Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 3. 2012 19:44

raptor150
♥------

Studium na zemědělské fakultě v ČB.

Zdaravim, sem ve ctvrtem rocniku elektrotechnicke prumyslovky a rozhoduji se kam na vysokou. Dal jsem prihlasky na vysoke s timto zamerenim, ale vice ma bavi prace v zemedelstvi, proto jsem podal i prihlasku na zemedelskou fakultu v budejovicich, obor zemedelstvi. Do budoucna bych rad delal prave v rostline vyrobe( nejlepe agronoma). Chci se tedy zeptat jestli nekdo ma skusenosti s timto oborem, s jeho narocnosti. Hlavne me zajima jestli se to da zvladnout kdyz jde o prestup mezi obory jako je u me. Dekuji za kazde info:|neutralneutral

Není tady

#2 27. 6. 2012 18:45

AlenkaS
♥------

Re: Studium na zemědělské fakultě v ČB.

Měla jsem kamarádku na agronomické fakultě Mendelu v Brně a co mi vykládala, tak to pro mě byla španělská vesnice:-) Takže já bych byla opatrná, ale nechci tě odrazovat, pokud mᚠk tomu oboru vztah a baví tě, pak by jsi to měl zvládnnout :-)

Není tady

#3 28. 6. 2012 18:50

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

absoloventi zemědělských fakult jsou na trhu práce jedni z nejhůře uplatnitelných, takže bych se do toho nehrnula

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#4 11. 10. 2014 22:03

Lukass
♥------

spoustu užitečných rad, jak si usnadnit učení najdete na www.pametauceni.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí