Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 3. 2006 22:30

Bea
Host

ESSPRESOVAČ

Poraďte jaký si pořídit Esspresovač do 3500kc.Co Eta?Na co si dávat při koupi pozor?Díky B

#2 3. 3. 2006 13:32

maya
♥♥♥♥♥--

Re: ESSPRESOVAČ

Řeším dlouhou dobu to samé. Na nerez přístroj za několik desítek tisíc rozhodně nemám, a u levných mě odrazují ty hliníkové součástky. Nechápu, jak to funguje, ale laicky mi  připadá, že to přece musí být hrozně škodlivé. Je známá věc, že když si např. někdo uvaří vodu v hliníkové konvici, dostane do sebe nějaké šílené násobky povoleného limitu hliníku, ale když jde voda v esspresovači hliníkovými trubkami, tak to nevadí??

Není tady

#3 3. 3. 2006 21:43

sun
Host

není to hliník, ale slitina a ta nebezpečná není.

#4 6. 3. 2006 17:28

Eva01
Host

já mám Barino od Bosche.stálo 3400.-, ale měla jsem ho se slevou, asi 15%.
dávat pozor si musíte hlavně na to, aby mělo tlak 15barů. A to nejen na začátku, ale taky uprostřed a na konci celého procesu.takhle mi to řekli v obchodě. taky by mělo mít parní trysku,ale ta je asi u všech.
Prvně jsem si koupila preso i s překapávačem od Neckermanna a po prvním vyzkoušení putovalo zpátky. kamarádka má Rowentu a je taky spokojená,ale typ nevím. Jinak nejlepší presa prý dělá Krups a DeLonghi. Ale já věřím Boschi, mám od nich všechno a ani tady jsem se nezklamala.

#5 18. 3. 2006 18:56

Maxík
Host

Mám tříleté zkušenosti se Solac a jednoroční s Rowentou, oboje dobrý. Důležitý je tlak páry - aspoň 15 barů.

#6 20. 3. 2006 23:47

popelka
Host

Máme KRUPS a je vynikající.smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí