29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
koniklec napsal(a):
Kubula napsal(a):
Už jsem se to pokusila opravit.
Povedlo se
Nechtěla jsem prudit
To vůbec ne, díky.
Není tady
koniklec napsal(a):
Promiň, teď jsem natvrdlá, ale k čemu se vztahuje ta potřeba kontololy? Koukám sem mezi psaním diplomky, tak mi asi něco uniklo.
K tý pylový alergii - alergie na všechno co se bouřlivě rozmnožuje, potažmo na bouřlivé projevy života=nekontrolovatelné projevy.
Judy, na to existuje taková teorie, která mně se osobně velice líbí - že: jedna generace má plusmínus nějaké vzorce chování a z toho vyplývající nemoce - ale ty se v tý první generaci ještě neprojeví. Druhá přebere vzorce a příslušné nemoci se projeví ve vysokém věku, třetí zase přebere vzorce, ale příslušné nemoci se projevují už ve věku středním a poslední generace přebere vzorce a nemoci ji postihnou už v mladém věku. Následně se musí změnit samozřejmě vzorce chování a začne to znova s něčím jiným.
Odtud ty "epidemie" kardiovaskulárních nemocí, třeba, na kterých je to hezky vidět - kdž jsem byla dítě, umírali na infarkt VÝHRADNĚ staří a ještě jen muži.
Takže pravděpodobně se hůř likvidujou ty vzorce v generaci čtvrté, než třeba druhé....potíž bude nejspíš v tom, že to není úplně celogenerační a zřejmě se to porůznu překrývá. Což nevím, jen se domnívám podle logiky věci.
Majko, nedostatek péče - píše se sice nedostatek lásky, ale to je dost vágní pojem, moje pozorování je, že tento nedostatek lásky je konkrétně nedostatek péče, opečovávání. S tím chladem to jde mmch docela pěkně dohromady, žejo
Není tady
Literatura - jen v rychlosti a základy - Dahlke, Hrabica. Je toho mnohem víc, existuje tuším od Dahlkeho přímo repetorium, taková bichle - ale stejně si to člověk musí "dopřeložit" a napasovat na vlastní situaci....
Zadejte si do gůglu "nemoc jako" a vyleze vám celá řada směrovek - zajímavých, mmch. Přišla jsem na to dneska, tak ani netuším, který jsou nejzajímavější
Není tady
lupina montana napsal(a):
Majko, nedostatek péče - píše se sice nedostatek lásky, ale to je dost vágní pojem, moje pozorování je, že tento nedostatek lásky je konkrétně nedostatek péče, opečovávání. S tím chladem to jde mmch docela pěkně dohromady, žejo
Ano, lupi, jde to zajímavě dohromady. Cos napsala, mi potvrzuje, co si myslím, že mu chybí.
Dáváme si, co nám chybí. Co ho znám, tak se mi astma radikálně zlepšilo, když tak o tom promítám.
Nejhorší záchvaty jsem měla v zimě před tou zimou, co jsme se poznali. Teď už jsem nepoužila dýchátko ani nepamatuji.
Budu přemýšlet o souvislostech. Zajímá mě, co za tím je. Jestli není jen zbožné přání pasovat si situace podle sebe.
Upravil(a) majkafa (23. 4. 2012 21:16)