Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#176 27. 3. 2012 19:18

novavila
Zablokovaný

Re: partnerovy komplexy a moje absence vaginálního orgasmu....

Marianne napsal(a):

dusička napsal(a):

Marianne napsal(a):

á pardon, nějak zle jsem vložila příspěvek:

No klitoridektomie a Freud podle mě žádný přímý vztah nemají, ale budiž... Já věděla, že Freuda nemám vůbec vytahovat  ale o Freuda tady nejde, po sté opakuju, jde o to, jaký má přítel v hlavě pocit, jestli je oprávněný/neoprávněný/zaviněný freudem/zaviněný znásilněním/... je druhořadé, mi jde o to, JAK mu pomoc ten jeho pocit méněcennosti odbourat...

Prostě to s ním už nerozebírej, dokolečka dokola, protože Tvého přítele to baví, chce slyšet,jak ho přemlouváš, že on je přece ten nejlepší a nejúžasnější. A dělá divadlo, jako že ne.
A tebe to holka asi baví, když s ním to divadýlko hraješ.
Já osobně bych řekla jednou, jo je to s Tebou krásný a kdyby mě otravoval dál těma svýma kecama, tak bych už na něho nereagovala. Tím mu pomůžeš nejvíc.

ok, zkusím...sice si to moc neumím představit, ptž jak se říká, mlčení znamená souhlas, takže když on mi řekne, že si připadá jako mizerný milenec, a já mu na to nic neřeknu, nevím, jak to na něho bude působit... ale uvidíme.

Tak tohle rozhodně nevypadá jako harmonické milostné soužití, takže nechápu ty tvoje výkřiky, jak jsi s ním spokojená a jaký máte soulad. Sex vám prostě nefunguje, protože on je zakomplexovanej blázen : místo, aby byl rád , že je ti dobře při KO, má z toho frustraci, protože je pomotanej .
Pokud otráví každej sex svýma výčitkama a depresema, tak časem budete mít oba ze sexu strach , já bych teda měla určitě . Já bych se ale urychleně blázna zbavila , život je krátkej na to, aby si člověk ničil i takový prožitky jako sex.
A pokud vám tak brzo nefunguje sex, jde pouze o krásné přátelství , ne o skutečný vztah .

Upravil(a) novavila (27. 3. 2012 19:22)

Není tady

#177 27. 3. 2012 19:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Já vám s tímhle asi moc neporadím big_smile, ale zeptám se zde přítomných dam - protože jako chlap s tím samozřejmě vlastní zkušenost nemám - on ten vaginální orgasmus je nějakej "lepší", než ten klitoriální? Nebo spíš jinak - on ten klitoriální je nějakej horší?

Vidíš Mikeši, a já bych řekla, že právě naopak. Protože moje otázka na začátku vlákna se netýkala mojeho orgasmu, ale partnerových komplexů, tj je to otázka naopak spíše na muže, jak to vnímají oni, jestli si takovou situaci umí přestavit a příp. jak z ní ven...

Aha. Já osobně si myslím (ale to je pouze můj mužskej názor, nijak hlouběji jsem po tom nepátral), že většina mých partnerek měla orgasmus klitoriální. Ale neřešil jsem, jestli to byl "ten lepší", nebo "ten horší" - byl jsem rád, že se jim to líbilo, a když se někdy stalo (protože se to stalo - nebudu tady kecat, že se mi to nikdy nestalo), že neměla ani jeden, mrzelo mě to. Ale že bych z toho měl nějaký těžký deprese, nebo se kvůli tomu dokonce navážel do partnerky, tak to ne...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#178 27. 3. 2012 20:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

...já mluvila o projevech při milování jako takovém. Při KO jsem hlasitější i já, právě proto ho asi mrzí, že k něčemu takovému dojdu jen při KO a ne při zbytku, kdy je vevnitř...

To se ale vzájemně nevylučuje, ne? wink
Když bude současně "vevnitř" a zároveň Tě laskat prstíky na klitorisu... taky by to nešlo? Mě tuhle techniku naučila kdysi dávno jedna starší zkušenější žena (která to právě takto ke svému vrcholu potřebovala) a já jí za to tímto po 25 letech opožděně děkuji big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#179 27. 3. 2012 20:49

novavila
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

Marianne napsal(a):

...já mluvila o projevech při milování jako takovém. Při KO jsem hlasitější i já, právě proto ho asi mrzí, že k něčemu takovému dojdu jen při KO a ne při zbytku, kdy je vevnitř...

