Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 3. 2012 8:44

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Alergie

Už týden mě trápí rýma, červené oči a kýchání. Protože nemám teplotu ani jiné potíže, začínám mít tušení, že je to asi alergie (nikdy jsem na ni netrpěla). Jsem 12 týdnů těhotná a co jsem se dočetla na netu, tak bych neměla brát žádné léky na alergii. Objevila jsem v lékárničce Zyrtec (stejně je prošlý) a v příbalovém letáku píší, že v těhotenství brát jen z vážných důvodů a při kojení vůbec ne, páč jde do mlíka (pořád kojím dceru 20 měsíců starou). Nevíte, co se v těhu může? Nějaká babská rada? A jak alergie většinou trvá dlouho (asi než odkvete ten alergen)? A jak zjistím, na co přesně alergii mám? Děkuji!!! Zřejmě to bude na nějaký pyl, páč nejhůř mi bylo v pondělí při návštěvě parku. Moc toho tam ještě nekvetlo, ale něco by se našlo.

Není tady

#2 23. 3. 2012 23:14

akar
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-zapad

Re: Alergie

Sakur verim, ze je to dost neprijemne. Na co mas alergii by ti asi nejlip rekli na alregologii, i kdyz oni vetsinou testuji ty nejrozsirenejsi pyly wink a tezko rict, zda by ti neco zjistovali v tehu.
Ja mam tyhle problemy narazove na jare, nevim, na co mam alergii (vim od zakladky o hluchavce, ale na alergo nechodim) - paleni oci, ryma atd., pouzivam lokalni kapky, daji se davam bud do nosu nebo do oci Sanorin Analergin - v pribalovem letacku pisou, ze o vhodnosti se poradit s lekarem.  A myslis, ze kdybys sla do lekarny, popsala problem a sdelila, ze jsi tehu a kojis, ze by ti neco nedoporucili?
Ale stejne v 1.trimestru bych asi nic neriskovala. Vetsinou se v tehotenstvi u nekterch leku (ktere nejsou vylozene uvedeny, ze se nesmi v tehu a pri kojeni pouzivat), doporucuje zvazit, co je pro matku a potazmo dite horsi zda zvolit lek nebo trpet wink
Jinak ja trpela min.tehu na rymu, nemohla jsem dychat a nepomalo temer nic sad pouzivala jsem morskou vodu s medi.  V tehotenstvi se hodne stava, ze vic zhrubne nosni sliznice sad

Upravil(a) akar (23. 3. 2012 23:29)

http://lbyf.lilypie.com/ryZep2.png
http://lb4f.lilypie.com/sv9Qp2.png
http://lb2f.lilypie.com/fePup2.png

Není tady

#3 24. 3. 2012 2:21

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Akar díky. Já to nějak přetrpím, ale čeká mě v druhé polovině dubna dlouhý let do ČR a doktor mi ho dovolil, jen pokud mi bude dobře. Pokud budu na tom takhle, tak si to nedokážu představit. Smrkám 24 h. denně. sad No 13.4. jdu na prohlídku, tak pokud to do tý doby nepřestane, tak se tam poradím. Nechci sama radši nic brát.

Není tady

#4 28. 5. 2012 16:14

angeloo123
♥------

Sakura napsal(a):

Akar díky. Já to nějak přetrpím, ale čeká mě v druhé polovině dubna dlouhý let do ČR a doktor mi ho dovolil, jen pokud mi bude dobře. Pokud budu na tom takhle, tak si to nedokážu představit. Smrkám 24 h. denně. sad No 13.4. jdu na prohlídku, tak pokud to do tý doby nepřestane, tak se tam poradím. Nechci sama radši nic brát.

A co doktor co řekl? Zkus se optat někdo na fórech nebo tady nepovolený odkaz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí