18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Před lety jsem tady otevírala vlákno o hledání G-bodu. Uplynulo hodně vody, měla jsem jiné vztahy....teď jsem snad KONEČNĚ nala někoho, kdo to se mnou opravdu myslí váně a s kým mám nádherný intenzivní vztah. Je krásné, kdy se dva najdou a spojuje je spousta věcí; nás bohuel ale mj. spojují jisté psychické problémy, on byl v dětství zneuitý, já zase mám panickou hrůzu z odloučení a malé sebevědomí. Společně se zahrnujeme láskou a dodáváme si sebedůvěry, co je super, ale v některých ohledech nám to stále pokulhává. G-bod jsem ani po pěti letech nenala, prostě jsem si tehdy řekla, e se na to vykalu, vak ono to časem přijde samo. A tak nějak jsem s tím byla smířená, e to přijde, a to budu nejmíň čekat. S ádným s předchozích partnerů jsem s tím neměla problém, prostě se soustředili na to, co zabíralo. A doteď. Můj současný přítel to nedokáe přenést přes srdce, má z toho hrozné komplexy. Je to velký, svalnatý, energický chlap, je velice úspěný, chvílemi můe působit a arogantně na lidi, kteří jej neznají. A uvnitř je to malý zranitelný chlapeček, který ije uvězněný v tom velkém krásném těle a má dojem, e k němu nepatří... Vzhledem k tomu, čím si proel jako dítě, by mě neudivilo, e má v sexuální oblasti komplexy, ale nejsem si jistá, jestli se mu neprohlubují právě mnou, protoe své předchozí partnerky dokázal vaginálně uspokojit bez problémů, téměř křičely nadením... a já se a tak hlasově neprojevuju, aspoň ne v celém průběhu, to a na konci - při klitoriálním orgasmu, ale mám dojem, e i tenhle typ orgasmu ho uvádí do jetě větí deprese, protoe pak má pocit, e nějakými způsoby to jde, ale ne jeho penisem, co podle něho nutně musí znamenat, e není dostatečně velký a e on je sexuálně neschopný.......ze začátku jsme se kvůli tomu i hádali, neustále mi vyčítal, e mám nějaký psychický blok, e si to sama blokuju a nedovoluju si mít orgasmus, e se schválně limituju, e se bojím zakřičet, e se bojím nahlas zavzdychat... a e kdybych se u toho víc projevovala, i bych si to víc uívala. Mi to přilo docela nepochopitelné, e bych měla hrát divadýlko a řvát jak najatá, kdy u toho křičet prostě nepotřebuju... teď poslední dobou se kvůli němu snaím a vechno, co se mi líbí, se snaím tak trochu zveličit, a u jsem si i zvykla, není to nijak nucené... nicméně nikam to nevede, vaginální orgasmus je na hony daleko. Teď se situace změnila, nějakou dobu jsme se o tom vůbec nebavili, pro mě tím pádem bylo vechno v pohodě, zase jsem se dostala do fáze, kdy jsem na to vůbec nemyslela a uívala si to jen tak a čekala, kdy to přijde samo.... jene teď místo toho přestal cokoliv vyčítat mi a začal to vyčítat sobě, je z toho straně frustrovaný a neastný, e je v posteli úplná nula, e nemá výdr a já nevím co. Vysvětlovat mu, e to tak vůbec není, dělat mu komplimenty, nic nezabírá. Straně mě mrzí, e je z toho tak neastný, a jetě k tomu se to pak přenáí na mě a čím víc na to myslím, tím víc to nejde (klasika). Přijde mi to a absurdní, on je chlap, na kterého enské stojí fronty, a pak na něho přijdou takové komplexy. Bojím se toho, e jsme v tomhle blbá kombinace, e vaginálně vzruivá holka by ho dokázala zbavit nejistot, a mi by zase kluk, co to neřeí, odvedl mylenky od neustálého pocitu, e "u by to tu mělo být a není", e v tomhle jsme si prostě nesedli. Ale zároveň si sedíme ve strané spoustě věcí, máme spoustu velkých ivotních plánů, váíme si sebe, milujeme se..... ale v tomhle se ničíme. Nevíte, co s tím, jak tomu pomoci? Jak zakomplexovanému člověku dokázat, e je skvělý milenec, kdy nepřítomnost mého orgasmu popírá vechny chvály, které na něho pěju...? Vím, e někdy to slovy vyjádřit nejde, e někdy stačí jeden pohled a nahradí tisíc slov...ale kdy on je v takové depce, stydí se mi podívat do očí...... Poraďte co můete, kadou radu přivítám díky moc
Není tady
To se to teda selo - tvoje potí s orgasmem a jeho potí s porozuměním...
No, obávám se, e prognóza není vůbec dobrá. Bohuel hlavně pro tebe, Marianne...
On, kdy se rozejdete, si zřejmě časem najde partnerku, která bude křičet blahem.
Tobě vak imponovalo jeho statné krásné tělo.
A to jen tak holka nepotká, aby to nebyl současně i hrubián (věřím ti, e on je jiný)...
Jene:
Výborný vztah je dán zejména výbornou komunikací a vzájemným porozuměním.
Současně.
Kdy jedno či druhé chybí, můe to zatraceně skřípat. Někdy a fatálně.
Nenaplněná očekávání stávají se nám noční můrou - znám to z vlastního ivota!
Rozchody sice bolí, ale ivot jde dál.
Svět je plný lidí.
To by bylo, aby někde nebyl ten pravý právě pro nás!
Drím vám palce! Oběma.
Není tady
kdy si obadva pořeíte svou psychiku, své komplexy a pocity méněcennosti, pak to teprve bude jiné. Pryč od něj. Vyléč sama sebe, najdi svou enu, své sebevědomí. A pak potká partnera takového, jako jsi ty sama. Nu, koneckonců i teď takového potkává...
A tu pohádku ti vyprávěl on, e jeho předchozí partnerky téměř křičely nadením? By se mi chtělo napsat - ty jsi trdlo. I s tím G bodem. Na tom svět fakt nestojí.
A tohle - kdo to se mnou opravdu myslí váně - to zní opravdu děsivě. Protoe jediný, kdo to s tebou má myslet váně, kdy jsi OK, jsi ty samotná.
Upravil(a) majkafa (23. 3. 2012 22:44)
Vachu napsal(a):
To se to teda selo - tvoje potí s orgasmem a jeho potí s porozuměním...
No, obávám se, e prognóza není vůbec dobrá. Bohuel hlavně pro tebe, Marianne...
On, kdy se rozejdete, si zřejmě časem najde partnerku, která bude křičet blahem.
Tobě vak imponovalo jeho statné krásné tělo.
A to jen tak holka nepotká, aby to nebyl současně i hrubián (věřím ti, e on je jiný)...
Jene:
Výborný vztah je dán zejména výbornou komunikací a vzájemným porozuměním.
Současně.
Kdy jedno či druhé chybí, můe to zatraceně skřípat. Někdy a fatálně.
Nenaplněná očekávání stávají se nám noční můrou - znám to z vlastního ivota!
Rozchody sice bolí, ale ivot jde dál.
Svět je plný lidí.
To by bylo, aby někde nebyl ten pravý právě pro nás!
Drím vám palce! Oběma.
No neřekla bych, e u něho jde o problém s porozuměním - jestlie byl v dětství zneuitý a má komplexy, tak to s porozuměním nemá moc co dělat, ne?? Tady jde o strach a úzkost, ne o mozek a chápání....
Taky jsem moc nepochopila, proč říká, e pro mě to bude horí, e mi imponovalo jeho tělo..??? To, jakou má postavu, beru jako takový bonus k dobru, ale nikdy jsem po svalnatých chlapech neslintala a rozhodně to není moje priorita, můj předchozí partner váil 58kg, byl kost a kůe a stačilo mi to naprosto, mi jde o to, jaký člověk je, ne co se mu rýsuje pod oblečením. Vzhled svého přítele jsem tady nezmiňovala kvůli sobě ale pro představu, e absolutně nemá důvod si nevěřit (ale holt komplexy a realita jsou dvě věci, lidská psychika je zapeklitá věc..).
Rozchody bolí, ano, o tom mi nikdo nemusí vykládat, to znám a moc dobře. A esenciální je ve vztahu vzájemné porozumění. Proto moc nerozumím, proč tedy, kdy mám krásný vztah plný lásky a porozumění, navrhuje rozchod a ne řeení problému... Svět je sice plný lidí, ale najít si správného partnera není jak zajít si do obchodu pro rohlíky...
Kadopádně díky za komentář a e nám drí palce
Není tady
majkafa napsal(a):
kdy si obadva pořeíte svou psychiku, své komplexy a pocity méněcennosti, pak to teprve bude jiné. Pryč od něj. Vyléč sama sebe, najdi svou enu, své sebevědomí. A pak potká partnera takového, jako jsi ty sama. Nu, koneckonců i teď takového potkává...
A tu pohádku ti vyprávěl on, e jeho předchozí partnerky téměř křičely nadením? By se mi chtělo napsat - ty jsi trdlo. I s tím G bodem. Na tom svět fakt nestojí.
A tohle - kdo to se mnou opravdu myslí váně - to zní opravdu děsivě. Protoe jediný, kdo to s tebou má myslet váně, kdy jsi OK, jsi ty samotná.
A proč bychom si tu svou psychiku nemohli léčit spolu ale nutně kadý zvlá? Naopak bych řekla, e lidi, co ádné podobné potíe nemají, by nás asi dost těko chápali, takhle v sobě aspoň vzájemně máme podporu, protoe oba víme, jaké to je...
Neřekla jsem, e na g-bodu stojí svět, svět stojí na úplně jiných hodnotách, a ty právě s přítelem sdílíme a víme, e o společný ivot stojíme, tak proč mi obě nabízíte jako jediné řeení rozchod..?
Proč by to měla být nutně pohádka - věřím tomu, e kadá jsme jiná a kadá se projevuje jinak, některé holky vzdychají potichu, jiné nahlas, někdo sténá, někdo křičí.......a kdyby u potkal holku, která se při tom hlasově projevuje tak málo jako já, asi by ho to snad tolik nepřekvapilo a neviděl by v tom to, e se mi to nelíbí..? ne?
A tu poslední větu jsem asi nějak nepochopila - myslela jsem to tak, e je to první chlap, před kterým můu vyslovit slovo "budoucnost" ani by se osypal, první chlap, který se se mnou baví o svatbě a o dětech (ač ani jedno není zatím na programu), první, se kterým si budujeme vlastní společnou domácnost od základů.... prostě konečně někdo, kdo se chce usadit a mít váný vztah, "myslí to váně", nejde mu jen o to se na dobu neurčitou (v horích případech i na určitou..) pobavit a jít zas dál....
Není tady
Marianne, Vachu není ona, ale on
majkafa napsal(a):
Marianne, Vachu není ona, ale on
pardooon..
take tedy "oba navrhujete", ne "obě"
Není tady
mě by za čas unavovalo být s chlapem, kterej po mě chce hlasitý projevy, pokud bych já sama na ně nebyla. a pořád hlídal, jak to mám s orgasmem přes to, e já jsem v sexu spokojená.
obávám se, e by to časem zazdilo jeho jiný, dobrý vlastnosti, kdy mi dokáe otrávit sex.
Není tady
Marianne napsal(a):
Před lety jsem tady otevírala vlákno o hledání G-bodu. Uplynulo hodně vody, měla jsem jiné vztahy....teď jsem snad KONEČNĚ nala někoho, kdo to se mnou opravdu myslí váně a s kým mám nádherný intenzivní vztah. Je krásné, kdy se dva najdou a spojuje je spousta věcí; nás bohuel ale mj. spojují jisté psychické problémy, on byl v dětství zneuitý, já zase mám panickou hrůzu z odloučení a malé sebevědomí. Společně se zahrnujeme láskou a dodáváme si sebedůvěry, co je super, ale v některých ohledech nám to stále pokulhává. G-bod jsem ani po pěti letech nenala, prostě jsem si tehdy řekla, e se na to vykalu, vak ono to časem přijde samo. A tak nějak jsem s tím byla smířená, e to přijde, a to budu nejmíň čekat. S ádným s předchozích partnerů jsem s tím neměla problém, prostě se soustředili na to, co zabíralo. A doteď. Můj současný přítel to nedokáe přenést přes srdce, má z toho hrozné komplexy. Je to velký, svalnatý, energický chlap, je velice úspěný, chvílemi můe působit a arogantně na lidi, kteří jej neznají. A uvnitř je to malý zranitelný chlapeček, který ije uvězněný v tom velkém krásném těle a má dojem, e k němu nepatří... Vzhledem k tomu, čím si proel jako dítě, by mě neudivilo, e má v sexuální oblasti komplexy, ale nejsem si jistá, jestli se mu neprohlubují právě mnou, protoe své předchozí partnerky dokázal vaginálně uspokojit bez problémů, téměř křičely nadením... a já se a tak hlasově neprojevuju, aspoň ne v celém průběhu, to a na konci - při klitoriálním orgasmu, ale mám dojem, e i tenhle typ orgasmu ho uvádí do jetě větí deprese, protoe pak má pocit, e nějakými způsoby to jde, ale ne jeho penisem, co podle něho nutně musí znamenat, e není dostatečně velký a e on je sexuálně neschopný.......ze začátku jsme se kvůli tomu i hádali, neustále mi vyčítal, e mám nějaký psychický blok, e si to sama blokuju a nedovoluju si mít orgasmus, e se schválně limituju, e se bojím zakřičet, e se bojím nahlas zavzdychat... a e kdybych se u toho víc projevovala, i bych si to víc uívala. Mi to přilo docela nepochopitelné, e bych měla hrát divadýlko a řvát jak najatá, kdy u toho křičet prostě nepotřebuju... teď poslední dobou se kvůli němu snaím a vechno, co se mi líbí, se snaím tak trochu zveličit, a u jsem si i zvykla, není to nijak nucené... nicméně nikam to nevede, vaginální orgasmus je na hony daleko. Teď se situace změnila, nějakou dobu jsme se o tom vůbec nebavili, pro mě tím pádem bylo vechno v pohodě, zase jsem se dostala do fáze, kdy jsem na to vůbec nemyslela a uívala si to jen tak a čekala, kdy to přijde samo.... jene teď místo toho přestal cokoliv vyčítat mi a začal to vyčítat sobě, je z toho straně frustrovaný a neastný, e je v posteli úplná nula, e nemá výdr a já nevím co. Vysvětlovat mu, e to tak vůbec není, dělat mu komplimenty, nic nezabírá. Straně mě mrzí, e je z toho tak neastný, a jetě k tomu se to pak přenáí na mě a čím víc na to myslím, tím víc to nejde (klasika). Přijde mi to a absurdní, on je chlap, na kterého enské stojí fronty, a pak na něho přijdou takové komplexy. Bojím se toho, e jsme v tomhle blbá kombinace, e vaginálně vzruivá holka by ho dokázala zbavit nejistot, a mi by zase kluk, co to neřeí, odvedl mylenky od neustálého pocitu, e "u by to tu mělo být a není", e v tomhle jsme si prostě nesedli. Ale zároveň si sedíme ve strané spoustě věcí, máme spoustu velkých ivotních plánů, váíme si sebe, milujeme se..... ale v tomhle se ničíme. Nevíte, co s tím, jak tomu pomoci? Jak zakomplexovanému člověku dokázat, e je skvělý milenec, kdy nepřítomnost mého orgasmu popírá vechny chvály, které na něho pěju...? Vím, e někdy to slovy vyjádřit nejde, e někdy stačí jeden pohled a nahradí tisíc slov...ale kdy on je v takové depce, stydí se mi podívat do očí...... Poraďte co můete, kadou radu přivítám díky moc
Co třeba, kdy mu to tak vadí, e by začal pracovat sám na sobě. promin, ale zatím tu čtu jen , e TY se snaí, TY přesvědčuje, dokonce to tak trochu hraje.Kam a bude chtít zajít?
Není tady
Já bych s takovým chlapem nebyla, aby mě srovnával s bývalkami. Neustále mi něco vyčítal, obviňoval a nakonec by byl on v depresi. No, nevím, jestli to je ten pravý . Společné plány můete mít, ale důleritějí je přítomnost, mluvit o krásné budoucnosti umí kadý moula, ale připravit pěkný vztah u teď, to je důleitějí. Já si myslím, e to je reklama na mindrák a pochybuji, e na takového chlapa stojí enské fronty.
Není tady
S chlapem, co povídá o svých bývalkách a zabíhá a do takovýchhle intimních podrobností, bych taky nebyla. To fakt není ten pravý. Ale třeba má Mariana mení nároky. Jaký hopkál, takú potkál. A naopak to platí taky.
Jo řeči, těch se napovídá. Skutek je to, co slovům dává cenu a on věru skutky nedělá.
Upravil(a) majkafa (24. 3. 2012 9:46)
Milá Marianne,
je smutné, e ty změny v přístupu jsou jen u tebe....on nic. On po tobě jen chce víc křiku při s.e.x.u. a skoro si nárokuje, e musí mít vaginální orgasmus a jetě to komentuje tím, e jsi zablokovaná.
Pro mě je tvůj přítel v téhle oblasti jak slon v porcelánu. A chová se v tomhle ohledu velmi netaktně, skoro a jako hulvát...
A navíc si léčí svoje komplexy na tobě - tvé "neschopnosti" mít vaginální orgasmus. Některé eny nepoznají za celý svůj ivot, co je to orgasmus a moná by daly nevím co za to, aby měly "alespoň" ten klitorální. Co by se dělo, kdyby zjistil, e nedosahuje vůbec orgasmu? To bys ho jako začala předstírat? Hnus.
Nejsme kadá stejná, nemůe tě nutit, abys sex proívala stejně hlasitě jako ex. Tohle porovnávání by mě fakt uráelo a rázně bych zarazila tyhle jeho komentáře.
Raději být sama a bez sexu ne být s partnerem, který se při milování soustředí na to, zda křičím moc nebo málo a čekal netrpělivě na můj vaginální orgasmus a při jeho nedosaení měl jetě trapné komentáře.
Není tady
On mi u nic nevyčítá, jak jsem říkala, teď je spí z toho neastný a dává to za vinu sobě a trápí se tím. Rozhodně není ani bezohledný ani hulvát, a ádné trapné poznámky při sexu nemá.. ze začátku to bylo spí takové..kladení na srdce, e se mám snait odbourat nějaký blok, co mám, podle něho nedokáu dát dostatečně najevo pozitivní pocity, kdy jsem z něčeho nadená, myslím i mimo sex, tak prý to na mně není tolik vidět, zato kdy je něco patně, naopak to nedokáu skrýt a vidí to hned kadý. A mezi tím by měla být rovnováha, v tom s ním souhlasím. e bych se ale nedokázala projevovat v sexu, to mě nikdy nenapadlo, ale dokonce jsem to i někde četla, e kdy ena víc vzdychá, tak se tím sama jetě více vzruuje, vzruuje tím toho partnera, a prostě celkově to pak jde líp. Ze začátku mi to přilo ujeté, ale jak u jsem psala, pak jsem to zkusila a nijak nepřirozené mi to nepřijde. Nic nehraju, přetvářku nenávidím, take předstíraný orgasmus je pro mě něco, co bych nikdy nedělala, navíc si neumím ani představit, jak moc by mu to ublíilo, kdyby to někdy vylo najevo... Nehraju, e se mi to líbí, jen se snaím to víc ukázat, to, co si myslím, dát víc najevo. To je vechno. A funguje to, ale k orgasmu to pořád nevede. Nevím, proč se do něho vichni tak poutíte a říkáte, e o vechno se snaím jen já a on nic - naopak, on se snaí straně moc a kdy to ani tak nefunguje, vyčítá si to, e prostě asi není dost dobrý, jinak není moné, aby to nefungovalo..... a kvůli tomu jsem sem psala, prosila jsem o radu, jak mu pomoct překonat jeho komplexy, ne jestli se s ním rozejít, tuhle otázku řeit nepotřebuju, v té mám toti jasno, nemám sebemení důvod se s ním rozcházet.
A jetě k těm ex - řekl mi tehdy, e mu moje reakce nepřijdou normální a e se s tím jetě nesetkal. Z čeho jaksi vyplývá, e jeho ex se vyjadřovaly hlasitěji. Ale ádné nechutné poniující detaily, nebo jak to tady zaznělo, mi o ádném ze svých vztahů nikdy neřekl. Samozřejmě vím něco o jeho bývalých (hlavně teda o té, se kterou byl nejdéle), stejně tak jako on o těch mých, ale jsou to běné věci, o sexu nikdy nepadlo nic, sám říká, e tohle by měla být jedna z věcí, kterou by si měl člověk nechat sám pro sebe. Take - nevím, moná jsem se v úvodním příspěvku zle vyjádřila, ale ádné nechutné vyčítavé srovnávání a předhazování neproběhlo..!
Co se týče komentáře Natálie: ale to nejsou "jen" nějaké sliby do budoucna a v přítomnosti se nic neděje; my máme krásnou i tu přítomnost. Právě proto, jak mi s ním je a jaký je celý ten vztah, a jak straně moc je jiný oproti těm předchozím, si toho vztahu straně moc váím a vím, e o něho nechci přijít, proto se snaím tu jedinou věc, která nám tam vnáí určitá negativa, odbourat a vyřeit.
Proboha nejde přece u kadého problému hodit flintu do ita a rozejít se, ne???? To bych těch partnerů musela mít tak 100, ne bych nala nějakého, který je zcela dokonalý ve vech ohledech, a za prvé na to je jeden ivot málo, a zadruhé je to silně proti mým hodnotám a představám o ivotě.
Take díky za vae názory, a vyzkouím to nanovo: Nevíte, co s tím, jak tomu pomoci? Jak zakomplexovanému člověku dokázat, e je skvělý milenec, kdy nepřítomnost mého orgasmu popírá vechny chvály, které na něho pěju...? Vím, e někdy to slovy vyjádřit nejde, e někdy stačí jeden pohled a nahradí tisíc slov...ale kdy on je v takové depce, stydí se mi podívat do očí...... Poraďte co můete, kadou radu přivítám díky moc
Není tady
Marianne napsal(a):
On mi u nic nevyčítá, jak jsem říkala, teď je spí z toho neastný a dává to za vinu sobě a trápí se tím. Rozhodně není ani bezohledný ani hulvát, a ádné trapné poznámky při sexu nemá.. ze začátku to bylo spí takové..kladení na srdce, e se mám snait odbourat nějaký blok, co mám, podle něho nedokáu dát dostatečně najevo pozitivní pocity, kdy jsem z něčeho nadená, myslím i mimo sex, tak prý to na mně není tolik vidět, zato kdy je něco patně, naopak to nedokáu skrýt a vidí to hned kadý. A mezi tím by měla být rovnováha, v tom s ním souhlasím. e bych se ale nedokázala projevovat v sexu, to mě nikdy nenapadlo, ale dokonce jsem to i někde četla, e kdy ena víc vzdychá, tak se tím sama jetě více vzruuje, vzruuje tím toho partnera, a prostě celkově to pak jde líp. Ze začátku mi to přilo ujeté, ale jak u jsem psala, pak jsem to zkusila a nijak nepřirozené mi to nepřijde. Nic nehraju, přetvářku nenávidím, take předstíraný orgasmus je pro mě něco, co bych nikdy nedělala, navíc si neumím ani představit, jak moc by mu to ublíilo, kdyby to někdy vylo najevo... Nehraju, e se mi to líbí, jen se snaím to víc ukázat, to, co si myslím, dát víc najevo. To je vechno. A funguje to, ale k orgasmu to pořád nevede. Nevím, proč se do něho vichni tak poutíte a říkáte, e o vechno se snaím jen já a on nic - naopak, on se snaí straně moc a kdy to ani tak nefunguje, vyčítá si to, e prostě asi není dost dobrý, jinak není moné, aby to nefungovalo..... a kvůli tomu jsem sem psala, prosila jsem o radu, jak mu pomoct překonat jeho komplexy, ne jestli se s ním rozejít, tuhle otázku řeit nepotřebuju, v té mám toti jasno, nemám sebemení důvod se s ním rozcházet.
A jetě k těm ex - řekl mi tehdy, e mu moje reakce nepřijdou normální a e se s tím jetě nesetkal. Z čeho jaksi vyplývá, e jeho ex se vyjadřovaly hlasitěji. Ale ádné nechutné poniující detaily, nebo jak to tady zaznělo, mi o ádném ze svých vztahů nikdy neřekl. Samozřejmě vím něco o jeho bývalých (hlavně teda o té, se kterou byl nejdéle), stejně tak jako on o těch mých, ale jsou to běné věci, o sexu nikdy nepadlo nic, sám říká, e tohle by měla být jedna z věcí, kterou by si měl člověk nechat sám pro sebe. Take - nevím, moná jsem se v úvodním příspěvku zle vyjádřila, ale ádné nechutné vyčítavé srovnávání a předhazování neproběhlo..!
Co se týče komentáře Natálie: ale to nejsou "jen" nějaké sliby do budoucna a v přítomnosti se nic neděje; my máme krásnou i tu přítomnost. Právě proto, jak mi s ním je a jaký je celý ten vztah, a jak straně moc je jiný oproti těm předchozím, si toho vztahu straně moc váím a vím, e o něho nechci přijít, proto se snaím tu jedinou věc, která nám tam vnáí určitá negativa, odbourat a vyřeit.
Proboha nejde přece u kadého problému hodit flintu do ita a rozejít se, ne???? To bych těch partnerů musela mít tak 100, ne bych nala nějakého, který je zcela dokonalý ve vech ohledech, a za prvé na to je jeden ivot málo, a zadruhé je to silně proti mým hodnotám a představám o ivotě.
Take díky za vae názory, a vyzkouím to nanovo: Nevíte, co s tím, jak tomu pomoci? Jak zakomplexovanému člověku dokázat, e je skvělý milenec, kdy nepřítomnost mého orgasmu popírá vechny chvály, které na něho pěju...? Vím, e někdy to slovy vyjádřit nejde, e někdy stačí jeden pohled a nahradí tisíc slov...ale kdy on je v takové depce, stydí se mi podívat do očí...... Poraďte co můete, kadou radu přivítám díky moc
a tobě to vadí taky? protoe at čtu, jak čtu , tak tvůj partner je zřajmě "odborník" , který ví přesně , kde je chyba ...no a tu bys měla napravit, aby on byl spokojený
hele on tě taky pěje na tebe ody??
Není tady
agewa napsal(a):
a tobě to vadí taky? protoe at čtu, jak čtu , tak tvůj partner je zřajmě "odborník" , který ví přesně , kde je chyba ...no a tu bys měla napravit, aby on byl spokojený
No právě e neví, kde je chyba, tak si to vysvětluje tak, e chyba musí být v něm...
A ano, on na mě taky, on je spokojený.. není spokojený se sebou, ne se mnou...a mě to mrzí, protoe mi se to s ním straně líbí, nic nedělá zle, co se týče rozměrů taky (na rozdíl od něho) ádný problém nevidím. V čem je opravdu chyba, to nevím, podle mě v ničem, prostě musíme oba počkat a neřeit to, ale nevnímám to jako svoji chybu, a u vůbec ne jako jeho chybu. Prostě to tak bohuel je. On to ale vnímá jinak, připadá si nedostatečně muný, kdy ani nedokáe pořádně uspokojit enu. Sakra četli jste vůbec někdo to, e byl jako děcko zneuitý?? Jen jetě upřesňuji, e muem. Mi to přijde docela logické, e pak má takové problémy, nemusí být ani hulvát ani "odborník"...ne????? A i člověk, který si tohle zail, má právo na normální vztah, a jestli si není jistý sám sebou, tak ho sakra vechny neodkopnou, ne?? Nebo jako klíčem je, aby si nael vaginálně vzruivou holku a je to..?? A co kdy nechce první lepí vaginálně vzruivou, ale mě???? Jen o sobě prostě pochybuje a vyčítá si, e mi nedokáe dát to, co jiní mui jiným enám třeba ano?
Není tady
agewa napsal(a):
A jetě jsem zapomněla: ne e by mi to přímo vadilo, ale samozřejmě po tom taky touím a chtěla bych to taky jednou zaít.
Není tady
Marianne napsal(a):
agewa napsal(a):
hele on tě taky pěje na tebe ody??No právě e neví, kde je chyba, tak si to vysvětluje tak, e chyba musí být v něm...
A ano, on na mě taky, on je spokojený.. není spokojený se sebou, ne se mnou...a mě to mrzí, protoe mi se to s ním straně líbí, nic nedělá zle, co se týče rozměrů taky (na rozdíl od něho) ádný problém nevidím. V čem je opravdu chyba, to nevím, podle mě v ničem, prostě musíme oba počkat a neřeit to, ale nevnímám to jako svoji chybu, a u vůbec ne jako jeho chybu. Prostě to tak bohuel je. On to ale vnímá jinak, připadá si nedostatečně muný, kdy ani nedokáe pořádně uspokojit enu. Sakra četli jste vůbec někdo to, e byl jako děcko zneuitý?? Jen jetě upřesňuji, e muem. Mi to přijde docela logické, e pak má takové problémy, nemusí být ani hulvát ani "odborník"...ne????? A i člověk, který si tohle zail, má právo na normální vztah, a jestli si není jistý sám sebou, tak ho sakra vechny neodkopnou, ne?? Nebo jako klíčem je, aby si nael vaginálně vzruivou holku a je to..?? A co kdy nechce první lepí vaginálně vzruivou, ale mě???? Jen o sobě prostě pochybuje a vyčítá si, e mi nedokáe dát to, co jiní mui jiným enám třeba ano?
no tohle je přece řeení. at se smíří s tím, e jsi jaká jsi.
a pokud si není jistý sám sebou, tak by přece měl na tom pracovat on ( třeba i návtěva sexuologa či psachologa) . CO vlastně pro to dělá??, kromě toho , e ti vysvětluje, jak se má chovat a je netastný a smutný.
Není tady
Marianne napsal(a):
agewa napsal(a):
hele on tě taky pěje na tebe ody??No právě e neví, kde je chyba, tak si to vysvětluje tak, e chyba musí být v něm...
marianne, já bych problém, který řeí, vůbec nespojovala s tím, e byl jako dítě zneuit.
Není tady
Marianne napsal(a):
agewa napsal(a):
hele on tě taky pěje na tebe ody??A jetě jsem zapomněla: ne e by mi to přímo vadilo, ale samozřejmě po tom taky touím a chtěla bych to taky jednou zaít.
já se v tom něják plácám. ty ten vaginální orgasmus nemá vůbec, nikdy jsi neměla, nebo ho nemá pouze s tímhle partnerem a s předelými ano ?
Není tady
agewa napsal(a):
Marianne napsal(a):
agewa napsal(a):
A ano, on na mě taky, on je spokojený.. není spokojený se sebou, ne se mnou...a mě to mrzí, protoe mi se to s ním straně líbí, nic nedělá zle, co se týče rozměrů taky (na rozdíl od něho) ádný problém nevidím. V čem je opravdu chyba, to nevím, podle mě v ničem, prostě musíme oba počkat a neřeit to, ale nevnímám to jako svoji chybu, a u vůbec ne jako jeho chybu. Prostě to tak bohuel je. On to ale vnímá jinak, připadá si nedostatečně muný, kdy ani nedokáe pořádně uspokojit enu. Sakra četli jste vůbec někdo to, e byl jako děcko zneuitý?? Jen jetě upřesňuji, e muem. Mi to přijde docela logické, e pak má takové problémy, nemusí být ani hulvát ani "odborník"...ne????? A i člověk, který si tohle zail, má právo na normální vztah, a jestli si není jistý sám sebou, tak ho sakra vechny neodkopnou, ne?? Nebo jako klíčem je, aby si nael vaginálně vzruivou holku a je to..?? A co kdy nechce první lepí vaginálně vzruivou, ale mě???? Jen o sobě prostě pochybuje a vyčítá si, e mi nedokáe dát to, co jiní mui jiným enám třeba ano?no tohle je přece řeení. at se smíří s tím, e jsi jaká jsi.
a pokud si není jistý sám sebou, tak by přece měl na tom pracovat on ( třeba i návtěva sexuologa či psachologa) . CO vlastně pro to dělá??, kromě toho , e ti vysvětluje, jak se má chovat a je netastný a smutný.
On by pro mě snesl hory doly, v sexu se pořád snaí, aby vytvořil krásnou atmosféru, příjemný večer se vím vudy, snaí se mě překvapit, snaí se vydret co nejdéle, ... A na psychiatrii u nějakou dobu chodí, asi tak 2 měsíce, ale neříká mi úplně vechno, co tam probírají (vím, e řeili jeho vztah s jeho matkou, která ho neustále kontroluje, přestěhoval se kvůli tomu přes půl republiky, a ani tak to není ideální, dost ho citově vydírá a tak..take vím, e tohle měli na programu docela dlouho), dost se o tom stydí mluvit i se mnou, tak nevím, co vechno mu říkal a jak to řeí... kdy to říká mi, je to zásadně přes internet, kdy jsme spolu, tak se o tom bavíme jen v naprosté tmě.. anebo to vůbec nevytáhne, jen jde vidět, e není ve své kůi, kdy se ho zeptám, co se děje, zahraje to nějak do outu, a jakmile se zaklapnou dveře a odejde do práce, píe mi to třeba mailem... take jako řeit se to snaí, ale pořád se v tom nějak plácá. Zrovna před pár minutami mi napsal, e má totální depresi, e ví, e je asi hezký chlap, kdy ho balí tolik enských a kdy vedle sebe má tu nejhezčí, ale e sám to necítí, e je mu do breku ze svého těla, e si připadá mohutný a tlustý...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
agewa napsal(a):
A ano, on na mě taky, on je spokojený.. není spokojený se sebou, ne se mnou...a mě to mrzí, protoe mi se to s ním straně líbí, nic nedělá zle, co se týče rozměrů taky (na rozdíl od něho) ádný problém nevidím. V čem je opravdu chyba, to nevím, podle mě v ničem, prostě musíme oba počkat a neřeit to, ale nevnímám to jako svoji chybu, a u vůbec ne jako jeho chybu. Prostě to tak bohuel je. On to ale vnímá jinak, připadá si nedostatečně muný, kdy ani nedokáe pořádně uspokojit enu. Sakra četli jste vůbec někdo to, e byl jako děcko zneuitý?? Jen jetě upřesňuji, e muem. Mi to přijde docela logické, e pak má takové problémy, nemusí být ani hulvát ani "odborník"...ne????? A i člověk, který si tohle zail, má právo na normální vztah, a jestli si není jistý sám sebou, tak ho sakra vechny neodkopnou, ne?? Nebo jako klíčem je, aby si nael vaginálně vzruivou holku a je to..?? A co kdy nechce první lepí vaginálně vzruivou, ale mě???? Jen o sobě prostě pochybuje a vyčítá si, e mi nedokáe dát to, co jiní mui jiným enám třeba ano?marianne, já bych problém, který řeí, vůbec nespojovala s tím, e byl jako dítě zneuit.
myslí, e ne? a jak to vidí, odkud to podle tebe pramení?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
agewa napsal(a):
hele on tě taky pěje na tebe ody??A jetě jsem zapomněla: ne e by mi to přímo vadilo, ale samozřejmě po tom taky touím a chtěla bych to taky jednou zaít.
já se v tom něják plácám. ty ten vaginální orgasmus nemá vůbec, nikdy jsi neměla, nebo ho nemá pouze s tímhle partnerem a s předelými ano ?
nene, nikdy s nikým
Není tady
Marianne napsal(a):
...Jak zakomplexovanému člověku dokázat, e je skvělý milenec, kdy nepřítomnost mého orgasmu popírá vechny chvály, které na něho pěju...? Vím, e někdy to slovy vyjádřit nejde, e někdy stačí jeden pohled a nahradí tisíc slov...ale kdy on je v takové depce, stydí se mi podívat do očí...... Poraďte co můete, kadou radu přivítám díky moc
Marianne, nijak Ten člověk si musí nějakým způsobem nechat pomoci od odborníků a začít na sobě sólově pracovat. Neura se, ale tak, jak jsi mi to popsala mi na tom člověku něco silně nesedí ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Marianne napsal(a):
...Jak zakomplexovanému člověku dokázat, e je skvělý milenec, kdy nepřítomnost mého orgasmu popírá vechny chvály, které na něho pěju...? Vím, e někdy to slovy vyjádřit nejde, e někdy stačí jeden pohled a nahradí tisíc slov...ale kdy on je v takové depce, stydí se mi podívat do očí...... Poraďte co můete, kadou radu přivítám díky moc
Marianne, nijak Ten člověk si musí nějakým způsobem nechat pomoci od odborníků a začít na sobě sólově pracovat. Neura se, ale tak, jak jsi mi to popsala mi na tom člověku něco silně nesedí ...
dokáe popsat co..?
Není tady