18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdaravim, sem ve ctvrtem rocniku elektrotechnicke prumyslovky a rozhoduji se kam na vysokou. Dal jsem prihlasky na vysoke s timto zamerenim, ale vice ma bavi prace v zemedelstvi, proto jsem podal i prihlasku na zemedelskou fakultu v budejovicich, obor zemedelstvi. Do budoucna bych rad delal prave v rostline vyrobe( nejlepe agronoma). Chci se tedy zeptat jestli nekdo ma skusenosti s timto oborem, s jeho narocnosti. Hlavne me zajima jestli se to da zvladnout kdyz jde o prestup mezi obory jako je u me. Dekuji za kazde info:|
Není tady
Měla jsem kamarádku na agronomické fakultě Mendelu v Brně a co mi vykládala, tak to pro mě byla panělská vesnice:-) Take já bych byla opatrná, ale nechci tě odrazovat, pokud má k tomu oboru vztah a baví tě, pak by jsi to měl zvládnnout :-)
Není tady
absoloventi zemědělských fakult jsou na trhu práce jedni z nejhůře uplatnitelných, take bych se do toho nehrnula
Není tady
spoustu uitečných rad, jak si usnadnit učení najdete na www.pametauceni.cz
Není tady