To se ale vzájemně nevylučuje, ne? wink
Když bude současně "vevnitř" a zároveň Tě laskat prstíky na klitorisu... taky by to nešlo? Mě tuhle techniku naučila kdysi dávno jedna starší zkušenější žena (která to právě takto ke svému vrcholu potřebovala) a já jí za to tímto po 25 letech opožděně děkuji big_smile

Ale to by ho neuspokojilo, prootže by v hlavní roli nebyl jeho Freudovský úd , takže by měl zase depku big_smile
Na to nejsou žádné prstíky potřeba , stačí když s tou ženou souloží a naráží tělem do klitorisu , čemuž se při styku stejně neubrání a tím ho masíruje až k KO .
Nebo když ona si sedne na něj a souloží s ním a zároveň se tře o jeho bříško , takže si přivodí KO , které může zakomplexovaný jedinec považovat mylně za VO, protože se  přitom  stahuje pochva  big_smile big_smile
Ale aby neměl depku z toho, že v týhle poloze je ona víc aktivní a jeho božský orgán  je zase na druhé koleji  big_smile

Není tady

#180 27. 3. 2012 22:09

Marianne
♥♥♥----

Odpoledne jsem nestihla odepsat na všechno, nicméně jak to tak čtu, asi ani nebudu...děláte z něho debila, což není, a rozcházet se s ním nebudu, nemám důvod. A proto, abyste se tady do něho naváželi a říkali, jak mi znechucuje sex apod. (vy v té posteli nejste, takže mi těžko budete vyvracet, jestli se nám spolu sex líbí nebo nelíbí), tady fakt být nemusím.....takže díky těm, co byli ochotní mi nějak smysluplně poradit, a loučím se. kapitulation

Není tady

#181 28. 3. 2012 7:15

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Marianne napsal(a):

dusička napsal(a):

Vaginální orgasmu mám až cca od třiceti (po porodech). řekla bych, že ženská když ho nemá, že není ošizena, pro mě i ted je důležitější vnější. A kdyby mi ho muž nedopřál, tak to by viděl. roll řekla bych si o něho.
Píšu jak tatar. dumbom

A do té doby, než jsi ho měla (a věděla, žes vlastně o tak moc nepřišla), jsi to vnímala jak? Nezajímalo tě to, jaký je ten druhý? I když - nevím, kolik ti je, možná, že dneska se to víc řeší, protože každý sedne k internetu a vidí o tom milion článků a názorů, což kdysi nebylo...

Je mi 41. Nijak jsem neřešila ,že ho nemám. Prostě mě to ani nepřišlo.
Protože jsme si právě že pomáhala tím,že jsem našla polohu,kde jsem mohla dráždit klitoris.
Protože všechno má spojitost se vším.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#182 28. 3. 2012 7:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

Odpoledne jsem nestihla odepsat na všechno, nicméně jak to tak čtu, asi ani nebudu...děláte z něho debila, což není, a rozcházet se s ním nebudu, nemám důvod. A proto, abyste se tady do něho naváželi a říkali, jak mi znechucuje sex apod. (vy v té posteli nejste, takže mi těžko budete vyvracet, jestli se nám spolu sex líbí nebo nelíbí), tady fakt být nemusím.....takže díky těm, co byli ochotní mi nějak smysluplně poradit, a loučím se. kapitulation

Tak když Tě dokáže uspokojit, když se Ti to líbí. Tak to prostě neřeš.
Jestli je psychicky nemocný a padaj na něho depky, tak potřebuje odbornou pomoc a Ty mu fakt s tím nepomůžeš,že ho budeš pořád přesvědčovat, jak je nejlepší. Stejně tomu nebude věřit. Tím se nic nevyřešíš.

Není tady

#183 28. 3. 2012 7:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

On si nepředstavuje, že bych měla mít O pouze jeho penisem, bez přítomnosti rukou, líbání, lízání, kousání a kdoví čeho všeho...je to jen a jen psychologická věc, že mnozí muži, když to tak řeknu, si pak nepřipadají nenahraditelní, a to je znejišuje.
Psychologická věc - pomoc psychologa.
To maj ale docela chlapi blbí vid, když vědí, že si to taky můžeme udělat sami. tongue

Není tady

#184 28. 3. 2012 7:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

Dušičko, mᚠvelice rozvinuté překrucovací schopnosti smile tos pana Freuda asi nepochopila smile neříkal, že klitoridální orgasmus mají neurotické ženy, ale že absence vaginálního je příznakem neurotické ženy. Ani že pouze penis vykoná rozkoš... Zase ta jablka...

Dobře, sice sem možná pochopila blbě Freuda, že nemá tedy nic proti klitoriálnímu orgasmu.
Ale stejně je to blbost - že absence vaginálního je příznakem neurotické ženy.
Jo - neurotická žena může být, že je neuspokojená, chybí jí mazlení, rozkoš atd atd
ale není to vaginálním orgasmem.
Ale to už je jedno Marianne, pár rad a postřehů si tu dostala, uvidíš, jak to půjde.

