - zdaleka nejsem jedina s takovou zkušeností - navíc mi to s prezervativem pripada s nikým koho miluju docela neosobní - ale i to je tvoje věc... a vlastně ses na to ani neptala
3, ještě k tomu, že si psala, že test stejně nic neukáže... to sem nepochopila...?
proč byse tedy potom běžně používal kdyby NIC neukazal???
měj se hezky... pa...
Není tady
Ahoj, chci se zeptat, beru antikoncepci a milovala jsem se s klukem při menstruaci a on se do mě "udělal", můžu otěhotnět?
Není tady
adrianne napsal(a):
luuuca napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, beru antikoncepci a milovala jsem se s klukem při menstruaci a on se do mě "udělal", můžu otěhotnět?
jsi chráněná i během menstruace, já už bych byla tolikrát těhotná
taky se totiž milujeme i během menstruace..
Děkuji, ulevilo se mi:o))
Není tady