|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nikdo nemá právo soudit druhé ať už udělali cokoliv. Můžeš Mendy napsat že je hloupá, /což ve skutečnosti je když si nadělala dluhy o kterých věděla, že je nebude schopna splácet/ Ale soudit můžeš leda tak sebe za svoje činy a chyby.
Jinak co se týče inteligence - možná by ses divila čeho všeho jsou inteligentní lidé schopni.
Není tady

Kotěvbotě napsal(a):
Nikdo nemá právo soudit druhé ať už udělali cokoliv. Můžeš Mendy napsat že je hloupá, /což ve skutečnosti je když si nadělala dluhy o kterých věděla, že je nebude schopna splácet/ Ale soudit můžeš leda tak sebe za svoje činy a chyby.
Jinak co se týče inteligence - možná by ses divila čeho všeho jsou inteligentní lidé schopni.
Já jí nesoudím, já se přiznám, že cítím škodolibou radost , že je někdo hloupější než já. 
Není tady
novavila napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
Jinak co se týče inteligence - možná by ses divila čeho všeho jsou inteligentní lidé schopni.Já jí nesoudím, já se přiznám, že cítím škodolibou radost , že je někdo hloupější než já.
Za to nemůžeš. To máme my Češi daný 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ano, odsuzuju Mendy. Je nezodpovědná a nezodpovědnost je projevem hlouposti. To, že jen útočí na okolí, je projevem toho, že svou zlobu za svoje problémy vybíjí jinde.
A milé Kotě, já na ni neútočím, jen jsem projevila svůj názor, na ni.
Nenapsala jsem "blbej". A pokud si o někom myslím, že je hloupej a zlej, tak to není projev nízkého intelektu, ale můj názor, Kotě. Pleteš si pojem a průjem.
Ona totiž Mendy nechce slyšet, že se chovala nezodpovědně a že si za svoje trable může sama. Ona chce slyšet, že je chuděra a že jí někdo pomůže. Nepomůže. Musí si pomoct sama, musí chtít a musí se poučit. Což ovšem evidentně nechce. Kdyby totiž chtěla, tak v momentě, kdy měla velký, ale ještě jakž takž únosný dluhy, se zarazila a řešila to, a nezačala by dělat ty dluhy ještě větší a neúnosný a nebyla by pak tam, kde teď je. Znáš to, Kotě, komu není rady, tomu není pomoci.Modroočko, můj bratr kdysi zavinil autonehodu, při které zemřel dvanáctiletý kluk. Udělal chybu kterou ponese na bedrech celý život. Kdyby dal přednost, kdyby se pořádně rozhlédl, kdyby ten den zůstal doma...kdyby, kdyby.
Myslím, že tihle lidé nepotřebují aby do nich kopal někdo, kdo navíc nemá ani tušení, čím si prošli nebo procházejí. A člověk nikdy neví co sám zpacká. Proto já nikoho nesoudím. Ani na to nemám právo.Srovnáváš nesrovnatelné. I já můžu způsobit nehodu nepozorností, ale určitě ji nezpůsobím vědomě, záměrně. Mendy si brala další a další úvěry, byť věděla, že není schopná platit ani ty, co už má.
A to nesvědčí o její přílišné inteligenci a zodpovědnosti. A to si klidně dovolím odsoudit, že si někdo nabírá půjčky, když už ví, že je nezaplatí.
tys mě začala soudit až poté co jsem napadla Majkafu. Do tý doby jsi tak agresivní nebyla. Máš na mě prostě pifku kvůli tomu co jsem Majce napsala.Tobě jsem já nic neudělala a neveřim že by tě tak naštvaly moje dluhy. pořád tu dokola opakuješ jak mě odsuzuješ. Odsuzuj, ale nezapomeň že Boží mlejny melou...
Není tady
Tak Mendy, uplynul už nějaký čas, jaké kroky jsi už podnikla?
Není tady
Mendy - klídek, nerozčiluj se. Prostě má někdo jiný názor jak Ty (já) kdokoliv, tak mu ho nech. Každý má na to právo.
A taky se mi nelíbilo, jak si reagovala na Majkafu. Modroočka se jí zastala.
Je ale pravdou, že Majkafa se do Tebe pustila, že to snad není možný
to já bych nikdy atd atd. Jenže to Ty už víš taky.
A ty ses na oplátku do Majkafy pustila taky. Takže jste kočky byly ve finále stejně hádavý a máte to jedna jedna 

Co nějaká brigáda? Nebyla by? Jste svobodní, nemáte děti, co pracovat v zahraničí? (je to jen nápad)
Není tady
sahleb napsal(a):
TAky si myslim, tohle moralni napominani mi pripada jako kdyby,si clovek zlomil nohu, popripade mel rakovinu a lekari se na nej sesypou s tim, ze jako co delal, proc kouril, proc nezil zdrave, jaky blbosti to delal, ze si zlomil nohu nebo je tetraplegik.....atd. .
Tak já za sebe řeknu, že mám ráda upřímnost a když něco "provedu", tak ocením, že mi řeknou, že jsem "fakt blbá" než nějaké neupřímné litování.
Není tady

Mendy napsal(a):
tys mě začala soudit až poté co jsem napadla Majkafu. Do tý doby jsi tak agresivní nebyla. Máš na mě prostě pifku kvůli tomu co jsem Majce napsala.Tobě jsem já nic neudělala a neveřim že by tě tak naštvaly moje dluhy. pořád tu dokola opakuješ jak mě odsuzuješ. Odsuzuj, ale nezapomeň že Boží mlejny melou...
Co plácáš o Božích mlejnech? Co mají Boží mlýny společnýho s tím, že tys namlátila dluhy, se kterýma si nevíš rady? já ti je nenadělala a Majky jsem se zastala, protože jsi ji osočila úplně nesmyslně. Ona má pravdu, mělas mít rozum, i když teď je pozdě, čas nevrátíš. A ani já nechápu, jak jsi to mohla nechat dojít až do takovéhle krajnosti. Copak ty nevíš, že dluhy musíš platit? A ty nemáš schopnost rozpoznat, co platit zvládneš a co už ne?
A pifku na tebe nemám, jsi mi víceméně ukradená. Já ti dluhy platit nebudu a názor si, i bez tvýho dovolení, nechám takovej, jakej mám. Inteligentní člověk žije jen tak, na co má.
A ano, myslela jsem, že jsi jen méně intelignečně zdatná, když sis nadělala dluhy, který nezvládneš platit, a když jsi začala útočit na Majku a vytahovat na ni její problémy, místo abys přijala její kritiku, tak jsem naznala, že jsi buď opravdu jednoduchá a nebo zlá. A že kritika přijde, tos snad mohla čekat. Nebo jsi čekala jen politování? To snad ne, Mendy.
Nicméně i přesto ti přeju, abys prozřela, dostala rozum a místo vysedávání u PC a skuhrání, abys s tím raději začala něco dělat. Skuhráním to nevyřešíš, hledej opravdu konstruktivní řešení, co nejrychleji, dluhy se ti každým dnem navyšují o nekřesťanský úroky, takže další zbytečně ztracený peníze.
Cos doteď udělala pro řešení své situace? Akorát se tady pohoršuješ nad našimi názory a odsudky. Nic víc, že jo, Mendy.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Silná? Ale kdepak.
Místo aby přijala názory, naopak začne útočit. A hloupá? Jen hlupák nadělá dluhy a když na ně nemá, nadělá ještě větší.Odsuzuješ Mendy za útočnost a hloupost, ale sama se chováš zrovna tak, ne-li hůř. To, že někomu napíšeš, že je útočnej, hlopupej, blbej a zlej z tebe taky zrovna moc inteligentní nedělá
To jen tak mimochodem, jinak omluva zaAno, odsuzuju Mendy. Je nezodpovědná a nezodpovědnost je projevem hlouposti. To, že jen útočí na okolí, je projevem toho, že svou zlobu za svoje problémy vybíjí jinde.
Nenapsala jsem "blbej". A pokud si o někom myslím, že je hloupej a zlej, tak to není projev nízkého intelektu, ale můj názor, Kotě. Pleteš si pojem a průjem.
Ona totiž Mendy nechce slyšet, že se chovala nezodpovědně a že si za svoje trable může sama. Ona chce slyšet, že je chuděra a že jí někdo pomůže. Nepomůže. Musí si pomoct sama, musí chtít a musí se poučit. Což ovšem evidentně nechce. Kdyby totiž chtěla, tak v momentě, kdy měla velký, ale ještě jakž takž únosný dluhy, se zarazila a řešila to, a nezačala by dělat ty dluhy ještě větší a neúnosný a nebyla by pak tam, kde teď je. Znáš to, Kotě, komu není rady, tomu není pomoci.
Modroočko - já bych se jen trochu zastavila být Tebou. Nikdo nemá právo odsuzovat druhého. Je to Mendy věc, ona spadne na hubu.
Ale představ si, Ty se třeba nezadlužíš, ale může se TI stát, že Tvůj syn ano. To jsou Ty boží mlýny.
Není tady
dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
Odsuzuješ Mendy za útočnost a hloupost, ale sama se chováš zrovna tak, ne-li hůř. To, že někomu napíšeš, že je útočnej, hlopupej, blbej a zlej z tebe taky zrovna moc inteligentní nedělá
To jen tak mimochodem, jinak omluva zaAno, odsuzuju Mendy. Je nezodpovědná a nezodpovědnost je projevem hlouposti. To, že jen útočí na okolí, je projevem toho, že svou zlobu za svoje problémy vybíjí jinde.
Ona totiž Mendy nechce slyšet, že se chovala nezodpovědně a že si za svoje trable může sama. Ona chce slyšet, že je chuděra a že jí někdo pomůže. Nepomůže. Musí si pomoct sama, musí chtít a musí se poučit. Což ovšem evidentně nechce. Kdyby totiž chtěla, tak v momentě, kdy měla velký, ale ještě jakž takž únosný dluhy, se zarazila a řešila to, a nezačala by dělat ty dluhy ještě větší a neúnosný a nebyla by pak tam, kde teď je. Znáš to, Kotě, komu není rady, tomu není pomoci.Modroočko - já bych se jen trochu zastavila být Tebou. Nikdo nemá právo odsuzovat druhého. Je to Mendy věc, ona spadne na hubu.
Ale představ si, Ty se třeba nezadlužíš, ale může se TI stát, že Tvůj syn ano. To jsou Ty boží mlýny.
jj, nikdy neříkej nikdy.
Není tady

Modroočko - já bych se jen trochu zastavila být Tebou. Nikdo nemá právo odsuzovat druhého. Je to Mendy věc, ona spadne na hubu.
To není Mendy věc, když kvůli tomu otevřela diskuzi . Sama si řekla o reakce a já se obávám, že spíš chtěla podporu , jaká je chudinka .
A mýlíš se, když ty žiješ dobře , tvůj syn se nezadluží , protože má v tobě vzor .
Nedávno mi brečel jeden známej na rameni, že se syn zadlužil a prodělal rodině úspory půl milionu a že prý je to vina státu , že tak snadno půjčí 18 letýmu člověku 
Zajímavý je, že moje děti a moji synovci , ani zeť a jeho rodina , široko daleko nikdo nemá dluhy...........takže to asi nebude vina státu ,ale špatnej vzor .
Upravil(a) novavila (20. 3. 2012 19:58)
Není tady
Novavilo - já bych s Tebou až tak nesouhlasila s tím vzorem.
Moje babička měla osm dětí. čtyři kluky a a čtyři holky.
Dva kluci jsou i ted v manželství (x let) dva se rozvedli, jeden žije někde nevíme kde,zadlužil se. druhý se uchlastal k smrti.
Prostě každý dítě je jiný i když maj stejný vzor.
A ještě
Můj manžel má dluhy a jeho rodina dluhy nemá. (jeho rodiče, ségra, babička, děda, strýc, nikdo).
Není tady

Pokud můj syn napráská dluhy, který nebude schopen splácet, tak mu na prvním místě řeknu, že je pitomec. Nepomůžu mu tím, i když možná jo. A rozhodně to bude pravda, že je pitomec.
Není tady
ono to není o tom, jestli někdo má dluhy nebo ne, ale jestli je dokáže splácet. A když ne tak to rychle řešit. Občas pomůže se "vykecat", ale zároveň řešit - brigády, šetřit kde se dá
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mendy napsal(a):
Co plácáš o Božích mlejnech? Co mají Boží mlýny společnýho s tím, že tys namlátila dluhy, se kterýma si nevíš rady? já ti je nenadělala a Majky jsem se zastala, protože jsi ji osočila úplně nesmyslně. Ona má pravdu, mělas mít rozum, i když teď je pozdě, čas nevrátíš. A ani já nechápu, jak jsi to mohla nechat dojít až do takovéhle krajnosti. Copak ty nevíš, že dluhy musíš platit? A ty nemáš schopnost rozpoznat, co platit zvládneš a co už ne?
A pifku na tebe nemám, jsi mi víceméně ukradená. Já ti dluhy platit nebudu a názor si, i bez tvýho dovolení, nechám takovej, jakej mám. Inteligentní člověk žije jen tak, na co má.
A ano, myslela jsem, že jsi jen méně intelignečně zdatná, když sis nadělala dluhy, který nezvládneš platit, a když jsi začala útočit na Majku a vytahovat na ni její problémy, místo abys přijala její kritiku, tak jsem naznala, že jsi buď opravdu jednoduchá a nebo zlá. A že kritika přijde, tos snad mohla čekat. Nebo jsi čekala jen politování? To snad ne, Mendy.
Nicméně i přesto ti přeju, abys prozřela, dostala rozum a místo vysedávání u PC a skuhrání, abys s tím raději začala něco dělat. Skuhráním to nevyřešíš, hledej opravdu konstruktivní řešení, co nejrychleji, dluhy se ti každým dnem navyšují o nekřesťanský úroky, takže další zbytečně ztracený peníze.
Cos doteď udělala pro řešení své situace? Akorát se tady pohoršuješ nad našimi názory a odsudky. Nic víc, že jo, Mendy.
Odstudky tady lítají akorát od tebe.
Není tady

dusička napsal(a):
Dva kluci jsou i ted v manželství (x let) dva se rozvedli, jeden žije někde nevíme kde,zadlužil se. druhý se uchlastal k smrti.
A ještě
Můj manžel má dluhy a jeho rodina dluhy nemá. (jeho rodiče, ségra, babička, děda, strýc, nikdo).
Jasně a o tom mluvim, dědí se taková celková lehkomyslnost, nezodpovědnost , sama píšeš, několik opilců a zadlužených lidí .
Tohle se v naší rodině vůbec nevyskytuje .
Není tady
novavila napsal(a):
To není Mendy věc, když kvůli tomu otevřela diskuzi . Sama si řekla o reakce a já se obávám, že spíš chtěla podporu , jaká je chudinka .
A mýlíš se, když ty žiješ dobře , tvůj syn se nezadluží , protože má v tobě vzor .
Nedávno mi brečel jeden známej na rameni, že se syn zadlužil a prodělal rodině úspory půl milionu a že prý je to vina státu , že tak snadno půjčí 18 letýmu člověku
Zajímavý je, že moje děti a moji synovci , ani zeť a jeho rodina , široko daleko nikdo nemá dluhy...........takže to asi nebude vina státu ,ale špatnej vzor .
Vážně si tohle myslíš? Mohla bych ti předvést hned několik rodin, kde jablko padlo hóóódně daleko od stromu.
Není tady
Mendy napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Mendy napsal(a):
Cos doteď udělala pro řešení své situace? Akorát se tady pohoršuješ nad našimi názory a odsudky. Nic víc, že jo, Mendy.Odstudky tady lítají akorát od tebe.
a nenapíše co podnikla a nenapíše 
Není tady
Co myslíš že jsem podnikla?
To že mám dvě práce už jsem tu psala kdy. Že jsem se byla v bance zeptat na snížení, či odložení splátek jsem taky psala. Že jsem mluvila s paní z občasnké porady jsem tu taky uvedla.
Co jako myslíš že mám ještě podniknout?
Jinak dluhy ZATÍM platím, takže mi žádné nenarůstají a pokud si vydělám aspoň tolik co do teď splácet budu.
Taky to že vysedávám pořád na pc, jak mě nařkla Modroočka je blbost, jsem tu od roku 2006 a příspěvků mám minimum. Jsem hodně často v práci, třeba o víkendu jsem měla tři noční + ze včerejška na dnešek jsem byla v druhé práci a zítra a pozítří mám dvě dvanáctky, takže volno jsem měla jen dnes, navíc jsem po noční, takže se tomu ani volno říct nedá.
Tohle téma jsem tady založila protože na mě moje finanční situace dolehla a jak už jsem uvedla, potřebovala jsem se toho vypsat. Samozřejmě jsem nečekala že se na mě budete skládat, jak uvedla Modroočka, nebo že mě budete litovat. Osobně bych takovýho blbce kterej si nadělá dluhy taky nelitovala. Sama nevím co jsem od toho čekala. A upřímně mě mrzí že jsem to sem vůbec psala.
Není tady

Mendy napsal(a):
To že mám dvě práce už jsem tu psala kdy. Že jsem se byla v bance zeptat na snížení, či odložení splátek jsem taky psala. Že jsem mluvila s paní z občasnké porady jsem tu taky uvedla.
Jinak dluhy ZATÍM platím, takže mi žádné nenarůstají a pokud si vydělám aspoň tolik co do teď splácet budu.
Taky to že vysedávám pořád na pc, jak mě nařkla Modroočka je blbost, jsem tu od roku 2006 a příspěvků mám minimum. Jsem hodně často v práci, třeba o víkendu jsem měla tři noční + ze včerejška na dnešek jsem byla v druhé práci a zítra a pozítří mám dvě dvanáctky, takže volno jsem měla jen dnes, navíc jsem po noční, takže se tomu ani volno říct nedá.
Tohle téma jsem tady založila protože na mě moje finanční situace dolehla a jak už jsem uvedla, potřebovala jsem se toho vypsat. Samozřejmě jsem nečekala že se na mě budete skládat, jak uvedla Modroočka, nebo že mě budete litovat. Osobně bych takovýho blbce kterej si nadělá dluhy taky nelitovala. Sama nevím co jsem od toho čekala. A upřímně mě mrzí že jsem to sem vůbec psala.
Nelituju , ale chápu, že se potřebuješ vykecat.
Ale nechápu, jak to, že jsi to samé (konsolidace půjček, pokus o oosbní bankrot apod.) psala před cca 8 měsíci.
Možná bys nám zaslepeným mohla vysvětlit, proč se za takovou dobu nic neposunulo.
Možná, že bys od zaslepených (a nezadlužených) mohla zjistit, kde je zakopanej vořech = až vezmeš odpovědnost za sebe do svých rukou, pak budeš schopná řídit si svůj život.
Do té doby budeš v pasti "okolností"...
Upravil(a) Jessika (20. 3. 2012 21:18)
Není tady

Mendy napsal(a):
Nečekala jsi, že se na tebe někdo složí, ale snad jsi mohla čekat kritiku, proč jsi tohle nechala dojít tak dalekko. Ty se chceš vykecat, a když někdo napíše, žes to neměla dělat, tak na něj zaútočíš tím, že vytáhneš jeho minulé problémy, místo abys uznala, žes to dělat opravdu neměla. To se nedělá, Mendy. Jasně, že to teď víš, ale i děcku řekneš - neměls to dělat.
Vykecej se, ale neútoč jen proto, že ti někdo napíše, co si o tobě skutečně myslí. I já si myslím, že jsi fakt hloupá, když z velkých dluhů naděláš obří dluhy. Ale to snad chápeš, že tě za to nikdo nepochválí.
Není tady
novavila napsal(a):
dusička napsal(a):
A ještě
Můj manžel má dluhy a jeho rodina dluhy nemá. (jeho rodiče, ségra, babička, děda, strýc, nikdo).Jasně a o tom mluvim, dědí se taková celková lehkomyslnost, nezodpovědnost , sama píšeš, několik opilců a zadlužených lidí .
Tohle se v naší rodině vůbec nevyskytuje .
Novavilo - z osmi dětí, kdy rodiče makali celý život ,byli zodpovědný atd atd, šest dětí žijí normální život, dva začali chlastat a jeden je bez domova. Neviděli to doma.
A pozor - vzor a geny po nějakém prapředkovi jsou odlišný věci.
Ty píšeš, že když doma mají vzor nezadlužovat se, že se nezadluží - s tímhle já nesouhlasím. Tady nejde o vzor.
Není tady
Že jsem se byla v bance zeptat na snížení, či odložení splátek jsem taky psala. Že jsem mluvila s paní z občasnké porady jsem tu taky uvedla.
Co konkrétně jsi podnikla (jste podnikli... oba!) krom toho, že ses teda byla někde zeptat a že si teda sypeš popel na hlavu, jak jsi neměla...?
To, že se banka netváří vstřícně (ani se nedivím) a osobní bankrot by (údajně) byl složitý přece neznamená, že pokrčíš ramenama a "děj se vůle Páně"... Zatím se ti splácet daří, ale (aniž bych ti to přála) vždycky bys měla počítat i s tím, že "Cokoli se může pokazit, to se taky pokazí", jak říkají Murphyho zákony - a co potom? Ty nepotřebuješ jenom informace - "ptala jsem se" - ty hlavně potřebuješ řešení a to i pro ten případ nouze.
dědí se taková celková lehkomyslnost, nezodpovědnost , sama píšeš, několik opilců a zadlužených lidí Tohle se v naší rodině vůbec nevyskytuje
Prd a vořech... znám dost stád po X generací bílejch vovcí, kde se najednou narodila jedna černá jak noc - že by dědictví až po středověkým prapředkovi-lemplovi?
A možná by ses neměla tak hlasitě rouhat... vona pejcha patří mezi hříchy... smrtelný...
Není tady
Taky mám zkušenosti a názorné příklady, že to, jaké jsou děti, není stoprocentně záležitost dědičná. Člověka ovlivňuje spousta různých okolností.
novavilo, taky vnímám, že se tímto rouháš, že to u vás by nikdy... Chybí ti pokora.

dusička napsal(a):
novavila napsal(a):
dusička napsal(a):
eden žije někde nevíme kde,zadlužil se. druhý .
.
Novavilo - z osmi dětí, kdy rodiče makali celý život ,byli zodpovědný atd atd, šest dětí žijí normální život, dva začali chlastat a jeden je bez domova. Neviděli to doma.
A pozor - vzor a geny po nějakém prapředkovi jsou odlišný věci.
Ty píšeš, že když doma mají vzor nezadlužovat se, že se nezadluží - s tímhle já nesouhlasím. Tady nejde o vzor.
Ne já o genech nenapsala jediný slovo .
Píšu nejen o dluzích Dusičko ,ale o celkové lehkomyslnosti, neschopnosti normálně slušně žít .
Jak tu popisuješ svýho muže , tak ten patří temhle typům, nespolehlivej , slabej, bez vůle, bez snahy se zlepšiít . Taky tvůj otec byl takovej, takže je velký nebezpečí , že to budou dělat kluci, žijí mezi takovýma lidma .
Souvisí to i se vzděláním, se stylem života . Kdy ste naposledy byli s dětma na pořádným výletě , na hradě nebo v aquaparku ? Všichni ? Kolik knih přečtou kluci za týden ?
Třeba kdyby manžel studoval vysokou školul měl by kolem sebe lidi, kteří žijí jiným stylem a ty lidi by ho ovlivnovali , příklady táhnou .
To ovšem nemění nic na tom, že třeba můj tchán vychoval tři premianty VŠ a jeho poslední syn kradl a prošustroval rodině všechny peníze :
Narodil se starším rodičům a byl už hodně postižený , autistický , hyperaktivní , takže měl diagnozu . Takovej člověk se zadlužuje uplně jinak než Mendy , vypadá to jinak .
To jsou ty případy kdy se ve slušný rodině najde černá ovce, narodí se psychopat, porucha osobnosti a ten se chová úplně jinak a s tím se hnout nedá ........ale pořád to má logickej důvod , ne že by se v dobrý rodině najednou vylíh zlobivej kluk.
To je i případ Rosamundy, která sice dobrý příklady měla ,ale zase měla psychický potíže a problémovýho manžela a to jí skolilo.
Upravil(a) novavila (21. 3. 2012 9:14)
Není tady