29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
novavila napsal(a):
To Dusička netuší, protože ona je těch chlapů tak nakřivo, že by je nejradši všechny obíhala a flirtovala s nimi od rána do noci a hlavně postelovala
To je pravda - s Dusičkou jsem ještě neposteloval, ale zapracuju na tom
Není tady
dusička napsal(a):
Nevím, přemýšlela jsem nad tím, proč máte Pavli, Vílo,pocit,že něco napíšu a vzápětí popřu. Není tomu tak. Asi píšu moc komplikovaně, nebo psát neumím, vyjádřím svou myšlenku možná pro Vás blbě, nechápu, že mi moje slova překrucujete, když to napíšu to samé jinými slovy, hned to vidíte jako překrucování, Přitom je myšlenka u mě stále jedna a ta samá.
Loučím se, už cítím že to moje psaní a nepochopení je ztráta energie. Jdu holce přečíst pohádku, pak žehlit, kouknout na hlas a mám v plánu holce začít háčkovat svetr.
duši, všechno co se děje kolem má nás někam popostrčit,vlastně i ta nevěra ti ukáže to co jsi neviděla nebo nechtěla vidět. a teď jen záleží na nás samých jestli se z toho poučíme nebo ne.
Není tady
Mikeš napsal(a):
novavila napsal(a):
To Dusička netuší, protože ona je těch chlapů tak nakřivo, že by je nejradši všechny obíhala a flirtovala s nimi od rána do noci a hlavně postelovala
To je pravda - s Dusičkou jsem ještě neposteloval, ale zapracuju na tom
kocoure, přečti si svůj vývoj o další milence jsi nepsal
Není tady
aprill napsal(a):
Máš recht, Dusičku nebrat
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
Máš recht, Dusičku nebrat
Nech toho nebo se vrátí a rozjede tu tanečky a flirtíčky a kdo to má číst ?
Dusička, jak vidí povolnýho chlapa, tak ztrácí rozum.
Není tady
Co je násilný čin? Ohýbání kocoura?
Starýho kocoura nevohneš... nanejvejš zlomíš... A co se zlomeným mackem?
Ale který ženský by se nelíbilo, kdyby pro ni manžel udělal to, co jí na očích vidí
Neudělá... protože to většinou nevidí, natož aby to nějak iracionálně vycítil. Když něco chci (nejen od chlapa), tak je nejlepší si o to říct, protože pak se těžko stane, že bych dostala něco jinýho nebo vůbec nic... a byla otrávená, že nemám to, co jsem si přála.
Ale myslela jsem,že by to dělali s láskou.
Víš, doktor Plzák kdysi psal, že stačí, když chlap udělá... aby dělal "s láskou" nebo "s radostí" už není až tak nutný. Uváděl takový hezký příklad - "Pane doktore, on sice luxuje, ale nedělá to s láskou..."
Není tady
Luxovať nemusí, ale kefovať by s láskou mohol, tam je ten rozdiel poznať....
Není tady