27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ten mu na mě působí jako manipulátor.
Dělá ze sebe chudinku a Ty ho v tom podporuje. Ono to jde chvilku, ale odsud pocud.
Co si budeme povídat, mnoho en nezaívá vaginální orgasmu (no a co), taky kdy je to králíkárna, tak to není smyslný a není to ono.
Já bych se zdravě natvala a řekla mu, no tak tedy spolu nebudeme souloit. Můeme se mazlit a jde i jinak uspokojit. A pak se uvidí, co dál.
Není tady
Marianne napsal(a):
On by pro mě snesl hory doly, v sexu se pořád snaí, aby vytvořil krásnou atmosféru, příjemný večer se vím vudy, snaí se mě překvapit, snaí se vydret co nejdéle, ... A na psychiatrii u nějakou dobu chodí, asi tak 2 měsíce, ale neříká mi úplně vechno, co tam probírají (vím, e řeili jeho vztah s jeho matkou, která ho neustále kontroluje, přestěhoval se kvůli tomu přes půl republiky, a ani tak to není ideální, dost ho citově vydírá a tak..take vím, e tohle měli na programu docela dlouho), dost se o tom stydí mluvit i se mnou, tak nevím, co vechno mu říkal a jak to řeí... kdy to říká mi, je to zásadně přes internet, kdy jsme spolu, tak se o tom bavíme jen v naprosté tmě.. anebo to vůbec nevytáhne, jen jde vidět, e není ve své kůi, kdy se ho zeptám, co se děje, zahraje to nějak do outu, a jakmile se zaklapnou dveře a odejde do práce, píe mi to třeba mailem... take jako řeit se to snaí, ale pořád se v tom nějak plácá. Zrovna před pár minutami mi napsal, e má totální depresi, e ví, e je asi hezký chlap, kdy ho balí tolik enských a kdy vedle sebe má tu nejhezčí, ale e sám to necítí, e je mu do breku ze svého těla, e si připadá mohutný a tlustý...
Vytučněné samo o sobě by mně u odrovalo, kdy se přidá k tomu to, e přece MUSÍ mít vaginální orgasmus (nechápu proč bys teda musela, nejste na dostizích, ale v posteli a klitoriální je přece taky krásný), a e bys MĚLA být hlasitějí .... tak se mi celý sex v tomto podání mění na divadlo. Milování je hlavně o přirozenosti, touze po blízkosti toho druhého a ne proboha o tom, zda U JSI
Není tady
majkafa napsal(a):
Ten mu na mě působí jako manipulátor.
Naprostý souhlas Ví Marianne, aby ses jednoho dne neprobudila a s hrůzou nezjistila, kde ses vlastně poděla ty, Tvé potřeby, sny, přání, protoe zjistí, e dělá ve jen pro to a podle toho, aby nedej boe partner nedostal tu svoji depku.
Partnerovi nepomůe, to musí on sám...otázka je, zda ale chce. Ano, má pravdu, problémy se mají řeit spolu, ale záleí, o jaký problém se jedná, ale toto je věc, kterou si musí pořeit v sobě hlavně on sám. Ty ho můe podporovat, ale nevyřeí to za něj...na co si mimochodem přila u sama.
Cítím to stejně jako Kiara, něco mi na něm nesedí.
Není tady
On se tolik snaí,snaí,snaí,snaí,snaí.........
A ty nic, nevděčnice.
Podívej se na Ulici - příběh Libuka a Eliá. Ten se taky tolik snaí a pak ji zmlátí a přinese kytku a poprosí o odputění a snaí a zmlátí - řekla sis o to - a přinese kytku a poprosí o odputění..........
Marianne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
No právě e neví, kde je chyba, tak si to vysvětluje tak, e chyba musí být v něm...
A ano, on na mě taky, on je spokojený.. není spokojený se sebou, ne se mnou...a mě to mrzí, protoe mi se to s ním straně líbí, nic nedělá zle, co se týče rozměrů taky (na rozdíl od něho) ádný problém nevidím. V čem je opravdu chyba, to nevím, podle mě v ničem, prostě musíme oba počkat a neřeit to, ale nevnímám to jako svoji chybu, a u vůbec ne jako jeho chybu. Prostě to tak bohuel je. On to ale vnímá jinak, připadá si nedostatečně muný, kdy ani nedokáe pořádně uspokojit enu. Sakra četli jste vůbec někdo to, e byl jako děcko zneuitý?? Jen jetě upřesňuji, e muem. Mi to přijde docela logické, e pak má takové problémy, nemusí být ani hulvát ani "odborník"...ne????? A i člověk, který si tohle zail, má právo na normální vztah, a jestli si není jistý sám sebou, tak ho sakra vechny neodkopnou, ne?? Nebo jako klíčem je, aby si nael vaginálně vzruivou holku a je to..?? A co kdy nechce první lepí vaginálně vzruivou, ale mě???? Jen o sobě prostě pochybuje a vyčítá si, e mi nedokáe dát to, co jiní mui jiným enám třeba ano?marianne, já bych problém, který řeí, vůbec nespojovala s tím, e byl jako dítě zneuit.
myslí, e ne? a jak to vidí, odkud to podle tebe pramení?
chlapi jsou prostě jeitní. znám jen jednoho, co dokáe přiznat, e ne kadou partnerku dokázal uspokojit. za to hromadu těch, co tvrdí, jak s nimi kadá při sexu proívala jeden orgasmus za druhým
Není tady
Marianne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
A jetě jsem zapomněla: ne e by mi to přímo vadilo, ale samozřejmě po tom taky touím a chtěla bych to taky jednou zaít.já se v tom něják plácám. ty ten vaginální orgasmus nemá vůbec, nikdy jsi neměla, nebo ho nemá pouze s tímhle partnerem a s předelými ano ?
nene, nikdy s nikým
no tak buď to jednou přijde samo, nebo to nepřijde vůbec. kadá ena nemá vaginální orgasmus. a některá nemá vůbec ádnej, ale i tak se ji sex líbí.
přijde mi, e jste si z toho udělali bojový úkol, místo, aby jste si ten sex prostě jen uívali.
Není tady
Já celou tuhle tvoji historku povauju za vymylenou Mariano.
Já jsem měla desítky milenců , mladých i starých a v ivotě se mi nestalo, e by některej řeil jakej jsme měla zrovna orgasmus .
Oni ti chlapi ani nemaj anci to poznat , měla jsem i hodně zkuené mue a ádnej NIKDY nevyslovil termín vaginální orgasmus .
Tím se zabývají sexuální teoretici , lidi co sexu nerozumí a chtějí se ho nějak "naučit "
Větina mých milenců byla nadená mými multiorgasmy a po sexu přila nádherná úleva z dobře vykonané práce , byl to příjemný a dokonalý záitek .
Take buď jsi ho tak dlouho krmila tím , e chce zaít vaginální orgasmus, e jsi ho znervozněla , nebo sis to vymyslela úplně celý , to si myslím já .
Není tady
novavila napsal(a):
Já jsem měla desítky milenců , mladých i starých a v ivotě se mi nestalo, e by některej řeil jakej jsme měla zrovna orgasmus .
Oni ti chlapi ani nemaj anci to poznat , měla jsem i hodně zkuené mue a ádnej NIKDY nevyslovil termín vaginální orgasmus .
Tím se zabývají sexuální teoretici , lidi co sexu nerozumí a chtějí se ho nějak "naučit "
Větina mých milenců byla nadená mými multiorgasmy a po sexu přila nádherná úleva z dobře vykonané práce , byl to příjemný a dokonalý záitek .
Take buď jsi ho tak dlouho krmila tím , e chce zaít vaginální orgasmus, e jsi ho znervozněla , nebo sis to vymyslela úplně celý , to si myslím já .
No promiň, ale to by asi mu musel být naprostý debil, aby nepoznal vaginální orgasmus, ne???? Na to člověk nemusí být odborník, aby viděl, e se prostě sexem nikdy neudělám!!! e to jde jen rukou, příp. pusou!! A já jsem ho ničím nekrmila, on je horlivý zastánce Freuda, bohuel, podle něho :
"Freud tvrdil, e vaginální orgasmus je nadřazený druhému typu a objevuje se jen u en psychicky zdravých a vyrovnaných, zatímco klitoriální orgasmus je nedospělý a mívají ho neurotické eny. Tudí kadá ena, která nemůe mít orgasmus jen díky pouhé penetraci, ale potřebuje stimulaci potěváčku, je neurotická." Freuda jsem sem původně tahat nechtěla, u tak se do přítele poutíte (co mi naprosto uniká, spousta lidí tady dělá soudy na základě věcí, které já jsem nikdy neřekla), tak jsem se nechtěla dočkat dalích soudů...ale musela jsem
Není tady
Nejlepí by bylo, kdybyste oba přestali vymýlet a místo toho si pořádně zaPÍP...
Není tady
Marianne napsal(a):
novavila napsal(a):
Take buď jsi ho tak dlouho krmila tím , e chce zaít vaginální orgasmus, e jsi ho znervozněla , nebo sis to vymyslela úplně celý , to si myslím já .No promiň, ale to by asi mu musel být naprostý debil, aby nepoznal vaginální orgasmus, ne???? Na to člověk nemusí být odborník, aby viděl, e se prostě sexem nikdy neudělám!!! e to jde jen rukou, příp. pusou!! A já jsem ho ničím nekrmila, on je horlivý zastánce Freuda, bohuel, podle něho :
"Freud tvrdil, e vaginální orgasmus je nadřazený druhému typu a objevuje se jen u en psychicky zdravých a vyrovnaných, zatímco klitoriální orgasmus je nedospělý a mívají ho neurotické eny. Tudí kadá ena, která nemůe mít orgasmus jen díky pouhé penetraci, ale potřebuje stimulaci potěváčku, je neurotická." Freuda jsem sem původně tahat nechtěla, u tak se do přítele poutíte (co mi naprosto uniká, spousta lidí tady dělá soudy na základě věcí, které já jsem nikdy neřekla), tak jsem se nechtěla dočkat dalích soudů...ale musela jsem
To sis přečetla někde ty a iví ho tím , já jsem měla 50 milenců a vem bylo fuk o kterej orgasmus lo .
Mu nemá anci poznat o který orgasmus jde , ty jsi teoretička, která asi sex vůbec neprovozuje, jen čte freuda a jiné blbosti .On to nepozná , kdy je uvnitř .
Já mám pouze klitoridální orgasmus a mám 5-7 orgasmů za sebou , při kadém styku s kadým muem , i s tím který nemá zcela erekci . Jde o soulo s penisem ,abych to napsala přesně . V ivotě jsem neměla vaginální orgamus . Začni ít prakticky a ne teoreticky,
Není tady
novavila napsal(a):
Marianne napsal(a):
novavila napsal(a):
Take buď jsi ho tak dlouho krmila tím , e chce zaít vaginální orgasmus, e jsi ho znervozněla , nebo sis to vymyslela úplně celý , to si myslím já .No promiň, ale to by asi mu musel být naprostý debil, aby nepoznal vaginální orgasmus, ne???? Na to člověk nemusí být odborník, aby viděl, e se prostě sexem nikdy neudělám!!! e to jde jen rukou, příp. pusou!! A já jsem ho ničím nekrmila, on je horlivý zastánce Freuda, bohuel, podle něho :
"Freud tvrdil, e vaginální orgasmus je nadřazený druhému typu a objevuje se jen u en psychicky zdravých a vyrovnaných, zatímco klitoriální orgasmus je nedospělý a mívají ho neurotické eny. Tudí kadá ena, která nemůe mít orgasmus jen díky pouhé penetraci, ale potřebuje stimulaci potěváčku, je neurotická." Freuda jsem sem původně tahat nechtěla, u tak se do přítele poutíte (co mi naprosto uniká, spousta lidí tady dělá soudy na základě věcí, které já jsem nikdy neřekla), tak jsem se nechtěla dočkat dalích soudů...ale musela jsemTo sis přečetla někde ty a iví ho tím , já jsem měla 50 milenců a vem bylo fuk o kterej orgasmus lo .
Mu nemá anci poznat o který orgasmus jde , ty jsi teoretička, která asi sex vůbec neprovozuje, jen čte freuda a jiné blbosti .On to nepozná , kdy je uvnitř .
Já mám pouze klitoridální orgasmus a mám 5-7 orgasmů za sebou , při kadém styku s kadým muem , i s tím který nemá zcela erekci . Jde o soulo s penisem ,abych to napsala přesně . V ivotě jsem neměla vaginální orgamus . Začni ít prakticky a ne teoreticky,
No tak asi dokáe mít klitoriální orgasmus při styku, protoe se nějakým způsobem dotýká klitorisu, já tohle asi neumím, prostě při samotném styku, pokud mě nedrádí zároveň rukou, jsem nikdy orgasmu nedosáhla, a rozhodně nejsem jediná, enských jako já je mraky... k tvým 5-7 orgasmům za sebou ti blahopřeji, počtem 50 partnerů naopak bych se zas tak nechlubila.....
Není tady
Ano, ale v tom případě je to jen a jen tvůj problém Marianno . Protoe já kdybych měla tvýho přítele pod rukou, měla bych s ním multirgasmus jako s kadým. Bude to tak jak píe .
Take, kde je chyba ? V něm očividně né.
Správný by bylo jít za přítelem a říct mu, hele já mám problém, neudělám se při styku, odpustí mi to ? Prostě jsem na to tvrdá , ale budu mít s tebou krásný orgasmy jinak .
Ta chyba je jen a jen v tobě .
Jediný co by mohlo pomoct , moná....... by bylo hodně masturbovat mezi tím co bys sis uívala i s přítelem , tou masturbací se rozjede, rozebere a moná to naskočí , ale nemusí .
Ale nejsem si jistá, kdy ste oba u tak vystresovaní a Zafreudovaní
, jestli z toho něco bude
Není tady
novavila napsal(a):
Ano, ale v tom případě je to jen a jen tvůj problém Marianno . Protoe já kdybych měla tvýho přítele pod rukou, měla bych s ním multirgasmus jako s kadým. Bude to tak jak píe .
Take, kde je chyba ? V něm očividně né.
Správný by bylo jít za přítelem a říct mu, hele já mám problém, neudělám se při styku, odpustí mi to ? Prostě jsem na to tvrdá , ale budu mít s tebou krásný orgasmy jinak .
Ta chyba je jen a jen v tobě .
Jediný co by mohlo pomoct , moná....... by bylo hodně masturbovat mezi tím co bys sis uívala i s přítelem , tou masturbací se rozjede, rozebere a moná to naskočí , ale nemusí .
Ale nejsem si jistá, kdy ste oba u tak vystresovaní a Zafreudovaní![]()
, jestli z toho něco bude
![]()
No vdy já vím, e v něm chyba není, takový dojem má on, chudák, ne já!!!! A proč za ním jít a říkat mu hele já mám problém, kdy ádný problém nemám??? mi se sex s ním líbí i bez vaginálního orgasmu, jasně e výhledově bych ho taky chtěla mít, ale jinak s tím problém nemám, frustrovaný je z toho on! Já mu říkám pořád, e se mi to s ním líbí...
Není tady
Ale minule jsi to tu dost naléhavě řeila, tak si nejsem jistá , jestli jsi mu to neřekla někdy, e bys chtěla mít vaginální .
Řekni mu rovnou, e některý enský to tak mají a basta . Ty tu píe , e nikdy s nikým,ale to skutečně není vina těch muů .
Chtěj mít klitoridální při styku , jako já. Já si třeba sednu na bříko a při sexu se tak dlouho třu , e pak mám těch pět orgasmů.V takový situaci on můe mít pocit, e to udělal on.
To e je klitoridální orgasmus horí je úplná blbost . Spousta en vaginální vůbec nemá .
Není tady
Marianne napsal(a):
novavila napsal(a):
Marianne, opravdu se ti divím, e má zapotřebí poslouchat tyhle věci....
Furt nechápu, proč řeíte tyhle "malichernosti"....je super, e mui nás eny hodnotí podle dosaeného orgasmu a e mui, kteří mají orgasmus jen jeden si dovolí soudit, e vaginální je nadřazený klitorálnímu....
Tvůj přítel je manipulátor. Záměrně v tobě chce neustále vzbuzovat lítost.
Není tady
tak mu řekni e jsi ho měla a a ti DOKÁE e ne
Není tady
Bety napsal(a):
http://i.dama.cz/s/e224.gif tak mu řekni e jsi ho měla a a ti DOKÁE e ne http://i.dama.cz/s/e273.gif
Není tady
Dobře, vidím, e jsem se setkala s naprostým nepochopením, nevím, jestli jsem to tak patně popsala, asi jo. Chtěla jsem jen poradit, jak jemu zvednout náladu a pomoct mu s jeho komplexy, neádala jsem ani o tipy, jak před ním něco skrývat, jak se s ním hádat, jak mu říct "je to tak a basta, trhni si nohou nebo se rozejdem" nebo jak dosáhnout klitoridálního orgasmu při styku, ani o zpochybňování, jestli je dostatečně dobrý partner, člověk či milenec, ani o rozhřeení, kdo e je vlastně na vině.
Nevadí, my u si snad nějak poradíme. Asi jediná smysluplná rada, které se mi dostalo, je, e to mám nechat na odborníkovi a e si s tím musíme poradit kadý zvlá a pak teprve budeme připraveni, aby to fungovalo i v páru.. tak snad to vyléčí čas.
A jetě pro Novavilu: "minule" před 4 lety jsem to řeila, ani ne tak naléhavě, spí jsem tomu chtěla lépe porozumět, ale nic jsem přes koleno nelámala. Poté jsem to přestala řeit úplně a opět jsem si na to vzpomněla a poté, co jsem se dala dohromady se současným přítelem a problém v tom viděl on.
Moná koda, e tady nereagovalo víc muů, třeba by to někdo z nich z muského pohledu chápal lépe...
Kadopádně díky za názory...
Není tady
Náladu a sebevědomí mu zvedne, kdy to bude přesně tak, jak on si představuje.
Pokud ti nedolo, e jeho chování je manipulace a k sexu musí přistupovat jako k úkolu, je to tvoje věc.
Není tady
Marianne napsal(a):
novavila napsal(a):
A řekni mi, jak mu pozná, e enská se udělá?
No po dlouhý době jsem se zasmála.
Jak můe nějaký Freud - chlap něco takovýho napsat o enských?
Ty si divná Mariane, chudák Tvůj chlap. Obrátila si to na něho, a on si ted myslí, e je vina na jeho straně, e neproívá vaginální orgasmus , Chjo.
Milovat by se mělo bez přemýlení , nechce mi říct, e si milujete podle kníek, jak to má vechno být? e ne?
Není tady
Jetě Freuda do toho tahat.
Příli příprav a málo to proíváte.
Jak psala Bety, vykalete se na mylenky, očekávání, a pořádně si za...
A vykalat se na vědu a jak by to mělo být. Protoe kadý jsme originál.
Marianne, kolik let je tobě a kolik tvému partnerovi?
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2012 19:32)
dusička napsal(a):
Marianne napsal(a):
novavila napsal(a):
"Freud tvrdil, e vaginální orgasmus je nadřazený druhému typu a objevuje se jen u en psychicky zdravých a vyrovnaných, zatímco klitoriální orgasmus je nedospělý a mívají ho neurotické eny. Tudí kadá ena, která nemůe mít orgasmus jen díky pouhé penetraci, ale potřebuje stimulaci potěváčku, je neurotická." Freuda jsem sem původně tahat nechtěla, u tak se do přítele poutíte (co mi naprosto uniká, spousta lidí tady dělá soudy na základě věcí, které já jsem nikdy neřekla), tak jsem se nechtěla dočkat dalích soudů...ale musela jsemA řekni mi, jak mu pozná, e enská se udělá?
Ty si divná Mariane, chudák Tvůj chlap. Obrátila si to na něho, a on si ted myslí, e je vina na jeho straně, e neproívá vaginální orgasmus , Chjo.
Milovat by se mělo bez přemýlení , nechce mi říct, e si milujete podle kníek, jak to má vechno být? e ne?
??? proboha jak někdo dokáe takhle obrátit realitu v ty vae výplody??????? Já jsem na něho nic neobrátila, ON se tím trápí, já jsem spokojená a vdycky jsem byla, a on taky, líbí se nám to a uíváme si to krásně oba dva, jen on potom dodatečně má depky, e mě nedokáe uspokojit svým penisem, co mu jaksi vytváří komplexy ohledně jeho munosti. A absolutně netuím, co je tak straně vtipného a neuvěřitelného na tom, e chlap vidí, e nemám orgasmus, kdy se mnou spí?????? Pokud bych ho hrála, tak by to samozřejmě nepoznal, ale to mi přijde to samé jako mu do očí lhát a le z podstaty nesnáím a neuznávám. Take pokud nic nehraju, proboha, orgasmus je celkem věc, které si člověk vimne, ne????? Jak u jsem říkala, kadá se projevujeme jinak, někdo vzdychá, někdo sténá, někdo potichu, někdo nahlas, někdo nevydá ani hlásku a jen má tělo jakoby v křeči...... ale přehlédnout to podle mě jde dost těko, take jestli se enská neudělá a samotným sexem to pro ni nekončí, protoe by ráda jetě rukou nebo pusou, aby i ona vyvrcholila, tak si toho chlap nemůe nevimnout, ne???? Připadám si tady jak z jiné planety.....
Není tady
majkafa napsal(a):
Jetě Freuda do toho tahat.
Příli příprav a málo to proíváte.
Jak psala Bety, vykalete se na mylenky, očekávání, a pořádně si za...
A vykalat se na vědu a jak by to mělo být. Protoe kadý jsme originál.
Marianne, kolik let je tobě a kolik tvému partnerovi?
Ujiuju tě, e to proíváme naplno a ádné velké přípravy taky nejsou, prostě kdy máme chu, tak se milujeme, a sem tam se snaíme udělat si radost a něčím se překvapit, hlavně teda přítel, někam mě vytáhne, uděláme si krásný večer, super atmosféra...a v tu chvíli je to fajn a uíváme si to oba, jen on se mě potom třeba druhý den ptá, jestli se mi to vůbec líbilo, a někdy je to v pohodě, a jindy zase na něho padne depka, co se děje zrovna teď, a svěří mi, e z toho má komplexy a frustrace. Ale - moná jsem to jen patně napsala a neupřesnila - tohle neřeíme PŘI sexu, ale mimo sex, stydí se o tom mluvit osobně.
Příteli bude 30 a mi je 25.
Není tady
dusička napsal(a):
Marianne napsal(a):
novavila napsal(a):
"Freud tvrdil, e vaginální orgasmus je nadřazený druhému typu a objevuje se jen u en psychicky zdravých a vyrovnaných, zatímco klitoriální orgasmus je nedospělý a mívají ho neurotické eny. Tudí kadá ena, která nemůe mít orgasmus jen díky pouhé penetraci, ale potřebuje stimulaci potěváčku, je neurotická." Freuda jsem sem původně tahat nechtěla, u tak se do přítele poutíte (co mi naprosto uniká, spousta lidí tady dělá soudy na základě věcí, které já jsem nikdy neřekla), tak jsem se nechtěla dočkat dalích soudů...ale musela jsemA řekni mi, jak mu pozná, e enská se udělá?
Není tady