Není tady

#185 28. 3. 2012 8:11

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Mám to taky tak, jako Marianne. A když jsem se pochopila, tak jsem každému partnerovi časem řekla, že "kdyby ve mně bagr jezdil" :-), tak to prostě vevnitř nepřijde. Ale že pro citové naplnění po KO ho v sobě potřebuji, jako dozvuk, potřebuji cítit tu sounáležitost, blízkost. Víceméně, když to jde a je "připraven", tak ho s příchodem první vlny doslova k sobě přitáhnu, protože by mi udělal "dole" orgasmus, potřebuji ho mít u sebe přituleného...A tím mu "dávám šanci", aby co nejdříve po mně vyvrcholil i on.
Samozřejmě tento scénář není pokaždé stejný, ale je takový nejjistější.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#186 28. 3. 2012 12:39

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

bude se muset smířit s tím,že orgasmus jde jen drážděním klitorisu..jinak se vám ten sex fakt znechutí..ale to si bude muset najít nějakou odbornou pomoc
novavilo- neustále tady propaguješ KO a jak ho dosáhnout, zapomínᚠovšem,že každá žena dosáhne orgasmu jinak...deset žen s KO jej dosáhne jiným způsobem dráždění...já mám taky KO, ale nějakým třením o břicho partnera nebo dokonce narážením,to tedy ani omylem..třením se mi to povede vyjímečně a trvá to hrozně dlouho...prostě to chce šikovný jazyk a ten člověk to se mnou musí umět..
jinak bych taky neřekla,že VO je vlastně KO...klitoris se uvnitř těla rozdvojí,ale ta anatomie nesedí na to,aby byl bod G vlastně kus klitorisu
jinak nechápu,proč si kazit život dohadováním se,který orgasmus je lepší...některá má lepší KO,některá VO..boha jeho,hlavně že orgasmus je..

Není tady

#187 30. 3. 2012 20:26

majkafa
Host

#188 31. 3. 2012 20:34

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Marianne napsal(a):

Jak zakomplexovanému člověku dokázat, že je skvělý milenec, když nepřítomnost mého orgasmu popírá všechny chvály, které na něho pěju...? Vím, že někdy to slovy vyjádřit nejde, že někdy stačí jeden pohled a nahradí tisíc slov...ale když on je v takové depce, stydí se mi podívat do očí...... Poraďte co můžete, každou radu přivítám smile díky moc

Přestat s partnerem jednat jako se zakomplexovaným...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#189 31. 3. 2012 20:37

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Nejlepší by bylo, kdybyste oba přestali vymýšlet a místo toho si pořádně zašPÍP...

tummenupp godlike

Není tady

#190 31. 3. 2012 20:43

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

...
Mně samotný penis,když na něj kouknu, nic neříká, nevzrušuje mě. Vzrušují mě partnera ruce,když mě hladí,když mě přitáhne k sobě, prostě ta blízkost těl mě vzrušuje. Ale orgán jako takový,když na něho kouknu, tak ne....

teda sry, Duši, ale koukáním na penis orgasmu opravdu nedosáhneš ... lol

Není tady

#191 1. 4. 2012 9:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#192 4. 4. 2012 21:30

Slavomir
♥------

Nerozumiem prečo túžiš po vaginálnom orgazme (predpokladám, že klitoridálny máš). Žena môže ma orgazmus z rôznych miest tela, alebo svoj klitoridálny môže "prevychova" cvičením. Čo má poveda "bežný" muž, ktorý dosahuje orgazmus len cez penis (hoci by mohol napr. aj cez prostatu a i.) ?

Není tady

#193 5. 4. 2012 17:19

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Marianne napsal(a):

dusička napsal(a):

No podle Freuda se líbí klitoriální orgasmus ženám neurotickým. lol A to by přece nemělo být.
ženský by měly mít jen a jen vaginální orgasmus, protože jedině penis vykoná rozkoš lollollol big_smile

Dušičko, mᚠvelice rozvinuté překrucovací schopnosti smile tos pana Freuda asi nepochopila smile neříkal, že klitoridální orgasmus mají neurotické ženy, ale že absence vaginálního je příznakem neurotické ženy. Ani že pouze penis vykoná rozkoš... Zase ta jablka...

Dusicka to rekla naprosto spravne. Takze neuroticke zeny maji priznaky mj. i to, ze nemaji vaginalni orgasmus. lollollollol:lol:To muze tvrdit jen naprosty blb. A ten blb je sarlatan Freud. On totiz silne nenavidel zeny a moc dobre vedel, ze vsechny zeny maji klitoris, organ,ktery existuje jen a jen kvuli rozkosi. navic je od penisu nezavisly. tummenupp Tudiz mit KO je naprosto v poradku.

Freud sam zadny VO ani KO nikdy v zivote nezazil a presto se vyjadruje tak katedoricky o zenach. Tudiz jedinny neurotik je tu definitivne Freud. Kritizovan je a byl hned od vysloveni teto pitome teorie.

Pokud tyhle teorie pouziva nejaky soucasny muz jako natlak v posteli, tak on sam nema od neurozy daleko.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#194 6. 4. 2012 19:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já mám pocit, že tady na bbn je blb už úplně každej chlap, o kterým se tu píše. marně přemýšlím, kdy byla naposled řeč o nějákým, kterýho tu ženský neroznesly na kopytech.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#195 7. 4. 2012 20:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš sa celkom nenechal... big_smile

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí