|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

zase smažený čínský nudle se smaženou mrkví, smaženým zelím a vepřovými kousky.....
Není tady

Modroočka napsal(a):
Buřty na ohni
zelenina,hořčice a chleba
mňam!!
Není tady

Domácí uzený s bramborovou kaší, koláč s tvarohem a hruškama.
Není tady
Dnes byla knedlíčková, svíčková s karlovarským knedlíkem a štrůdl s vanilkovou zmrzkou. 
Není tady
dýňová polévka, pečené kuře, rýže, okurkový salát, štrůdl.
Není tady
Hovězí polévka, přírodní řízky s americkými bramborami a sosíkem, opilé hrušky s karamelovým krémem.
Není tady

Kuře jako guláš a knedlík, miluju knedlíky .
Není tady
vývar se zeleninou a nudlemi, pečená kachna, houskový a bramborový knedlík , kyselé zelí. ke kávičce bebe střecha a větrníčky.
Není tady
Dnes jsem byla s dcerou na kurzu pečení valašských frgálů v Rožnově pod Radhoštěm, bylo to moc fajn, každá jsme upekla 3 velké frgály - makový, tvarohový a se švestkovými povidly + malý koláček plněný máslem, medem a strouhaným perníkěm + makové rohlíčly. První řada frgálů až po ty rohlíčky vzadu je naše:
Není tady
Bety napsal(a):
Dnes jsem byla s dcerou na kurzu pečení valašských frgálů v Rožnově pod Radhoštěm, bylo to moc fajn, každá jsme upekla 3 velké frgály - makový, tvarohový a se švestkovými povidly + malý koláček plněný máslem, medem a strouhaným perníkěm + makové rohlíčly. První řada frgálů až po ty rohlíčky vzadu je naše:
http://foto.dama.cz/img/1176/1176524.jpg

Není tady
Kološvárské zelí
Není tady
Bety napsal(a):
http://foto.dama.cz/img/1176/1176524.jpg
No, ty vypadají přímo luxusně. Šikulky!!
Není tady
Sekaná, šťouchané brambory. Pórková polívka.
Zítra asi segedín nebo možná Ondrovy špagety. Dělala jsem nedávno, a byly mňam.
Není tady

Grilovaný kuře ze stánku naproti
Není tady
gymnasión napsal(a):
Gym, klobouk dolů. Co menu, to originál. To tvoje vaření se mi líbí pořád víc.

Není tady

modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Gym, klobouk dolů. Co menu, to originál. To tvoje vaření se mi líbí pořád víc.
![]()
Prece nebudu jist jen tak cokoli, že? 
Není tady
"Dovolil bych si doporučit výborný hovězí jazyk."
"Dovolte pane vrchní... přece nebudu jíst něco, co mělo nějaký zvíře v hubě! Doneste mi vajíčko."
Není tady

helena napsal(a):
"Dovolil bych si doporučit výborný hovězí jazyk."
"Dovolte pane vrchní... přece nebudu jíst něco, co mělo nějaký zvíře v hubě! Doneste mi vajíčko."
Cibetková káva jest obzvláště delikatesní...
Upravil(a) gymnasión (16. 10. 2014 14:08)
Není tady
Zvláště pak za ty prachy... to člověk netuší, proč vlastně zvrací...
Není tady
Má ta lahůdka prima popisek.
Kopi Luwak
Luxusní a vzácná. Cibetková káva se sladkými tóny a velice bohatou chutí plnou ovoce a koření, bez jakýchkoliv znaků hořkosti. Tato káva roste ve vysokých horách regionu Benguet na severu Filipín, kde ji pojídají cibetky, tam označované jako “Musangs”. Díky procesu fermentace, který proběhne v trávicím traktu cibetek, vzniká tato úžasná káva s nezaměnitelnou chutí a aroma.
Nevím proč se mi vybavila helenina poznámka na tématu o pejskovi pro babičku.

Upravil(a) modrovous (16. 10. 2014 14:20)
Není tady
plněné bramborové knedlíky a kyselé zelí.
Není tady

kafe a ibuprofen.
Jsem nějaká chcíplá..
Není tady

Brufáč snídám taktéž ... doplňuji chlebem se sádlem a křenem a čajem ...
Není tady
Teda, holky, moc to s tím ibáčem nepřehánějte.
Já si raději stahuju hlavu šátkem....(teda ne že by to vždycky zabralo, pak je třeba dát jednu zdravotní kudy teče, tudy léčí, a zalézt si....)
Není tady
bramboráky s tvarůžkama
Není tady