27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Marianne napsal(a):
dusička napsal(a):
Marianne napsal(a):
á pardon, nějak zle jsem vloila příspěvek:
No klitoridektomie a Freud podle mě ádný přímý vztah nemají, ale budi... Já věděla, e Freuda nemám vůbec vytahovat ale o Freuda tady nejde, po sté opakuju, jde o to, jaký má přítel v hlavě pocit, jestli je oprávněný/neoprávněný/zaviněný freudem/zaviněný znásilněním/... je druhořadé, mi jde o to, JAK mu pomoc ten jeho pocit méněcennosti odbourat...Prostě to s ním u nerozebírej, dokolečka dokola, protoe Tvého přítele to baví, chce slyet,jak ho přemlouvá, e on je přece ten nejlepí a nejúasnějí. A dělá divadlo, jako e ne.
A tebe to holka asi baví, kdy s ním to divadýlko hraje.
Já osobně bych řekla jednou, jo je to s Tebou krásný a kdyby mě otravoval dál těma svýma kecama, tak bych u na něho nereagovala. Tím mu pomůe nejvíc.ok, zkusím...sice si to moc neumím představit, pt jak se říká, mlčení znamená souhlas, take kdy on mi řekne, e si připadá jako mizerný milenec, a já mu na to nic neřeknu, nevím, jak to na něho bude působit... ale uvidíme.
Tak tohle rozhodně nevypadá jako harmonické milostné souití, take nechápu ty tvoje výkřiky, jak jsi s ním spokojená a jaký máte soulad. Sex vám prostě nefunguje, protoe on je zakomplexovanej blázen : místo, aby byl rád , e je ti dobře při KO, má z toho frustraci, protoe je pomotanej .
Pokud otráví kadej sex svýma výčitkama a depresema, tak časem budete mít oba ze sexu strach , já bych teda měla určitě . Já bych se ale urychleně blázna zbavila , ivot je krátkej na to, aby si člověk ničil i takový proitky jako sex.
A pokud vám tak brzo nefunguje sex, jde pouze o krásné přátelství , ne o skutečný vztah .
Upravil(a) novavila (27. 3. 2012 19:22)
Není tady
Marianne napsal(a):
Mike napsal(a):
Já vám s tímhle asi moc neporadím
, ale zeptám se zde přítomných dam - protoe jako chlap s tím samozřejmě vlastní zkuenost nemám - on ten vaginální orgasmus je nějakej "lepí", ne ten klitoriální? Nebo spí jinak - on ten klitoriální je nějakej horí?
Vidí Mikei, a já bych řekla, e právě naopak. Protoe moje otázka na začátku vlákna se netýkala mojeho orgasmu, ale partnerových komplexů, tj je to otázka naopak spíe na mue, jak to vnímají oni, jestli si takovou situaci umí přestavit a příp. jak z ní ven...
Aha. Já osobně si myslím (ale to je pouze můj muskej názor, nijak hlouběji jsem po tom nepátral), e větina mých partnerek měla orgasmus klitoriální. Ale neřeil jsem, jestli to byl "ten lepí", nebo "ten horí" - byl jsem rád, e se jim to líbilo, a kdy se někdy stalo (protoe se to stalo - nebudu tady kecat, e se mi to nikdy nestalo), e neměla ani jeden, mrzelo mě to. Ale e bych z toho měl nějaký těký deprese, nebo se kvůli tomu dokonce naváel do partnerky, tak to ne...
Není tady
Marianne napsal(a):
...já mluvila o projevech při milování jako takovém. Při KO jsem hlasitějí i já, právě proto ho asi mrzí, e k něčemu takovému dojdu jen při KO a ne při zbytku, kdy je vevnitř...
To se ale vzájemně nevylučuje, ne?
Kdy bude současně "vevnitř" a zároveň Tě laskat prstíky na klitorisu... taky by to nelo? Mě tuhle techniku naučila kdysi dávno jedna starí zkuenějí ena (která to právě takto ke svému vrcholu potřebovala) a já jí za to tímto po 25 letech opoděně děkuji
Není tady
Mike napsal(a):
Marianne napsal(a):
...já mluvila o projevech při milování jako takovém. Při KO jsem hlasitějí i já, právě proto ho asi mrzí, e k něčemu takovému dojdu jen při KO a ne při zbytku, kdy je vevnitř...
To se ale vzájemně nevylučuje, ne?
Kdy bude současně "vevnitř" a zároveň Tě laskat prstíky na klitorisu... taky by to nelo? Mě tuhle techniku naučila kdysi dávno jedna starí zkuenějí ena (která to právě takto ke svému vrcholu potřebovala) a já jí za to tímto po 25 letech opoděně děkuji
Ale to by ho neuspokojilo, proote by v hlavní roli nebyl jeho Freudovský úd , take by měl zase depku
Na to nejsou ádné prstíky potřeba , stačí kdy s tou enou souloí a naráí tělem do klitorisu , čemu se při styku stejně neubrání a tím ho masíruje a k KO .
Nebo kdy ona si sedne na něj a souloí s ním a zároveň se tře o jeho bříko , take si přivodí KO , které můe zakomplexovaný jedinec povaovat mylně za VO, protoe se přitom stahuje pochva
Ale aby neměl depku z toho, e v týhle poloze je ona víc aktivní a jeho boský orgán je zase na druhé koleji
Není tady
Odpoledne jsem nestihla odepsat na vechno, nicméně jak to tak čtu, asi ani nebudu...děláte z něho debila, co není, a rozcházet se s ním nebudu, nemám důvod. A proto, abyste se tady do něho naváeli a říkali, jak mi znechucuje sex apod. (vy v té posteli nejste, take mi těko budete vyvracet, jestli se nám spolu sex líbí nebo nelíbí), tady fakt být nemusím.....take díky těm, co byli ochotní mi nějak smysluplně poradit, a loučím se.
Není tady
Marianne napsal(a):
dusička napsal(a):
Vaginální orgasmu mám a cca od třiceti (po porodech). řekla bych, e enská kdy ho nemá, e není oizena, pro mě i ted je důleitějí vnějí. A kdyby mi ho mu nedopřál, tak to by viděl.
řekla bych si o něho.
Píu jak tatar.A do té doby, ne jsi ho měla (a věděla, es vlastně o tak moc nepřila), jsi to vnímala jak? Nezajímalo tě to, jaký je ten druhý? I kdy - nevím, kolik ti je, moná, e dneska se to víc řeí, protoe kadý sedne k internetu a vidí o tom milion článků a názorů, co kdysi nebylo...
Je mi 41. Nijak jsem neřeila ,e ho nemám. Prostě mě to ani nepřilo.
Protoe jsme si právě e pomáhala tím,e jsem nala polohu,kde jsem mohla drádit klitoris.
Protoe vechno má spojitost se vím.
Není tady
Marianne napsal(a):
Odpoledne jsem nestihla odepsat na vechno, nicméně jak to tak čtu, asi ani nebudu...děláte z něho debila, co není, a rozcházet se s ním nebudu, nemám důvod. A proto, abyste se tady do něho naváeli a říkali, jak mi znechucuje sex apod. (vy v té posteli nejste, take mi těko budete vyvracet, jestli se nám spolu sex líbí nebo nelíbí), tady fakt být nemusím.....take díky těm, co byli ochotní mi nějak smysluplně poradit, a loučím se.
Tak kdy Tě dokáe uspokojit, kdy se Ti to líbí. Tak to prostě neře.
Jestli je psychicky nemocný a padaj na něho depky, tak potřebuje odbornou pomoc a Ty mu fakt s tím nepomůe,e ho bude pořád přesvědčovat, jak je nejlepí. Stejně tomu nebude věřit. Tím se nic nevyřeí.
Není tady
On si nepředstavuje, e bych měla mít O pouze jeho penisem, bez přítomnosti rukou, líbání, lízání, kousání a kdoví čeho veho...je to jen a jen psychologická věc, e mnozí mui, kdy to tak řeknu, si pak nepřipadají nenahraditelní, a to je znejiuje.
Psychologická věc - pomoc psychologa.
To maj ale docela chlapi blbí vid, kdy vědí, e si to taky můeme udělat sami.
Není tady
Marianne napsal(a):
Duičko, má velice rozvinuté překrucovací schopnosti smile tos pana Freuda asi nepochopila smile neříkal, e klitoridální orgasmus mají neurotické eny, ale e absence vaginálního je příznakem neurotické eny. Ani e pouze penis vykoná rozko... Zase ta jablka...
Dobře, sice sem moná pochopila blbě Freuda, e nemá tedy nic proti klitoriálnímu orgasmu.
Ale stejně je to blbost - e absence vaginálního je příznakem neurotické eny.
Jo - neurotická ena můe být, e je neuspokojená, chybí jí mazlení, rozko atd atd
ale není to vaginálním orgasmem.
Ale to u je jedno Marianne, pár rad a postřehů si tu dostala, uvidí, jak to půjde.
Není tady
Mám to taky tak, jako Marianne. A kdy jsem se pochopila, tak jsem kadému partnerovi časem řekla, e "kdyby ve mně bagr jezdil" :-), tak to prostě vevnitř nepřijde. Ale e pro citové naplnění po KO ho v sobě potřebuji, jako dozvuk, potřebuji cítit tu sounáleitost, blízkost. Víceméně, kdy to jde a je "připraven", tak ho s příchodem první vlny doslova k sobě přitáhnu, protoe by mi udělal "dole" orgasmus, potřebuji ho mít u sebe přituleného...A tím mu "dávám anci", aby co nejdříve po mně vyvrcholil i on.
Samozřejmě tento scénář není pokadé stejný, ale je takový nejjistějí.
Není tady
bude se muset smířit s tím,e orgasmus jde jen dráděním klitorisu..jinak se vám ten sex fakt znechutí..ale to si bude muset najít nějakou odbornou pomoc
novavilo- neustále tady propaguje KO a jak ho dosáhnout, zapomíná ovem,e kadá ena dosáhne orgasmu jinak...deset en s KO jej dosáhne jiným způsobem drádění...já mám taky KO, ale nějakým třením o břicho partnera nebo dokonce naráením,to tedy ani omylem..třením se mi to povede vyjímečně a trvá to hrozně dlouho...prostě to chce ikovný jazyk a ten člověk to se mnou musí umět..
jinak bych taky neřekla,e VO je vlastně KO...klitoris se uvnitř těla rozdvojí,ale ta anatomie nesedí na to,aby byl bod G vlastně kus klitorisu
jinak nechápu,proč si kazit ivot dohadováním se,který orgasmus je lepí...některá má lepí KO,některá VO..boha jeho,hlavně e orgasmus je..
Není tady
Marianne napsal(a):
Jak zakomplexovanému člověku dokázat, e je skvělý milenec, kdy nepřítomnost mého orgasmu popírá vechny chvály, které na něho pěju...? Vím, e někdy to slovy vyjádřit nejde, e někdy stačí jeden pohled a nahradí tisíc slov...ale kdy on je v takové depce, stydí se mi podívat do očí...... Poraďte co můete, kadou radu přivítám
díky moc
Přestat s partnerem jednat jako se zakomplexovaným...
Není tady
Bety napsal(a):
Nejlepí by bylo, kdybyste oba přestali vymýlet a místo toho si pořádně zaPÍP...
Není tady
dusička napsal(a):
...
Mně samotný penis,kdy na něj kouknu, nic neříká, nevzruuje mě. Vzruují mě partnera ruce,kdy mě hladí,kdy mě přitáhne k sobě, prostě ta blízkost těl mě vzruuje. Ale orgán jako takový,kdy na něho kouknu, tak ne....
teda sry, Dui, ale koukáním na penis orgasmu opravdu nedosáhne ...
Není tady
Není tady
Nerozumiem prečo túi po vaginálnom orgazme (predpokladám, e klitoridálny má). ena môe ma orgazmus z rôznych miest tela, alebo svoj klitoridálny môe "prevychova" cvičením. Čo má poveda "bený" mu, ktorý dosahuje orgazmus len cez penis (hoci by mohol napr. aj cez prostatu a i.) ?
Není tady
Marianne napsal(a):
dusička napsal(a):
No podle Freuda se líbí klitoriální orgasmus enám neurotickým.
A to by přece nemělo být.
enský by měly mít jen a jen vaginální orgasmus, protoe jedině penis vykoná rozko![]()
Duičko, má velice rozvinuté překrucovací schopnosti
tos pana Freuda asi nepochopila
neříkal, e klitoridální orgasmus mají neurotické eny, ale e absence vaginálního je příznakem neurotické eny. Ani e pouze penis vykoná rozko... Zase ta jablka...
Dusicka to rekla naprosto spravne. Takze neuroticke zeny maji priznaky mj. i to, ze nemaji vaginalni orgasmus. :lol:To muze tvrdit jen naprosty blb. A ten blb je sarlatan Freud. On totiz silne nenavidel zeny a moc dobre vedel, ze vsechny zeny maji klitoris, organ,ktery existuje jen a jen kvuli rozkosi. navic je od penisu nezavisly.
Tudiz mit KO je naprosto v poradku.
Freud sam zadny VO ani KO nikdy v zivote nezazil a presto se vyjadruje tak katedoricky o zenach. Tudiz jedinny neurotik je tu definitivne Freud. Kritizovan je a byl hned od vysloveni teto pitome teorie.
Pokud tyhle teorie pouziva nejaky soucasny muz jako natlak v posteli, tak on sam nema od neurozy daleko.
Není tady
já mám pocit, e tady na bbn je blb u úplně kadej chlap, o kterým se tu píe. marně přemýlím, kdy byla naposled řeč o nějákým, kterýho tu enský neroznesly na kopytech.
Není tady