29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aha, tak to je jiná, to věřím, že to s tebou mohlo všechno takhle zacvičit.
Není tady
Ale! Milé dífky! Všímáte si prosím pěkně, jak strašně jsme šikovný, jo?
Není tady
Fáze beznaděje je příznak deprese?
Protože já když se soustředím na to,že jsem v beznadějné situaci, točí mě to, a jsem líná, nic mě nebaví, nejradši bych jen spala.
Ale já si o sobě myslím,že jsem silná, že co mě nezabije, to mě posílí. Ano, držej mě nad hladinou děti, občas prostě musím přepnout a jít na tu procházku,něco dělat, a z té beznaděje se dostanu činností a pak je mi fajn, přijdu na jiné myšlenky.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ale! Milé dífky! Všímáte si prosím pěkně, jak strašně jsme šikovný, jo?
No když myslíš
Není tady
To si piš
Duši, já tedy nemyslela návaly beznaděje - ty máme občas každý. Měla jsem na mysli beznaděj jako setrvalý stav.
Není tady
Já vím Lupi,
já právě psala, že mám pocit beznaděje dá se říct jako trvalý stav, ale že to utluču tím, že přepnu
A zimumřivá jsem taky
Není tady
Ajaj................ to ale nevydrží navěky, Duši. Teď máš malou, tak to ustojíš chca-nechca, ale abys pak nepadla.
Není tady
Nevím,jestli to je beznaděj. Možná jen záhul. Těším se,až kluci budou stát na svých vlastních nohách.
Není tady
Beznaděj s velkým B je, když máš pocit, že nic na světě nemá cenu, ani smysl....tedy, životy tvých dětí ano, ale tak nějak....mimo tebe. Jakože bez tebe by jim bylo líp a tak.
Není tady
Beznaděj s velkým B je, když máš pocit, že nic na světě nemá cenu, ani smysl....tedy, životy tvých dětí ano, ale tak nějak....mimo tebe. Jakože bez tebe by jim bylo líp a tak.
Ne tak to ne. Já cítím beznaděj, když není po mým.
Není tady
Jakou má barvu?
Není tady
Uff. Tohle důvěrně znám.
Je to černé. Je to NIC.
Jakou má barvu?
To je dobrá otázka. Bez přemýšlení mi napadla červená.
Není tady
Tenhle pocit jsem v životě neměla, neumím si představit žít s takovým pocitem , to bych považovala za vážnej problém, kdyby se to objevovalo .
Není tady
Já jsem to měla v roce 2006 dlouhodobě. Už to nešlo vydržet. Proto jsem si sáhla na život. Přesně i to s dětmi, že beze mě by jim bylo líp.
Ta "moje" mrcha je takový tmavě šedý nekonečno. Pěknej sajrajt je to.
Červená zní docela dobře - energicky, to spíš zuříš, Duši, ne?
Není tady
Duši, depresačka asi nejsi, ale vyšťavená možná ano. Čím to?
Není tady
Jakou má barvu?
Ta moje tenkrát neměla žádnou. Byla bez barvy a zápachu, zato všude.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jakou má barvu?
Ta moje tenkrát neměla žádnou. Byla bez barvy a zápachu, zato všude.
Ta bezbarvost, to znám. Bezbarvost všeho. A zataženo. Jestli bezzápašnost, nevím. Pachům rychle přivykneš a nevnímáš.
Není tady
novavila napsal(a):
Tenhle pocit jsem v životě neměla, neumím si představit žít s takovým pocitem , to bych považovala za vážnej problém, kdyby se to objevovalo .
Vždyť to taky byl problém!
Duši, červená je vztek, ne beznaděj - je to ta lepší varianta
Konikleci - moje byla šedofialová, lepkavá mlha Hnusný, co, takový barvy.
Jo, bezbarvost je ošem taky mooc pěkná Jako když se ten svět rozplývá?
Není tady
novavila napsal(a):
Vždyť to taky byl problém!
Konikleci - moje byla šedofialová, lepkavá mlhaHnusný, co, takový barvy.
Jo, bezbarvost je ošem taky mooc pěknáJako když se ten svět rozplývá?
vztek je agrerse obrácená ven, kdežto beznaděj ( sebelítost) je agrese obrácená dovnitř. Obojí někde ničí , jedna venku naše okolí, druhá nás vevnitř.
Není tady
agewa napsal(a):
novavila napsal(a):
Tenhle pocit jsem v životě neměla, neumím si představit žít s takovým pocitem , to bych považovala za vážnej problém, kdyby se to objevovalo .Vždyť to taky byl problém!
Konikleci - moje byla šedofialová, lepkavá mlhaHnusný, co, takový barvy.
Jo, bezbarvost je ošem taky mooc pěknáJako když se ten svět rozplývá?
vztek je agrerse obrácená ven, kdežto beznaděj ( sebelítost) je agrese obrácená dovnitř. Obojí někde ničí , jedna venku naše okolí, druhá nás vevnitř.
Můj vzteklej táta řekl, že řve, aby nemusel být depresivní......
Není tady
Jo. Depresačka asi tedy fakt nejsem,protože se nelituju. SPíš v největší té "beznaději" bych zuřivě do něčeho kopla,nebo se rozběhla rychlostí blesku, zařvala. Nemám to,že by na světě nemělo nic cenu, asi bych toho chtěla tolik změnit a nejde to.
Není tady
Každý to má možná jinak, ale já tenkrát cítila opravdu jenom tu beznaděj, sebelítost ne. Já v té beznaději necítila asi vůbec nic, jen právě tu beznaděj. I když más možná pravdu v tom, že v té beznaději se můžeš stát agresivní sama k sobě. To asi jo.
Ta bezbarevnost - jako když je všechno po nějakým poklopem, který všechny barvy tak nějak tlumí. Já to neumím moc vysvětlit.
Ještě jsem si vzpomněla - můj první projev byla chladnost v sexu. Já která měla sex ráda a užívala si ho, jsem najednou nic necítila. No a vzápětí přišla ta (něco jako) deprese a beznaděj. Nebo možná všechno dohromady, já už nevím.
Není tady
Judyna napsal(a):
Každý to má možná jinak, ale já tenkrát cítila opravdu jenom tu beznaděj, sebelítost ne. Já v té beznaději necítila asi vůbec nic, jen právě tu beznaděj. I když más možná pravdu v tom, že v té beznaději se můžeš stát agresivní sama k sobě. To asi jo.
Ta bezbarevnost - jako když je všechno po nějakým poklopem, který všechny barvy tak nějak tlumí. Já to neumím moc vysvětlit.
Ještě jsem si vzpomněla - můj první projev byla chladnost v sexu. Já která měla sex ráda a užívala si ho, jsem najednou nic necítila. No a vzápětí přišla ta (něco jako) deprese a beznaděj. Nebo možná všechno dohromady, já už nevím.
být agresivní sama k sobě nutně neznamená jen např. poškozovat se. znamená to i NEDOVOLIT si prožívat emoce, cítit život, prožívat ho. Tak jak jsi přesně pospsala.
Není tady