|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Svíčková i ražniči - mňam.
Já oběd vytáhla z mrazáku - byla jsem dopoledne venku.
A včerejší zavináče k večeři byly vynikající.
Není tady
Po vánočním obžerství nastal půst?

Není tady
Asi tak
.
Je třeba nabrat sil do dalšího boje.
Není tady
Tak jsem si uvařila topinky s česnekem... bodly 
Není tady
Já jsem vyfasovala koprovku.
Ale na ty topinky mám vyloženě chuť.
Není tady
Na topinky s česnekem mám chuť už asi tři dny
, ale starší chleba jaksi nepřežil...
Chtěla jsem odehnat upíry i chřipku.
Není tady
Topinky jsou geniální nápad. Cestou domů jsme jaksi zapomněli nakoupit, ale lehce natvrdlý chleba tu je. 
Ještě bych mohla zkusit ukecat své muže, jestli by je nechtěli i zítra k obědu. 
Není tady
jestli by je nechtěli i zítra k obědu
No a co ho dneska nechat hlady? To je zejtra bude chtít tutově... ještě bude prosit... 
Není tady
helena napsal(a):
jestli by je nechtěli i zítra k obědu
No a co ho dneska nechat hlady? To je zejtra bude chtít tutově... ještě bude prosit... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Zamyslím se nad tím! 
Není tady
Zamyslím se nad tím!
Hlavně mu neříkej, že ti to poradila jedna hodná teta na netu, nebo ti zakáže počítač... 
Není tady
helena napsal(a):
Zamyslím se nad tím!
Hlavně mu neříkej, že ti to poradila jedna hodná teta na netu, nebo ti zakáže počítač... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Co se týká pitomých nápadů, nebude mě podezírat, že by to nebylo z mé hlavy, neboj. 
Není tady

Není tady
Zkusím obnovit toto téma... jestli se někdo nepřidá...
protože otázka "CO DNES UVAŘÍM?" mě asi brzy zničí! 

Takže co dnes vaříte? Případně na co dnes máte chuť?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Zkusím obnovit toto téma... jestli se někdo nepřidá...
protože otázka "CO DNES UVAŘÍM?" mě asi brzy zničí!
Takže co dnes vaříte? Případně na co dnes máte chuť?
Todle téma jsem milovala. Takže u nás dnes pečené kuře, brambor a rajčata. Máme totiž úrodu rajčat, takže je jíme ke všemu
A zítra chci zkusit květákové halušky, co jsem objevila recept v hubnoucí skupině, tak jsem zvědavá 
Není tady

Mám volno, takže jsem měla taky dilema, co rozmrazit. Vyřešila to sousedka, když mí přinesla smažená kuřata s bramborovou kaší, mňam! Mám doma čerstvé okurky, udělám si k tomu salát, to bude požužňáníčko!
Dobrou chuť všem k nedělnímu obědu přeji.
Není tady
Já dělala kuřecí plátky na žampionech s rýží.
Ale dneska zase nevím co! 

Není tady

Kulajdu a palačinky s domácí marmeládou.
Není tady

Jo, a po nahlédnutí do lednice ještě lečo, mňam. Je tam spousta rajčat a paprik. Letos prvně.
Není tady
Knedlickova polevka a livance se skorici a pak az vareni o vikendu jelikoz s prace chodim domu,az kolem 18 hodiny a to,uz nevarim.Oba mame obedy v praci. :-)
Není tady
nejde mi vložit obrázek ani když to dělám správně přes Img...
Upravil(a) Bety (21. 8. 2019 18:19)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Knedlickova polevka a livance se skorici a pak az vareni o vikendu jelikoz s prace chodim domu,az kolem 18 hodiny a to,uz nevarim.Oba mame obedy v praci. :-)
Erem, tak to je super! To je taková výhoda mít obědy v práci! 
Není tady
Já dnes špagety, dělám je na více způsobů, tentokrát tyto: https://www.toprecepty.cz/recept/24207- … cim-masem/
Není tady
To vypadá dobře. Děláš mi chutě takhle večer. Musela jsem si vzít aspoň kousek slaninky.
Není tady
Francouzský brambory...ale už se taky těším do práce a hlavně do školní jídelny
Protože už mě to každodenní vaření fakt nebaví 
Není tady
Já jsem teď dopekla buchtu, kterou ale daruju a sama budu mít k obědu kupované kynuté knedlíky s tvarohem (vlastnoručně nastrouhaným :-) )
Není tady