Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 7. 7. 2014 12:18

Bigben61
♥♥♥♥---
Registrovaný: 2. 9. 2012
Příspěvky: 343

Re: pás cudnosti - čo si myslíte ?

dan 11 napsal(a):

Nosím pás cudnosti , protože mě manželka přistihla , při onanii (několikrát).  Erekce v pásu cudnosti není nic moc , protože penis nemůže dosáhnout plné erekce.  Jen na ženě  , kdy pás sundá a dopřeje mi plnou erekci a orgasmus , což bývá většinou za odměnu např. po splnění domácích prací. Hodně záleží na její náladě , někdy jí třeba týden stačí pouze orální sex a to je potom peklo. Úplně stačí , když chce masហ (téměř denně) a já se dotýkám nahého těla manželky. Po několika dnech , bych pro ni udělal všechno a ona toho trochu zneužívá. Klidně mě nechá klečet u jejích nohou a líbat je. Moc se jí líbí vlastnit moje mužství .
Vím , že je jediná , kdo mi může dopřát uvolnění a tak se změnilo i mé chování. Rozhodně jí věnuji větší pozornost a pečuji o ni , jak si zaslouží.  Jsem vlastně rád , že pás pořídila , protože orgasmus po několikadenním půstu je neskutečný!
http://radkabhs.tumblr.com/

Jo a močení ani hygiena není problém.

Já si to vůbec nedokážu představit. Věřím, že tvůj orgasmus je úžasný, ale asi bych to nechtěl prožívat. Je mi už nějaký ten pátek a tak moje sexuální potřeba už není jako když mi bylo 20, ale když nemám sex, tak mám aspoň chu onanovat. Nechtěl bych, aby mi to někdo reguloval, by za cenu neskutečného orgasmu. Nesnesl bych dominantní ženu.

Upravil(a) Bigben61 (7. 7. 2014 12:25)


Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

 

#27 24. 10. 2014 12:12

andy1889
♥------
Registrovaný: 23. 3. 2012
Příspěvky: 5

Re: pás cudnosti - čo si myslíte ?

V tom je tá rozmanitos života. Každý sme nejaký. U nás je to tak, že manželka je dominantná a mne, naopak, sa páči keď ma ovláda. Ovládanie sexuality patrí k tomu. Postupom času sme prelomili žady a porozprávali sme sa o tom. Vysvitlo, že sa jej nápad vežmi páči a tak sme si pás objednali a predvčerom prišiel a teraz robíme prvé pokusy. Je z toho nadšená a ja tiež. Už si plánuje čo všetko budem musie urobi aby ma odomkla.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů