|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
kuřecí stehna, rýže, salát, margotka.
Není tady
Chlapi: bramborový salát + vepřové řízky, já "mrkvový perkelt" na oběd a na večeři salát z červené řepy + smažené kuřecí obalené v ořechách (původně v receptu krůtí ale neměla jsem koupeno).
Není tady
Taky jsem si připravila krabičky na celý zítřejší den, nosím si do práce snídani i oběd a když už jsem byla v tom vaření, tak jsem si udělala i zítřejší večeři.
Snídaně: vařené jáhly + ořechy + sušené švestky + med
Oběd: Salát z červené řepy + mořská treska na másle
Večeře: Zeleninová polévka + prokládaná cuketa (tak se jmenuje ten recept, ale je to normálně cuketa okořeněná a s troškou olivového oleje pečená s česnekem, tak ji dělávám i obvykle)
ráno se může na svačinku sušené ovoce + ořechy nebo mandle a odpoledne bílý jogurt třeba s medem, ořechy, rozinkami
všeho se může jíst porce jakkoliv velká až do úplného nasycení
Není tady
Bety napsal(a):
Chlapi: bramborový salát + vepřové řízky, já "mrkvový perkelt" na oběd a na večeři salát z červené řepy + smažené kuřecí obalené v ořechách (původně v receptu krůtí ale neměla jsem koupeno).
No tak rizkum bych tezko odolavala.
Není tady
Koprova omacka,knedlik
Není tady
spagety s kurecim masem
Není tady
Veprovy bucek,brambor,hlavkovy salat
rebarborovy kolac
Není tady

kuřecí prsa s majonézou a zeleninou z trouby a rýže 
Není tady
chlapi kotlety zapečené se šunkou, čerstvými žampiony, sýrem a šlehačkou a bramborová kaše a já s dcerou "jiné stravování": původně to měly být špízy z kuřecího, žampionů a papriky ale potřebovala jsem toho víc, tak jsem nenapichovala na jehly ale upekla jsem to na pečícím papíře + ještě jsem k tomu přidala rajčata
Není tady

Uzená krkovice, bramborová kaše, rajčatový salát, třešňový táč s drobenkou
Není tady
Kuřecí polévka s nudlemi, dál vařila dcera - specialitu z kuřecích prsou na kari se smetanou a banánem. Ačkoliv nemám moc ráda maso s ovocem, tohle bylo moc dobré, jemné a lahodné. Manžel chce odpoledne grilovat
no nevím... má naložené maso a kuřecí játra tak jsem mu k tomu upekla dva plechy zeleniny - opět žampiony, rajčata a papriky a čerstvý chleba z domácí pekárny a nám holkám celozrnné rohlíky, tentokrát sypané sezamovým semínkem
a má výsledek mojeho prvního detoxikačního stravování: váha -3kg a v pase -4cm, tak pojedu podle dalších receptů z té knížky. Ještě jsem se odhlásila ze závodky, tohle mi chutná víc, už jsem si uvařila krabičky na zítra.
Není tady
svickova na smetane,knedlik
zitra-jahodova merenda,livance
Není tady
Hovězí s fazolemi a těstovinami a celozrnný koláč s tvarohem a ringlemi :-)
Bety, ty rohlíčky vypadají jak z pekárny!!! :-)
Není tady
Moc jsem nevařila - ale udělala jsem bezinkový sirup
Není tady
Bety napsal(a):
Moc jsem nevařila - ale udělala jsem bezinkový sirup
http://i.imgur.com/Nn2w7.jpg

Není tady
Dneska jsem tu havěť odbyla lečem, nějak nestíhám 
Zítra asi krkonošský řízek a na neděli si chlapi vyskuhrali španěláky.
Není tady
Xsara napsal(a):
Dneska jsem tu havěť odbyla lečem, nějak nestíhám
Zítra asi krkonošský řízek a na neděli si chlapi vyskuhrali španěláky.
dík za tip
Není tady
"Ťamanský nudle" pro chlapy a pro holky kuřecí řízky s bazalkou podle Mačingové, jedu dál stravování "semafor" zatím se daří, doufám že vydržím - mám za sebou první týden. posbírala jsem bezinky a svařila s citronovou šťávou - zítra budu dělat bezinkový "med".
Není tady
Chlapi pečená krkovička a brambory a ještě koprovka z čerstvého kopru a holky kuřecí plátek, jen olořeněný a v parním hrnci + pečená zelenina a vařila jsem si krabičky do práce a bezinkový med

Není tady
Dnes jsem vařila pro chlapy podle tohoto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/27324-k … -smetanou/
chtěli to s knedlíkem i když mně by se k tomu líbila spíš rýže, ale já jsem to nejedla
holky:
kuřecí plátek v parním hrnci + grilovaná cuketa a
"guláš" z hlívy ústřičné + bezvaječné celozrnné těstoviny
salát z červené řepy a ze sterilované zeleniny Bonduelle Mexiko - v Tescu akce velká konzerva za 21.-
a ještě

Není tady
řízky, brambory, salát, roláda s ananasem.
Není tady
Vepřové přírodní kotlety + bramborová kaše a
dávám to na ten velký tácek, protože pak se nedrobí kolem při krájení
Upravil(a) Bety (27. 5. 2012 18:25)
Není tady

Kuličky z ochuceného mletého masa, pečené na konzervovaných a sušených rajčatech a černém pivu
Upravil(a) Bety (30. 5. 2012 19:45)
Není tady
veprove koleno s krenem
knedlickova polevka
Není tady
u nás se dneska nevařilo, hodili jsme do trouby jen špekáčky na pivu a k tomu chleba.
Není tady