6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám tu vyndaní kuřecí řízky.
Asi udělám klasiku - řízky v trojobalu a br.kae.
Přemýlela jsem,e je naloím a udělám minutku, jene to pak nejí holka. A jsem líná vařit dva obědy.A okurkový salát.
Není tady
opečená včerejí sekaná, k tomu navrch sýr a volská oka, opět rajčatový salát
Není tady
Letoní první opečený pekáčky ala příroda.
Není tady
Rizek,bram.kase
vanocka kterou jsem zapomnela potrit vajickem.
Upravil(a) eremuruss (25. 3. 2012 17:32)
Není tady
eremuruss napsal(a):
vanocka kterou jsem zapomnela potrit vajickem.
z toho se nestřílí! Jistě byla dobrá.
Není tady
Dneska jsme měli k odpolední kávičce slepovaný
Vyklízela jsem pajzku a nala jsem jednu zapomenutou krabičku, s cukrovím , na které jsem zapomněla a nebylo ani slepený.
Není tady
včera vepřový na paprice, rýe, těstoviny.
dneska lečo, perník.
Není tady
Dneska byla zelňačka a palačinky s demem a kysanou smetanou a skořicovým cukrem .
O víkendu jsem zamachrovala na zeáka lepenicí , kterou jsem se inspirovala tady a byl naden a hned jí převzal do repertoáru . je toti výbornej kuchař a gurmán .
Není tady
Brokolicovou krémovou polívku s opečenýma chlebovýma kostkama
Není tady
livance s jahodovou merendou
Není tady
Dnes chlapci dorazí zbytek brokolicové polívky, jen jsem jim do toho osmaila dalí dávku chlebových kostek, protoe ty se seerou vdycky do mrtě vechny. I kdyby jich byl vagon.
Není tady
Česnekové řízky z krkovice, brambory, rajčatový salát. Jogurtový moučník s tvarohem.
Není tady
uzené, knedlík, zelí a dcera vyrábí moučník - ovocný se elatinou podle letáčku z Lidlu
Není tady
Včerejí koláč Lidl - dost výivný, spodek máslovo-suenkový, hoodně máslový... při pečení máslo troku prosáklo i dortovou formou, musela jsem ji pak postavit na plech. Ovoce jsou maliny. Lopatička po babičce - nejde vůbec ničím vyčistit, kdyby měl někdo tip na vyčitění tak přivítám, ráda ji pouívám....
Dnes jsem naloila kotlety do worchesteru a koření Gyros, budu zkouet recept z internertu nazvaný Fantastické kotlety tak jsem zvědavá jak nám budou chutnat.
Upravil(a) Bety (1. 4. 2012 8:16)
Není tady
pagety s masem a sýrovou omáčkou
Není tady
roáci
oupla jsem do lednice nakynout těsto na langoe, budou zítra.
Upravil(a) PPavlaa (1. 4. 2012 12:45)
Není tady
Včera gulá a těstoviny, dneska smaený sýr a hranolky, zeleninový salát a polníček, ten miluju. A kuřecí vývar s nudlemi.
Není tady
Tak ty kotlety, byly opravdu dobré - ale dost podobné jak dělávám, já bych je asi nenazvala "Fantastické" ale dobré byly
jasmínová rýe a ugrilovala jsem rajčata, papriky a ampiony
a rýové nudle
a jidáe
Není tady
Pavli - co to jsou Roáci?
Bety - fotky víc ne k nakousnutí.
Včera obalovaný ampiony,smaáček, brambor,
dnes koprovka
Není tady
roáci to je naloený maso, v takový majdě, dělám ji podle receptu hromadu let starýho máme je rádi.
zítra budu muset upíct něco sladkýho, dneska jsem nepekla. ten moučník od bety vypadá dobře, ale plácat se s tím mi moc nechce, chtělo by to nějákou rychlovku, ale co ...
Není tady
Dneska byla hrachová polívka a zelňáky , mám chřipku tak moc nevařím.
A rychlá perníková bábovka .
Není tady
to dělá jako klasickej perník, jen to nalije místo na plech do formy na bábovku ?
Není tady
v pátek rizoto(v troubě), sobota sekaná,kae, okurk. salát, nedele gulas s testovinami
Není tady
segedinsky gulas
Není tady
Uzené s br.kaí a cibulkou, okurek.
Není tady